Σπίτι

ΝΕΟΣ! St Croix Home w / Καραϊβική Views-1 Mi στην παραλία

ΝΕΟΣ! St Croix Home w / Καραϊβική Views-1 Mi στην παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για St Croix Home w/ Caribbean Views - 1 Mi to Beach

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος ΝΕΟΣ! St Croix Home w / Καραϊβική Views-1 Mi στην παραλία

Σχόλια
4,5 στα 5 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Θέα στον ωκεανό
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

La Vallee, St. Croix
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Cane Bay2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cane Bay Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Carambola10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen)16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΝΕΟΣ! St Croix Home w / Καραϊβική Views-1 Mi στην παραλία

Η πολύχρωμη απόδραση σας στην Καραϊβική ξεκινά από αυτό το σπίτι του La Vallee, σκαρφαλωμένο σε μια γραφική μπλόφα με θέα στη θάλασσα. Αυτή η ενοικίαση διακοπών είναι άρτια εξοπλισμένη με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, καταλύματα για 5 άτομα και ιδιωτική βεράντα. Το παραθαλάσσιο σπίτι σας βρίσκεται μόλις 1 μίλι από την ακμάζουσα ακτή του Cane Bay, λίγα λεπτά από το Salt River και 15 λεπτά από το Christiansted Boardwalk. Όπου ο Στ. Ο Croix ταξιδεύει μαζί σας, αυτό είναι το σπίτι-μακριά-από-σπίτι για σας.

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ασφάλεια σας έχει σημασία. Μια εξωτερική κάμερα ασφαλείας βρίσκεται στη βεράντα, με θέα προς την μπροστινή αυλή και τον αυτοκινητόδρομο. Η κάμερα δεν κοιτάζει σε κανένα εσωτερικό χώρο *

Κύρια κρεβατοκάμαρα: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 2: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 3: με 2 μονά κρεβάτια

Κρουαζιέρα μέσα από το καταπράσινο τοπίο της Καραϊβικής για να ανακαλύψετε τη νιρβάνα της North Shore! Αφήστε τις ανησυχίες σας στην μπροστινή πόρτα αυτού του ζωντανού νησιού ανακούφισης που επισημαίνεται με πολυτελή έπιπλα, κεντρικό κλιματισμό και πληθώρα παραθύρων.

Η ιδιωτική υπαίθρια όαση σας προσκαλεί να καθίσετε στη βεράντα και να απολαύσετε την αύρα της Καραϊβικής και τις ημέρες της ημέρας, Thomas, St. John και Tortola. Βρίσκεται σε ένα στρέμμα καταπράσινης γης, αυτή η αυλή είναι πλήρης με μάνγκο, φρούτα αστέρι και δέντρα αβοκάντο - ώστε να μπορείτε πραγματικά να ζήσετε από τους καρπούς της γης!

Πάρε μια παύση από τη φωτιά και χαλαρώστε στο σαλόνι. Αυτός ο άνετος χώρος διαθέτει άνετους καναπέδες και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης για βραδιές ταινιών. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από το χρόνο των νησιών Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα τρέχοντα γεγονότα μέσω του Internet υψηλής ταχύτητας που παρέχεται σε αυτό το ξενοδοχείο.

Αν δεν τρώτε έξω σε ένα από τα διάσημα εστιατόρια του νησιού, μασάτε σπιτικά γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αυτή η κουζίνα διαθέτει καφετιέρα, ψυγείο πλήρους μεγέθους, βρύση για πόσιμο νερό αντίστροφης ώσμωσης, φούρνο μικροκυμάτων και μπλέντερ - για κοτόπουλα pina ή smoothies!

Όταν τα βλέφαρά σας γίνονται βαρύ, ονειρεύεστε τις περιπέτειες του αύριο σε μία από τις 3 κρεβατοκάμαρες που προσφέρουν κρεβάτια με σύννεφο και μαλακά λινά. Οι νεοσύλλεκτοι θα αγαπούν να φτιάξουν μια νέα κατσαρόλα καφέ και να καθίσουν στη βεράντα για να ξεκινήσουν τη μέρα τους.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Οι ημέρες παραλίας είναι εύκολα προσβάσιμες με την παραλία Cane Bay μόλις 1 μίλι μακριά! Φέρτε το ψαροντούφεκο ή το σκάφος σας σε αυτό το διάσημο ύφαλο που γεμίζει με κοράλλια, σφουγγάρια, σχολεία τροπικών ψαριών, θαλάσσιες χελώνες και το σπίτι στο "The Wall" - ένα διάσημο τμήμα για αυτόν τον θεαματικό ύφαλο.

Ξεφορτωθείτε τα παπούτσια πεζοπορίας σας για γραφικές αποστολές στους Isaac και στις θέσεις του Jack από το Point Udall. Άλλες υπαίθριες περιπέτειες περιμένουν στο Salt River για καταδύσεις ή εκδρομές για ψάρεμα.

Αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το St. Τα πιο αγαπημένα εστιατόρια του Croix, Rowdy Joes. Ο σεφ, Scott Bryan, μαστίζει "καλό φαγητό διάθεσης" χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από κοντινά αγροκτήματα και τοπικούς ψαράδες!

Φωλιασμένο ανάμεσα στο Christiansted και το Frederiksted, αυτή η ενοικίαση διακοπών βρίσκεται κοντά στις δύο κύριες πόλεις των νησιών! Hop στο αυτοκίνητο για 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Christiansted Boardwalk γεμάτο με απολαυστικά εστιατόρια και μοναδικά καταστήματα. Στο άλλο άκρο του νησιού είναι η ήσυχη πόλη αδελφών Frederiksted με το Cruzan Rum Distillery και το Estate Whim Plantation Museum.

Οι λάτρεις του γκολφ θα αγαπήσουν τη γειτνίαση με το θέρετρο Carambola μόλις 2 μίλια μακριά! Χτυπήστε τους συνδέσμους σε αυτό το όμορφα περιποιημένο γήπεδο γκολφ και στη συνέχεια, χαλαρώστε στο σπα ή αρπάξτε μια τσίμπημα για να φάτε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν WiFi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, κεντρικό κλιματισμό, βρύση για πόσιμο νερό αντίστροφης ώσμωσης, ιδιωτική βεράντα, έπιπλα εξωτερικού χώρου και 1 στρέμμα γης με μάνγκο, φρούτα και αβοκάντο !
- Prime St. Croix τοποθεσία 125 ft πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε μια μπλόφα με θέα στην Καραϊβική Θάλασσα! Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά της πόλης, σε απόσταση μονάχα 9 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο.Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.
- Κοντινότερο εμπορικό αεροδρόμιο: HERIA - Christiansted (~ 9 μίλια μακριά από το ακίνητο)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να περιοριστεί στο νησί. Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου περίπου την ίδια ώρα που κάνετε κράτηση ενοικίασης διακοπών σας
- * ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ασφάλεια σας έχει σημασία. Μια εξωτερική κάμερα ασφαλείας βρίσκεται στη βεράντα, με θέα προς την μπροστινή αυλή και τον αυτοκινητόδρομο. Η κάμερα δεν κοιτάζει σε κανένα εσωτερικό χώρο *
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίνγκσχιλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Κίνγκσχιλ. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εθνικό ιστορικό πάρκο Salt River Bay και Φυτεία Little Princess Estate, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Sandy Point και Φυσικό Καταφύγιο Southgate Coastal Reserve. Η δραστηριότητα Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κόλπος Cane Bay - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cane Bay Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Eagle - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Carambola - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυσικές Πισίνες Annaly Bay Hike and Tidal Pools - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen): 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Reine Chicken Shack - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy’s - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Caesars - Kmart - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chocolate BBQ - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,5

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 5 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

4,4/5

Τοποθεσία

4,4/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Taylor D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just as described!
Cut, clean home and perfect for our family vacation! The owner and on island property managers were all super responsive and kept in touch with us to make sure everything was going well. Beautiful front porch with views of the ocean…would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

4/5 Καλό

Shanquarian J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
No Taxis available
The home was beautiful, and only 3 minute drive to a lovely beach. However, if you dont want to cook at the house, or simply go anywhere, you will need to be comfy with driving on the opposite side of the road. The taxis will not.come to the area, the one said he was coming, I waited for nearly an hour, and nothing. When I called back, he cursed me out and hung up. Nick was the highlight of the trip, he looked out for us since customer services there is very bad. Yhe house is lovely, and secluded which what we wanted. The only restaurant in walking distance, is only open during the weekends. If you can get to the beach, there are a few good places with food. The weather was perfect, but be ready for the misquotes! The owners had sun tan loction, chairs, and everything else you may need. You will need to make arrangements to meet Nick to check in/out. A lockbox would be nice, just a suggestion. It was the perfect amount of space for our group.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Jason

Beautiful Property
House was perfect for us, 3 bedrooms, beautiful views, fresh mango smoothies every morning made from mango tree in front of the house. The host Nicholas made our stay. He was very helpful with information on where to eat and go, very responsive met us at the airport to drop and pick up keys. AC went out he arranged to have it replaced. He is a true asset to this property.

5/5 Άριστο

SHAWN A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place....great people to deal with!
Everything was fantastic. Great communication, place was spotless. Nice people to deal with. Thank you guys!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2021
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Adam Pratt

Lovely Home in Great Location
We loved the home in a great location for a week-long Spring Break trip to STX. We would stay here again and would recommend it to others.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες