Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραλία Waipouli RESORT D407 * ΡΕΤΙΖΑ * (Ιούνιος 2019 Ειδική τιμή $ 199 ανά διανυκτέρευση)

Παραλία Waipouli RESORT D407 * ΡΕΤΙΖΑ * (Ιούνιος 2019 Ειδική τιμή $ 199 ανά διανυκτέρευση)

Συλλογή φωτογραφιών για Waipouli Beach Resort D407, 199.00 May 4-8 BlowOutSale PentHouse 5 StarReviews

Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Παραλία Waipouli RESORT D407 * ΡΕΤΙΖΑ * (Ιούνιος 2019 Ειδική τιμή $ 199 ανά διανυκτέρευση)

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα122 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kapaa, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά Καρύδας19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Lae Nani Beach2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒοτανικός Κήπος Smith's Tropical Paradise4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραλία Waipouli RESORT D407 * ΡΕΤΙΖΑ * (Ιούνιος 2019 Ειδική τιμή $ 199 ανά διανυκτέρευση)

Πολυτελής Χαβάη Μοντέρνο Διαχρονικό Θέμα Κορυφή ΔΑΠΕΔΟΥ Waipouli Beach RESORT D407

"CRAZY" Ορεινή Ζώνη VIEWS και Βραδινά SUNSETS, ένα "ROMANTIC" Master 2bd / 3ba w / a King bd σε ένα rm & 2 Full bds σε έναν άλλο καναπέ Queen Sleeper. "Χαβάης θέμα" Living Room με το "High" καθεδρικό ναό ταβάνι δίνοντας "EXTRA" αίσθηση "Room και φαιδρότητα". Η σουίτα a / c είναι ιδανικό για μέχρι 6 άτομα για να χαλαρώσετε με άνεση. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και τις πισίνες. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από τις τρεις ιδιωτικές lanai, όπως ο ήλιος πέφτει κάτω από τις οροσειρές. Όταν συννεφιά / συννεφιά? παρακολουθήσετε στο "δέος", όπως τα σύννεφα κυλήσει πάνω από τα βουνά σαν καταρράκτες ...

Μεγάλη για όσους χρειάζονται δύο κρεβάτια σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Με ήσυχη προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τελευταίο όροφο με καθεδρικό ναό Ανώτατα όρια αυτό ρετιρέ θέα στο βουνό ατενίζει πάνω από εμπορική περιοχή μας προς 4 μεγάλες οροσειρές. Ήσυχο και ιδιωτικό D407 διαθέτει άνετη επίπλωση τόνος γη για να επαινέσει τα εξαίσια φινιρίσματα εσωτερικό σκληρό ξύλο. Απολαύστε όλα όσα έχει Waipouli να προσφέρει στη μισή τιμή με την καλύτερη θέα στο βουνό του θέρετρου.

ΝΙΚΗΤΗΣ δύο πρώτα βραβεία στην κατηγορία $ 2.000.000 + condo των «50η παρελάσεις της Homes 2006 είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να επισκεφθείτε αυτή την ειδική ιδιότητα. επιλέχθηκε Τα έπιπλα και σχεδιάστηκε από τη φήμη σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, Philpotts and Associates, που είναι γνωστή για την απίστευτη θέρετρα τους και έθιμο σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Το κομψό εσωτερικό αυτού του 2 υπνοδωματίων, 3 μπάνιο, 1312 μονάδα τετραγωνικό πόδι περιλαμβάνει την κορυφή της γραμμής κουζίνα με ένα ποτήρι Wolf εστίες, φούρνο, Sub-Zero ψυγείο, GE προφίλ μικροκυμάτων, Fisher Paykel συρτάρια διπλή πλυντήριο πιάτων, γρανίτη κορυφή και Αφρικής ντουλάπια μαόνι. Τρεις πλήρη μπάνια με Περού τραβερτίνη πέτρα περιβάλλει, βαθιά μπανιέρα και δύο ντους για να χαλαρώσετε οποιαδήποτε πάνω πεζοπορία ταξιδιώτη.

Η μονάδα διαθέτει 1 king size κρεβάτι, 2 πολύ μεγάλα κρεβάτια πλήρους μεγέθους, 1 queen καναπέ-κρεβάτι, που σε όλα μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα.

Waipouli προσφέρει επίσης δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet σε μονάδες επισκεπτών και σύνδεση ethernet λόμπι υψηλής ταχύτητας διατίθεται σε μονάδα για όλους να απολαύσουν. Τρεις επίπεδη πάνελ τοίχου τοποθετούνται τηλεοράσεις, κεντρικό κλιματισμό, ανελκυστήρες για όλες τις μονάδες, και το εσωτερικό πλήρες μέγεθος στοιβαζόμενα πλυντήριο και στεγνωτήριο αυξάνει το επίπεδο άνεσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Waipouli Beach Resort & Spa διαθέτει μόνο φρέσκο ​​νερό τεμπέλης πισίνα ποταμού Kauai με μία σπηλιά, δύο νεροτσουλήθρες, τρεις άμμο κάτω υδρομασάζ spa, τρεις καταρράκτες και ένα παιδί φιλικό άμμο παραλία κάτω. Από την ιδιοκτησία υπάρχει μια ψησταριά και μια μεγάλη παραλία μπροστά μπαρ ιδανικό για δείπνο, και ώρα Mai Tai. Πάρτε ένα σκούντημα ή να περπατήσουν στην εξωτερική πλακόστρωτα πεζοδρόμια μας που περιβάλει ολόκληρο το θέρετρο ή να απολαύσετε το γυμναστήριο. Φροντίστε τον εαυτό σας στο 5.000 τετραγωνικών Spa πόδια από τη θάλασσα με μασάζ και πολλά άλλα.

Η τοποθεσία του θέρετρου είναι ανώτερη, με την έννοια ότι η μία είναι στα μισά της κάθε πλευράς του νησιού, κάνοντας όλες τις δραστηριότητες σε μικρή απόσταση. Απέναντι από το δρόμο είναι το 24ωρο Safeway, το Drugstore του Long, το Starbucks, το μετρό, το Ross Store, το Tropical Ice Cream, το εστιατόριο & το μπαρ και πολλά άλλα καταστήματα και εστιατόρια. Είναι επίσης ένα σύντομο περίπατο στην ιστορική πόλη της Kapaa η οποία έχει φανταστική εστιατόρια, βιολογικά καταστήματα τροφίμων, μπουτίκ, βιβλιοθήκη, και στούντιο γιόγκα. Σε κοντινή απόσταση θα ανακαλύψετε επίσης μια δραματική παραλία μονοπάτι / ποδηλασία που ξεκινά σε Kapaa και συνεχίζει Βορρά στην παραλία Kealia και στη συνέχεια περαιτέρω σε άλλες όμορφες παραλίες.

Lydgate Park είναι μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, το ποτάμι Wailua είναι 2 λεπτά μακριά, και Waipouli Beach Resort είναι πολλά οικογενειακή διασκέδαση και χαλάρωση, χωρίς να πάει πουθενά.

************** ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ: **************
Αυτό είναι ένα "ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ" Χαβανέζικο διαχρονικό μοντέρνο θέμα ΡΕΤΙΖΟΠΩΛΕΙΟ με το "CRAZY" Βουνό και το "SUNSET" με ασυνήθιστα "HIGH CATHEDRAL ΟΡΟΦΟΙ" καθιστώντας το πιο "ευάερο και ευρύχωρο" από τις περισσότερες μονάδες σε αυτό το θέρετρο.

Είναι επιπλωμένο με Χαβάη Theme Furnishing "High-End Quality".

Απολαύστε τα SUNSETS από τα δικά σας ιδιωτικά τρία lanai's καθώς ο ήλιος πέφτει κάτω από την οροσειρά. Σε νεκρούς / νεφελώδεις ουρανούς, προσέξτε στο "δέος" καθώς τα σύννεφα κυλούν πάνω από τα βουνά σαν καταρράκτες ... Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και την πισίνα.

Σημείωση: Υπάρχει ανελκυστήρας για πρόσβαση στο ρετιρέ του Top-Floor.

Χαρακτηριστικά ακινήτου:
Ηλιόλουστη τοποθεσία, κοντά σε όλες τις ανέσεις. * Εξαίσια εσωτερική διακόσμηση * γκουρμέ κουζίνα * όμορφους κήπους * Superior κρεβάτια για την απόλυτη ύπνο! * Μόνο νερό στην πισίνα θερμαινόμενη αλάτι Kauai του * μπαρ δίπλα στον ωκεανό και το εστιατόριο The Oasis * Wi-Fi * Κλιματισμός * φιλική οικογένεια * βήματα προς την παραλία * Spa By the Sea * γυμναστήριο * κοντινές μπουτίκ και ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια * Κοντινές δραστηριότητες - γκολφ , σέρφινγκ, καγιάκ, πεζοπορία, καταρράκτες και πολλά άλλα ... * Κοντινά Bikrams Yoga Studio * μόλις 15 λεπτά από τον αερολιμένα

Αυτή είναι πραγματικά η καλύτερη αξία για Kauai για πολυτελή καταλύματα!

==> ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Η μέγιστη κατοχή είναι 6 άτομα (χωρίς εξαίρεση)

ΟΔΗΓΙΕΣ RESORT & CONDO:
Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσετε τους Κανόνες του House Waidouli Beach House που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την άνεση και την απόλαυση για όλους τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες του Waipouli Beach Resort.
Απολύτως καμία κάπνισμα στο condo ή στις βεράντες ή οπουδήποτε επί του ακινήτου. θέρετρο μας είναι μια SMOKE FREE ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Όλα τα condos καθορισμένες μονάδες το κάπνισμα. Υπάρχουν καθορισμένες περιοχές καπνίσματος που βρίσκονται κατά μήκος της παραμέτρου του ακινήτου.
εγκαταστάσεις του συγκροτήματος μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τους ιδιοκτήτες και τους καλεσμένους καταλαμβάνει μια μονάδα. Προνόμια μπορεί να επεκταθεί με την οικογένεια και τους φίλους που επισκέπτονται το θέρετρο μας μόνο όταν ο ιδιοκτήτης ή η καταστατική τους επισκέπτες είναι παρόν και κάθε επισκέπτης πρέπει να καταχωρηθεί στη ρεσεψιόν. Κάθε μονάδα επιτρέπεται συνολικά 6 επισκέπτες σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 10:00 π. μ. έως τις 8:00 ένα. μ. αλλά υπερβολικό θόρυβο θα πρέπει να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση.
Οι ιδιοκτήτες και οι Εγγεγραμμένοι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλους στο κόμμα τους, διασφαλίζοντας ότι η συμπεριφορά τους δεν είναι προσβλητικό για άλλους επιβάτες ή επιζήμια για το θέρετρο.
Πετσέτες, ρούχα και άλλα είδη που δεν μπορούν να τοποθετηθούν στα lanai, κάγκελα lanai ή στα παράθυρα.
έπιπλα Λανάι δεν μπορεί να αφαιρεθεί από το condo.
Είναι πάντα σοφό να κλείνει και να ασφαλίζει τις πόρτες σας και να εξασφαλίσετε τα τιμαλφή σας, εφόσον δεν είναι εύκολα ορατά από βεράντες ή τα παράθυρα.
Οι φωτιές στο μπάρμπεκιου απαγορεύεται. Δεν το μαγείρεμα ή το ψήσιμο στη σχάρα με τις βεράντες επιτρέπεται.
Οι επισκέπτες καλούνται να απορρίπτουν τα απόβλητα καθημερινά. Οι κάδοι τοποθετούνται σε κάθε όροφο και υποδεικνύονται με πινακίδες
Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο condo (δεν είναι κατάλληλα ή ασφαλή λόγω μπαλκόνι). Πολιτική Resort είναι δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.
Παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε κλιματιστικών σας όταν εγκαταλείπουν το δωμάτιο. Και πάλι, κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Kauai έχει γίνει ένα από το υψηλότερο κόστος ενέργειας κράτους στη χώρα. Κρατώντας τους λογαριασμούς ενέργειας μας χαμηλές, θα βοηθήσει στην πρόληψη τυχόν μελλοντική αύξηση της τιμή διανυκτέρευσης.
Οι επισκέπτες δεν μπορούν να κινηθούν τα έπιπλα, να αναδιατάξετε τη μονάδα ή να τροποποιήσει τη διακόσμηση. Παραβιάσεις θα απαιτήσει μια ελάχιστη χρέωση των $ 50. 00 ανά ώρα (μια ώρα τουλάχιστον) να αναμορφώσουν τη μονάδα στην αρχική του κατάσταση.
Όλα τα ακίνητα θα ελέγχονται μετά την αναχώρηση των επισκεπτών. Εάν αποδείξεις οτιδήποτε άλλο εκτός από τα συνήθη φθορά είναι παρούσα, η αναχώρηση των επισκεπτών θα είναι οικονομικά υπεύθυνος για την επισκευή ή / και αντικατάσταση των κατεστραμμένων ιδιοκτησίας.

ΠΙΣΙΝΑ ΠΙΣΙΝΑΣ:
Ώρες πισίνας: 8:00 α. m. έως τις 10:00 π.μ. m.
* ΟΧΙ Ναυαγοσώστης *
• Δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες σε υπηρεσία. Πισίνα Monitor στο καθήκον καθημερινά από τις 10:00 μία. μ. έως τις 6:00 π. μ.
• Οι στολές κολύμβησης απαιτείται.
• Τα παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.
• Φουσκωτά στοιχεία, ήλιος-χαλάκια, ιστιοσανίδες, άρματα styro-αφρού, "σανίδες boogie," ή άλλα μεγάλα αντικείμενα αυτού του είδους δεν θα επιτρέπεται. επιτρέπεται μόνο συσκευές επίπλευσης για μικρά παιδιά (i. ε. τα φτερά του νερού, σωσίβιο).
• Δεν γυαλί ή εύθραυστα δοχεία επιτρέπεται στην περιοχή της πισίνας.
• Δεν κατάδυσης, υπερβολικό θόρυβο, άλογο-play ή το τρέξιμο επιτρέπεται.
• Ακουστικά που απαιτούνται για ραδιόφωνα και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
• Η χρήση των ιαματικών λουτρών και πισίνες είναι στη διακριτική ευχέρεια του ενοικιαστή. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι για όλα τα παιδιά.
• Ο χώρος της πισίνας είναι για την αποκλειστική χρήση των ιδιοκτητών και οι επισκέπτες μας που διαμένουν στο θέρετρο. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να έχουν εγγραφεί στο σύστημα κρατήσεων μας πριν από το check-in, και πρέπει να φορούν ζώνες καρπό που εκδίδεται από τον προσωπικό χώρο της πισίνας, ενώ στο χώρο της πισίνας. Κρατήσεις υπόκεινται στα όρια πληρότητας μέγιστο ανά μονάδα έξι (6) άτομα σε μια μονάδα 2 υπνοδωματίων και τέσσερα (4) άτομα σε μια μονάδα 1-υπνοδωμάτιο. Υπερβαίνουν τα όρια πληρότητα ή καλώντας unregistered επισκέπτες στο θέρετρο θα οδηγήσει σε απώλεια των προνομίων χώρο της πισίνας για το υπόλοιπο της διαμονής όσο το δυνατόν καλύτερα τα πρόστιμα που επιβάλλονται από την Waipouli Beach Resort Association.
• Η χρήση των ιαματικών λουτρών και πισίνες είναι στη διακριτική ευχέρεια του ενοικιαστή. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι για όλα τα παιδιά.

ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ:
Εκτός εάν βρίσκεστε σε ένα αρκετά χαλαρό πρόγραμμα, θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο ή άλλο μηχανοκίνητο όχημα για να δείτε και να κάνετε τα πάντα στο Kauai, το οποίο έχει ένα σημαντικό δρόμο-μια λωρίδα προς κάθε κατεύθυνση, στα περισσότερα μέρη - την ακτή Napali. Κατά τη διάρκεια της ώρα αιχμής, από περίπου 6 έως 9πμ και 3 έως τις 6 μ.μ., ο δρόμος μεταξύ Lihue και Kapaa, την κεντρική επιχειρηματική περιοχή, μπορεί να μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ, ακόμη και με το ένα τρίτο, λωρίδα "contra-ροή" του οποίου η κατεύθυνση καθορίζεται από ώρα της ημέρας. Παράκαμψη δρόμους σε Kipu (όταν κατευθυνόμενοι βόρεια από Ποΐπου) και Kapaa (όταν κατευθυνόμενοι νότια) μπορεί να ανακουφίσει μερικά από το άγχος, αλλά και να προγραμματίσουν αναλόγως.

Σημείωση: Η μέγιστη ταχύτητα είναι 50 μίλια/ώρα, με πολλά πιο αργά τμήματα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διευθύνσεις σε αυτό το κεφάλαιο θα χρησιμοποιήσει Kaumualii Highway (Hwy. 50) και Kuhio Highway (Hwy. 56/560), σύμφωνα με τις τοπικές σύμβαση. Από διευθύνσεις αυτοκινητόδρομο μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν (αν σημειώνονται καθ 'όλη), κατευθύνσεις μπορεί να δοθεί με αριθμούς δείκτη μίλι, διασταυρώσεων και / ή των περιγραφικών κτηρίου Mauka (προς τα βουνά) και Makai (προς τη θάλασσα).

Με αυτοκίνητο - Όλα τα μεγάλα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων εκπροσωπούνται στο Kauai. Στο

Διαχειριστής καταλύματος

Milo, Owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
(1)Vacation Rental Agreement & Covid Release form be completed signed with copy of legal/valid driver's license or passport to complete reservation.
(2) If Daily Resort Fee or Hawaii/Kauai taxes increase, add'l payment by guest will be required. -Travel Insurance recommended due to Covid Pandemic.
(3) Resort Fee is $32/day (2024) or $35/day (2025)+Tax (Includes parking pass, fitness gym, BBQ grill, pool&lounge,pool towels,wi-fi..)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος GE-156-566-7328-01, TA-156-566-7328-01

Σχετικά με την περιοχή

Kapaa

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Kapaa) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Kalapaki και Κόλπος Nawiliwili, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι του Ναουιλιγουίλι. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος Smith's Tropical Paradise ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Γήπεδο Vidinha Stadium. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Kapaa, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Waipouli - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Αγορά Καρύδας - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Lae Nani Beach - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βοτανικός Κήπος Smith's Tropical Paradise - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Lydgate - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Island Country Markets #93 - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Lava Lava Beach Club - Kauai - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kenji Burger - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Burger King - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 81 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 84 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 84 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Claudia C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Kauai Stay with Grandparents & Kids
We enjoyed our stay at this property very much. It’s our second time at this resort but first time at this unit. The resort itself is awesome for kids and the separate hot tubs for adults and families is great. We saw a seal one day on the beach! Having Safeway across the street, walking distance was super convenient. The unit has everything you need in the kitchen. Driving North/South from Kapaa was super easy and Kapaa is a cute town with many places to eat. A condo when traveling with little ones is a must for the washer/dryer use, full kitchen, separate living space and lanai areas especially with grandparents and this unit checked all the boxes. Milo is super responsive and all the info you need is communicated well and ahead of your stay. You’ll love the spacious bathrooms and living areas.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Bob A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best location in Kauai
Milo and Theresa are great! Location and facilities are terrific and the unit is very comfortable. Building is showing its age and could use a little paint and maintenance but overall very nice place to stay
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Brandi M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Location
Excellent location. I would definately stay again. Host was very communicative. The only suggestion would be to add location of trash containers to the written instructions for the renters. We found it. Stay was amazing!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

James C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
We had a fantastic experience staying in D407 at the Waipouli Beach Resort! The cleanliness was impeccable, and the host's communication was top-notch. The accommodations were incredibly comfortable, and the location couldn't have been better. I highly recommend Milo and his property for your next stay on Kauai.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Geoffrey L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Rental
The property was perfect for my family, and the hosts were the best!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Milo, Owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Aloha!!!

We, my wife and I, have been coming to Kauai for over 14 years and decided to make this Garden Island our home away from home....

To share our love for this beautiful island, we offer you our condos as a starting point to make you feel at home. Enjoy Kauai! It’s truly a magical place!!!

We are owners of several vacation rentals, Waipouli Beach Resort Penthouse D407 (#760413), The Cliffs at Princeville Unit 1202 Side A “Aloha Studio” (#890345) & Unit 1202 Side A and B “2 Unit Studio Combo” (#890347) and Hanalei Bay Resort Unit 2311 Studio (#890349) & Unit 2312 Studio (#890350).

These vacation rentals are for us to share with others to enjoy and explore the beautiful island of Kauai. Please look for our listings...

Much Mahalo & Blessings

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Waipouli Beach Resort & Spa on the East Side of the Garden Isle - - is one of Kauai's premier vacation destinations. The main attraction on the 13+ acre property is the family-friendly two-acre fantasy pool and garden, three sand-bottom jetted spas and two waterslides. The resort offers Spa by the Sea, a full service salon, its own award-winning Oasis on the Beach Restaurant, and a fully-appointed ocean-view fitness center. Resort amenities include a business center and complimentary high speed Wi-Fi.

Waipouli Beach Resort and Spa on Kauai is an incredible beachfront, 5 star resort that is on the stunning Coconut Coast between Princeville and Poipu. This resort has won many awards of excellence and has been rated the #1 Resort in Hawaii*. Kauai has been rated the number one Hawaiian Island by Travel & Leisure as well. Do not miss out on this wonderful place to vacation.

Waipouli Beach Resort and Spa has luxurious resort suites that are 1 to 2 bedroom, 1-3 bathrooms, and come with a completely equipped kitchen including superb amenities such Sub-Zero refrigerator, Wolf cooktop, convention oven, built in microwave, double drawer dishwasher, stainless steel countertops, tile floors, and a Whirlpool washer and dryer. Luxurious bedding and linens are in every bedroom. There are no accommodations on the island with finer amenities.

Master Bathrooms have a jacuzzi soaking tub, travertine floors, countertop, and shower. This is luxury living at its best in absolute paradise.

There are an abundance of great amenities and things to do at the resort and along the Coconut Coast. The resort has a two acre fantasy pool surrounded by native black lava rocks, a lazy river and waterfalls. The pool is the only salt water pool on the island. Lush vegetation surrounds it with such plants as beautiful hibiscus and plumeria blossoms. Drop down one of two serpentine waterslides or relax.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is a "ROMANTIC" Hawaiian Timeless Modern Theme Top-Floor PENTHOUSE with "CRAZY" Mountain and "SUNSET" Views with unusually "HIGH CATHEDRAL CEILINGs" making it more "Airy and Roomy" than most units at this Resort.

It is furnished with "High-End Quality" Hawaiian Theme Furnishing, which is well maintained throughout the year. We also provide "free" to our guests, beach chairs, boogie boards, umbrellas, and igloos while other units may not offer this.

Enjoy the SUNSETS from your own private three lanai's as the sun drops below the mountain range. On overcast/cloudy skies, watch in "awe" as the clouds roll over the mountains like waterfalls... Located just steps to the beach and pool.

Note: There is an elevator to access our Top-Floor Penthouse.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων