Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Alameda στο κέντρο της πόλης 3 BR Victorian apt. λεπτά για το Σαν Φρανσίσκο.

Alameda στο κέντρο της πόλης 3 BR Victorian apt. λεπτά για το Σαν Φρανσίσκο.

Συλλογή φωτογραφιών για Alameda 3BR Victorian penthouse, AC, 3 blocks to beach, shops, 2 parking space

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Alameda στο κέντρο της πόλης 3 BR Victorian apt. λεπτά για το Σαν Φρανσίσκο.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Alameda,, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαColiseum RingCentral7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Τζακ Λόντον7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολιζ. Νέτγουερκ Ασοσ.7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌκλαντ, Καλιφόρνια (OAK-Διεθνές Αεροδρόμιο του Όκλαντ)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Alameda στο κέντρο της πόλης 3 BR Victorian apt. λεπτά για το Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό το μοναδικό βικτοριανό διαμέρισμα Alameda βρίσκεται σε ένα βικτοριανό κτίριο του 1889 που ανακαινίστηκε πλήρως στο εσωτερικό. Είναι καταχωρημένο ως ιστορικό κτίριο με την πόλη Alameda της Καλιφόρνια και εξακολουθεί να έχει το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της για εκείνη την περίοδο .. Βρίσκεται σε μια γειτονιά μεγάλων βικτοριανών κατοικιών που χτίστηκαν σε δεκαοχτώ εκατοντάδες και ήταν ένα πολυτελές υπο-βότανα του Σαν Φρανσίσκο. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές, φούρνο αερίου, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πάγκους γρανίτη, κλιματιστικό,

Το διαμέρισμα είναι μεγάλο, 1250 τετραγωνικά πόδια. Διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια και 1 μικρό υπνοδωμάτιο. Τα μεγάλα υπνοδωμάτια διαθέτουν κρεβάτι queen size και το μικρό υπνοδωμάτιο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια μεγέθους .. Διαθέτει 1 πλήρες μπάνιο με ντους και μισή μπανιέρα με απλή τουαλέτα και νεροχύτη. Το διαμέρισμα διαθέτει καμινάδα 1895, τζάκι φυσικού αερίου, επτά δώματα με παράθυρα, οροφή κόκκινου ξύλου, ιδιωτικό κατάστρωμα με θέα που βλέπει προς την παραλία 4 τετράγωνα μακριά, κλιματισμό, ιδιωτικό πάρκινγκ. Προσφέρει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής σε όποιον μένει εδώ. Βρίσκεται στην περιοχή Gold Coast της πόλης, η οποία είναι μια πολύ ασφαλή και ήσυχη περιοχή. Η γειτονιά έχει πολλά παλιά βικτοριανά κτίρια χτισμένα στις δεκαοχτώ εκατοντάδες (1800) και διατηρούνται από την πόλη Alameda. Διαθέτει νέα φούρνο αερίου, φούρνο μικροκυμάτων .. Η εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο 880 προς το Berkeley και το Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό το CA Alameda CA 3 υπνοδωμάτιο 1 & 1/2 μπάνιο διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως σε ένα πολυτελές διαμέρισμα. Η ιδιωτική ξυλόγλυπτη αίθουσα διαθέτει τραπέζι και καρέκλες εξωτερικού χώρου και θέα.

Το μεγάλο σαλόνι έχει μια πραγματική οροφή κόκκινου ξύλου με φως, καμινάδα τούβλο και ένα τζάκι με λευκό φυσικό αέριο που στέκεται πάνω σε μαύρα πλακάκια από μάρμαρο. Ένας άνετος καναπές, τραπεζάκι του καφέ και τραπέζι. Διαθέτει μονάδα κλιματισμού για τις λίγες μέρες το καλοκαίρι, όταν μπορεί να χρειαστείτε. Αυτό το μοναδικό σαλόνι διαθέτει 2 μεγάλα παράθυρα που βλέπουν στο καταπράσινο κατάστρωμα, τη θέα στα δέντρα και μέχρι την παραλία 3 τετράγωνα μακριά. Έχει επίσης μια HDTV 46 ιντσών με ασύρματο δρομολογητή internet που παρέχει ασύρματη σύνδεση για τους υπολογιστές σας σε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος.

Η κουζίνα διαθέτει καινούργια ντουλάπια κουζίνας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο για το μαγείρεμα. Όλες οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο / φούρνο, ψυγείο / πάγο. Όλα τα σκεύη, γλάστρες, ταψιά, πιάτα, ποτήρια, φλιτζάνια καφέ, καφετιέρα, τοστιέρα και οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει 1 queen size κρεβάτι, μπανιέρα και νυχτερινό περίπτερο. Έχει επίσης μια HDTV 46 '' συνδεδεμένη στον τοίχο με ένα βραχίονα τοποθέτησης έτσι ώστε να μπορείτε να το μετακινήσετε. Μεγάλη ντουλάπα και ένα μικρό αναγνωστήριο, γραφείο και καρέκλα για το στελέχη της επιχείρησης. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης ένα queen size κρεβάτι και ένα μεγάλο ντουλάπι. Το επιπλέον μικρό δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή επιπλέον υπνοδωμάτιο. Διαθέτει 2 μονά κρεβάτια μεγέθους 2 μονά. Όλα τα στρώματα είναι άνετα στρώματα. Beautyrest με μαξιλάρι κορυφή άνεση για να προσφέρει έναν καλό ύπνο.

Το ιδιωτικό κατάστρωμα είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο και έχει ένα μεγάλο τραπέζι από ξυλεία, όπου μπορείτε να καθίσετε και να φάτε ενώ απολαμβάνετε τη θέα. Υπάρχει ένα μεγάλο δέντρο avacado κρέμεται κοντά στο κατάστρωμα με πολλά avacados. Το κατάστρωμα είναι ιδιωτικό και είναι περιφραγμένο γύρω για να παρέχει την ιδιωτική ζωή που χρειάζεστε. Πολλοί επισκέπτες ξοδεύουν χρόνο με δείπνο στο κατάστρωμα όταν ο καιρός είναι όμορφος.

Τα μπάνια είναι πλήρως ανακαινισμένα. Το μπάνιο # 1 είναι ένα πλήρες μπάνιο με μπανιέρα και ντους. και νέο νεροχύτη. Το δάπεδο είναι λευκό πλακάκι από μάρμαρο. Το μπάνιο # 2 είναι 1/2 λουτρό με μια νέα τουαλέτα και νεροχύτη και μαρμελάδα κεράσι. Και τα δύο μπάνια είναι αποθήκη με πετσέτες, προϊόντα μπάνιου, σαπούνι, σαμπουάν, μαλακτικό μαλλιών και στεγνωτήρα μαλλιών.

Υπάρχουν 2 πλυντήρια ρούχων και 2 στεγνωτήρια στο δωμάτιο πλυντηρίων κάτω στο κτίριο.

Το διαμέρισμα απέχει μόλις 2 τετράγωνα από την ιστορική οδό Park Alameda, η οποία διαθέτει περίπου 40 διαφορετικά είδη εστιατορίων, καταστήματα, μουσείο, πολυπληθέρα κινηματογράφου, αγορά φρέσκων προϊόντων και ζωντανή απειλή. Παντοπωλεία όπως το Safeway, τα τρόφιμα του Nob Hill και το Trader Joe, 7 ντόπια δωμάτια γευσιγνωσίας στο πρώην ναυτικό σταθμό Alameda.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι μόλις 20 μίλια μακριά από τη Γέφυρα του Κόλπου ή μέσω του BART (Bay Area Rapid Transit) και του πορθμού Alameda / Oakland προς το Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα είναι ιδανικό για το επιχειρηματικό στέλεχος, επαγγελματικό, στεγαστικό και οικογενειακό.

Διαχειριστής καταλύματος

Monica Getten & Gordon Coslow
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα σε γήπεδο γκολφ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Do not change toddlers on the cough.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please do not go on top of the lower roof and pick the avocados off the avocado tree. NO PARTIES. NO SMOKING. NO PETS.
No parties.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Alameda

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Alameda) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα του Μπέρκλεϊ και Ferry Building (ιστορικό κτίριο), ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Pier 39 (εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Συγκρότημα Embarcadero Center. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Coliseum RingCentral, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός Κήπος του Oakland. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Alameda,, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Coliseum RingCentral - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Τζακ Λόντον - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oakland City Center (εμπορικό κέντρο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολιζ. Νέτγουερκ Ασοσ. - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Fox Theater - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Όουκλαντ - Σταθμός Jack London Square Station: 6 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός του Φρούτβεϊλ: 3 λεπτά οδικώς
  • Όκλαντ, Καλιφόρνια (OAK-Διεθνές Αεροδρόμιο του Όκλαντ): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Burger King - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Applebee's - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Lucky 13 - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Jack In The Box - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Sidestreet Pho - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lynette W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous!
Wonderful apartment, very clean and well outfitted
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kyle M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place for our work trip
This is a great place to stay. It had everything we needed. The best part is off street parking directly behind the house. No searching for street parking. Host checked in with us during the stay to make sure we didn't need anything. We will defiantly stay here again when we come back for work or vacation.
Πραγματοποίησε 22 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jerome B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely place
This is a great place to stay. Convenient for trips to downtown and an outdoor space for relaxing. Generously supplied with tea coffee etc and furnished to a good standard.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dan E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great VRBO
Our first VRBO experience was really fantastic! Everyone in our party commented on how thoughtfully every aspect of the VRBO was setup. It has everything you need in every room and has plenty of space for 6 people. Great neighborhood with lots of old Victorians and friendly locals. Wonderful walks for exercise or errands. Local shops, restaurants and groceries (Trader Joe’s!) are within 10 minute walking distance. There are cute parks in the heart of the residential areas and the beach is only a 15-20 minute walk away. Things to know that will help future renters and that will hopefully be added to the VRBO profile. - Three flights of steep external stairs to get to the unit. - There was only one designated parking space instead of the two spaces specified. - There is a low roofed part of the building that juts out over the driveway just a bit. It’s a tight squeeze and untenable if you have a large or tall vehicle. Our Audi SUV and Denali fit just fine, but it was close! Overall, we had a wonderful experience. So good in fact, I felt a bit conflicted writing the review, wanted to keep it all for ourselves.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Beth S., Philadelphia suburb, PA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A great place for our stay!
The building is in a central part of Alameda - very easy to get all around the island, as well as to Oakland and SF from this location. Very clean, with comfortable beds and a nice kitchen with all the cooking equipment we needed. It was nice to have the deck to sit out and relax on. My adult son and I stayed here while in Alameda for my Granddaughter's baby shower. It was perfect for what we needed.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Monica Getten & Gordon Coslow

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I live in Alameda, CA for the past 40 years. I graduated from San Francisco State University. I love interior designing. I feel good about hosting because I believe that I give travelers an option by providing them a place to stay with a kitchen to cook their own meals when they are on vacation instead of having to go to a restaurant for every meal.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The property is in the Gold Coast neighborhood of Alameda. It is a beautiful neighborhood and the home is just 2 blocks from Park Street, the main street in Alameda where there are over 40 different restaurants and shops. It is also just 3 blocks from the beach. I walk to Park St. many times to eat out and I don't have to worry about finding a parking space on the busy street.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This penthouse is a CLASSIC. The building is registered with the City of Alameda as an HISTORIC BUILDING. The penthouse is on the 3rd floor of this Large 1889 Victorian. It covers the whole top floor of the building. This 1889 Victorian house has 7 gables and windows in all directions. From the back deck you can sit on the wagon wheel chair and look all the way down to the beach which is 4 blocks away. The view is beautiful. There is a avocado tree hanging over the deck that bears many avocados and it also give you privacy. There are stairs to climb. But when you get to the top of the stairs and enter the penthouse it makes it all worth the climb. The fireplace, the redwood ceiling, the 1889 old brick chimney, the view from the deck., the outside furniture on the deck with a redwood table and chairs where you can have dinner outdoors all makes it a special place to stay in the heart of the city. The penthouse is in a location that has easy access to the 880 freeway which will take you to anywhere in the San Francisco Bay Area and the Oakland Airport about 3 miles away. It is also just a 10 minute drive to the Alameda ferry station on Main St. to San Francisco.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων