Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΚΟΥΜΠΙ ΤΙΜΗ! Εξερευνήστε τη νότια Κρήτη Trad σπίτι για οικογένειες και ζευγάρια.

ΚΟΥΜΠΙ ΤΙΜΗ! Εξερευνήστε τη νότια Κρήτη Trad σπίτι για οικογένειες και ζευγάρια.

Συλλογή φωτογραφιών για SHOCKING PRICE! Explore south Crete! Trad house for families and couples.

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ΚΟΥΜΠΙ ΤΙΜΗ! Εξερευνήστε τη νότια Κρήτη Trad σπίτι για οικογένειες και ζευγάρια.

Σχόλια
6,0 στα 10
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Rethymnon, Crete
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜονή Σπηλίου9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Λίγρες30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Πρέβελη35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΗράκλειο (HER-Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης)102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΚΟΥΜΠΙ ΤΙΜΗ! Εξερευνήστε τη νότια Κρήτη Trad σπίτι για οικογένειες και ζευγάρια.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Η τιμή του είναι χαμηλή επειδή είναι η πρώτη φορά που το έβαλα προς ενοικίαση και θέλω να δώσω σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον υπέροχο ουρανό στη γη.

Περιγραφή του σπιτιού

Το σπίτι βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Διαθέτει 3 δωμάτια και 1 μπάνιο. Μπορεί να χρειαστεί να ανεβείτε λίγα βήματα, αλλά η θέα από το μπαλκόνι και την κουζίνα σίγουρα θα σας ανταμείψει. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις συσκευές που πρέπει να είστε ανεξάρτητοι. Υπάρχει επίσης τηλεόραση και 1 καναπές-κρεβάτι για 1 επιπλέον άτομο. Υπάρχουν 2 ακόμα υπνοδωμάτια με 2 διπλά κρεβάτια και ευρύχωρο μπάνιο. Η υγιεινή αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Παρέχονται καθαρά σεντόνια και πετσέτες. Ακόμη και πετσέτες για την παραλία. Επίσης συμπεριλαμβάνεται και ο κλιματισμός. Το φωτεινό φως και το δροσερό αεράκι χαρακτηρίζουν το σπίτι.

Ιδανικό για

Το σπίτι είναι ιδανικό για ζευγάρια με ή χωρίς παιδιά. Πιστέψτε μου είναι ευχάριστο να επισκεφτείτε τις κοντινές παραλίες της νότιας Κρήτης με την εταιρεία σας. Σίγουρα θα έχετε τον μεγαλύτερο χρόνο της ζωής σας. Στη συνέχεια, αργά το απόγευμα μπορείτε να επιστρέψετε στο χωριό για να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και αν είστε τυχεροί, θα απολαύσετε παραδοσιακές γιορτές στην πλατεία του χωριού. Αυτός ο τόπος συνδυάζει τόσο την ιδιωτικότητα όσο και την κοινωνική ζωή. Αν έχετε παιδιά, θα λατρέψουν αυτό το μέρος. Μεγάλωσα εκεί και σας εγγυώμαι ότι ειδικά στις διακοπές και στα μέσα του καλοκαιριού το χωριό είναι γεμάτο από παιδιά όλων των ηλικιών. Συνιστάται επίσης για φίλους που αναζητούν ηρεμία και εναλλακτικά διαλείμματα εξερεύνησης.

Τοποθεσία

Ο Αρδάκτος βρίσκεται σε υψόμετρο 680 μέτρων και απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το υπέροχο Λιβυκό Πέλαγος. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν όχι μόνο οργανωμένες αλλά και απομονωμένες παραλίες. Το Ρέθυμνο με τη σούπερ νυχτερινή ζωή είναι μόλις 25 λεπτά μακριά, ενώ τα Χανιά με το κοντινότερο αεροδρόμιο και το λιμάνι απέχουν 70 λεπτά. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ενός επαρχιακού δρόμου σε καλή κατάσταση. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με λεωφορείο μεταξύ Ρεθύμνου και Αρδάκτου πολλές φορές τη μέρα. (e-ktel. com / services / dromologia). Στα 7 χιλιόμετρα υπάρχει ένα χωριό, το οποίο ονομάζεται σπήλι, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ένα ΑΤΜ και ένα νοσοκομείο. Γενικά, η τοποθεσία είναι ιδανική τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα, προσφέροντας ποικίλες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, ποδήλατο βουνού, κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ψάρεμα, κωπηλασία και διαδρομές σε ιστορικά μνημεία όπως το Φραγκοκάστελλο και το Αρκάδι. Πολύ κοντά στη φημισμένη λίμνη Πρέβελη.

Διαχειριστής καταλύματος

LABROS TZAGKARAKIS

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Θέα στο βουνό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:30 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Άγιος Βασίλειος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Άγιος Βασίλειος. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ιερά Μονή Πρέβελη και Μινωικό Νεκροταφείο Αρμένων Υστερομινωικής Εποχής, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Γιαλοπόταμα Παραλία και Παραλία Ανατολικά. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Rethymnon, Crete

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μονή Σπηλίου - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Κουρταλιώτη - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιερά Μονή Πρέβελη - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λίγρες - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Πρέβελη - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Kissos Traditional Cafe - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lefkõgia - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fabrica cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yannis Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taverna Despina - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

6,0
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "

5,0/10

Καθαριότητα

6,0/10

Check-in

6,0/10

Επικοινωνία

7,0/10

Τοποθεσία

5,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Anja V., Herne, Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Einfachheit mit Charme
Mein Mann und ich waren Mitte August 2020 für zwei wochen hier. Die Unterkunft befindet sich in dem kleinen Dorf Ardaktos in den Bergen, etwas über 600 Höhenmeter, ca. eine halbe Autostunde von Spili und von den Stränden im Süden (z. B. Ligres Beach, Triopetra Beach) entfernt. Die Ferienwohnung hat einen separaten Eingang in einem typisch kretischen Haus. Die Menschen in dem kleinen Ort sind sehr freundlich und hilfsbereit. Unseren Vermieter haben wir leider (vielleicht auf Grund von Corona) nicht kennengelernt. Der Schlüssel steckte bei unserer Ankunft und ein Dorfbewohner hatte uns vorher dabei geholfen, das Haus ausfindig zu machen, obwohl die Beschreibung ziemlich genau ist. Der Vermieter hatte uns kleine Snacks zur Begrüßung bereitgestellt und es waren außerdem fürs Erste einige Grundnahrungsmittel und Wasser vorhanden, ebenso wie Gewürze, Öl, Essig und Nudeln und andere Kleinigkeiten. Die Wohnung ist sehr einfach eingerichtet, es gibt Schlafmöglichkeiten für fünf erwachsene Personen und ein Kinderbett. Allerdings gibt es wenig Stauraum für Kleidung. Wir waren zu zweit, also ging es gerade so. In den Zimmern ist eigentlich nichts, außer die Betten. In der Küche steht ein Esstisch mit fünf Stühlen. Es gibt einen großen Kühlschrank mit Gefrierfach. Die Kochmöglichkeit ist gewöhnungsbedürftig, es gibt einen kleinen Backofen, etwas größer als eine Mikrowelle (Pizza passt!), auf diesem Ofen sind drei Herdplatten, die allerdings sehr langsam sind. Man sollte Zeit einplanen, wenn man etwas kochen möchte und nicht unbedingt ein Drei-Gänge-Menü zubereiten wollen. Der Fernseher in der Küche hatte leider nur griechische Programme, was aber für uns nicht weiter schlimm war und wir einfach aufs Fernsehen verzichtet haben. Im Badezimmer gibt es eine Dusche und dort ist auch eine Waschmaschine, die wir allerdings nicht benutzt haben. Draußen kann man auch sitzen und die Aussicht auf die Berge genießen. Ansonsten hatten wir unsere Ruhe dort. Ab und zu hat der Vermieter sich per Mail gemeldet und gefragt, ob wie es uns geht und ob wir was brauchen. Abends sind wir zweimal in den Bergen spazieren gewesen -> bei den Windrädern kann man einen wundervollen Sonnenuntergang beobachten. Wir haben die Gegend aber nicht weiter erkundet, weil es uns doch tagsüber zum Wandern viel zu warm war. Insgesamt sind wir mit der Unterkunft zufrieden, weil wir durch die relative Abgeschiedenheit Ruhe hatten. Wer keine Probleme mit wenig Komfort hat, kann hier gut wohnen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

2/10 Απαίσιο

Annett H.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
keine gute Wahl
Schmutzige, sehr alte Wohnung im Dorf Ardaktos mit sehr alten, runtergekommenen Möbeln, Kühlschrank alt, auch innen sehr verrostet und extrem verschimmelt (unbenutzbar), Außenbereich runtergekommen, Absturzgefahr! Die Foto´s entsprechen nicht der Realität. Kein Supermarkt im Ort (30 Einwohner), dafür war die einzige Taverne geschlossen. Es gibt übrigens keine genaue Adresse, sondern von der Agentur nur eine Beschreibung durch diverse Dörfer und im Ort selbst heißt es: es kommt eine Rechtskurve, danach das 5. Haus rechts. Da war niemand. Erst, nachdem wir die Nachbarn gefragt haben, kam eine Frau, die nur dafür zuständig war, uns die Zimmer zu zeigen (spricht kein Deutsch, kein Englisch). Die Reklamation hat sie sofort telefonisch an die Vermieterin weitergegeben. Die Vermieterin sagte, ihr sei es egal, ob wir bleiben (zum Glück konnte eine Nachbarin uns alles übersetzen). Wir sind nicht geblieben und haben uns eine andere Unterkunft gesucht, sonst wären wir krank geworden. Die Agentur Labros Tzagkarakis schrieb uns nach der Reklamation, das stimmt alles nicht. Bisher gab es keine weitere Reaktion und keine Rückerstattung unseres Geldes. Durch FeWo direkt konnte bisher auch nicht geholfen werden. Schade, aber Finger weg!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

8/10 Καλό

Franck L.

Maison typique, calme assuré
Impression générale positive : petite maison crétoise typique (2 chambres + cuisine, toute en longueur), avec une belle vue sur les montagnes, et au calme. Labros, le propriétaire, est très réactif. Je ne mets pas 5 étoiles car il y a beaucoup d'humidité dans les pièces, que nous n'avions pas d'eau chaude à l'arrivée (mais vite résolu grâce à la réactivité de Labros) et la literie pourrait être mieux. Globalement positif donc !
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από LABROS TZAGKARAKIS

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων