ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Δωμάτιο με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια στο σταθμό Burjuman του μετρό Burj Khalifa και θέα στο Skyline του Ντουμπάι

Δωμάτιο με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια στο σταθμό Burjuman του μετρό Burj Khalifa και θέα στο Skyline του Ντουμπάι

Συλλογή φωτογραφιών για Twin/Double Bedroom at Burjuman Metro Station Burj Khalifa & Dubai Skyline views

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Δωμάτιο με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια στο σταθμό Burjuman του μετρό Burj Khalifa και θέα στο Skyline του Ντουμπάι

2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 4 άτομα251 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Bur Dubai, Dubai
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBurJuman Mall (Εμπορικό κέντρο)9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDubai Cruise Terminal (Ναύσταθμος)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑγορά χρυσού6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτουμπάι (DXB-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

+1
Bathtub or shower · Bathtub · Bidet · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Δωμάτιο με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια στο σταθμό Burjuman του μετρό Burj Khalifa και θέα στο Skyline του Ντουμπάι

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ & ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ο οικοδεσπότης αυτής της διαμονής στο σπίτι είναι ένας έξοχος ξενιστής,
(όχι ξενοδοχείο)

Συνολική βαθμολογία: 4. 8 αξιολογήσεις από τις τελευταίες 365 ημέρες.

Ταξίδια 5 αστέρων: Το 95% των επισκεπτών μας βαθμολογούν 5 αστέρων.

Το 95% των επισκεπτών τις τελευταίες 365 ημέρες έδωσε την τοποθεσία αυτού του σπιτιού σε 5 αστέρων. Εξαιρετική τοποθεσία

Μεγάλη εμπειρία check-in. Το 100% των πρόσφατων επισκεπτών έδωσε την αξιολόγηση αυτού του σπιτιού βαθμολογία 5 αστέρων.

Το R είναι ένα Superhost.
Τα Superhosts είναι έμπειροι, υψηλού επιπέδου φιλοξενείοι που δεσμεύονται να παρέχουν εξαιρετικές διαμονές για τους επισκέπτες.

Σώος και ασφαλής

Τουλάχιστον 50 φοιτητές κοριτσιών / γυναικών και μονογονεϊκές γυναίκες που παρέμειναν εδώ βαθμολόγησαν αυτό το ασφαλές ασφαλές και αξιοπρεπές κατάλυμα για τους ταξιδιώτες με μοναχικές γυναίκες. Οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν την οικογένεια υποδοχής ως φροντίδα, ευγενική και φιλική.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ένα ιδιωτικό και άνετο σπίτι διαμένουν 15 λεπτά από το αεροδρόμιο, 5 λεπτά από το εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι, 2-5 λεπτά από 3 σταθμούς του μετρό.

Πλήρως επιπλωμένο ευρύχωρο ιδιωτικό δωμάτιο Όμορφο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων 2900 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της πόλης του Ντουμπάι

Posh, Quite & Safe τοποθεσία 24x7 σούπερ μάρκετ, 3 σταθμούς μετρό, ΑΤΜ και εστιατόρια

Από το μπαλκόνι εκπληκτική θέα του Burj Khalifa, το όμορφο ορίζοντα του Ντουμπάι.
Τα πυροτεχνήματα του νέου έτους είναι καταπληκτικά από τη θέα του μπαλκονιού που προσφέρει πανοραμική θέα στα 7 πυροτεχνήματα του Ντουμπάι.

Σε μόλις 5 λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο εκθεσιακό κέντρο στο κέντρο παγκόσμιου εμπορίου / συγκοινωνίας του Ντουμπάι. Η συνδεσιμότητα σε οπουδήποτε στο Ντουμπάι είναι βολική, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων των υπεραστικών λεωφορείων που βρίσκονται κοντά.

Έχουμε μια βιβλιοθήκη 1000 μυθιστορημάτων που μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους αν θέλετε να διαβάζετε βιβλία. Εάν είστε μια οικογένεια μπορούμε να προσφέρουμε πολλά υπνοδωμάτια μαζί με δωρεάν WIFI. Συνήθως φιλοξενούμε 1 έως 3 άτομα, αλλά αν είστε οικογένεια έχουμε την ικανότητα να φιλοξενήσουμε μέχρι 4-5 άτομα.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ

Αυτή είναι μια homestay όπου θα έχετε ένα ιδιωτικό πλήρως επιπλωμένο υπνοδωμάτιο σε ένα ευρύχωρο και πολυτελές διαμέρισμα. Θα υπάρχει ένα ιδιωτικό καθαρό & υγιεινό μπάνιο για εσάς. Υπάρχει καθημερινή καθαριότητα για δωμάτιο και τουαλέτες.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Από το παράθυρο του δωματίου και το μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε το Burj Khalifa (ψηλότερο πύργο στον κόσμο), το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, τον Emirates Tower, το θαλάσσιο όχημα και το σταθμό του μετρό. Τα πυροτεχνήματα του Ντουμπάι στις 31 Δεκεμβρίου είναι ορατά από το μπαλκόνι μας.

POSH ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ

Αυτή είναι μια από τις θέσεις TOP τοποθεσία τοποθεσία για να ζουν στο Ντουμπάι πιο επιθυμητές περιοχές του κεντρικού Ντουμπάι. Η τιμή ανά ημέρα που διατίθεται είναι τόσο ανταγωνιστική ώστε αν ενοικιάσετε στο δωμάτιο αυτό το διαμέρισμα χωρίς διαμέρισμα για 1 έτος σύμβασης, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερες από διπλές τιμές λόγω της τοποθεσίας TOP. Αυτό το μέρος είναι στην καρδιά του Ντουμπάι, στην τιμή που αναφέρεται ότι είναι μεγάλη χρηματική αξία καθώς βρίσκεται στις μοναδικές θέσεις του κεντρικού Ντουμπάι. Το ενοίκιο των διαμερισμάτων είναι το υψηλότερο σε αυτή την τοποθεσία, αλλά παίρνετε αυτό το δωμάτιο με τη φθηνότερη τιμή αυτό μπορεί να σας εκπλήξει ως ιδιοκτήτης κάνει ακριβώς αυτό για το ενδιαφέρον να συναντήσετε ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου. Εάν θέλετε να ζήσετε στη θέση του με τις καλύτερες συνδέσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλό και οικονομικό φαγητό, 5 λεπτά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και DIFC και πάνω από έναν καλό οικοδεσπότη που φροντίζει τότε αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε. Αυτό είναι μακράν η καλύτερη τοποθεσία για σύνδεση στο Ντουμπάι.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΤΗΤΑ

Σε 15 λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι μέσω του μετρό που βρίσκεται 200μ από το σπίτι.
Ακριβώς κάτω από το σπίτι μπορείτε να πάρετε απευθείας λεωφορείο για το Γνωστικό Χωριό και την Ακαδημαϊκή Πόλη, το Silicon Valley και το Μουσείο του Ντουμπάι ή το Meena Bazaar.
Πολύ κοντά στο σπίτι, το μετρό ή το άμεσο λεωφορείο για να φτάσετε μέσα σε 5 έως 10 λεπτά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (WTC), το Emirates Tower, το DIFC (Dubai Financial Center), το Dubai Mall.
Έχετε απευθείας μετρό σε δημοφιλείς περιοχές όπως το JBR, το The Marina Walk.
Από κοντά με στάσεις λεωφορείων μπορείτε να ταξιδέψετε με υπεραστικά λεωφορεία προς την πόλη Αμπού Ντάμπι, πόλη Sharjah
Κοντά με τη στάση του λεωφορείου μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο Αεροδρόμιο Maktoum του Ντουμπάι ή στο παγκόσμιο χωριό με το λεωφορείο από τις κοντινές στάσεις λεωφορείων Υπάρχει απευθείας μετρό από εδώ μέχρι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

ΦΑΓΗΤΟ

Τα εστιατόρια σε αυτό το μέρος είναι φοβερό και ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ, μπορείτε να πάρετε ένα καλό γεύμα αξίας για κάτω από 6 δολάρια, κοντά στο σπίτι σε κοντινή απόσταση είναι 300 εστιατόρια που έχουν υψηλή βαθμολογία και οικονομικά.
Εάν θέλετε να κανονίσουμε τα γεύματα στο δωμάτιο, ενημερώστε μας 24 ώρες νωρίτερα.
Μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από το εξωτερικό και να φάτε στο δωμάτιό σας.


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Ντουμπάι με το hop από το Big Bus ξεκινά μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Όλες οι εταιρίες Desert Safari θα σας παραλάβουν από την τυπική στάση 3 λεπτά με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται αγορές ψώνια κοντά για ψώνια.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΚΟ

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πράσινο πάρκο (Zabeel Park) κοντά, αν θέλετε να κάνετε βόλτα ή να κάνετε βόλτες τα βράδια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πάνω απ 'όλα θα νιώσετε σαν στο σπίτι εδώ όλοι οι επισκέπτες μας έχουν πει ότι αγαπούσαν το σπίτι, το δωμάτιο, την τοποθεσία και τη φιλοξενία.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Πείτε μου εάν οποιαδήποτε άλλη θέση στο Ντουμπάι προσφέρει μεγαλύτερη αξία. Αυτό το μέρος είναι σαν ένα σούπερ μάρκετ Carrefour, όλα κάτω από μια στέγη. Έχω παράσχει πολλές πληροφορίες για την περιοχή μέσω των φωτογραφιών.

ΑΞΙΑ ΤΙΜΗΣ

Η τρέχουσα τιμή των δωματίων μας προσφέρεται ήδη με έκπτωση 50% σε σχέση με την τιμή δωματίου τον ίδιο μήνα πέρυσι. Οι συστάσεις για έξυπνες τιμές Airbnb για την ιδιοκτησία μου είναι 50% υψηλότερες, έτσι νομίζουν ότι θα πρέπει να χρεώσω διπλάσια από την τιμή μου. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας σούπερ υποδοχής είναι εγγυημένη ποιότητα επειδή δεν μπορείτε να είστε σούπερ φιλοξενούμενο έως ότου πάνω από το 95% των επισκεπτών σας βαθμολογήσουν 5 αστέρια, αυτό δεν είναι εύκολο, μόνο τα σημεία ποιότητας επιβιώνουν αυτού του τεστ. Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι η τιμή δωματίου που αναφέρεται από τα ξενοδοχεία συνεπάγεται φόρους ισοδύναμους με 27%, αυτό κάνει την τιμή του δωματίου μας ακραία αξία για τα χρήματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πότε βλέπετε μια τιμή ξενοδοχείου σε απευθείας σύνδεση δεν περιλαμβάνει 10% φόρο πόλης, 10% Δήμο αμοιβή, AED 10 έως 20 Τέλος τουρισμού ανά διανυκτέρευση και τέλος υπηρεσίας που πρέπει να πληρώσετε πέρα ​​από την τιμή του δωματίου που βλέπετε σε απευθείας σύνδεση. Ενώ στην περίπτωση των κρατήσεων Airbnb γίνεται υποχρεωτική από το govt θα πληρώσετε δωμάτιο AED. 10-20 Τουριστικό τέλος ανάλογα με την βαθμολογία του δωματίου, αυτό είναι ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο και συν 5% του λογαριασμού σας είναι κοινός τόσο για airbnb όσο και για ξενοδοχεία.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑΣ

Ο επισκέπτης θα χρησιμοποιεί μόνο το υπνοδωμάτιο και την τουαλέτα, μπάνιο περιοχή του διαμερίσματος.
Η χρήση της κουζίνας / μαγειρέματος δεν είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες, αλλά το φίλτρο νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα. Ωστόσο, παρά την πρόσβαση στην κουζίνα, υπάρχουν εκατοντάδες εστιατόρια και σουπερμάρκετ μέσα σε 1-5 λεπτά με τα πόδια
Κτίρια όπως πάρκινγκ / πισίνα δεν είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

• Όλα τα υπνοδωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα Δωμάτια με διπλό κρεβάτι και ντουλάπες, αλλά υπνοδωμάτιο 2 με μαύρα έπιπλα, τα δύο μονά κρεβάτια μπορούν να ενώνονται για να κάνουν ένα διπλό κρεβάτι king size για ζευγάρια. Εάν το κρεβάτι με φαρμακευτική αγωγή είναι πολύ σκληρό για να ζητήσετε από τους οικοδεσπότες σας να παράσχουν ένα στρώμα από βαμβάκι για να τοποθετηθούν επάνω στο φαρμακευτικό στρώμα, αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήματος.
• Burj Khalifa και Burj Al Arab και θέα στο μετρό από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας 1
• Κεντρική AC είναι γενικά σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχει AC από 15 Novmeber έως 15 Φεβρουαρίου. Ομοίως, δεν υπάρχει ζεστό νερό geyser απαραίτητο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ως βρύσες τρέχει ζεστό νερό λόγω του ζεστού καιρού έξω.
• Οι υπηρεσίες καθαρισμού δωματίων παρέχονται δωρεάν καθημερινά, εκτός από την Παρασκευή, δεν θα κλειδώσετε το δωμάτιο όταν βγείτε έξω, ώστε το καθάρισμα να καθαρίζει καθημερινά το δωμάτιο. Ο καθαρισμός του δωματίου πραγματοποιείται καθημερινά μεταξύ 5:00 και 21:00.
• Εκτός αν κάνετε κράτηση για 4 άτομα, δεν θα πάρετε και τα δύο υπνοδωμάτια. Έτσι, αν χρειάζεστε και τα δύο υπνοδωμάτια, πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα 4 άτομα στην αίτηση κράτησης ή να ενημερώσετε τον οικοδεσπότη.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Οι επισκέπτες πρέπει να προσκομίσουν το αντίγραφο διαβατηρίου κατά τη διάρκεια του check-in για να επαληθεύσουν την ταυτότητα.
• Οι επισκέπτες πρέπει να παρέχουν επιστρεπτέα εγγύηση ύψους USD 150 ή AED. 500 κατά τη διάρκεια / πριν από τον έλεγχο για τα κλειδιά στο σπίτι. Ποια θα επιστραφούν όταν κάνετε check out και επιστρέψετε τα κλειδιά του σπιτιού. Εάν σκοπεύετε να έρθετε σε περιττές ώρες και κατά τη διάρκεια της αίθουσας γραφείων στο δωμάτιο καλύτερα να πάρετε ένα κλειδί πληρώνοντας την επιστρέψιμη προκαταβολή. Εάν όμως η περίοδος παραμονής σας υπερβαίνει τις 10 ημέρες, ενδέχεται να ζητήσουμε υψηλότερη επιστροφή εγγύησης μέχρι την AED. 3700 ή USD. 1000 από εσάς. Ο θυρωρός του Incase έχει πρόνοια για τον θυρωρό στις εγκαταστάσεις που εξασφαλίζει τη διαμονή σας, μπορείτε να καλέσετε το κουδούνι της πόρτας και η πόρτα θα σας ανοίξει.
• Ο επισκέπτης πρέπει να ελέγξει το δωμάτιο κατά την άφιξή του, εάν υπάρχει οτιδήποτε σπασμένος επισκέπτης πρέπει να ενημερώσει αμέσως. Οποιεσδήποτε ζημιές βρίσκονται σε συρτάρια ντουλάπας ή πόρτες ή λαβές στο δωμάτιο από τον πελάτη, θα είναι ευθύνη του επισκέπτη.

WIFI

• Κοινόχρηστο Internet Wi-Fi υψηλής ταχύτητας (επιτρέπονται μόνο περιήγηση και κλήσεις VOIP).
• Το Wifi Password διατηρείται στο δωμάτιο
• Η λήψη τεράστιων αρχείων και ταινιών στο wifi δεν επιτρέπεται .
• Η χρήση κλήσεων VOIP επιτρέπεται στο διαδίκτυο.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Η χρήση του πλυντηρίου είναι διαθέσιμη με επιπλέον κόστος. Η χρέωση για ένα μόνο κύκλο πλύσης μέχρι 5kg είναι AED 60 ή USD 17. Ελέγξτε με τον κεντρικό υπολογιστή πριν χρησιμοποιήσετε το φίλτρο νερού και το πλυντήριο ρούχων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ

• Το Laundry Services είναι τρίτο μέρος και πρέπει να το καλέσουμε τηλεφωνικά όταν χρειαστεί. Συνήθως χρειάζονται 2 ημέρες για να επιστρέψουν τα ρούχα πίσω, αλλά αν πάτε και παραδώσει και να πάρει πίσω τα ρούχα μπορείτε να το πάρετε πίσω σε 1 ημέρα, το κατάστημα πλυντηρίων είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για υπηρεσίες πλυντηρίου τρίτων. Η χρέωση θα καταβάλλεται απευθείας σε τρίτους.

ΤΣΙΓΑΡΕΣ

• Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στο σπίτι, αλλά μπορείτε να καπνίσετε στο μπαλκόνι αλλά μην ρίχνετε μπουμπούκια τσιγάρων από το μπαλκόνι στο δρόμο.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Δεν επιτρέπεται η χρήση μαγειρέματος ή χρήσης κουζίνας εκτός από το νερό πλήρωσης από το φίλτρο νερού. Η εγκατάσταση μαγειρέματος δεν είναι διαθέσιμη.

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Πετσέτες παρέχονται κατόπιν αιτήματος
κλινοσκεπάσματα Παρέχονται,
Γέλη μπάνιου Παρέχεται,
Σαμπουάν που παρέχεται
Πλύσιμο στο χέρι Παρέχεται,
Παρέχεται χαρτί υγείας
Παρέχεται κουβέρτα
Τσάι / Καφές Δεν παρέχεται
Καυτός βραστήρας παρέχεται
Στεγνωτήρας μαλλιών μόνο κατόπιν αιτήματος
Σίδερο / σιδερώστρα είναι κοινή
Η οδοντόκρεμα δεν παρέχεται.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Οδηγίες για το σπίτι από το αεροδρόμιο προς το σπίτι με το μετρό / ταξί
Αριθμοί επαφών
Συνιστώμενα καλά και φθηνά εστιατόρια

Διαχειριστής καταλύματος

RJ
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
By default No kitchen offered to our guests. Agree with the host in advance if you require a kitchen. This booking is private bedroom/s basis only.
No smoking or alcoholic drinks in the house. No Drugs and No prostitution. If you need two bedrooms select 4 guests while booking.
You must be Modestly dressed inside the house. Wear only international clothing in the apartment , no religious or cultural dressing or covers.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ντουμπάι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ντουμπάι) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αγορά χρυσού και Εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Ενυδρείο Dubai Aquarium & Underwater Zoo και Θαλάσσιο θεματικό πάρκο Wild Wadi. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Global Village και Θεματικό Πάρκο Dubai Garden Glow. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • BurJuman Mall (Εμπορικό κέντρο) - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Επιχειρηματικό Συγκρότημα Dubai World Trade Centre - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dubai Cruise Terminal (Ναύσταθμος) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αγορά χρυσού - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός ADCB: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Ντουμπάι (DXB-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Amritsr Restaurant - 5 λεπτά με τα πόδια
  • ماكدونالدز - 6 λεπτά με τα πόδια
  • ستاربكس - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Sukh Sagar - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Al Saraya Sheesha - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από RJ

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are an Indian family living in Dubai, we have been living abroad since birth. We enjoy outdoors and being with different people. Routine job life takes precedence and keeps us busy during weekdays but when at home we generally spend time among the family and cooking and cleaning together, our kids have grown up this allows me and my wife to take long distance travels. Me and my wife enjoy travel and adventure, this year we travelled to Thailand, UK, China. India, Lebanon. We are well travelled visited a lot of the places in the world and in India. We hope to travel more when we have more money. Sometimes on long weekends we go with our with group of friends for long excursions and we usually get together with family and friends on weekends for barbeque or the beach or the desert weather permitting. So if you are arriving on long weekends or on New years you might not find us home but someone from family will b e there greet you and handover the keys. We also love to surf on the internet, listen to music, watch a movie or just cook these are things that relax us. I enjoy helping people plan with their holiday in Dubai and if you need a suggestion for where to go in Dubai or which is a good Indian or Arabic restaurant we can give you some tips too. While we enjoy chinese, italian pizza but mostly we love Indian and spicy food. We watch a lot of hollywood and bollywood movies. We like to listen to music. We like spending time with young people of all ages very lively people, we also like to spend time with mature aged people who are more sober. With the mature we can discuss politics, religion, current affairs, middle east or any other topic and with the young we can discuss the party points, world, careers, adventure or any other topic. If you have any special things in mind like to understand Indian culture, trying Indian food or any other ideas go to desert safari or any other interests do feel free to let us know in advance.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Advantages of booking our home stay are as follows -

1. 3 metros stations - red line and green line you can walk from home. Nearest red line station is 230 meters from home and nearest green line station is 350 meters.

2. The eateries in this location are very popular you can choose from 300 different cousine and restaurants. You can find Italian, mongolian, greek, japanese, indian, pakistani, lebanese, arabic, chinese food. No other place has so many restaurant choices. And the food in our area is 35% cheaper then other parts of Dubai. All famous American fast food chains are at walking distance. This place is Mecca of Indian food, you can get Tamil, Kanada, Kerela, North Indian, Rajasthani, Gujarati any Indian cousine near the hosue also cheap vegeterian/ non-vegeterian thalis.

3. We are located in central dubai the connectivity of public transport from near the house is great, you can reach any corner of dubai by public transport, bus, metro.

4. There is a 24x7 super market just 2 mins walk from home. Shopping Malls, money exchange, banks, ATMs, mobile shops all 2-5 min walk

5. Reach the airport in 15 mins, you can reach world trade or exhibition center in 5 mins, you can reach dubai mall and burj khalifa in 15 mins.

6. Perssonalized help with tourism iteniary. Host gives you recommendations for cheaper and better options. Host guides you how to plan your day using public transport so you dont spend much on taxi. Host tells you great places to visit for best views of dubai. Host helps you in booking desert safari provided you want his help. Also suggests you great beaches to visit.

7. There is a 24x7 pharmacy , 2 mins from home. 24x7 hospital 10 mins from home. The gold souk and spice souk and all museums are 10-15 mins drive away,

8, Great views from the balcony of dubai skyline. Open views of dubai uninterupted, you can see burj khalifa the tallest building in the world from the balcony and the metro line too.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

More advantages listed below -

9. Intercity connections to Abu Dhabi and Sharjah are near by.

10. No restrictions to return back home, no cut off time.

11. Cosy Room has hot kettle so you can make tea for your self any time.

12. Daily room and toilet cleaning service.

13. Friendly host family

14. Value for money, big apartment tastefully furnished.

15. If you need breakfast and dont feel like going out we can offer breakfast at an extra cost however there are so so many options near to home, you will love to try the different places around.

16. Quite place no noise. Safe and secure and proven super host. Already hosted 100+ guests from around the world. 95% of our guests rated us 5 star in all categories. Super hosts are rare in every country less then 1% are super hosts, when you book with a super host quality is guaranteed.

17. Among the lowest priced superhost private rooms in all of Dubai.

18. Prompt response from host. Always available on whatsapp when you need him.

19. One of the lively and best locations of Dubai.

20. If you want to watch Diwali celebrations, you must only stay here as there will be celebrations just next to home. As you know Novemeber month is Diwali.

21. 5 mins by metro to wold trade center, exhibition center, gulf foods exhibition. the trade center area does not have much food outlets my location is ideal for trade center guests. All exhibitors in Trade center prefer this location.

25. Homely family atmosphere. You will find yourself quite at home with the host family.

26. Direct bus to Knowledge village/Academic city from just under/near the house.

27. No need to catch taxi as the connectivity to anywhere in dubai is great from our place.

28. If you are a bird watcher/ we can guide you how to reach the local bird sanctuary to watch flamingo's.

29. If you like to go for dhow ride in oman to watch dolphions we can can guide you how to book.

30. In 10-15 minutes from home to the beach

31. Night life is nearby
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες