Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ειδική προσφορά περιορισμένης ώρας - Δυνατότητα ενοικίασης 2 διανυκτερεύσεων Οκτ. 2019- Δεκ. 2019

Ειδική προσφορά περιορισμένης ώρας - Δυνατότητα ενοικίασης 2 διανυκτερεύσεων Οκτ. 2019- Δεκ. 2019

Συλλογή φωτογραφιών για Wonderful Vacation Home For Making Memories

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 45, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Ειδική προσφορά περιορισμένης ώρας - Δυνατότητα ενοικίασης 2 διανυκτερεύσεων Οκτ. 2019- Δεκ. 2019

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Branford, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοταμός Suwannee1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Αναψυχής Bob's River Place21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠηγή Γκίνι49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκέινσβιλ, Φλόριντα (GNV-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Γκέινσβιλ)83 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 4

Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ειδική προσφορά περιορισμένης ώρας - Δυνατότητα ενοικίασης 2 διανυκτερεύσεων Οκτ. 2019- Δεκ. 2019

Αυτό το υπέροχο σπίτι είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. είναι ένα οικογενειακό σπίτι διακοπών. Το λεπτό που περπατάς, θα το νιώθεις. Αυτό το σπίτι έχει περισσότερα καταλύματα τότε είστε συνηθισμένοι να βλέπετε σε μια μίσθωση. Θέλουμε να έχετε την ίδια εμπειρία που κάνουμε κάθε φορά που περνάμε εκεί.

Ο κάτω όροφος έχει όμορφα ξύλινα δάπεδα, με εξαίρεση τα υπνοδωμάτια, τα δωμάτια αυτά είναι μοκέτα. Υπάρχουν 2 κλιματιστικά. ένα για τον επάνω όροφο και ένα στον κάτω όροφο, αυτό βοηθά να κρατήσει το σπίτι πολύ άνετα. Οι ανεμιστήρες οροφής βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο, 3 στον θολωτό καθιστικό. Διαθέτουμε φωτισμό σε όλα τα δωμάτια μαζί με λάμπες. Το σπίτι διαθέτει αποσκληρυντή νερού μαζί με σύστημα φιλτραρίσματος.

Η καρδιά του σπιτιού φαίνεται να είναι η κουζίνα και η τραπεζαρία. Αυτή η κουζίνα έχει όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε. επεξεργαστή τροφίμων, μπλέντερ, μίξερ, διάφορα ηλεκτρικά skillets και πολλά gadgets που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τα τρόφιμα εύκολα, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να παίξετε. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ένα συμπιεστή απορριμμάτων που μπορεί να κρατήσει τα σκουπίδια αρκετών ημερών. Αυτό βοηθάει στην αποστράγγιση των σκουπιδιών. Υπάρχει ένας μεγάλος κατασκευαστής πάγου ενσωματωμένος στο κέντρο του νησιού που βοηθάει όταν συσκευάζετε αυτούς τους ψύκτες για να περάσετε την ημέρα κάτω στην αποβάθρα ή έξω στο ποτάμι. Όταν επιστρέψετε από την ημέρα σας στο παιχνίδι, ο πάγος σας αναπληρώνεται. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα του σπιτιού.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα και επιπλέον 4 άτομα μπορούν να καθίσουν στο μπαρ. Αυτός ο πίνακας φιλοξένησε πολλά γεύματα, συνομιλίες και βραδιές παιχνιδιών με φίλους και οικογένειες. Αυτό είναι το κέντρο του σπιτιού και η καρδιά του.

Το καθιστικό διαθέτει δερμάτινους καναπέδες και ζελατίνα μαζί με 2 σάκους φασολιών για χαλάρωση. Για την ψυχαγωγία σας, υπάρχει τηλεόραση ευρείας οθόνης, δορυφορική κεραία, DVD player, στερεοφωνικό με surround ήχο και internet. Υπάρχει σταθερό τηλέφωνο. Υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη βιβλιοθήκη DVD. Το κέντρο του καθιστικού διαθέτει ένα όμορφο τζάκι που καίει το ξύλο, το οποίο είναι ξεχωριστό κατά τη διάρκεια αυτών των κρύων χειμωνιάτικων νύχτες.

Υπάρχει μια μπανιέρα φιλοξενουμένων από το σαλόνι και είναι εξοπλισμένη με μια "ντεμοντέ μπανιέρα πόδι νυχιών", νεροχύτη και τουαλέτα.

Τα δύο υπνοδωμάτια στον κάτω όροφο διαθέτουν κρεβάτια king size με επιπλέον κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και κουβέρτες. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση και το "μπλε" δωμάτιο διαθέτει ένα σύστημα παιχνιδιών μαζί με παιχνίδια. Υπάρχουν 3 στρώματα αέρα και τα δωμάτια παρέχουν αρκετό χώρο για να τα χρησιμοποιήσετε. Τα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με μπανιέρα / ντουζιέρα combo, μεγάλη ματαιοδοξία, νεροχύτη και τουαλέτα. Υπάρχουν πολλές πετσέτες και πλυντήρια και στεγνωτήριο. Στο ντουλάπι θα βρείτε πολλά οικογενειακά παιχνίδια διασκέδασης για να διασκεδάσετε όλη την οικογένεια.

Η κύρια σουίτα στον επάνω όροφο είναι ακριβώς αυτό, ένα σουίτα. Αυτό είναι ένα από τα "πρέπει να δει να πιστεύουν δωμάτια" Αυτό το δωμάτιο έχει ένα κρεβάτι king size που φαίνεται μικρό σε σύγκριση με το μέγεθος του δωματίου. Υπάρχει καθιστικό που περιλαμβάνει καναπέ και τρεις ξαπλώστρες. Υπάρχει μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και DVD player. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει αρκετό χώρο για να κοιμάται αρκετά άτομα άνετα σε στρώματα αέρα. Το κύριο λουτρό είναι κομψό για ένα σπίτι στη μέση του δάσους. Έχει ένα πολύ μεγάλο περίπατο στο ντους, μεγάλη μπανιέρα στον κήπο, μεγάλη ματαιοδοξία και ξεχωριστή τουαλέτα. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να ετοιμάζονται σε αυτό το μεγάλο μπάνιο και να έχουν αρκετό χώρο. . Όταν ξυπνάτε το πρωί και περπατάτε μέσα από αυτές τις διπλές πόρτες για να κατεβείτε κάτω από τις σκάλες, έχετε μια όμορφη θέα από τα πολύ μεγάλα παράθυρα. του ποταμού και των κορυφών των δέντρων. Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Το εξωτερικό του σπιτιού έχει εκπληκτική θέα του ποταμού και των δέντρων. Κάτω από το σπίτι είναι μια πλάκα από σκυρόδεμα με ένα επιπλέον μεγάλο τραπέζι πικ-νικ, ξύλινη ταλάντευση και ξαπλώστρες. Ένα πεζοδρόμιο οδηγεί στο υπαίθριο ντους που είναι "αγαπημένο" από όλους τους επισκέπτες. Είναι εντελώς ιδιωτικό και αρκετά μεγάλο για να κρεμάτε την πετσέτα και τα ρούχα χωρίς να βρέχετε. Υπάρχει και ένας πάγκος σε αυτό. Υπάρχει κάτι για να ντους και να κοιτάξουμε πάνω στον όμορφο ουρανό και τα δέντρα. Το πεζοδρόμιο οδηγεί επίσης προς την αποβάθρα όπου αρχίζει η πραγματική διασκέδαση. Είτε σχεδιάζετε να παίζετε στο νερό είτε να βγάλετε το σκάφος σας έξω, υπάρχει αρκετός χώρος για όλα. Τα παιδιά τρέχουν και πηδούν από αυτή την αποβάθρα εδώ και 27 χρόνια (δεν είναι πραγματικά, αυτή η αποβάθρα ξαναχτίστηκε και έγινε μεγαλύτερη περίπου πριν από 7 χρόνια) παίρνετε το θέμα μου. Άφθονο χώρο για να δέσετε αρκετές βιοτεχνίες. Ανάλογα με το ύψος του ποταμού, έχουμε μερικές φορές και μια παραλία.

Είναι αρκετά αυλή για να πάρετε ένα οικογενειακό παιχνίδι softball πηγαίνει ή μια σειρά από άλλα παιχνίδια χλοοτάπητα που είναι διαθέσιμα στο χώρο του ξενοδοχείου. Ή, μπορείτε απλά να θελήσετε να βρεθείτε στην αιώρα και να απολαύσετε την ομορφιά και να ακούσετε την περιστασιακή βάρκα να περάσει. Υπάρχει κάτι για όλους. Για τα γούνια μέλη της οικογένειας υπάρχουν πολλοί ωραίοι χωματόδρομοι για να περπατήσετε και να εξερευνήσετε. Το σπίτι μας βρίσκεται σε μια όμορφη φιλική γειτονιά, όπου δεν χρειάζεται να βλέπετε κανέναν αν δεν θέλετε ή μπορείτε να περπατήσετε στους δρόμους και να πάρετε μια φιλική συνομιλία με κάποιους από τους ντόπιους. Η ράμπα του σκάφους είναι 1/2 μίλι κάτω από το δρόμο και κάνει για μια ευχάριστη βόλτα.

Ελπίζω να έχω ζωγραφίσει μια εικόνα στο μυαλό σας ότι βρίσκετε πάρα πολύ ακαταμάχητη να περάσετε, δεν θα απογοητευτείτε, σας εγγυώμαι!

Διαχειριστής καταλύματος

Julie Malecot
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
See Note section in the "Rate" Tab

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside only. do not drop butts on ground,
Please communicate to the owner if you will be ent
We have made it known there are 2 camera’s on site

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπράνφορντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπράνφορντ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Πάρκο Αναψυχής Bob's River Place και Πάρκο Hart Springs Park, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ποταμός Suwannee και J.T. Earl Park. Με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.
Χάρτης
Branford, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ποταμός Suwannee - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Αναψυχής Bob's River Place - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Ichetucknee Springs State Park - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ruth B. Kirby Gilchrist Blue Springs State Park - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πηγή Γκίνι - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Burger Spot - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Akins Bar-B-Q & Grill - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lou's Drive Thru - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • C J's Santa Fe Saloon - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yachtsea Grille - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 144 από 157 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 157 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 157 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 157 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 157 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Connie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sibling trip
We have been staying in vrbo homes for many years and this one is our favorite one! We loved the house and the amazing property setting on the Suwannee River. It’s a rural setting, far away from congestion. I’m so grateful we found this home. We each had our own bedroom and the home was so spacious and the ice maker was such a bonus! Can’t wait to go back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Bridget K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Short but SWEET!
We had only a few nights in the home but thoroughly enjoyed the peace and quiet. The springs are close by and there are plenty of games and activities that come with the house. We can't wait to come back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jessica L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family gathering for wedding
Private and peaceful place. Would stay again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Maritza F., Jacsksonville, Fl

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Christmas Vacation
The property is nothing short of beautiful. This is actually the second time we chose to stay her for the holidays, since we loved it so much. The house is equipped with any and all kitchen supplies one might need. It’s kept neat, and communicating with the host is very easy! I look forward to staying again in the future.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Blake D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Family Getaway
This property provided a wonderful and relaxing getaway for my family. We celebrated an early Thanksgiving with many of our family members, spent time fishing, enjoying the outdoors, spending time by the beautiful fireplace, and visiting the local springs. High recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Julie Malecot

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We brought our children to the Suwanee River year after year while they were growing up. It became a favorite. When our children grew and started having families of their own we wanted the tradition to continue. We have a place that has kept our family connected through the years. We have spent many holidays and long weekends here. Our grandchildren are now becoming adults and still want to come and share time with their families here. This house has provided many memories for so many people. We can only hope that you and your guests will get the same joy that we have experienced all these years. You will feel and see the love that has nurtured this property.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων