Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ενωμένος Διαμέρισμα κοντά Passionaria να EUI και το κέντρο της πόλης

Ενωμένος Διαμέρισμα κοντά Passionaria να EUI και το κέντρο της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Sunny Open Space with Terrace close to EUI with free parking nearby!

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ενωμένος Διαμέρισμα κοντά Passionaria να EUI και το κέντρο της πόλης

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Firenze, Toscana
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορικό Κέντρο - Κέντρο4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας του Φιόρε6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPiazza del Duomo (πλατεία)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦλωρεντία (FLR-Περετόλα)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενωμένος Διαμέρισμα κοντά Passionaria να EUI και το κέντρο της πόλης

Ζεστή ατμόσφαιρα με ένα μείγμα από μοντέρνο και παραδοσιακό στυλ σε αυτό το σούπερ λειτουργικό διαμέρισμα. Βρίσκεται κοντά στα τουριστικά αξιοθέατα και μέρη που προτιμούν οι ντόπιοι in-the-γνωρίζουν, αυτό το διαμέρισμα θα προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι.

Απολαύστε την άνεση του μια χαλαρή διαμονή, ενώ αίσθηση στο σπίτι σε άλλη πόλη / χώρα σε αυτό το πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με πινελιές των στοιχείων σχεδιασμού και έπιπλα.
*** Χρέωση τελικού καθαρισμού EUR 40 πρέπει να καταβληθεί κατά το check in ***
Κοντά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο, μακριά από την ταλαιπωρία και τον θόρυβο του κέντρου της πόλης, την περιουσία μου είναι ιδανικό για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες με παιδιά (βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος και με το κόστος των Ευρώ 20,00).

ΣΤΗ ΔΙΆΘΕΣΉ ΣΑΣ:
Ένα πολύ φωτεινό διαμέρισμα (65m2) στον πρώτο όροφο ενός παραδοσιακού κτιρίου της Φλωρεντίας 1930α, κοιμάται 4 άτομα, 10 λεπτά με το λεωφορείο από το κέντρο της πόλης (Piazza San Marco), Wi-Fi internet, αυτόνομη θέρμανση.

Η εγκατάσταση διαθέτει:
- Μικρή κουζίνα παρέχονται με φούρνο και φούρνο, ψυγείο και καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, πλυντήριο πιάτων, ένα πλήρες σύνολο της κουζίνας
- Σαλόνι Γουίτ καναπέ-κρεβάτι ύπνου 2 άτομα (2 παιδιά ή 1 ενήλικα και 1 παιδί), τραπέζι με 4 καρέκλες
- 1 υπνοδωμάτιο με queen size κρεβάτι, ντουλάπες, κομοδίνα και λάμπες ανάγνωσης
- 1 μπάνιο με νιπτήρα, ντους, μπιντές, τουαλέτα, στεγνωτήρα μαλλιών, καθρέφτη
- 1 μικρό δωμάτιο με παροχές σιδερώματος και πλυντήριο ρούχων
- 1 Αίθριο
Τα σεντόνια και πετσέτες συμπεριλαμβάνονται. Το διαμέρισμα διαθέτει ενδοσυνεννόηση, WiFi, σίτες - πολύ χρήσιμο ειδικά το καλοκαίρι! -και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για μια τέλεια διαμονή απλά σαν στο σπίτι σας!

καλύτερες συμβουλές και προτάσεις μου από ένα τοπικό άποψη είναι το επιπλέον για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην bella μου Firenze :)

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές κατοικίας της Φλωρεντίας, αγαπημένη από τους ντόπιους χάρη της ζωντανή ακόμα ασφαλή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Piazza delle Cure, μονάχα 7 λεπτά με μορφή πόδι το διαμέρισμα, εκρήγνυται κυριολεκτικά με τη ζωή κατά τη διάρκεια του καθημερινά (εκτός Κυριακής) υπαίθρια αγορά, όπου οι ντόπιοι αγοράζουν φρέσκα λαχανικά, φρούτα, κρέας και τυρί ή κάντε μια βόλτα γύρω από τα περίπτερα ψάχνει για κάποια νέα ρούχα σε πολύ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Η περιοχή διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε: σούπερ μάρκετ, καφετέριες, τρατορίες, gelaterie, καταστήματα μόδας, ένα όμορφο βιβλιοπωλείο, αρτοποιεία, φαρμακεία, κλπ ...
Αγορές στον τομέα αυτό είναι πράγματι φθηνότερα από ό, τι στην υπόλοιπη πόλη, καθώς η περιοχή βρίσκεται ακριβώς έξω από τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης (που περνούν μέσα από την Piazza Liberta »και σηματοδοτούν τα σύνορα του ιστορικού κέντρου), αλλά είναι ακόμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό θελγήτρα.

ΕΊΣΑΙ ΜΌΝΟ:
Με τις δημόσιες συγκοινωνίες (BUS # 1):
(Στάση λεωφορείου δίπλα στην κύρια πόρτα ή μέσα σε 3 λεπτά με τα πόδια)
10 λεπτά από την πλατεία του Αγίου Μάρκου
15 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό
Με τα πόδια: 20 λεπτά από την Piazza San Marco / Πινακοθήκη της Ακαδημίας
Με αυτοκίνητο: 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ:
Χώρος στάθμευσης στο δρόμο επιτρέπεται στο κόστος των Ευρώ 1,00 ανά ώρα από τις 8πμ μέχρι τις 20:00, έτσι για ένα μέγιστο των 12 ευρώ ανά ημέρα. Νύχτα των ναύλων, οι Κυριακές και οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν!
Τι μια μεγάλη ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την περιουσία μου ως μια τέλεια βάση για να ανακαλύψετε με το αυτοκίνητο οι όμορφες πόλεις και τα τοπία που έχει Τοσκάνη για να σας προσφέρουμε!

ΗΣΥΧΊΑ:
Σε αντίθεση με τα άλλα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την ηρεμία αυτής της περιοχής, πολύ καλύτερα από ό, τι τα θορυβώδη στενά μεσαιωνικά δρομάκια γεμάτα με ανθρώπους που συχνά θα σας αποτρέψει από τον ύπνο το βράδυ.

Για το check in:
Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα ξενοδοχείο (αλλά η προσωπική βοήθεια είναι πολύ καλύτερη, πιστέψτε με!), Και ως εκ τούτου δεν υπάρχει υποχρέωση 24/7 υποδοχής, προκειμένου να οργανώσουν το check-in θα χρειαστεί για την ακριβή ώρα της άφιξής σας στο διαμέρισμα. Θα επιτρέψει κατ 'ανώτατο όριο 30 λεπτά καθυστέρηση, μετά την οποία θα μπορεί να εγκαταλείψει την θέση του και θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα άλλο ραντεβού καλώντας μας άμεσα.
Αργά check-in (μετά τις 20:00) - € 20 κατά την άφιξή σας

- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Φλωρεντίας καθιέρωσε υποχρεωτικό φόρο CITY για όλες τις διαμονές από επισκέπτες που είναι μη κάτοικοι της Φλωρεντίας για μέγιστο διάστημα 7 συνεχόμενων διανυκτερεύσεων.
Το ποσό του φόρου είναι € 3,00 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.
Παιδιά κάτω των 12 ετών απαλλάσσονται.
Ο δημοτικός φόρος πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά κατά το check in.

ΟΙ ΚΑΝΌΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ:
Οι ενοικιαστές δεν πρέπει να υπενοικιάζουν το σύνολο των εγκαταστάσεων ή μέρους των εγκαταστάσεων, ούτε να εκχωρήσει την παρούσα Συμφωνία με κανέναν άλλο.
Κανένα από τα ζώα ή κάθε είδους κατοικίδιων ζώων θα επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις.
Δεν πρέπει να υπάρχει το κάπνισμα στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων. Σε περίπτωση που οι ενοικιαστές κλειδώνονται έξω από την κατοικία τους και να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω της δικής τους πόρους, μπορεί να καλέσει επαγγελματικό κλειδαρά ή το διαχειριστή για να τους αφήσει να μπουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι υπεύθυνοι για την καταβολή των τελών ή / και ζημιές που εμπλέκονται. Η αμοιβή αυτή είναι ληξιπρόθεσμη και απαιτητή, όταν παρέχεται η υπηρεσία.
Καλή οικοκυρική αναμένεται από τον καθένα.
Ενοικιαστής συμφωνεί να κρατήσει τρίμηνα καθαρά και σε καλή κατάσταση καθαριότητας.

Διαχειριστής καταλύματος

Bitte Mugnai

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Φλωρεντία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι (Λε Κιουρε, Φλωρεντία). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Πινακοθήκη Ουφίτσι και Γκαλερί Τέχνης της Ακαδημίας της Φλωρεντίας, ενώ στα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικό Κέντρο - Κέντρο και Βασιλική της Santa Maria Novella. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι της Φλωρεντίας και Μουσείο Γαλιλαίου - Ινστιτούτο και Μουσείο Ιστορίας της Επιστήμης.
Χάρτης
Firenze, Toscana

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικό Κέντρο - Κέντρο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βασιλική της Santa Maria Novella - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας του Φιόρε - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza del Duomo (πλατεία) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πινακοθήκη Ουφίτσι - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός San Marco Vecchio: 9 λεπτά με τα πόδια
  • Statuto Tram Stop: 4 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Peretola (FLR): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pasticceria Dolci Pensieri - 8 λεπτά με τα πόδια
  • I Riffaioli - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Caffè Lorenzo Pasticceria - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Bar La Palancola - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Caffetteria Passavanti - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mike O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Felt like a home away from home.
It was a very smooth process for checkin/out. Recommendations for neighborhood spots was great!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Mary Elizabeth G., Camarillo, California

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quaint and Charming!
If you want to feel like a local, and get to know a neighborhood without crashing into tourist after tourist, then this is the place for you! This apartment is clean, comfortable, lovely, quaint, and charming, as are the host’s, (Bitte’s Parents), whom will greet you and give you lay of the land. They provided us with directions, recommendations and a marked map to help us navigate the area by either walking, bus or taxi, they even called us a taxi when it was time to leave for the train station. We loved coming home to this peaceful apartment after our crowded, noisy days in the main square/piazza. Grocery, bus stop, parks, and a very nice restaurant, (Casa Paloma), are all within a 5 to 10 minute walk. The 1930’s windows and doors are extremely well made, and blend well with the modern kitchen, and furnishings. The bed is comfortable, and room stays dark. I loved hanging my clothes to dry, and making the coffee each morning Italian style, and drinking it on the balcony like a true Italian! Just a note here; there is no television, (which was fine for me as I love to read, and as too busy site seeing to want to watch t.v.), and no A/C, (which worked out because the apartment has very thick walls and great windows/shutters to keep the heat out). Also in Italy first floor means second floor for Americans, (must be able to climb stairs). We will definitely stay here again if The Fates should ever bring us back to stunning Florence, Italy!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jacqueline V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming Place to Stay
It’s a super clean apartment with a very Italian and light decoration. It’s so cozy and cute 😍 I would recommend this place for sure!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lilly N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely time in Florence
The property was clean, lovely and perfect to accommodate my siblings and I ! We had such a great time exploring Florence and we enjoyed coming back to calm and safety to this appartement after a long day in the center. The host provided some thoughtful and amazing list of local addresses— this helped us enjoy some delicious and authentic Italian food! I will definitively be coming back for my next trip in the region!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

4/10 Κακό

Hannah B., Rochester,USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία
Safety Issue
We arrived to this apt and had trouble with the neighbors next door while trying to check in. They were in a screaming/yelling argument with the hosts because they were not okay with them constantly renting the apartment out. They screamed at us as we tried to bring our luggage in and were being physically held back by others in their home which honestly scared us a lot. We spoke with the hosts and they advised us not to make any noise in the bedroom so we don’t upset them and to call the police if they try to cause any issues. We did not feel comfortable staying and attempted to get a refund but was refused due to no direct fault of the host (she cannot control the neighbors). After speaking with both the host and VRBO support, they advised us to get a police report for that incident in order to be refunded. We did not have the time or resources to do that but wanted to leave immediately so we got a hotel near the city center. Leaving this apt was a nightmare as taxis do not come there and we had little knowledge of any other transportation, we had to walk a few miles closer to the city until a taxi was able to give us a ride. The host did provide a partial refund of about 30% which we really appreciate, but it did put a major damper on our first night in Florence.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bitte Mugnai

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm a true Florentine who loves traveling and meeting new people. I'm passionate about good food, good cinema and good music.
I'd like that my guests to find the quieteness and comfort that they need while traveling. As I've always been working in tourism and within international environments, it's easy for me to understand the needs of my guests. I will be happy to help you discovering the hidden gems of my Florence, far away from the usual touristic paths, for a true Florentine experience!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων