Σπίτι στον προορισμό Ayia Napa, FamagustaΙδιώτης οικοδεσπότης

Φανταστική βίλα 2 υπνοδωματίων 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Nissi με ιδιωτική πισίνα

Φανταστική βίλα 2 υπνοδωματίων 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Nissi με ιδιωτική πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Fantastic 2 bedroom villa 5 minutes walk from Nissi beach with private pool

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Φανταστική βίλα 2 υπνοδωματίων 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Nissi με ιδιωτική πισίνα

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα104 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Ayia Napa, Famagusta
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Νησί10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWater World Αγία Νάπα3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μακρόνησος4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕρκάν (ECN-Διεθνές Αεροδρόμιο Ερκάν)66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φανταστική βίλα 2 υπνοδωματίων 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Nissi με ιδιωτική πισίνα

Αυτή η υπέροχη βίλα με 2 κρεβάτια διαθέτει ιδιωτική πισίνα και τραπέζι πινγκ πονγκ και βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη παραλία Nissi και παρόμοια κοντά σε μια καλή επιλογή από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα που προσφέρουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα διακοπών. Ένα 20 λεπτά με τα πόδια ή 5 λεπτά με ταξί θα σας μεταφέρει στο κέντρο της Αγίας Νάπας με τη μεγάλη ποικιλία από μπαρ και εστιατόρια. Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογένειες και ζευγάρια. Σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο βρίσκεται το Waterworld, το θεαματικό θεματικό πάρκο νερού - το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη και ιδανικό για οικογενειακές μέρες. Αυτή η βίλα είναι ολοκαίνουργια, σε ένα μεγάλο οικόπεδο και είναι επιπλωμένη και εξοπλισμένη σε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλη την έκταση. Μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άνετα και καναπέδες στο σαλόνι για δύο επιπλέον παιδιά. Το Adams Beach Hotel απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες του γάμου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε κρατήσεις από ομάδες μεμονωμένων φύλων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Εξωτερική Περιοχή: Ο κήπος διαθέτει μια μεγάλη ιδιωτική, πλακόστρωτη πισίνα 8 με 4 μέτρα που διατηρείται σε αφρώδη κατάσταση από τον τοπικό υπάλληλο διαχείρισης της πισίνας μας. Φωτίζεται από κάτω τη νύχτα και έχει φώτα γύρω από το κήπο για ζεστά βράδια δίπλα στην πισίνα ή κολύμπι με φεγγάρι.

Μέσα στην πισίνα υπάρχει αρκετός χώρος για ξαπλώστρες και καρέκλες για να βρείτε το τέλειο σημείο, αν θέλετε ηλιοφάνεια ή σκιά.

Έχουμε προσθέσει ένα τραπέζι πινγκ πονγκ για επιπλέον οικογενειακή ψυχαγωγία.

Στη βεράντα υπάρχει μια τραπεζαρία και καρέκλες για να κάθονται έξι για υπαίθρια τραπεζαρία, ενδεχομένως χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μπάρμπεκιου αερίου, και μια μεγάλη ομπρέλα θα πρέπει να θέλετε να δειπνήσετε στη σκιά.

Παραλία και άλλες περιοχές ενδιαφέροντος: Η υπέροχη παραλία του Νησί με τις χρυσές αμμουδιές της είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, καθιστώντας την ιδανική αυτή τοποθεσία, καθώς πολλοί θεωρούν την καλύτερη παραλία στην Κύπρο.

Η παραλία έχει ένα ήσυχο σημείο και στο άλλο άκρο διαθέτει εγκαταστάσεις για πολλά θαλάσσια σπορ - τζετ σκι, ποδήλατα, αλεξίπτωτο κ.λπ. καθώς και μια ποικιλία από beach bars για ποτά και σνακ.

Το Waterworld, το θεαματικό θεματικό πάρκο νερού και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, είναι τέσσερις λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί από τη βίλα και είναι απαραίτητο για τις οικογένειες να επισκεφτούν.

Η γύρω περιοχή έχει πολυάριθμα αξιοθέατα, όπως το Cape Greco, περιοχή χαρακτηρισμένη ως εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, τη Λευκωσία και τα Τροόδους. Αν και δεν είναι απαραίτητο για αυτή τη βίλα τοποθεσία, μια βραχυπρόθεσμη ενοικίαση αυτοκινήτων θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε αυτές τις θέσεις και τα γύρω χωριά.

20 λεπτά με τα πόδια ή μια σύντομη διαδρομή με ταξί σας μεταφέρει στην Αγία Νάπα με την κεντρική πλατεία, τις ταβέρνες, το μοναστήρι και το όμορφο λιμάνι όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για βάρκα και εκδρομές με ψάρεμα.

Τοπικές εγκαταστάσεις: Ξεκινώντας μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από τη βίλα βρίσκεται μια μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ και καταστήματα στη λεωφόρο Nissi. Εδώ μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατα, τετρακίνητα ποδήλατα, σκούτερ και αυτοκίνητα.
Υπάρχουν τράπεζες / ταμειακές τράπεζες, φαρμακεία, αρτοποιεία, αγορά φρούτων και μικρά σούπερ μάρκετ κλπ. Για τοπικές αγορές. Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων στην πόλη του Παραλιμνίου υπάρχουν τρία μεγάλα σούπερ μάρκετ - Carrefour, Κόκκινος και Ορφανίδης.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι η Λάρνακα που είναι μόνο 35-40 λεπτά με το αυτοκίνητο ή με ταξί (μπορούν να κανονιστούν παραλαβές). Εναλλακτικά, το αεροδρόμιο της Πάφου απέχει μόνο δύο ώρες με το αυτοκίνητο.

Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τις δημοφιλείς τοποθεσίες γάμου του ξενοδοχείου Adams Beach, του ξενοδοχείου Nissi Beach και του ξενοδοχείου Anaeus, καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για να μείνετε για τους επισκέπτες του γάμου.

Η βίλα μας διοικείται από μια τοπική εταιρεία διαχείρισης, η οποία θα είναι διαθέσιμη για συμβουλές ή ερωτήσεις που ίσως χρειαστεί να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Louise Cousins or Adam Cousins
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 0001059

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αγία Νάπα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Αγία Νάπα) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Νησί και Παραλία Μακρόνησος. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Λούνα Παρκ Πάρκο Παλιάτσο ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Νησί - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Water World Αγία Νάπα - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μακρόνησος - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Αγίας Νάπας - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Grecian Bay - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Nissi Bay Beach Bar - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Isola - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Zaatar - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Odyssos - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Theros - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 10 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,3/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,6/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Christian B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nette Villa in guter Lage
Schöne Zweckmäßig eingerichtete Villa. Einrichtung ist schon etwas in die Jahre gekommen aber noch voll funktionstüchtig, kleinere Ausbesserungen wären nötig. Aber dennoch schöne Villa. Sehr saubere Villa mit tollem Pool. Fussläufig zum Partystrand Nissi Beach 5min und 15min zum Landa Beach (hier kein Partystrand!! Entspannung möglich) beides schöne Sandtrände und sehr sauberes Meer. Kosten für die Sonnenliegen und Schirm jeweils 2.50Euro. 500m entfernt ist ein kleiner Supermarkt der alles hat was man braucht. Schöner Urlaub gerne wieder
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Janine S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful
It was perfect

3/5 Μέτριο

robert j., LAURENCEKIRK

Θετικά: Τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
adequate
if the listing had shown up to date pics I would have booked something else
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

5/5 Άριστο

jane v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Skønt feriehus
Poolen var stor, og beliggenheden var perfekt
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

5/5 Άριστο

Yana M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
beach with magical tints
Location of the villa a 3-minute walk from the magic beach Nissi is great. Villa herself with a beautiful courtyard and pool is very convenient for the family. We've spent there an excellent week.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Louise Cousins or Adam Cousins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες