ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Απομονωμένο κλειστό ρομαντικό μπανγκαλόου (μη-condo) w Αποκλειστική χρήση πισίνα και Spa

Απομονωμένο κλειστό ρομαντικό μπανγκαλόου (μη-condo) w Αποκλειστική χρήση πισίνα και Spa

Συλλογή φωτογραφιών για Secluded Enclosed Romantic Bungalow (non-condo) w/Exclusive-Use Pool and Spa

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Απομονωμένο κλειστό ρομαντικό μπανγκαλόου (μη-condo) w Αποκλειστική χρήση πισίνα και Spa

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 2 άτομα49 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Cathedral City, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Γκολφ Tahquitz Creek5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Παλμ Σπρινγκς11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦαράγγι Ίντιαν Κάνιον16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπερμιούντα Ντιουνς, Καλιφόρνια (UDD)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απομονωμένο κλειστό ρομαντικό μπανγκαλόου (μη-condo) w Αποκλειστική χρήση πισίνα και Spa

Από τον ιδιοκτήτη, Elizabeth Pearson

E Οδός Casitas

Σας ευχαριστούμε που εξετάσατε την ιδιαίτερη ιδιοκτησία μου για την απόδραση σας.

Παρακαλούμε διαβάστε την εγγραφή ENTIRE πριν επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη, καθώς θέλω να βεβαιωθώ ότι γνωρίζετε όλες τις ανέσεις, τις πολιτικές, τις πληροφορίες ιδιοκτησίας κλπ.

Με πάνω από 200 ενοίκια στο ακίνητο, ελπίζω ότι θα ερωτευτείτε με την προσωπική 2η κατοικία μου όσο και εγώ.

Δύο μονάδες στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά έχετε αποκλειστική χρήση ολόκληρης της εξωτερικής ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένου του σπα και της πισίνας) όταν μένετε εκεί.

Μονάδα B: La Casita Plumeria - Ένα ζεστό, ρομαντικό Palm Springs-στενό, 525 τετραγωνικά πόδια stand-alone casita σε μια μεγάλη, ιδιωτική ένωση που θα είναι δική σας για τη διαμονή σας. Κανείς άλλος δεν θα βρίσκεται στο ακίνητο όταν βρίσκεστε εκεί, εκτός από έναν άνθρωπο της πισίνας που έρχεται δύο φορές την εβδομάδα (Mon και Thurs. εκτός από τις διακοπές) και τον φροντιστή / κηπουρό συνήθως τα Πέμπτη πρωινά για τη συντήρηση του τοπίου - καθώς και τη Δευτέρα / Τρίτη α. m. να βγάζω και να φέρω τα σκουπίδια.

Με όμορφη θέα στο βουνό, αυτό είναι ένα απαράμιλλο, ήσυχο καταφύγιο κοντά στο τέλος ενός νεκρού δρόμου, όπου μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε! (Η άλλη αυτόνομη μονάδα στο ακίνητο δεν χρησιμοποιείται όταν ενοικιάζεται αυτή η πλήρως επιπλωμένη 2η casita με κουζίνα, εκτός και αν ολόκληρη η ιδιοκτησία δύο μονάδων ενοικιάζεται ως πακέτο σε έναν ενοικιαστή). Η υποχώρηση δεν μοιράζεται έναν τοίχο με άλλη μονάδα. αυτό ΔΕΝ είναι ένα condo και δεν είναι σε μια ένωση cookie-cutter ιδιοκτήτη σπιτιού.

Η μονάδα B είναι διακοσμημένη σε νοτιοδυτική μοντέρνα διακόσμηση (γκρι, άσπρο, μαύρη, κρέμα). Προβλέψτε ένα μεγάλο στούντιο με ανοιχτό υπνοδωμάτιο (μοντέρνο, βασιλικό κρεβάτι πλατφόρμας ... με χαμηλό πάτωμα) με αριθμό φύλλων 500 νημάτων, κάλυμμα πάπιας και πάπλωμα και δύο λαμπτήρες ανάγνωσης. ένα επιπλέον μεγάλο δωμάτιο που είναι ένα combo καθιστικό (με μοντέρνο, κομψό δερμάτινο καναπέ και καρέκλα), χώρο τραπεζαρίας για 2 άτομα και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα (συμπεριλαμβανομένου νέου ψυγείου 5 ', μετρητή σκυροδέματος, δεν είναι πλήρης κάτω από τον πάγκο του φούρνου, κατσαρόλα, φούρνο μικροκυμάτων, μπλέντερ, όλα τα πιάτα, γλάστρες, σκεύη).

Το μπάνιο διαθέτει ντους / μπανιέρα και νιπτήρα. Στεγνωτήρας μαλλιών αποθηκεύεται κάτω από το νεροχύτη.

Η casita διαθέτει επίσης δωρεάν wi-fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και Apple TV (η οποία παρέχει πρόσβαση στον δικό σας λογαριασμό Netflix). Έχει επίσης ένα υπέροχο ηχείο μουσικής bluetooth για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ή το i-Pad, ώστε να μπορείτε να ακούτε τη δική σας μουσική.

Μονάδα Α: Casita de Colibri »(ζητήστε φωτογραφίες και τιμές, είναι μεγαλύτερο και ακριβότερο από τη Μονάδα Β και ΜΟΝΟ νοικιάζεται όταν δύο ζευγάρια επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ιδιοκτησία ως ομάδα). Η μονάδα Α είναι διαθέσιμη μόνο για μια εβδομάδα, καθώς προσπαθούμε να διατηρήσουμε στο ελάχιστο τη φθορά στη μονάδα αυτού του κατόχου: Ένα σύγχρονο σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο με ανοιχτό όροφο, το οποίο είναι ένα σύγχρονο σπίτι ενός υπνοδωματίου μέσα του αιώνα, το οποίο ενοικιάζεται περιστασιακά ως πακέτο με το άλλο μονάδα - όταν και οι δύο μονάδες χρησιμοποιούνται για μία ομάδα / ομάδα ενοικιαστή. Διαθέτει μεγάλη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και ξεχωριστή τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, καθώς και μπάνιο με διπλό ντους. Μια τηλεόραση Roku βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο που παρέχει πρόσβαση στους δικούς σας λογαριασμούς Netflix, Amazon κ.λπ. Το μέγεθος του κρεβατιού είναι Cal King. Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και πλυντήριο πιάτων στην κύρια μονάδα / μονάδα Α.

Η ρύθμιση:
Η πολύ μεγάλη ιδιοκτησία είναι πραγματικά μια όαση στην έρημο! Είναι περιτριγυρισμένο από όμορφα φυτά της ερήμου και plumeria και swarming με κολίβρια και πένθιμο περιστέρια. Το συγκρότημα διαθέτει ένα πολύ μεγάλο, 6-πόδι-υψηλό εξαιρετικά ιδιωτικό, στερεό φράχτη. Ένα σύστημα ασφαλείας είναι εγκατεστημένο, αλλά δεν λειτουργεί (κληρονόμησε), αλλά υπάρχουν 2 λειτουργικές κάμερες: Κάθε είσοδος και έξοδος στην ιδιοκτησία καταγράφεται βίντεο (στην είσοδο εισόδου ιδιοκτησίας μόνο) όπως είχαμε προηγούμενους ενοικιαστές που έφεραν έως και 10 άτομα διαμονή, όταν επιτρέπονται μόνο έως και 3 άτομα. Μια δεύτερη κάμερα στο πλάι της Μονάδας Α (με το δρομάκι). Ένας πλούσιος κήπος με έρημο, μια πισίνα με θαλασσινό νερό 5 ½ ποδιών και υδρομασάζ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΣ, όταν βρίσκεστε εκεί.

Η πισίνα δεν θερμαίνεται, αλλά μπορεί να χρεωθεί με $ 135 για την αρχική θέρμανση και 35 δολάρια την ημέρα για κάθε ημέρα που θέλετε να θερμανθεί. Αυτό πρέπει να καταβληθεί χωριστά στον ιδιοκτήτη από το PayPal. Οι χρεώσεις της πισίνας είναι το πραγματικό κόστος του ιδιοκτήτη. δεν υπάρχει προσαύξηση. Δεν συνιστούμε τη θέρμανση της πισίνας από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο. το νερό είναι αρκετά ζεστό στη συνέχεια. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ. Η ρύθμιση για την πισίνα θα οριστεί σε 83 μοίρες πριν από το check-in, από την υπηρεσία πισίνας μας. Σημείωση: Η πισίνα είναι παγωμένη το Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και αρχές Απριλίου - και πολύ κρύο στα τέλη Οκτωβρίου και τέλη Απριλίου. Η προμήθεια θέρμανσης στην πισίνα πρέπει να προηγείται του check in.

Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Γυρίζετε τη ζεστή μπανιέρα σε μια ώρα πριν τη χρησιμοποιήσετε και σβήστε τη όταν τελειώσετε. Θερμάει στους 102 βαθμούς. Δεδομένου ότι το κόστος για το ζεστό μπανιέρα είναι 25 $ ανά ώρα στον ιδιοκτήτη, σας ζητάμε να το απενεργοποιήσετε αμέσως μετά τη χρήση του.

Περισσότερο...

Το check-in είναι 2 π. m. Το check-out είναι 11 α. m.
Επιτρέπουμε μόνο ένα μικρό ελάχιστο κατοικίδιο ζώο γάβγισμα κάτω από 20 κιλά - και αυτό είναι ένα επιπλέον μη επιστρέψιμο τέλος $ 50 ανά κατοικίδιο.

Οι ενοικιαστές έχουν επίσης αποκλειστική χρήση των εξωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένης της σχάρας φυσικού αερίου, εκτός τραπεζαρίας που διαθέτουν καθίσματα 6, ξαπλώστρες, υπαίθριο ντους κλπ. (Σημείωση: μια πισίνα με θαλασσινό νερό δεν είναι σαν να κολυμπάει στον ωκεανό · χρησιμοποιεί απλώς αλάτι για αποχέτευση και όχι καθαρό χλώριο στην πισίνα, που είναι δύσκολο για το δέρμα και τα μάτια.)

Το ακίνητο έχει υπέροχη θέα στα βουνά. Αν αγαπάτε πεζοπορία, θα αγαπήσετε αυτή την περιοχή διακοπών ... υπάρχουν πάνω από 140 μονοπάτια πεζοπορίας στην κοιλάδα του Coachella! Και, για τους παίκτες του γκολφ, υπάρχουν πρώτης κατηγορίας μαθήματα διαθέσιμα στο κοινό μέσα σε λίγα λεπτά από το ακίνητο.

Οι ενοικιαστές 5 ημερών και άνω μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.

Οι οδηγίες και οι πληροφορίες πρόσβασης παρέχονται μετά την παραλαβή της Συμφωνίας, πριν από το check-in.

Οι καταθέσεις επιστρέφονται εντός δύο εβδομάδων από το check-out. Εάν δεν καταβληθεί το τέλος ενοικίασης πισίνας, θα αφαιρεθεί από την προκαταβολή.

Απολύτως δεν επιτρέπεται ΚΑΠΝΙΣΜΑ εντός των μονάδων.

Και πάλι, αυτό δεν είναι ένα condo και όχι σε μια ένωση ιδιοκτητών σπιτιού.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ
Βρίσκεται στα μισά του δρόμου ανάμεσα στο Palm Springs και την Palm Desert, αυτή η κοινότητα είναι μεγάλη και αποτελείται από έναν πληθυσμό αγγλοσπανικών και ισπανικών οικογενειών που ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Η Καλιφόρνια Cove περιοχή του καθεδρικού ναού της πόλης, νότια του Hwy 111, είναι gentrified: έχει πολλούς καλλιτέχνες, τους νέους - AND Hispanics που χρησιμεύουν ως landscapers της περιοχής, καθαριστές πισίνας, οικιακά καθαριστικά και πολλά άλλα. Προσωπικά, βασίζομαι σε αυτούς τους γλυκούς λαούς να βλέπουν και να διατηρούν την ιδιοκτησία μου, να διατηρούν τη βλάστηση και την κοπή δέντρων σε άριστη κατάσταση και να καθαρίζουν τις δύο μονάδες μου. Είναι καλοί άνθρωποι που εμπιστεύομαι σιωπηρά. Πολλοί φίλοι και εγώ αγοράζουμε ακίνητα στην περιοχή και τα βελτιώνουμε. Ως πρώην δήμαρχος της πόλης της Νότιας Καλιφόρνιας, και ο σύντροφός μου (δικηγόρος που οδηγεί ένα high-end, υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο) και αισθάνομαι ασφαλής στην ιδιοκτησία και σταθμεύουν τα αυτοκίνητά μας εκεί έξω.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τις περισσότερες διαμονές απαιτείται ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων. μεγαλύτερες διαμονές απαιτούνται κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Παρακαλείστε να ρωτήσετε για τις τιμές. Οι τιμές των επιτοκίων ενδέχεται να ισχύουν για τις αργίες / τα σαββατοκύριακα από τις 1 Σεπτεμβρίου έως τις 1 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων, του Stagecoach, των φεστιβάλ μουσικής Coachella, του τουρνουά τένις BNP, των εβδομάδων μοντερνισμού κλπ.

Η πρόσβαση γίνεται μέσω πληκτρολογίου. δεν απαιτείται ένα κλειδί. Είναι αυτο-πρόσβαση. Κανείς δεν θα είναι εκεί για να σας αφήσει μέσα. Οι πληροφορίες πρόσβασης παρέχονται μόνο μετά την εκτέλεση της σύμβασης και την παράδοση στον ιδιοκτήτη. Θα σας αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχετε στο VRBO / Home Away. Οι οδηγίες και οι πληροφορίες πρόσβασης αποστέλλονται επίσης σε εκείνη τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ζητάμε από τον ενοικιαστή να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη κατά την άφιξη και την αναχώρηση.

Οι τιμές είναι χαμηλότερες τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και μερικές φορές είναι διαθέσιμη χαμηλότερη μηνιαία τιμή ενοικίασης κατά τους μήνες αυτούς.

Υπάρχει ένα $ 50 μη επιστρέψιμο τέλος κατοικίδιων ζώων για ένα κατοικίδιο ζώο. Οι ιδιοκτήτες πρέπει να πάρουν τα περιττώματα του σκύλου τους και να πετάξουν στα εξωτερικά σκουπίδια πριν φύγουν.

Ζητάμε να βγάλετε όλα τα σκουπίδια στη μονάδα πριν φύγετε.

Πρέπει να είναι 25 ετών και άνω για να νοικιάσετε μια μονάδα. Χωρίς εξαιρέσεις. Για κάθε επισκέπτη απαιτείται μια συμφωνία που απαιτεί πληροφορίες άδειας οδήγησης. Τα παιδιά που συνοδεύουν τους ενήλικες σε ή στην ιδιοκτησία πρέπει να είναι 16 ετών και άνω. Κολυμπήστε ή χρησιμοποιήστε την πισίνα ή / και το υδρομασάζ με δική σας ευθύνη. Ένα σκυλί που δεν γάβει κάτω από 20 κιλά επιτρέπεται μόνο στη Μονάδα Β (Plumeria). Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα σε μία από τις καζιτάδες.

Ο χώρος στάθμευσης είναι μπροστά από την ιδιοκτησία. Δεν υπάρχει γκαράζ / υπόστεγο.

Η πισίνα δεν θερμαίνεται, αν και έχουμε την δυνατότητα, κατόπιν αιτήματος. Το νερό της πισίνας είναι αρκετά κρύο από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Απριλίου. Μπορούμε να προσφέρουμε θέρμανση από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Απριλίου για ελάχιστη διαμονή 5 ημερών έναντι αμοιβής 135 € για αρχική θέρμανση και 35 € για κάθε ημέρα ενοικίασης. Χρειάζονται 1 1/2 ημέρες για να θερμανθεί η πισίνα. Η θέρμανση στην πισίνα πρέπει να πληρώνεται πριν από το check-in απευθείας στον ιδιοκτήτη, συνήθως μέσω του PayPal.

Ο ιδιοκτήτης ή ο επιτηρητής επιθεωρεί προσωπικά κάθε ενοικίαση (ές) μετά από κάθε χρήση. Ο θεατής κατοικεί μέσα σε 3 λεπτά από το ακίνητο που επιβλέπει την ιδιοκτησία. Απαιτείται μη επιστρέψιμη χρέωση καθαρισμού 75 $ ανά μονάδα ανά διαμονή.

Για όσους μένουν περισσότερο από μία εβδομάδα, διατίθεται υπηρεσία καθαρισμού @ 60 $ ανά επίσκεψη καθαρισμού (πληροφορίες επικοινωνίας βρίσκονται μέσα στη μονάδα), ενώ στο ακίνητο διατίθεται πλυντήριο και στεγνωτήριο για όσους μένουν 5 ή περισσότερες ημέρες.

Το check in είναι 2 μ.μ. check-out είναι 11 π.μ.

Ευχαριστώ που εξετάσατε την όμορφη ιδιοκτησία μου. Νομίζω ότι θα το λατρέψετε! Elizabeth (ιδιοκτήτης)

Σημείωση: Ο φόρος κλίνης δεν χρεώνεται σε ενοίκια που υπερβαίνουν τις 30 ημέρες, ανά νόμο περί πόλης.

Πόλη TOT / κρεβάτι φόρος είναι 12% για διαμονή των 30 ημερών ή λιγότερο.

Πόλη TOT άδεια # και για τις δύο μονάδες: 014342

Διαχειριστής καταλύματος

Elizabeth Pearson
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
No children allowed.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Residential neighborhood; keep noise at minimum

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
ONE small pet under 25 pounds; $50 non refundable.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking indoors.
Use pool or hot tub at your own risk. Front gate must always remain locked per California law re: pools/spas. One car in front driveway per stay.
Pool heating is extra; $135 to initially heat and $35 per day for each day of stay. Payable to owner in advance of check in.
Before leaving: take out trash, clean grill (if used); pick up dog droppings; notify owner by text of departure time and report breakages or issues.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Residential neighborhood; keep noise at minimum
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cathedral City

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Cathedral City) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Cancer Survivors Park-Πάρκο και Coachella Valley Repertory Theater, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Palm Springs Lanes και 7th Avenue West. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Big League Dreams Sports Park (συγκρότημα γηπέδων μπέιζμπολ) ή Palm Springs Swim Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο Γκολφ Tahquitz Creek - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Agua Caliente Casino - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Παλμ Σπρινγκς - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Ίντιαν Κάνιον - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Palm Canyon - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Παλμ Σπρινγκς: 30 λεπτά οδικώς
  • Παλμ Σπρινγκς, Καλιφόρνια (PSP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Σπρινγκς): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • 360 Sports at Agua Caliente Cathedral City - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Agua Caliente Casino Cathedral City - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Emperor Buffet - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barrel District - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Del Taco - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 69 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Melissa L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved it so much I’m going back!!
Clean, nice, perfect little cozy place on the edge of Cathedral City. Lots of stars. Pool & hot tub. Owner responds quickly. She has an emergency contact for any issues. Only had one real Misshap but the on site manager was there in minutes to fix issue. Issue was outside of owner’s control.
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Kevin T., Medical Lake WA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely spot, felt safe
The location makes everything in the valley accessible. The pool and spa are quite nice and the spa particularly enjoyable on winter evenings. The Owner is accessible and responds quickly. The property is large and the Casita has everything we needed for an enjoyable multi-week stay.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

10/10 Άριστο

Sarah L., Los Angeles, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property, perfect for seclusion/relaxation
My husband and I thoroughly enjoyed our stay at Elizabeth’s property. The pool and spa were excellent and the outdoor space was tranquil without feeling too isolated. The unit was cozy but in a good way - just be advised that the A/C unit is in the bedroom only, though the overhead fans helped to circulate the air pretty well once you get the temp right in the bedroom area. Very well stocked and smartly appointed… and a great value! Will definitely keep this gem of a property in mind for future stays :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Bethene E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent property
Excellent property
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Dan B., Lake Forest, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Property
Very private, clean grounds and cozy casita.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Elizabeth Pearson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Former Mayor and City Council woman in South Orange County, CA.

Owner/CEO of a business called Laguna ADU, LLC
Former City Councilwoman and Mayor of Laguna Beach, CA.

I purchased this property with two cozy stand-alone units. I use Unit A and never rent it out - and rent the 2nd one - Casita, Unit B - out, on monthly agreements. Owner does not come to the property when Unit B is rented.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I bought this property because of its beautiful setting: scenery of the mountains, landscaping and privacy. Also, because it is halfway between Palm Desert and downtown Palm Springs (about 10 minutes drive to each city). I also did not want to be in a homeowner association and wanted privacy, quiet and seclusion ... a true getaway place!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Large nearly 10,000+/- square foot property. Private pool and spa with 6' rusted steel fence around the property -- and the beautiful, tranquil setting -- all offer a truly secluded retreat. The property is ALL YOURS for your stay.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες