Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διακοπές από το ωραιότερο, ευρύχωρο δωμάτιο, κήπο, 200μ. Στην πανέμορφη παραλία.

Διακοπές από το ωραιότερο, ευρύχωρο δωμάτιο, κήπο, 200μ. Στην πανέμορφη παραλία.

Συλλογή φωτογραφιών για Amazing holiday, spacy room, private garden, 200 meters to the beach!

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Διακοπές από το ωραιότερο, ευρύχωρο δωμάτιο, κήπο, 200μ. Στην πανέμορφη παραλία.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Diani Beach, Coast
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Φύσης Diani - Chale Marine National Park and Reserve1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Diani2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGalu Kinondo9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜομπάσα (MBA-Διεθνές Αεροδρόμιο Moi)86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διακοπές από το ωραιότερο, ευρύχωρο δωμάτιο, κήπο, 200μ. Στην πανέμορφη παραλία.

LionsHome = παραθαλάσσια βίλα = υπόλοιπο = χαλάρωση = παραλία ονείρου = επιπλέον υπηρεσίες = σαφάρι = κορυφαία τοποθεσία ...

Το LionsHome προσφέρει ένα Bed & Breakfast σε μια μεγάλη ιδιωτική παραθαλάσσια βίλα. Βρίσκεται σε ένα απομονωμένο και απομονωμένο οικόπεδο 700μ² με πλούσια τροπική βλάστηση, όπου αναπτύσσονται μπανάνες και φοίνικες, καθώς και πολύχρωμα θάμνοι και λουλούδια.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός εάν έχετε σχεδιάσει άλλες δραστηριότητες, είστε πολύ ευπρόσδεκτοι να μείνετε στον καλοφτιαγμένο κήπο ή στη σκιασμένη βεράντα. Όπου υπάρχει σταθερό αεράκι.
Η μέρα μπορεί να είναι πολύ ρομαντική με έναν ηλιοβασίλεμα στον κήπο ή στη βεράντα.
LionsHome: Μην ανησυχείτε, δεν θα επισκεφθείτε τα λιοντάρια τη νύχτα, όχι, το όνομα είναι «ακριβώς» από τους αστερισμούς των ιδιοκτητών.

Το LionsHome βρίσκεται σε ένα θέρετρο με άμεση πρόσβαση από τον παραλιακό δρόμο (οπότε όχι στον θάμνο - ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφάλειας !!!).

Το LionsHome απέχει μόλις 250μ. Από τη θάλασσα, οπότε σε λίγα λεπτά με τα πόδια μπορείτε να φτάσετε στον ωκεανό!

Το LionsHome θα σας φροντίσει: Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα σας προσφέρουμε ένα νόστιμο πρωινό και, αν θέλετε, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε δείπνο από εμάς.

Το LionsHome προσφέρει στους καλεσμένους του SAFARIS!
Η Κένυα είναι η γη των σαφάρι! Σας συμβουλεύουμε θερμά να πάτε σε ένα σαφάρι και να σας βοηθήσουμε με την επιλογή και την κράτησή σας. Θα κλείσουμε με ευχαρίστηση αυτά για σας εκ των προτέρων.

Το LionsHome προσφέρει μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο στην τιμή των € 36 ανά διαδρομή. Τα ταξί στο αεροδρόμιο είναι πολύ πιο ακριβά!

Το LionsHome δεν διαθέτει πισίνα, δεν θα το χάσετε, αντί για χλωριωμένο νερό θα κολυμπήσετε και θα κολυμπήσετε στο υγιεινό και χαλαρωτικό θαλασσινό νερό: σε λίγα λεπτά με τα πόδια μέχρι την παραλία 250 μ. Και θα απολαύσετε μια απαλή και λευκή αμμώδη παραλία όπως εσείς ίσως δεν το έχετε δει ποτέ. Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες στο νερό. Επιπλέον, είναι ήσυχο, τα μεγάλα κύματα εξημερώνονται από τον υπεράκτιο ύφαλο. Στο τμήμα της παραλίας μας είναι δυνατή ακόμη και η χαμηλή παλίρροια. Πεζοπορίες μιλίων μακράς διάρκειας προσφέρονται και ζωντανεύουν όχι μόνο το πνεύμα, αλλά και το σώμα που αναζητά χαλάρωση.

LionsHome γράφει μεγάλη ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Υπάρχουν στη χώρα από τώρα και τότε σπίτι διαρρήξεις και επιδρομές, ο Τύπος θέλει να αναφέρει με αρνητικές τίτλους από τον παράδεισο διακοπών. Αλλά: Δεν έχουμε βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο από την αρχή του εργοστασίου μας το 1992. Για να το κρατήσουμε έτσι, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έτσι, προσχώρησα σε μια κινητή ομάδα ασφαλείας. Υπάρχουν κουμπιά συναγερμού στο σπίτι, πατώντας αυτά τα κουμπιά προκαλεί συναγερμό και μέσα σε 2 - 5 λεπτά υπάρχει συνήθως μια ομάδα ασφαλείας με έναν αστυνομικό στο σπίτι.

Το LionsHome περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από έναν ψηλό τοίχο, ο οποίος επιτρέπει μια εντελώς ειρηνική και ανενόχλητη διακοπή.

Το LionsHome έχει τη δική του γεννήτρια: Στην Κένυα, οι διακοπές της ηλεκτρικής ενέργειας είναι κοινές, αλλά πολύ σπάνιες στην περιοχή μας. Αλλά αν αυτό συμβαίνει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, παράγουμε ηλεκτρική ενέργεια με τη δική μας γεννήτρια.

Στο σπίτι ζει η οικογένεια γερμανού-κένυων ιδιοκτήτη, η οποία είναι πάντα πολύ ευτυχής να προσφέρει στους επισκέπτες τους βοήθεια και συμβουλές και είστε ήδη καλούνται με την πιο εγκάρδια ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Διαχειριστής καταλύματος

Teresia

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Περιλαμβάνεται πρωινό
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Diani

Αυτό το κατάλυμα (bed & breakfast, Παραλία Diani) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Diani και Καταφύγιο Φύσης Diani - Chale Marine National Park and Reserve. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταφύγιο Φύσης Diani - Chale Marine National Park and Reserve - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Diani - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Galu Kinondo - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Τίγουι - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Chale Beach - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ουκούντα (UKA): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Java House Diani - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coast Dishes - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Havana Bar, Diani Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Karibu Restaurant - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Fullmoon Night Club And Lounge - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 11 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Frank B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholsamer Urlaub an der Diani Beach im Lions Home
Super schöne,ruhige Anlage,in Strandnähe ( ca. 5-10 Min.) Sehr nette Gastgeber, die immer für einen da waren. Alles in Allem...familiär, entspannt, Urlaub halt!

10/10 Άριστο

Manu P., Milton Keynes .u.k.

The best ever holiday experience of our lifetime
Haans is a genial host who takes pride in providing a natural and healthy atmosphere in his villa. He has a very pretty chef ,Ketery, who cooked us amazing healthy meals. The houseboy, Hesborn , keeps the place tidy and does the washing and ironing to a dedicated level. The beach is close about 300 meters .I will write a further fuller rewiew when I get home. Manu Patel.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Andrea B., Gelsenkirchen

Wir kommen wieder
Jambo Hans Wir verbrachten 1 Woche in dem schönen Haus.Das war viel zu kurz. Gefallen hat uns auch die Lage weil es nicht weit vom Strand war.Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt.Bei unserer Ankunft fehlte eine Kaffemaschine.Kein Problem für Hans.Er brachte in ein paar Minuten eine gute Kaffeemaschine in die Küche. Wenn wir nach dem Frühstück zum Strand gegangen sind wollten wir unser Geschirr spülen wenn wir zurück vom Strand sind.Aber als wir zurück kamen war alles schon fertig.Sogar die Betten waren gemacht.Das hat uns sehr gefreut. Hans ist ein so freundlicher und sympatischer Mensch. Er hat uns sogar zum Grillabend eingeladen.Wir haben schon lange nicht mehr so gut und viel gegessen.Danch saßen wir am Feuer und haben über alles mögliche geplaudert.Es war ein richtig toller abend. Am nächsten Tag war eine frische zerteilte Kokosnuss in der Küche zu finden. Danke Hans für die schöne Zeit in Lions zuhause Das nächste mal bleiben wir aber länger liebe Grüße Andrea
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Andrea B., Gelsenkirchen

wir kommen wieder
Jambo lieber Hans Schade das wir nur 1 Woche in diesem schönen Haus waren.Das nächste mal wird es aber länger.Es war sehr angenehm und wir haben uns sehr wohl gefühlt.Hans ist ein sehr freundlicher und netter und ein sehr sympatischer Mensch.Er hat uns zum Grillabend eingeladen und ich muß sagen ich habe schon lange nicht mehr so viel und so gut gegessen. Es war auch intressant mit Hans am Feuer zu sitzen und über alles mögliche zu Plaudern.Ach wie vermisse ich das doch alles jetzt.Es war so schön. Wenn wir gegen abend vom Strand kamen wollten wir unser Geschirr spülen. Aber es war immer schon alles fertig und die Betten waren auch gemacht. Sogar eine frische zerlegte Kokosnuss war für uns in der Küche zu finden. Bei unserer Ankunft war keine Kaffeemaschine in der Küche.Aber alles kein Problem für Hans, in ein paar Minuten brachte er uns ein gute Kaffeemaschine. Es war alles sauber und gepflegt. Danke für alles.Wir kommen wieder.Aber dann für länger. Ich freu mich schon liebe Grüße Andrea
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Brenda K.

Perfect getaway! Highly recommend it.
My family and I stayed here for a week and we absolutely loved it.The house is very beautiful, the pictures really don't do this place justice. All together there are three rooms; two rooms down stairs and one great room upstairs. There are 4 beds, 2 twins and 2 queens.There is only one bathroom but it's got dual sinks and it's a pretty good size. There is also a fully equipped kitchen which we loved.There is a resident turtle who's usually roaming the yard, I named him Leon the lone turtle. Along with Leon you can expect to see the owners two little dogs who showed up for every meal and made for great company. There is no tv or radio in the house,but that didn't really bother us. The house is just a few minutes walk away from the beach. Many of the restaurants and bars are just a short drive away we personally didn't have to drive far to get to anything. The owners Hans and Njeri are a very kind and down to earth couple. My family and I truly enjoyed their company. If you are considering coming to Mombasa I strongly recommend the Lions Den; I know I will definitely be staying here again.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Teresia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a German-Kenyan couple living here in Diani Beach. We love this country and we like to introduce it to our guests and friends. In general we like our guests and found often deep friendships. We do everything so make our guests feel well, because then also we feel well.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The southern end of Diani Beach is most attractiv due to its endless perfect dream beach. LionsHome has this beach direct infront, just 250 meters away.
LionsHome is situated direct on the Beach Road and nevertheless it is all quiet.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You will enjoy and love the incredible tranquility in the wonderful tropical garden reserved for you only.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες