Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

VILLA IVA GRUBINE (κοντά στη Makarska, κομητεία του Split) - ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

VILLA IVA GRUBINE (κοντά στη Makarska, κομητεία του Split) - ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Συλλογή φωτογραφιών για VILLA IVA GRUBINE - Split County - IMOTSKI near Makarska

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος VILLA IVA GRUBINE (κοντά στη Makarska, κομητεία του Split) - ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 10 άτομα190 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Grubine, Splitsko-dalmatinska županija
  • Δημοφιλής τοποθεσίαModro Jezero (Αξιοθέατο)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Μπάσκα Βόντα31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Makarska31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣπλιτ (SPU)75 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

VILLA IVA GRUBINE (κοντά στη Makarska, κομητεία του Split) - ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Άνετο σπίτι διακοπών βρίσκεται σε ένα μεγάλο (4500 m2) ιδιοκτησίας σε μια ειδυλλιακή ύπαιθρο της Κεντρικής Δαλματίας, κοντά στην πόλη Imotski που είναι γνωστή για τις κόκκινες και μπλε λίμνες.

Μικρότερο σπίτι που μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες κοντά στη Villa Iva είναι η πρόσθετη μας εγκατάσταση.
Κανείς δεν ζει σε αυτό το σπίτι, δηλαδή για τους επισκέπτες.

Το σπίτι αποτελείται από δύο ξεχωριστές κατοικίες (διαμερίσματα) που είναι μοντέρνα σχεδιασμένες και επιπλωμένες. Μια μονάδα βρίσκεται στο ισόγειο με τρία δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα και βεράντα.
Η δεύτερη μονάδα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Το χαμηλότερο ύψος οροφής του τελευταίου ορόφου είναι 200 εκατοστά στο σαλόνι.

Συνδέονται με εξωτερική σκάλα.
Έχετε υπέροχη θέα στην πόλη Imotski από τις βεράντες, που είναι γνωστή για το κόκκινο και τη γαλάζια λίμνη. Στη νότια πλευρά του σπιτιού υπάρχει μεγάλη πισίνα, μπάρμπεκιου, παιδική χαρά και αίθουσα μπιλιάρδου / βελανιδιάς.

Το Makarska Rieviera απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω της σήραγγας St. Ilija (βουνό του Biokovo), ενώ το Imotski απέχει 5χλμ.

Το Split, το Trogir, το Medjugorje και το Mostar απέχουν 1 ώρα με το αυτοκίνητο από τη Villa.
Χρειάζεστε δύο ώρες για το Ντουμπρόβνικ, το Σιμπένιτ ή το Ζαντάρ.

Το Grubine μπορεί να σας προσφέρει τυπικές διακοπές στη Δαλματία. Αυτή η περιοχή βρίσκεται κοντά στην ακτογραμμή Makarska Riviera, η οποία είναι κατά πολύ δημοφιλή στη Δαλματία.

Ανακαλύψτε κάτι πραγματικά μαγικό και μοναδικό - την Κόκκινη και τη Μπλε Λίμνη στο Imotski.

Το Imotski είναι μια συναρπαστική πόλη στην κορυφή ενός λόφου, περίπου 90χλμ. Και μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Σπλιτ, σχετικά ανεξερεύνητο σε μια περιοχή γεμάτη εκπλήξεις. Πού αλλού στον κόσμο, για παράδειγμα, μια βαθιά λίμνη (Blue Lake) γίνεται γήπεδο ποδοσφαίρου;

Η μπλε λίμνη (Modro Jezero) στην άκρη της πόλης είναι ένα συναρπαστικό φυσικό φαινόμενο μιας λίμνης με βάθος μέχρι 147m (το 1914) που εξαφανίζεται τελείως το καλοκαίρι, αφήνοντας μια βάση αρκετά ξηρή ώστε ο ετήσιος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ τα ξωτικά και οι λύκοι μπορούν να λάβουν χώρα στην επίπεδη λεκάνη απορροής σε ξηρό, στερεό βήμα. Το βαθύ μπλε της λίμνης έχει τη δική του μαγεία και φυλάσσεται από έναν μεγάλο κρατήρα μήκους έως 800 μέτρων και πλάτους 500 μ2. Είναι ο φυσικός προορισμός κολύμβησης για τους ντόπιους, ένα μέρος για να απολαύσετε και να σεβαστείτε τη φύση.

Καθώς το καλοκαίρι φθάνει στη στάθμη του νερού μειώνεται και γίνεται φυσική παραλία (η παραλία της λίμνης) για οικιακούς και τουρίστες.

Όταν τελικά γίνεται στεγνό στα οστά, η λίμνη μετατρέπεται σε έναν εκπληκτικό προορισμό πεζοπορίας με εκπληκτική θέα γύρω από το ξενοδοχείο. Το βάθος της λίμνης από το άνω χείλος είναι περίπου 220μ. Και ένα χρήσιμο μονοπάτι πεζοπορίας χτίστηκε το 1907. Για να πάρετε μια γεύση της ξηράς λίμνης, η παρακάτω εικόνα δείχνει "γήπεδο" στο κάτω μέρος της Blue Lake. Η λίμνη παραμένει ξηρή έως ότου το χιόνι λιώνει στην Άνοιξη και οι υποβρύχιες πηγές αρχίζουν να γεμίζουν και πάλι, αυξάνοντας το επίπεδο της λίμνης με το πανέμορφο μπλε της.

Σε έντονη αντίθεση με τις διακυμάνσεις των υγρών και ξηρών χορδών της Blue Lake, η Red Lake έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση και ιστορία. Η πρώτη καταγεγραμμένη περιγραφή της Ερυθράς Λίμνης αποδίδεται σε έναν φίλο από τον στρατιωτικό διοικητή του Venitian Ivan Zuane Franceschi μετά την απελευθέρωση του Imotski από τους Τούρκους το 1717:
"Νομίζω ότι ήμουν πιο τρομαγμένος και εντυπωσίασε όταν είδα τη δεύτερη άβυσσο (πρώτον, ήταν η Blue Lake). Επί της σχεδόν επίπεδης κορυφής του λόφου, στη ζωντανή πέτρα, σαν το χέρι ενός καλλιτέχνη να σκαλίσει έναν μεγάλο κύκλο, με σφυρί και σμίλη και να το σκάψει κάθετα σαν ένα πολύ βαθύ πηγάδι. Ο κρατήρας έχει περιφέρεια περισσότερο από μισό μίλι, κόβεται κατευθείαν σε όγκο χωρίς κατώτατο σημείο. Πρόκειται για μια κόκκινη πέτρα, χωρίς θάμνους ή κλαδάκι για να δώσει άνεση σε αυτούς τους τρομακτικούς βράχους. Όταν βλέπετε αυτά τα χάσματα, ρωτάτε τον εαυτό σας με φόβο. πώς έγιναν; Είχαν γίνει έτσι από την πρώτη τους δημιουργία, ή είναι κάποιο υπόγειο ηφαίστειο, τώρα σε ηρεμία, με το στόμα ευρύ ανοιχτό πρησμένο λάβα και υπόγεια πετρώματα; " (La Dalmazia, 1846, αρ. 10).

Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο, το κτήμα του Γκαβάν κατέρρευσε στη λίμνη μετά από έναν άγγελο ντυμένο ως ζητιάνος - προειδοποίησε τη σύζυγο του Γκαβάν για τη δικαιοσύνη και τη φιλανθρωπία, για να συναντηθεί με την απάντηση: «Δεν έχω ανάγκη για τον Θεό σας, Γκαβάν! ", και αρνήθηκε να του δώσει ελεημοσύνη. Εκείνη τη στιγμή, το έδαφος συγκλόνισε και ο Γκάβαν και η περιουσία του έπεσαν στην άβυσσο. Η άβυσσο γεμάτη με νερό και ο ουρλιαχτός των κακών υπερφυσικών όντων μπορούν ακόμα να ακουστούν σήμερα.

Μια πιο επιστημονική εξήγηση για την εμφάνιση της λίμνης αποδίδεται στην κατάρρευση υπογείων υδάτινων σπηλαίων σε μια περιοχή που υποφέρει από περιστασιακούς σεισμούς. Η πρώτη γεωλογική έρευνα της λίμνης διεξήχθη το 1937.

Το χαμηλότερο τμήμα της λίμνης ανακαλύφθηκε το 2017, 4 μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας. Το υψηλότερο σημείο από το νερό είναι 232μ. Έως 315μ., Είναι μια από τις βαθύτερες σπηλαιολογικές σπηλιές στον κόσμο, του Δαρδινίδη, και τέθηκε υπό προστασία το 1964.

Και οι δύο λίμνες είναι εκπληκτικά φυσικά αξιοθέατα και μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τον επισκέπτη να εξερευνήσει την ενδοχώρα της Δαλματίας.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να ανακαλύψετε στην περιοχή Imotski, σε μικρή απόσταση από την ακτή και έναν κόσμο μακριά από τα πλήθη.

Διαχειριστής καταλύματος

Mirko & Marijo
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, επιτρέπονται τα ζώα υπηρεσίας

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Ποντμπάμπλγιε

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Ποντμπάμπλγιε) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Μπάσκα Βόντα και Λιμάνι Φεριμπότ της Μακάρσκα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Blue Lake και Modro Jezero (Αξιοθέατο). Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Grubine, Splitsko-dalmatinska županija

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Modro Jezero (Αξιοθέατο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Μπάσκα Βόντα - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Makarska - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Punta Rata - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Μπρέλα - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νησί Μπρακ (BWK): 135 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe bar ICE - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Garden Club - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe Bar NU - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Euphoria - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hotel Zdilar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elena f.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bewerung
Großartig .... Sehr netter Gastgeber. Eine wunderschöne Gartenanlage und einem super Pool.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

steve n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
Where do we start, a beautiful home with everything you could need pool is stunning plenty of loungers. The sheltered area is great when you want that much needed shade the park and volley ball was just what the kids loved ! the basket swing was a hit for us all whether it was the kids enjoying or the adults laying reading a book or just taking in one of the many beautiful views. The washing machines where fab for keeping on top of everything Not arriving back home to hours of washing !! Everywhere inside was lovely clean fresh and inviting. Bakery and shops within 5 minutes by car you must have a car. Restaurants with in 10 minutes local family run one’s amazing cooking and locations (note to owner a pin board or similar to add the address and menus to, would be great for future guests ). We used the house as for two group’s of our family was great as meant you also had your own space when you needed it. Thank you so much for letting us stay in your much loved home it was wonderful, also the WhatsApp messages which meant communication was simple and was clear nothing was any trouble if we needed it, the cat was loved by all and spoilt with cuddles and lots of food too
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Marie G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Villa in ruhiger Lage
Wir hatten eine schöne Zeit und würden gerne auch noch einmal wieder kommen. Die Villa war sehr ordentlich und es hat an nichts gefehlt. Besonders der Poolbereich ist ein echtes Highlight! Das ein oder andere im Außenbereich hat nicht zu 100% funktioniert, aber der Gastgeber ist immer zu erreichen und sehr hilfsbereit. Ein Ausflug zum Blue Lake und Red Lake ist sehr zu empfehlen (nur ca. 15 Minuten mit dem Auto).
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Doreen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Villa im Hinterland von Kroatien
Die villa liegt im Hinterland von Kroatien, fernab ab von dem Touristenmassen an der Küstenregion. Das Grundstück ist sehr weitläufig und hat einen Pool mit dem sich die Heiden Temperaturen sehr gut aushalten lassen. Sie liegt oben am Berg und hat eine grandiose Aussicht über die Landschaft. Mit Imotski als nächste größere gelegene Stadt ist man auch mit allem nötigen versorgt. Viele Ausflugsziele sind von der Villa aus problemlos zu erreichen. Immerhalb von 30 min kann man auch nach Bosnien Herzegowina fahren. Der Kontakt zum Vermieter war jederzeit möglich. Die Villa ist sehr zu empfehlen und wir würden sie jederzeit wieder buchen.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Tiziana P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr zu empfehlen
Wir hatten einen tollen Aufenthalt. Sehr nette und freundliche Gastgeber. Sehr schönes Haus und Garten. Alles sehr gepflegt und liebevoll eingerichtet. Hat alles prima geklappt. Vielen Dank an die Gastgeber!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mirko & Marijo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You will get:
- fully equipped, two flat Villa, to accommodate 10 guests
- really quiet neighborhood
- friendly hosts on your disposal for any questions you may have
- beautiful large pool with tiles and stairs
- kids playground
- badminton and football playground
- billiard and dart room
- barbecue area
- beautiful garden and grass area around the property
- ......

Our property is not on the road, there is no noise from the cars.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων