Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Casa Bliss είναι η ιδανική απόδραση διακοπών σας με θέα στον ωκεανό και το γήπεδο του γκολφ

Το Casa Bliss είναι η ιδανική απόδραση διακοπών σας με θέα στον ωκεανό και το γήπεδο του γκολφ

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Bliss is your ideal holiday getaway with ocean and golf course views

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μπαλκόνι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Το Casa Bliss είναι η ιδανική απόδραση διακοπών σας με θέα στον ωκεανό και το γήπεδο του γκολφ

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
San Jose del Cabo, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSan Jose del Cabo (Καλλιτεχνική περιοχή)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPuerto Los Cabos5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Costa Azul17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Casa Bliss είναι η ιδανική απόδραση διακοπών σας με θέα στον ωκεανό και το γήπεδο του γκολφ

Καλώς ήλθατε στην Casa Bliss

Αυτό το όμορφο και άνετο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων 2 μπάνιου στο ισόγειο στο Peninsula Condo's, San Jose Cabo Mexico, έχει ασφάλεια και είναι κλεισμένο. Αυτό το condo βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία με θέα στον ωκεανό και το γήπεδο γκολφ. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, στο γήπεδο γκολφ του San Jose (γήπεδο γκολφ Vidanta) και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του Σαν Χοσέ και άλλες δραστηριότητες. Το συγκρότημα διαθέτει εκπληκτική μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο palapa που προσφέρει σκιά σε ένα μεγάλο χώρο ψυχαγωγίας με τραπέζια, καρέκλες και καναπέδες. Έχει επίσης ασύρματο internet, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι ενώ δίπλα στην πισίνα.

Το Condo:
 Το condo σας είναι πλήρως εφοδιασμένο και έτοιμο για να απολαύσετε. Το condo διαθέτει 2 συρόμενες πόρτες σε μια ιδιωτική αίθριο, με όμορφο τοπίο, έχει θέα στον ωκεανό και στο γήπεδο του γκολφ, με ήλιο όλη την ημέρα! Η εκτεταμένη αίθριο περιλαμβάνει χώρο τραπεζαρίας, bbq και σαλόνι που επεκτείνει το χώρο του σπιτιού σας έξω για να απολαύσετε τα γεύματά σας ή να καθίσετε και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη θέα.

Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο (συμπεριλαμβανομένης μπανιέρας) και μια συρόμενη πόρτα στο ιδιωτικό αίθριο. Υπάρχει επίσης ένα πτυσσόμενο τέντα πάνω από την κύρια κρεβατοκάμαρα της βεράντας. Το 2ο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι και ένα τρίκλινο κρεβάτι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα αν χρειάζεται και έχει επίσης ιδιωτικό μπάνιο. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν άφθονο ντουλάπι για τα υπάρχοντά σας.

Η κουζίνα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε, όπως πλυντήριο πιάτων, μπλέντερ, γλάστρες και σκεύη, μαχαιροπίρουνα, πιάτα και σκεύη bbq. Έχει ένα υπερμεγέθιο νησί με μια νέα κορυφή πάγκου γρανίτη. Έχει επίσης ένα σύστημα καθαρισμού του νερού που θα σας δώσει την ειρήνη του μυαλού κατά τη δημιουργία παγοκύβων για yummy μαργαρίτες σας! Έχετε τηλεόραση επίπεδης οθόνης στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι, ασύρματο internet για Netflix (έξυπνη τηλεόραση στο καθιστικό και master bedroom), στερεοφωνικό για μουσική με υπαίθρια ηχεία.

Το condo διαθέτει επίσης πλυντήριο και στεγνωτήριο αν χρειαστεί να κάνετε κάποια ρούχα.

Τοποθεσία:
Απέχει μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από τις αμμώδεις παραλίες και έχουμε καρέκλες / ομπρέλα για τη χρήση σας. Τα Uber's / Taxi's είναι επίσης ακριβώς κάτω από το δρόμο και μπορούν να σας μεταφέρουν στην παραλία Palmilla μέσα σε λίγα λεπτά - υπέροχη κολύμβηση και κολύμβηση με αναπνευστήρα εκεί με δημόσιες τουαλέτες και παλαπάκια. Συμπληρώστε τις καρέκλες, την ομπρέλα, τις συσκευές ψαροντούφεκου και τις τσάντες ψυγείου (όλες διαθέσιμες στην Casa blask) και το κεφάλι έξω. Διαθέτουμε επίσης 2 ποδήλατα διαθέσιμα για βόλτα - με μονοπάτια ποδηλασίας που σας μεταφέρουν δεξιά στην πόλη San Jose σε λιγότερο από 10 λεπτά. Υπάρχουν εστιατόρια, φαρμακείο, παντοπωλεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (ενοικίαση αυτοκινήτου διατίθεται επίσης στο ξενοδοχείο Royal Solaris στο κάτω μέρος του δρόμου), μπαρ και μηχανήματα ΑΤΜ όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Όταν είστε έτοιμοι για μια βόλτα, είναι μόνο 10-15 λεπτά με τα πόδια στο όμορφο San Jose, όπου θα βρείτε υπέροχα εστιατόρια, καταστήματα, καλλιτέχνες και πολιτισμό. Ο περίπατος τέχνης πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη το βράδυ (Νοέμβριος-Ιούνιος) που πρέπει να δείτε. Άλλες εξαιρετικές δραστηριότητες στην περιοχή περιλαμβάνουν γκολφ, αθλητικό ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, καγιάκ, σέρφινγκ, πεζοπορία, κέντρα Dolphin, ATVing, ιππασία και πολλά άλλα. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι η παρακολούθηση της φάλαινας και είναι καλύτερο από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τον Απρίλιο όταν μεταναστεύουν στην περιοχή για να αναπαραχθούν και να φέρουν τα μοσχάρια τους.

Το κέντρο του Cabo απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο και άλλες εκδρομές με μεταφορές προσφέρονται από το Σαν Χοσέ στο κέντρο του Cabo. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους, να δοκιμάσετε τη μαρίνα και τους τοπικούς πωλητές, πολλές επιλογές για φαγητό και τόνους νυχτερινής ζωής. Πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στη μαρίνα, συμπεριλαμβανομένης της κρουαζιέρας από το ηλιοβασίλεμα, την παρακολούθηση φαλαινών, τη βόλτα με βάρκα από γυάλινο βυθό για τους λάτρεις της θάλασσας, οι οποίες είναι ακριβές και αξίζει τον κόπο (πολλά ταξί για ύδρευση! Τα ηλιοβασιλέματα πάνω από τα βουνά κόβουν την ανάσα!

Είστε μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ. Μπορείτε να πάρετε ένα Uber, ταξί ή ιδιωτική βόλτα, ένα ταξί είναι περίπου 15 δολάρια.

Casa Bliss
Ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομά του, όλα μας σε εμάς !!
Αγαπάμε το σπίτι μας μακριά από το σπίτι και ελπίζουμε να το κάνετε επίσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Διαχειριστής καταλύματος

Jeff Dobson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
It is a quiet condominium complex, no noise after 10 pm. Maximum number of guests allowed to stay at condo is 6, no exceptions.
Pool area - no glass allowed, and no excessive noise (including music), must use own ear buds/head sets etc.
There is no smoking allowed in the condo or around the condo complex.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Puerto Los Cabos και Λέσχη Γκολφ El Dorado, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Costa Azul και Παραλία Palmilla. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Παραλία Santa Maria και Κήπος Wirikuta Botanical Cactus Garden. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
San Jose del Cabo, BCS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλάγια Οτελέρα - 10 λεπτά με τα πόδια
  • San Jose del Cabo (Καλλιτεχνική περιοχή) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Puerto Los Cabos - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Palmilla - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Costa Azul - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Coffee House - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Santo Pulpo - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Chambao - 15 λεπτά με τα πόδια
  • La Forchetta - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Casero Restaurant - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Judi F., Parksville BC Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
The property is in the perfect location. Facing the beach. One night we watched a fireworks display from the patio. It is a 15 walk to La Comer and Chedraui. The pool was very safe for my 6 and 9 year old grandkids. Huge book library. Very clean and well equipped. Owners were very quick to respond to questions. We all had a very good time and would definitely stay there again.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Renee S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
Ideal condo location for exploring the Los Cabos area. Walking distance to grocery stores, restaurants, beach and downtown. Very clean condo was well stocked with essentials. Everything from beach towels to pool chairs. Loved the patio area with comfortable chairs and table. Enjoyed our morning tea and coffee there every morning.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Steve H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous
Location location location. Pool was amazing. Residence well stocked. We loved it.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Valdine E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pre-Christmas Getaway at Casa Bliss
We stayed at this comfortable 2 bed/2 bath condo for 13 nights, located in a beautiful gated community a short walk to the beach. The suite is spacious, with a well equipped kitchen and comfortable beds. We enjoyed our stay at Casa Bliss and would recommend it as a great 'home away from home' option when visiting San Jose del Cabo.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Pedro S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
attention to detail
What's not to love about Casa Bliss? Great location, quiet community, and extra friendly security. We enjoyed hot showers and any amenity you could think of -- plenty of towels, beach equipment, a well-equipped kitchen, and an amazing patio view with a lovely afternoon breeze to keep you cool. Steady wifi will keep you connected to friends and family. We had extra fun on the bikes following the many bike paths around town. No need to take an Uber with the bikes! Jeff and Tamara answered all our questions promptly, and we felt ready for our stay with a list of tips and helpful information provided. We appreciate the attention to detail. A clean, quiet, and comfortable stay. Thank you, Jeff and Tamara, for sharing your home with us! We would definitely come back again.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jeff Dobson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi there, thanks so much for looking into our property. Our names are Tamara and Jeff and we bought Casa Bliss in 2019. We have 4 adult children and look forward to retiring here for the winter months. This won't happen for another 9 years so we're happy to let other enjoy this wonderful property. We live in Ontario Canada where the winter months are long and cold and the summer months are hot and short. All 4 seasons are beautiful but somehow winters in Cabo seem much nicer. We have 3 daughters and a son, 2 dogs, 2 pet goats and a pet donkey. I'm sure our pets would also love to move here for the winter. We look forward to hearing from you and your wonderful experience, cheers.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Casa Bliss is perfectly situated. It's a wonderful ground floor unit for easy access and extra patio space. It's only a 7 minute walk to the beach. There are many options for dining out within a 15 minute walk. Grocery, pharmacy's, ATM's, golf and bars are all close by. It's a small complex so it never seems crowded and the pool is large and heated. Casa Bliss is well stocked and clean. The beds are comfortable and there is lots of storage. 24 hr security gives you peace of mind, just in pack and enjoy!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We will make sure you have 6 cold beers and 6 cold waters waiting for you in the fridge. Just what the Dr. ordered after a long flight or drive. Don't even unpack yet, just grab your drink, open the sliding door and take a seat in your comfortable patio chair. Take a deep breath, soak in that brilliant Cabo sunshine and feel the stress of everyday life trickle away. AHHHHH!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων