Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Finca Agroecolgica Nigayala

Finca Agroecolgica Nigayala

Συλλογή φωτογραφιών για Finca Agroecolgica Nigayala

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 6, κουμπί
Καθιστικό
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Finca Agroecolgica Nigayala

2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
La Calera
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Αγορών Andino41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Αναψυχής Park 9342 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Unicentro Bogotá45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Finca Agroecolgica Nigayala


Η Nigayala είναι ένα αγροτικό οικοσύστημα και ένα αγροτικό τοπίο, το οποίο είναι ένα φυσικό, φυσικό περιβάλλον, σε απόσταση 25 χλμ. Από το Bogot.



Η δεκαετία του '80, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την ανάπτυξη του πανεπιστημίου, είναι ιδανική για την ανάπτυξη και τη σύνδεση με τη φύση. Η αναζωογόνηση της φυσιολογικής οδού του μαστού είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για την αντιμετώπιση των μολυσματικών προβλημάτων που προκαλούνται από την αναζωογόνηση, την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος.



Ο χρονοσυστήματος που δημιουργείται από τους νέους ανθρώπους και από τους εθελοντές του τόπου, είναι πολύ πιο φιλόξενο, είναι εξαιρετικό και αφοσιωμένο. Οι καλλιεργητές μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική γεύση από την ηλιακή ακτινοβολία, τη συλλογή, την παραγωγή, την παραγωγή, την παραγωγή, την παραγωγή, την παραγωγή, την παραγωγή, τη διανομή και τη διανομή ζωοτροφών. Ο Todos los das apreciamos las cosas simples y bellas de la vida!



Ο Contamos con 4 καμπάνες δεν είναι διαθέσιμος και δεν μπορεί να βρεθεί σε επαφή με αυτό το θέμα, συνυπολογίστε τη φύση, ανατρέξτε στη φόρμα επικοινωνίας, ανατρέξτε στη φόρμα, κάντε κλικ εδώ για να ακυρώσετε την απάντηση.



Είναι ιδανικό για επαγγελματίες, συνεργαζόμενους με το περιβάλλον, πρακτική γιόγκα, εκλέπτυνση του permacultura y la vida en el campo. Προβλέπεται μια αδιαμφισβήτητη διαφορά μεταξύ των εμπειριών μεταξύ των διαφόρων παραγόντων και των προσωπικών δεδομένων που πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

ΒΙΕΝΒΕΝΙΔΟΣ!


Διαχειριστής καταλύματος

Camilo G
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 3 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε Φ.Π.Α. (19%) στο κατάλυμα, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή που εμφανίζεται. Όσοι ταξιδιώτες δεν είναι κάτοικοι, πληρώσουν με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα εξωτερικού και προσκομίσουν έγκυρο διαβατήριο καθώς και τουριστική βίζα ενδέχεται να εξαιρούνται από τον φόρο προστιθέμενης αξίας (19%) σε κρατήσεις τουριστικών πακέτων (κατάλυμα συν άλλη ταξιδιωτική υπηρεσία).

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αν ταξιδεύετε με παιδί, το κατάλυμα ενδεχομένως να σας ζητήσει να επιδείξετε τα ακόλουθα έγγραφα: Ίσως ζητηθεί από γονείς που ταξιδεύουν στην Κολομβία με ένα παιδί κάτω των 18 ετών να επιδείξουν πιστοποιητικό γέννησης και έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία (διαβατήριο για μη Κολομβιανούς πολίτες) του παιδιού κατά το check-in. Αν ένας συγγενής ή νόμιμος κηδεμόνας ταξιδεύει στην Κολομβία με το παιδί, ενδεχομένως να ζητηθεί από τον εν λόγω συγγενή ή νόμιμο κηδεμόνα να παρουσιάσει μια συμβολαιογραφική συναίνεση ταξιδιού, υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς, καθώς και ένα αντίγραφο της ταυτότητας και των δύο γονιών. Αν μόνο ένας γονέας ταξιδεύει στην Κολομβία με το παιδί, ενδέχεται να ζητηθεί από τον εν λόγω γονέα να επιδείξει μια συμβολαιογραφική συναίνεση ταξιδιού υπογεγραμμένη από τον άλλο γονέα. Οι επισκέπτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν με παιδιά θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα προξενικό γραφείο της Κολομβίας πριν από το ταξίδι, για να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.

Σχετικά με την περιοχή

La Calera

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται στην πόλη La Calera. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Hacienda Santa Barbara και Εμπορικό Κέντρο Unicentro Bogotá, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Πάρκο Αναψυχής Park 93 και Λόφος Monserrate. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Movistar Arena ή Στάδιο Estadio Nemesio Camacho.
Χάρτης
La Calera

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Αγορών Andino - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Αναψυχής Park 93 - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Fundacion Santa Fe de Bogota - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Hacienda Santa Barbara - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Unicentro Bogotá - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Estación Usaquén Station: 78 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο El Dorado (BOG), Μπογκοτά: 128 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Andres La Calera - Paradero - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Tambor - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Asadero De Arepas La Caleruna - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Cumbre Restaurante - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Casa De Paco - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Camilo G

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων