Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Waterfront Cottage με ιδιωτική παραλία, βαρέλι bunkie

Waterfront Cottage με ιδιωτική παραλία, βαρέλι bunkie

Συλλογή φωτογραφιών για Waterfront cottage close to Bayfield, with private beach, barrel bunkie

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Waterfront Cottage με ιδιωτική παραλία, βαρέλι bunkie

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 8 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Zurich, ON
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοινοτικό Κέντρο Bayfield Community Centre12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Pioneer Park13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Grand Bend Beach21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Waterfront Cottage με ιδιωτική παραλία, βαρέλι bunkie

Ιδανικό για ένα διάλειμμα από τον κόσμο ... θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο άνετο και ευάερο εξοχικό σπίτι των 1.200 τετραγωνικών ποδιών με το μεγάλο του κατάστρωμα κοιτάζοντας πάνω από τη μαγευτική λίμνη που μοιάζει ατελείωτη. Έχουμε μια ιδιωτική παραλία, ιδανική για φωτιές και χαλάρωση. Μια όμορφη φωλιά λάκκου μόλις προστέθηκε τον Αύγουστο του 2019 μεταξύ του bunkie και του εξοχικού σπιτιού.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη αδιέξοδο δρόμο με ανοιχτή γεωργική γη πίσω από τη σειρά των παραθαλάσσιων σπιτιών και εξοχικών σπιτιών με θέα στη λίμνη. Το να είσαι εδώ είναι σαν να καθίσεις στον ωκεανό ... να κλωτσήσεις, να ακούσεις τα κύματα και να απολαύσεις.

Η παραλία μας βρίσκεται σε ένα μικρό όρμο της λίμνης. Φέτος το μέγεθος είναι αρκετά μικρό, λόγω των υψηλών επιπέδων υδάτων των Μεγάλων Λιμνών. Συλλέξτε driftwood και κάντε πυρκαγιές στην παραλία για να ψητήσουν τα ζεστά σκυλιά, marshmallows? να κάνετε έργα τέχνης με αντικείμενα που βρέθηκαν από μπαστούνια και πέτρες, να νοικιάσετε ένα κουπί με κουπί ή καγιάκ. Κολυμπήστε, ξεκινήστε τον εαυτό σας σε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Παίξτε παιχνίδια, βρείτε απολιθώματα σε πέτρες, ποδήλατο, πεζοπορία και εξερευνήστε ή απλά διαβάστε τα βιβλία που έχετε νόημα να διαβάσετε για πολύ καιρό.

Η βεράντα και απαλή, ακόμη και σκάλες σας οδηγούν στην παραλία κάτω. Υπάρχει μια προστατευμένη περιοχή αίθριο στο μέσο επίπεδο και ένας πάγκος για να στηριχτεί όταν φτάνετε ή κατεβαίνετε.

Στις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε το βαρέλι bunkie. Διαθέτει υπνοδωμάτιο king size και μικρό τραπέζι με 2 παγκάκια. Εάν δεν το χρειάζεστε, ενημερώστε με πότε θα επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου.

Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και υπάρχει εξωτερική ψησταριά αερίου προπανίου (μπάρμπεκιου).

Εάν νιώθετε σαν να εξερευνήσετε την άμεση ακτή: Το ιστορικό, όμορφο και ήσυχο χωριό Bayfield με ωραία τραπεζαρία, όμορφα καταστήματα, μαρίνα και βιβλιοθήκη είναι λίγα λεπτά μακριά. Η μεγαλύτερη πόλη Goderich που διαθέτει ένα μεγάλο ορυχείο αλάτι κάτω από τη θάλασσα είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Έχει ένα μεγάλο λιμάνι, ένα οκταγωνικό πράσινο κέντρο της πόλης, κινηματογράφο, γήπεδα γκολφ, ένα όμορφο επαρχιακό πάρκο, ένα σπουδαίο Φεστιβάλ Κελτικής Μουσικής και πολλά άλλα. Το Grand Bend με όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του είναι 15 λεπτά στα νότια του εξοχικού σπιτιού. Εκεί μπορείτε να πάτε με το skydiving και το waterskiing. Το Pinery είναι λίγα λεπτά νότια του Grand Bend, ένα άλλο ευχάριστο μέρος για να επισκεφτείτε στην κοντινή ακτή.

Θα βρείτε αγορές αγροτών (Παρασκευή το απόγευμα στο Bayfield) και φρέσκα προϊόντα, καθώς και καταστήματα τροφίμων που πωλούν φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τα αγροκτήματα παντού. Ένα κατάστημα Mennonite στο δρόμο έχει πολύ ειδικές πίτες και άλλα σπιτικά φαγητά. Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες και υπαίθριες αγορές για να ανακαλύψετε. Το αγρόκτημα του Masse στο St. Ο Ιωσήφ έχει όμορφα φρούτα και λαχανικά καθώς και μεγάλα τοπικά προϊόντα με βάση το κρέας.

Η Αρχή Συντηρητικής Προστασίας απαριθμεί πολλές τοπικές κονσέρβες και μονοπάτια της φύσης για πεζοπορία ή ψάρεμα.

Κοντά βρίσκεται η λίμνη Windmill Lake και το Eco Park: μια υπαίθρια ψυχαγωγική λίμνη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την επιβίβαση στην επιβίβαση, την επιβίβαση με κουπί, τη γιόγκα με κουπί με κουπί. Στην περιοχή υπάρχουν 10 γήπεδα γκολφ, μίνι γκολφ, ένα στούντιο τέχνης που προσφέρει μαθήματα για ενήλικες και παιδιά και χρόνο χρωματισμού με δωρεάν καφέ (επίσης drop-in), ξεναγήσεις με καθοδηγούμενη αλιεία, βιβλιοθήκες.

Στις βροχερές μέρες μπορείτε να πάρετε μπόουλινγκ, να προκληθείτε από μια περιπέτεια Escape Room, να πάτε στο Board Game Cafe και να ανακαλύψετε επιτραπέζια παιχνίδια που ξέρετε ή δεν έχετε ακούσει ποτέ ... Και αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα έργο από γυαλί, μπορείτε να επισκεφτείτε το "Treehaus Canada" στο Grand Bend.

Ελάτε το φθινόπωρο για να απολαύσετε την ησυχία, να δείτε τα φύλλα που αλλάζουν, να εξερευνήσετε τα μονοπάτια πεζοπορίας και όλη την ομορφιά και ηρεμία που έχουν να προσφέρουν η ακτή Huron County, Bluewater και η ακτή της λίμνης Huron.

Το Λονδίνο είναι μια ώρα, Stratford 45 λεπτά και η πόλη του Τορόντο περίπου 2 ½ ώρες μακριά.

Μερικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις για να επισκεφτείτε: το φεστιβάλ του Στρατφορντ Σαίξπηρ, το καλοκαιρινό θέατρο Blyth, το καλοκαιρινό θέατρο The Huron στο Grand Bend ή το καλοκαιρινό Φεστιβάλ Goderich. Προβολές κινηματογραφικών ταινιών: Το θέατρο Starlight Drive-In είναι κοντά στο Grand Bend, το θέατρο του θεάτρου Goderich, το πάρκο Pioneer στο Bayfield έχει προβολές καλοκαιρινών κινηματογράφων καθώς και άλλες εκδηλώσεις. Το Δημαρχείο στο Bayfield διοργανώνει συναυλίες. Βιβλιοθήκες στο Bayfield, το Goderich, το Grand Bend και τη Ζυρίχη (μια μεγάλη πηγή για οτιδήποτε τοπικό), όλα με Wi-Fi πρόσβαση.

Ζητάμε να δώσετε τα δικά σας σεντόνια και πετσέτες, καθώς δεν έχουμε πλυντήριο στο εξοχικό. Εάν αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα (αν έρχεστε με αεροπλάνο από μακριά, για παράδειγμα) παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Καθώς το εξοχικό σπίτι είναι ένα μέρος για υποχώρηση και ειρήνη από τον καθημερινό θόρυβο και τη φασαρία, και για τους ανθρώπους να συνδεθούν βαθιά, δεν πιστεύουμε στην παροχή διαδικτύου ή τηλεόρασης. Υπάρχει ένα DVD player και μια οθόνη. Αν χρειάζεστε πραγματικά συνδεσιμότητα, η δημιουργία ενός hotspot με το τηλέφωνό σας συνήθως θα λειτουργήσει.


Διαχειριστής καταλύματος

Ingrid Sweeney
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 27 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
No roaming/ barking. No fences. Remove waste.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Consideration of neighbors on the beach as well as at the cottage. Keep all property tidy.
parking maximum 3 cars
Observe local burn bans, only burn dry wood in the fireball. Fire out by 10 pm. Never leave fires and candles unattended. No fireworks.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπλουγουότερ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μπλουγουότερ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Huron και Παραλία Grand Bend Beach. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Θέατρο Huron Country Playhouse ή, αν ταξιδεύετε με παιδιά, να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ναυτικό Μουσείο. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Zurich, ON

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κοινοτικό Κέντρο Bayfield Community Centre - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Pioneer Park - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρατηρητήριο Παραλιακού Οίκου Γκραν Μπεντ'ς - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Grand Bend Beach - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Pinery Provincial Park - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • White Squirrel Golf Club & Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tim Hortons - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bad Apple Brewing Company Ltd - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hessenland Country Inn - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Woodland Drive in - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Lee Ann G.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Overall wonderful experience
Great location Access to water 83 steps, so difficult for young children and elderly No Wi-Fi Kitchen Supplies were adequate- could use more cutlery.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Jo D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cottage review
Had great weather and a lovely property there could be some improvements, the bar b Que should be replaced along with utensils. You can’t take old stuff and send it to the cottage if you are renting it out. I would expect towels in kitchen and bathroom along with bath mats when paying this price. They did provide linens as I was flying in from BC so I do appreciate that. The cottage is not far from Bayfield or Grand Bend which we visited and spent many hours at the beach. You must be organized to go to the beach 88 stairs are a lot to go up and down throughout the day. We had a great stay. Ingrid and Angela were very hospitable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Colea P., Toronto, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay at the cottage
We had an amazing time staying here! Cottage was exactly as described and the private beach was lovely! Ingrid and Angela were very nice and quick with communication to answer any questions. One thing to note is that there are quite a few steps (partly without handrails) to the beach so my parents who are seniors had some trouble but shouldn’t be a problem if you’re careful. Would definitely recommend visiting here and hope we will be back soon!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

6/10 Μέτριο

Julie L.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Beach
Overall great time. Cottage was big and spacious. My dogs had lots of room. Only disappointing was the beach was rocky and some metal in the water.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Richard H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lake Huron
We were quite pleased with the location and the cottage. Not too fancy but also not exactly roughing it. Our dogs enjoyed it too. We'll be back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ingrid Sweeney

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm a violinist and a service dog trainer
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων