Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Ευρύχωρο σπίτι Kelseyville w / Μεγάλο Lakefront Deck!

Ευρύχωρο σπίτι Kelseyville w / Μεγάλο Lakefront Deck!

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious Kelseyville Home w/ Large Lakefront Deck!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο σπίτι Kelseyville w / Μεγάλο Lakefront Deck!

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα223 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Kelseyville, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΗφαίστειο Mount Konocti2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαClear Lake4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Clear Lake14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣακραμέντο, Καλιφόρνια (SMF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο)116 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο σπίτι Kelseyville w / Μεγάλο Lakefront Deck!

Απολαύστε ένα αναζωογονητικό καταφύγιο στη βόρεια Καλιφόρνια σε αυτό το σπίτι ενοικίασης διακοπών δίπλα στη λίμνη. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην εκπληκτική Clear Lake, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για μια ηλιόλουστη απόδραση γεμάτη με δραστηριότητες νερού. Διαθέτοντας έκταση 2.400 τετραγωνικά πόδια, οι 6 ταξιδιώτες μπορούν να επανασυνδεθούν με τη φύση και την αποφυγή του άγχους από τον πραγματικό κόσμο σε αυτό το ευρύχωρο τρίκλινο και 2 υπνοδωμάτιο 5 λουτρών. Θα απολαύσετε απόλυτα το χρόνο σας στην επεκτατική τραπεζαρία στο κατάστρωμα ή χαλαρώστε με υπέροχη θέα στη λίμνη!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ασφάλεια σας έχει σημασία. Υπάρχει μια κάμερα ασφαλείας Ringbell, που βρίσκεται δίπλα στην μπροστινή πόρτα στραμμένη προς τα έξω. Υπάρχει επίσης μια κάμερα στο ντουλάπι, που βλέπει προς το γκαράζ και την είσοδο. Αυτές οι κάμερες δεν εξετάζουν εσωτερικούς χώρους *

Κύρια κρεβατοκάμαρα: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 2: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 3: Πλήρες κρεβάτι

Δεν θα βρείτε ένα καλύτερο μέρος για να απολαύσετε διακοπές λίμνη από αυτό το σπίτι ενοικίασης διακοπών σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά με θέα στην εντυπωσιακή Clear Lake. Αυτός ο ξενώνας σε στιλ ράντσας διαθέτει μια γοητευτική οροφή με κεραμίδια από πηλό και εξωτερικό μαύρισμα και προσφέρει εκπληκτική θέα από όλο το σπίτι.

Μέσα στο εσωτερικό του, ο μεγάλος χώρος καθιστικού προσφέρει μια τηλεόραση με Roku, μαζί με άφθονο άνετους καναπέδες και ψαροταβέρνες για τους 6 να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Ολοκληρώνοντας με ένα τηλεσκόπιο και ξύλο καίγοντας σόμπα, θα αγαπήσετε να χαλαρώσετε σε αυτόν τον ευπροσάρμοστο χώρο.

Ετοιμάστε νόστιμα γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με άφθονο πάγκο, βασικά μπαχαρικά και μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, οι εμπειρίες μαγειρικής σας θα είναι ένα αεράκι. Πιάστε μια θέση στο νησί σε βελούδινα μαξιλάρια σκαμπό μπαρ για να απολαύσετε σπιτικές γιορτές δίπλα-δίπλα!

Τραβήξτε μέσα από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες στο κατάστρωμα και ξεκινήστε τα πρωινά σας περιστρέφοντας στην καρέκλα να ταλαντεύεται με ένα φλιτζάνι καφέ. Καθώς ο ήλιος αναρριχάται, ρίξτε το μαγιό σας και πάρτε άνετα σε μια καρέκλα για να εργαστείτε στο μαύρισμα σας. Dine al fresco στο τραπέζι patio και απολαύστε τον δροσερό αέρα της Καλιφόρνιας κατά τη διάρκεια του σούρουπο με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι - ό, τι κάνετε στην ευρύχωρη γέφυρα, θα έχετε εκπληκτική θέα στη λίμνη!

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Κατά τη διαμονή σας σε ένα σπίτι με θέα στη λίμνη, θα βρείτε ότι αυτός ο προορισμός είναι η τέλεια βάση για τις κολύμβησης και τις περιπέτειές σας στην Clear Lake. Αυτό το σώμα νερού των 68 τετραγωνικών μιλίων είναι η μεγαλύτερη φυσική λίμνη γλυκού νερού στην Καλιφόρνια και η παλαιότερη λίμνη στην Αμερική!

Η Clear Lake αναγνωρίζεται ότι διαθέτει μερικά από τα πιο καθαρά αέρια στη χώρα και πάνω από 100 μίλια ακτογραμμής, εξασφαλίζοντας μια αναζωογονητική διακοπές με πολλές δραστηριότητες για όλα τα μέλη της ομάδας. Με τα ύδατα που αναγνωρίζονται για μια πληθώρα μπάσων, θα θέλατε να περάσετε ένα απόγευμα προσπαθώντας να χτυπήσετε μια παγίδα της ημέρας. Με τέτοιο καθαρό αέρα, θαυμάστε την καταπληκτική θέα στο Clear Lake State Park, μόλις 5 μίλια από την ιδιοκτησία.

Ενοικιάστε καγιάκ ή κουτάβια για να απολαύσετε τον ήλιο από τη γη! Οδηγήστε 10 μίλια στην πόλη και χαρίστε στον εαυτό σας μια εξαιρετική γευστική εμπειρία στο Kelseyville. Οι λάτρεις του κρασιού, τόσο κόκκινο και λευκό, θα χαρούν να δοκιμάσουν τα αξιόλογα Cabernets και Sauvignon Blancs που είναι γνωστή για τη λίμνη County της Βόρειας Καλιφόρνιας.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν WiFi, 3 τηλεοράσεις με συσκευές Roku, χώρο στάθμευσης για 2 οχήματα, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, ανεμιστήρες οροφής, δωρεάν προϊόντα μπάνιου, master μπάνιο, πλυντήρια ρούχων, ξύλα τηλεσκόπιο σόμπα, εκτεταμένα ανώτερα και κατώτερα καταστρώματα δίπλα στη λίμνη με υπαίθριο τραπεζαρία, παιδική κούνια και ξαπλώστρες και πολλά άλλα
- Απίστευτη τοποθεσία Kelseyville στην Clear Lake! 15 λεπτά από το κέντρο του Kelseyville και σε απόσταση οδήγησης από όλα τα εστιατόρια, καταστήματα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες
- πλησιέστερο περιφερειακό αεροδρόμιο: αεροδρόμιο Sonoma County (~ 63 μίλια μακριά) | Κοντινότερος Διεθνής Αερολιμένας: Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο (~ 109 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ασφάλεια σας έχει σημασία. Υπάρχει μια κάμερα ασφαλείας Ringbell, που βρίσκεται δίπλα στην μπροστινή πόρτα στραμμένη προς τα έξω. Υπάρχει επίσης μια κάμερα στο ντουλάπι, που βλέπει προς το γκαράζ και την είσοδο. Αυτές οι κάμερες δεν εξετάζουν εσωτερικούς χώρους
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η HOA δεν επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την κοινοτική πισίνα ή την εκτόξευση σκάφους
- ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απεικονιζόμενες τηλεοράσεις δεν λειτουργούν
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Kelseyville

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Kelseyville. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Ely Stage Stop and Country Museum και Μουσείο Lakeport Historic Courthouse Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Laujor Estate Winery και Ελαιοτριβείο και Οίνος Chacewater. Η δραστηριότητα Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ηφαίστειο Mount Konocti - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Clear Lake - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Clear Lake - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρέντμπαντ Παρκ - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όστιν Παρκ - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σακραμέντο, Καλιφόρνια (SMF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο): 116 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Main St Bar & Grill - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pogo's Pizza - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Saw Shop Gallery Bistro - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Riviera Hills Restaurant & Lounge - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kelsey Creek Brewing - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 19 σχόλια πελατών" "

7,6/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

7,8/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

8,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

Lora H.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Disgusting
I did not stay there! Within 5 min upon arrival it was evident that this was a disaster, mice droppings, mold on walls, filth (was not cleaned) & stench, I have 22 photos to document these incredible statements. VRBO & Evolve the companies representing this property have been intentionally stalling dealing with this issue. The photos on VRBO website still list this property with fake photos. No photos they list are real. Beware of the site in Kelseysville. VRBO & Evolve are not credible much less helpful in trying to resolve this travesty.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Julia R., Chico, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Good Stay
Very relaxing home with plenty of accommodations.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lyndsey M.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Very great place on the lake
Steep drive way but it was a great stay!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Tyler K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unbeatable views with all the space and peace you need
This property is fantastic - We came here looking for a quiet getaway weekend where we could just chill out and that's exactly what we got. Lots of open space in the main living area to lounge around (carpet is very soft). Big open windows to feel the sun and see the views at all times. The kitchen was very well stocked and the layout was ideal. The island and bar chairs made it so whoever was in the kitchen could have some company without anybody in their way cooking. Hanging out on the deck for sunrise, during the day, and in the evening were high points. TV's are great with roku's hooked up for access to all your apps. Couple comments of caution: - Driveway is very steep, but straight. - Getting to this location requires driving on some pretty windy roads before you get to the community -> recommend doing this during daylight - Furniture looks and is a little worn, but still perfect for your needs and we were very comfortable!! -If you do choose to rent this place out, remember it's run by a property management company - we were charged a pre-determined "cleaning fee" that was more than renting the place out for a night. This was absurd, especially when it was just two of us - both mature adults that cleaned up after ourselves.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

8/10 Καλό

David S.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great View!!
Great view! Easy check-in and out!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων