Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Πνομ Πεν

Βρήκαμε 80 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι April 2024 και May 2024.
Απρίλιος 2024
Μάιος 2024
Επιλέξτε ανάμεσα σε 23 σπίτια, 13 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα, για να βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Πνομ Πεν. Ανεξάρτητα του αν ταξιδεύετε με φίλους, την οικογένεια ή μόνο το κατοικίδιό σας, οι τουριστικές κατοικίες έχουν τις καλύτερες παροχές για να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να περιλαμβάνουν WiFi και τζάκι. Αυτό που θα βρείτε είναι ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, όπως μέρη για μη καπνιστές ή προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

Πνομ Πεν: Απολαύστε την παραποτάμια περιοχή

Πνομ Πεν: Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα μουσεία, τα μνημεία και τους ναούς. Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν αυτήν την πόλη για την παραποτάμια περιοχή, τα μαγαζιά και τις καφετέριες. Αν ψάχνετε ένα κατάλυμα με μεγαλύτερους χώρους για να διασκεδάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, η HomeAway σάς προσφέρει πολλές επιλογές. Πολλές ενοικιαζόμενες κατοικίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και πλυντήριο, ιδανική επιλογή για πολλά άτομα.

Πνομ Πεν: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ

Θέλετε να βρείτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος για να δείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας; Θέλετε να αποδράσετε από την τουριστική κατοικία σας και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Πνομ Πεν) που είναι ιδανικός για διασκέδαση; Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Λέσχη Γκολφ Ρόγιαλ Καμπόντια Φνομ (15,3 χλμ.)
  • Phnom Penh Fantasy World (4,3 χλμ.)
  • Λέσχη Γκολφ Γκραντ Φνομ Πενχ (10,7 χλμ.)
  • Prince Manor Funpark (17,6 χλμ.)

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές σε: Πνομ Πεν

Είτε αναζητάτε την περιπέτεια είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός (Πνομ Πεν) αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε τη μητέρα φύση. Ορίστε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Κήπος Πρέαχ Σιχανούκ (0,2 χλμ.)
  • Πάρκο Σάμνταχ Χαν Σεν (0,4 χλμ.)
  • Κήπος Santepheap (0,6 χλμ.)
  • Πάρκο Βασιλικού Παλατιού (0,9 χλμ.)
  • Πάρκο Riverfront (1,2 χλμ.)

Πνομ Πεν: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Πνομ Πεν (PNH-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πνομ Πεν) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 9,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Αν ταξιδεύετε με τρένο, μπορείτε να πάτε σε έναν σταθμό, όπως Σιδηροδρομικός Σταθμός της Πνομ Πεν.

Εξερευνήστε προορισμούς γύρω από Πνομ Πεν