Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Τρεις παραλίες - chic eco σπίτι μια στιγμή από την παραλία στην παρθένα Τασμανία

Τρεις παραλίες - chic eco σπίτι μια στιγμή από την παραλία στην παρθένα Τασμανία

Συλλογή φωτογραφιών για Three Beaches - chic eco home a moment from the beach in pristine Tasmania

Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Βεράντα/αίθριο
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Τρεις παραλίες - chic eco σπίτι μια στιγμή από την παραλία στην παρθένα Τασμανία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα123 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Eggs and Bacon Bay, TAS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Eggs & Bacon Bay Beach5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Ράνταλς Μπέι3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Bruny Island Ferry - Kettering Ferry Terminal28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τρεις παραλίες - chic eco σπίτι μια στιγμή από την παραλία στην παρθένα Τασμανία

Βυθιστείτε στην ηρεμία ενός ιδιωτικού & κομψού, 5-αστέρων ξενώνα που έχει βαθμολογηθεί από την παραλία που βρίσκεται ανάμεσα σε εκπληκτικό τοπίο. Άψογη και κομψή με προσεγμένες πολυτελή πινελιές, αυτό το boutique Huon Valley Tasmania κατάλυμα σχεδιάστηκε για να έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, σε ένα βιομηχανικό στυλ της χώρας ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απορροφήσουν την πλούσια κληρονομιά ενός πραγματικού παραδείσου του Gourmet. Σε απόσταση 3 λεπτών από τις όμορφες παραλίες - Αυγά και Μπάκο Μπέι Μπιτς, Mickeys Beach & Randalls Bay Beach - το σπίτι είναι ένα ιδανικό μαγαζί για το νησί Bruny, το οποίο απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η παραλία Eggs & Bacon Bay απέχει λιγότερο από ένα λεπτό με τα πόδια από το σπίτι. Το ηλιόλουστο διασκεδαστικό κατάστρωμα με κλειστούς κήπους & 2 πυρκαγιά είναι απολύτως luxescaped για οικογένειες, ζευγάρια & μικρές ομάδες. Απολαύστε τακτικές επισκέψεις στην άγρια φύση στο κήπο και το καλύτερο Aurora Australis που εντοπίζει τον κόσμο. Πρόκειται για ένα γραφικό, 11 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον κομψό δήμο Cygnet, όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών ειδών, του δώρου, της ένδυσης, των κοσμημάτων και των σουβενίρ, 3 γκαλερί τέχνης, φρέσκα τοπικά προϊόντα, μασάζ και φυσικές θεραπείες.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
Ιδανικό για οικογένειες κάθε ηλικίας! Απολαύστε την πλήρως κλειστή, ιδιωτική πίσω αυλή γνωρίζοντας ότι τα μικρά δεν μπορούν να περιπλανηθούν. Ένα χαριτωμένο μικρό σιντριβάνι ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι των νέων και ένα petanque / μπουλόνια για μίνι μπολ θα πάρει ώρες διασκέδασης που πηγαίνουν στο γρασίδι στην πίσω αυλή για νέους και ηλικιωμένους. Τα παιδιά και οι νέοι θα αγαπήσουν τις τακτικές επισκέψεις σε άγρια φύση - οι επισκέπτες μας βλέπουν τακτικά τον Kookaburras, το μπλε κεφάλι Superb Fairy Wren, Possums & Pademelons (αυτόχθονες ονομασίες για μικρά Wallabies ή Kangaroos). Στο εσωτερικό υπάρχουν παιδικά σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα, βιβλία, παιχνίδια, DVDs & παιχνίδια, καρεκλάκι, πτυσσόμενο πάπλωμα, κουρτίνες σκουρόχρωμων δωματίων, είδη πρώτης ανάγκης στην παραλία - ομπρέλα, ματ παραλία, μάσκες προσώπου, αναπνευστήρες & πετσέτες θαλάσσης. Υπάρχει ακόμη και ένα μωρό μπάνιο & καουτσούκ ducky! Φυσικά, είμαστε μόλις 1 λεπτό από την παραλία - ιδανική για τις διακοπές στην παραλία σας Τασμανία. Υπάρχει ένα κρυμμένο ευρωπαϊκό πλυντήριο ρούχων με πλυντήριο ρούχων / στεγνωτήρα, σίδερο, γυαλιστικό παπουτσιών & σετ ραπτικής για να κρατάτε τα ρούχα ταξιδιού σας όσο το δυνατόν καλύτερα. 

SERENE ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ
Μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο σε έναν ήσυχο δρόμο χωρίς αυγά και Bacon Bay, αυτό το εξοχικό σπίτι έχει βαθμολογηθεί 5 αστέρια από τους επισκέπτες. Επεξεργασμένα με στοχαστικές λεπτομέρειες σε ολόκληρο το σημείο, έχουμε σχεδιάσει διατερικούς χώρους που συνδυάζουν εσωτερική και εξωτερική διαβίωση. Οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν στην εκκαθάριση των γίγαντας beanbags στον ηλιόλουστο, ιδιωτικό πίσω διαμορφωμένο κήπο με γηγενή birdong & επισκέψεις από το Kookaburras & μπλε headed Superb Fairy Wrens. Μια περιοχή πυρκαγιάς με φωτισμό νερού και φωτισμού διευρύνει τη μαγεία του χώρου ακόμα και τη νύχτα.  Το γενναιόδωρο καλυμμένο πίσω διασκεδαστικό κατάστρωμα με τραπεζαρία, σαλόνι και BBQ κάνει τον χώρο να αισθάνεται σαν το δικό σας ιδιωτικό θέρετρο. Τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι στο χαριτωμένο αμμοβολή. Υπάρχει εξωτερικός χώρος ντους για να πλύνετε την άμμο μετά την παραλία. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στην πλήρως περιφραγμένη και ιδιωτική πίσω αυλή γνωρίζοντας ότι τα μικρά παιδιά είναι ασφαλή.  Υπάρχει μια καλυμμένη μπροστινή γέφυρα καθιστικό για χαλάρωση & tete-a-tetes.

SUPERB, COMFORTABLE Υπνοδωμάτια
Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει μαξιλάρια φτερών και καθαρά αυστραλιανά και αιγυπτιακά βαμβακερά σεντόνια για μακρά ύπνο. Άφθονο αποθηκευτικό χώρο με συρτάρια και κρεμάστρες για να μπορείτε να αποσυμπιέστε και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Υπάρχει μια γωνιά μελέτης ιδανική για χρήση με φορητό υπολογιστή, άφθονα θύρες φόρτισης, dimmable lighting & Bluetooth speaker ώστε να μπορείτε να αναπαραγάγετε τα δικά σας κομμάτια. Απαλείψτε τα παπούτσια σας στον βελούδο οθωμανικό πριν περιπλανηθείτε στις συρόμενες πόρτες στο διασκεδαστικό κατάστρωμα, όπου μπορείτε να ξαπλώνετε στο σαλόνι σας με την εύχρηστη πρίζα, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε τη συσκευή σας έξω και να απολαύσετε τη θέα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπα και πόρτες σε ήσυχο χώρο καθιστικού κατάστρωμα. Οι εξωτερικές και εσωτερικές πρίζες θα διατηρήσουν τις συσκευές σας να λειτουργούν όσο θέλετε. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι ή μπορεί να είναι επιπλωμένο με ένα κρεβάτι για 2 παιδιά, για να κρατήσει την οικογένειά σας άνετη. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν στρώματα με μαξιλάρια, μια ποικιλία από μαξιλάρια, παπλώματα, παντόφλες και ηλεκτρικές κουβέρτες για να σας κρατήσουν άνετα.

Κουζίνα GOURMET
Απολαύστε την όμορφη θέα στον κήπο, ενώ σερβίρετε μερικές φρέσκες νόστιμες κοιλάδες της Τασμανίας Huon, στην καλά εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και πλακάκια με το μετρό. Μια καφετιέρα εσπρέσο & κάψουλας θα σας εξυπηρετήσει και θα δοκιμάσετε ένα τοπικό τσάι της Τασμανίας. DIY κοκτέιλ με το μπλέντερ και το cocktail μας. Βοηθήστε τον εαυτό σας σε φρέσκα βότανα από τον κήπο

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ
Το νέο θερμαινόμενο μπάνιο διαθέτει βιομηχανικό στυλ με κεραμίδια δαπέδου από σκυρόδεμα. Σχεδιασμός πετσέτες μπουκαλιού βαμβακιού & ταρμανέζικα καλλυντικά απόσταξης βοτανικής ουσίας για την απαλότητα και την ανανέωση. Ο φωτισμός έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει καλή κάλυψη προσώπου έτσι ώστε το μακιγιάζ και το ξύρισμα να είναι εύκολο και βολικό. Ένα στεγνωτήρα μαλλιών και μεγεθυντικός καθρέπτης, καθώς και δωρεάν προϊόντα καλλωπισμού εξασφαλίζουν ότι η προσωπική σας εμφάνιση παραμένει στάνταρ σε διακοπές. 

ECO CHIC
Οι τρεις παραλίες σχεδιάστηκαν για να είναι ένα σπίτι με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και η περιβαλλοντική μας πολιτική δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει στους φιλοξενούμενους μας ένα οικολογικό αποτύπωμα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και όμορφη, ήσυχη διαμονή. Επαναχρησιμοποιούμε, λιπασματοποιούμε, ανακυκλώνουμε και καθαρίζουμε το πράσινο. Οι πελάτες μας αγαπούν τις προσεγμένες ανέσεις όπως τις επαναχρησιμοποιούμενες πετσέτες μακιγιάζ, τις τσάντες από πανί, τα ανοξείδωτα χάλια, τα μπουμπούκια βαμβακιού από χαρτί και τα καθαρά νερά της Τασμανίας. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΡΟΗ
Ένα ανοιχτό καθιστικό / τραπεζαρία συνεχίζει τη διαμετρική ροή από την εσωτερική χαλάρωση έως την υπαίθρια. Η αντίστροφη θέρμανση / κλιματισμός και έλεγχος εντόμων θα σας κρατήσει άνετα όλο το χρόνο. 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Δωρεάν wi-fi με πολλές θύρες φόρτισης USB για να σας κρατήσει συνδεδεμένο. Bluetooth ηχεία για να απολαύσετε τη δική σας μουσική. Ο εγχώριος εικονικός βοηθός Google θα σας βοηθήσει με τους συναγερμούς, τη μουσική, την ψυχαγωγία, τις συμβουλές ταξιδιού και άλλα. Κατασκευάστηκε Netflix από τη δική σας συσκευή & πάνω από 25 τηλεοπτικά κανάλια Freeview, κινηματογραφικές ταινίες κατόπιν παραγγελίας και τηλεοπτική κάλυψη για να κρατήσετε τους πάντες στο σπίτι ψυχαγωγικά. Ακόμα και η μπάρμπεκιου έχει μια επιλογή Bluetooth σε αυτό το πολύ έξυπνο Huon Valley Tasmania διακοπές ενοικίασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα μας αναζητώντας τρεις παραλίες Huon Valley - για ένα εντυπωσιακό βίντεο που προβάλλει το σπίτι και τη θέση του, τον εικονικό 3D περίπατο του σπιτιού & του κήπου, πριν & μετά φωτογραφίες & πολλά άλλα!

Κάντε κράτηση τώρα για να ερωτευτείτε με αυτό το καταπληκτικό, φιλόξενο σπίτι και την αξεπέραστη περιοχή της κοιλάδας Huon.

Διαχειριστής καταλύματος

Cherie Stewart

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Toybox, sandpit, kids' dvds & books, beanbags

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets welcome for an extra $20 per pet per night

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking outdoors is OK provided butts are binned

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Μια εγγύηση ζημιών ύψους 350.00 AUD θα συλλεχθεί πριν από το check-in.

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VA-2/2018

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Εγκς εντ Μπέικον Μπέι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Εγκς εντ Μπέικον Μπέι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μπόουλινγκ Κλαμπ Σίγκνετ και Μαρίνα Oyster Cove Marina, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Περιοχή Προστασίας Randalls Bay και Καταφύγιο Echo Sugarloaf State Reserve. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ninepin Point Θαλάσσιο Φυσικό Καταφύγιο και Scented Rose. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Eggs and Bacon Bay, TAS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Eggs & Bacon Bay Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Mickeys Beach - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Ράνταλς Μπέι - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Bruny Island Ferry - Kettering Ferry Terminal - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Port Esperance - 69 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Cygnet Old Bank - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Red Velvet Lounge - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Port Cygnet Cannery - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lotus Eaters Cafe - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yoyo Bakery - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jodie C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect in every way
We are so grateful to have spent Christmas and new year in this amazing house. It has everything you could possibly need and more. The added personal touches were much appreciated. We have stayed at many “pet friendly” places in Tasmania and this is the best by far. The yard is fully enclosed and my houdini dog Indy could not get out. Perfect location, beautiful home and fantastic host. We can’t wait to return 😀
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Sarah S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Three Beaches
Three Beaches at Eggs & Bacon Bay is a beautiful home away from home! Cherie's touches are everywhere in the house and garden. We had a lovely stay.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιανουάριο 2021

10/10 Άριστο

Rebecca D., Legana Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome holiday
Such a fantastic property with great features, excellent outdoor area with bbq, plenty of comfortable seating outside creating a relaxing space with lots of things for the kids to do and look at. Beds were super comfortable and the decor is really well put together. Plenty of personal touches that really helped us feel at home. Great kitchen facilities and all the usual mod cons as well as google home hub - kept us entertained! Ideally situated to visit the beaches, which are beautiful and it’s not far to Cygnet for a bit of shopping. I highly recommend this amazing holiday rental!

10/10 Άριστο

Sue B.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Lovely, clean, great position, quiet setting

10/10 Άριστο

Gerard K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay!
We will be back.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cherie Stewart

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My background is in Arts Management & I love renovation & interior design. I found Three Beaches in 2017 & transformed her from an unloved, languishing shack to a stylish, comfortable & tranquil retreat near the beach. She has responded beautifully to some TLC & I know she is loving her journey from plain Jane to the best dressed girl in the district! I like travel, good food & spending time with my family & look forward to seeing more of the world. I am a self-confessed people pleaser & local expert on the stunning Hobart & Huon Valley

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Three Beaches was a solidly built but unloved home which had been languishing on the market in spite of its lovely location just by the beach. She has responded beautifully to some TLC (tender loving care!) with a view to make her comfortable & liveable throughout the year rather than the occasional weekend. Given her industrial metallic exterior cladding & setting in the pastoral Huon Valley, it seemed natural to decorate her in a country industrial style & highlight her place in the agricultural heritage of the region. Original apple box labels decorate the wall artwork, as do scenes from local photographer Chris Cobern of Eggs & Bacon Bay, Randalls Beach, Kaoota, Cradoc, Huonville and Hobart landmarks including the Tasman bridge & Kelly's Steps.

Daily visits to the house from Kookaburras, Superb Fairy Wrens & Scarlet Robins & nightly appearances of marsupial Pademelons (small wallabies) & Possums. Quolls & Tassie Devils are common. Dolphins are frequently seen close to shore at nearby Verona Sands Beach. Randalls Bay is known as one of the world's best spots for Aurora Australis (Southern Lights) viewing.

Activity summary:
• Swimming
• Picnicking
• Hiking / Bushwalking
• Scenic drives
• Natural landmarks – Sleeping Beauty mountain range
• Wildlife viewing
• Dolphin watching
• Aurora Australis (Southern Lights) viewing
• Fishing
• Boating
• Sailing
• Cycling
• Snorkelling
• Geocaching
• Homewares & giftware shopping
• Art galleries
• Sculpture walk
• Café / Restaurant experiences
• Fresh produce & art / craft markets
• Massage & natural therapies
• Farm feasting / degustation with celebrity chef & TV presenter Matthew Evans
• Winery visits & cellar door sales
• Boutique Gin / Vodka / Cider maker visits & cellar door sales
• Sheep farm with café, award winning sheep’s whey cheeses, gin, vodka & liqueurs
• Saffron farm visiting & shopping
• Salmon / Trout smokehouse visiting & shopping
• Cookery schools
• Weaving school
• Festivals –annual Cygnet Folk Festival

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Stylishly decorated to evoke the unique agricultural heritage of the Huon Valley, Three Beaches is a calming & private retreat suitable for couples, small groups & families. The superb entertaining area boasts dining area, barbecue, lounge, conversation nooks, king size bean bags, fire pit area, fountain, cute kids' sandbox & outdoor shower for washing sand off after the beach. Parents can relax knowing the rear yard is fully fenced & little ones are safe. Free Wi-fi & plenty of entertainment options with over 25 TV channels, TV programs on demand & movies via Freeview, as well as the free Spotify music library via Google Home, Chromecast to watch your device on the TV & some traditional DVDs, board games, cards & activity books.

A perfect launch pad to spectacular southern Tasmania, this home is a 50-minute drive from the state capital city Hobart, through some of the most picturesque scenery in Australia. Ideally placed to visit The Tahune Airwalk, Bruny Island, the D'Entrecasteaux Channel & Hastings Caves, it is an 11-minute drive to vibrant regional café, music & arts hub Cygnet township. The region is a Foodies paradise with apple & cherry orchards, strawberry, salmon, trout, pig, sheep, cattle & saffron farming, wineries & boutique cider, vodka & gin makers & a sheep farm & cheesery. Celebrity Chef, writer & star of the SBS TV series Gourmet Farmer (filmed in nearby Glaziers Bay) Matthew Evans has made the area famous for food lovers with his local Fat Pig Farm feasts, cookery classes & recipe books.

With picturesque winding roads descending from a panoramic view of Randalls Bay & the Hartz Mountains, through farms with grazing sheep & lambs down to three beautiful & distinctive beaches, it is little wonder Eggs & Bacon Bay is home to Australia’s most well-known Conservationist & former leader of the national Greens political party. The Lonely Planet describes the island state as “wild and dramatic, cultured and quirky, isolated yet accessible”

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων