Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική σουίτα king size με θέα στο γήπεδο γκολφ - Best East End Τοποθεσία

Ιδιωτική σουίτα king size με θέα στο γήπεδο γκολφ - Best East End Τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για Private Luxury King Suite With Golf Course View - Best East End Location

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική σουίτα king size με θέα στο γήπεδο γκολφ - Best East End Τοποθεσία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Hot Springs Village, AR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Ponce de Leon20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ponce de Leon7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία De Soto19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧοτ Σπρινγκς, Αρκάνσας (HOT-Memorial Field)34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική σουίτα king size με θέα στο γήπεδο γκολφ - Best East End Τοποθεσία

Ψάχνετε για ιδιωτικότητα, ηρεμία και φυσική ομορφιά για την επόμενη απόδραση διακοπών; Κοιτάξτε πάλι! Το La Cabaña είναι ένα νέο διαμέρισμα με πανοραμική θέα στον Κάμπο, στο κατώτερο επίπεδο του ιδιωτικού μας σπιτιού που βρίσκεται στο γήπεδο γκολφ (9 γήπεδα), ψάρεμα (11 λίμνες) και υπαίθριο παράδεισο (26 μίλια πεζοπορίας / Το χωριό, το Αρκάνσας, η μεγαλύτερη, ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα στη Βόρεια Αμερική, με μέγεθος 26.000 στρεμμάτων. Ζούμε στο ανώτερο επίπεδο του σπιτιού μας και είμαστε στη διάθεση να ασφαλίσουμε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαμονή. Μόνο κάτοικοι ή επισκέπτες των κατοίκων επιτρέπεται να εισέλθουν στο Hot Springs Village - οι παπαράτσι δεν θα σας βρουν ποτέ εδώ!
Το La Cabaña έχει θέα στο πάρκο 4, 5th Fairway του γηπέδου γκολφ Ponce de Leon με θέα από το μπλουζάκι στο πράσινο και είναι το ιδανικό ήσυχο και ήσυχο κατάλυμα διακοπών για ένα ζευγάρι ή ένα μόνο. Όταν φτάνετε στο La Cabaña, θα βρείτε πεντακάθαρα και χωρίς σκόνη. Τα λευκά είδη και οι πετσέτες θα πλυθούν πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης της κουβέρτας. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται μέσα ή πάνω στην ιδιοκτησία. Είμαστε φανατικοί για την καθαριότητα του La Cabaña και εμείς προσωπικά επιθεωρήσουμε το La Cabaña πριν από κάθε άφιξη του επισκέπτη για να καλύψει τα υψηλότερα πρότυπα από τα καλύτερα ξενοδοχεία. Παρόλο που η La Cabaña δεν εκτοξεύει το μικρό σκυλί φιλικό, δεν θα ξέρεις ποτέ ότι ένα σκυλί έχει μείνει ποτέ εκεί.
Όταν φτάσετε θα βρείτε ένα αφιερωμένο, πλακόστρωτο χώρο στάθμευσης και έναν πλακόστρωτο, φωτισμένο διάδρομο πέρα ​​από το φυσικό δάσος στην ιδιωτική είσοδο του La Cabaña. Κατά την κράτηση θα σας δοθεί ο 4ψήφιος κωδικός κλειδιού για την είσοδο χωρίς κλειδί - μην ανησυχείτε ποτέ για να κλειδώσετε τον εαυτό σας ή να χάσετε το κλειδί! Οι διπλές γαλλικές θύρες εισόδου προσφέρουν θέα στην ιδιωτική βεράντα και τα δάση πέρα. Τα τροφοδότες πουλιών στην άκρη του δάσους παρέχουν ώρες διασκέδασης για τους λάτρεις των πουλιών. Οι περσίδες μεταξύ του γυαλιού εξασφαλίζουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής όταν χρειάζεται. Στο αίθριο έξω από την είσοδο της γαλλικής πόρτας στο La Cabaña θα βρείτε καρέκλες, τραπέζι για δύο άτομα, σχάρα με κάρβουνο, ξυλόσομπα και όμορφη, υπερυψωμένη θέα στο δάσος από τη μία πλευρά και πανοραμική θέα στην ποντ γήπεδο γκολφ # 5 Παρ 4. Το καλύτερο μέρος είναι ότι από την ιδιωτική βεράντα σας δεν υπάρχουν άλλα σπίτια στο βλέμμα, και το μονοπάτι καροτσιού είναι κάτω από το λόφο, από την άλλη πλευρά του fairway. Το La Cabaña βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και στα εννέα γήπεδα και αγώνες γκολφ του Hot Springs Village, μεταξύ των οποίων είναι μόνο 2 μίλια από την όμορφη παραλία της λίμνης Balboa και τη μαρίνα. Περιλαμβάνονται οι καρέκλες για χρήση από εσάς, εφόσον ζητηθούν. Η ιστορική πόλη Spa Hot Springs, το Oaklawn Racing and Gaming και το Εθνικό Πάρκο Hot Springs απέχουν μόλις 20 λεπτά οδικώς από το La Cabaña. Αν είστε τενίστας (είμαστε), το Hot Springs Village διαθέτει το Κέντρο Τένις USPTA Coronado με 12 γήπεδα από πηλό και 3 γήπεδα σκληρών επιφανειών. Για τους παίκτες τουρνουά, υπάρχουν 8 όμορφα διατηρημένα γήπεδα με ένα ενεργό κλαμπ pickleball που καλωσορίζει τους νεοφερμένους.
Http: // www. hsvpoa. org
    Τα χαρακτηριστικά του La Cabaña περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με πάγκο από γρανίτη, μικρές συσκευές, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, ψυγείο / καταψύκτη μεγέθους διαμερίσματος, αφοσιωμένο, τηλεχειριζόμενο AC και θέρμανση, ηλεκτρικό τζάκι, τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης, τουαλέτα υψηλής απόδοσης και ένα πολυτελές king size κρεβάτι. Πλούσια, καθαρά, μπουρνούζια θα περιμένουν στην ντουλάπα. Για την ασφάλεια των επισκεπτών μας, το La Cabaña διαθέτει ανιχνευτή καπνού, πυροσβεστήρα και ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα στη μονάδα.
Δωρεάν WiFi, U-στίχο, και Netflix !! Η 32 "τηλεόραση Samsung HD Smart βρίσκεται σε ένα βραχίονα για θέαση από τα άνετα αναβατήρες ή από το βασικό κρεβάτι Sealy Posturpedic. Έξω από την κλειστή θύρα εισόδου θα βρείτε μια ιδιωτική, φωτισμένη αίθριο που περιβάλλεται από αζαλέες, με τραπέζι μπιστρό, καρέκλες patio, πυρκαγιά, τροφοδότες πουλιών και κάρβουνο με κάρβουνο.
Προσφέρουμε δωρεάν ποδήλατα για τη χρήση σας. Η γύρω λίμνη Ouachita είναι η μεγαλύτερη και καθαρότερη λίμνη στο Αρκάνσας και είναι διάσημη για απογυμνωτές τρόπαιου. Φέρτε τα αλιευτικά σας εργαλεία (ή δανείστε τα δικά μας) και τα κλουβιά γκολφ σας! Οι ποδηλάτες και οι πεζοπόροι θα απολαύσουν το όμορφο δίκτυο διαδρομών στο χωριό και σε όλο το Αρκάνσας.
Το μπάνιο είναι μεγάλο, ωστόσο, το ντους δεν είναι μεγάλο. Εάν είστε πολύ μεγάλο πρόσωπο, η La Cabaña μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς.
Το La Cabaña είναι "καλά συμπεριφερόμενο", κάτω από £ 30, μη χάσιμο, φιλικό προς τα σκυλιά. Όριο 1! Αν θέλετε να φέρετε το μικρό σκυλί σας στη διαμονή σας, πρέπει να διαβάσετε και να υπογράψετε τη συμφωνία πολιτικής για τα ζώα συντροφιάς και να πληρώσετε εκ των προτέρων το τέλος κατοικίδιων ζώων ως μέρος της πληρωμής ενοικίου. Το τέλος κατοικίδιων ζώων είναι $ 30 για ένα μικρό σκυλί. Οι επισκέπτες του Doggie πρέπει να είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και ήσυχοι. Η πολιτική για τα κατοικίδια ζώα απαιτεί όλα τα σκυλιά να κηλιδώνονται στο La Cabaña όταν μένουν μόνοι τους. Εάν δεν ταξιδεύετε με ένα κλουβί, θα το παρέχουμε. Και πάλι, μόνο οι φυλές σκύλων που δεν χύνονται, παρακαλώ! Αγαπάμε τα σκυλιά και έχουμε έναν μικροσκοπικό Schnauzer που ονομάζεται Bandit.
Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών. Αν είστε πρώτος επισκέπτης της La Cabaña, σας ζητάμε να προγραμματίσετε να φτάσετε πριν από τις 10 το πρωί, ει δυνατόν. Μας αρέσει να καλωσορίζουμε τους νέους μας επισκέπτες και να τους παρουσιάζουμε στο La Cabaña για να βεβαιωθούμε ότι είστε άνετοι και έχετε όλα όσα χρειάζεστε.
Εάν θέλετε να είστε έτοιμοι για την άφιξή σας σε κάποια είδη παντοπωλείου ή / και ποτών στο La Cabaña μετά από μια κουραστική μέρα στο δρόμο ή στον αέρα, προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία χωρίς χρέωση εκτός από το κόστος των αντικειμένων. Θα αφήσουμε μια απόδειξη για σας στο La Cabaña. Ας ενημερώσετε λίγες μέρες πριν την άφιξή σας. Καφές, τσάι και βασικά καρυκεύματα θα είναι πάντα στο La Cabaña για την άφιξή σας.
Ώρες διαδρομής από La Cabaña: Λίμνη Balboa Beach, Μαρίνα, και εστιατόριο - 3 λεπτά? Τα γήπεδα και τα εστιατόρια γκολφ Ponce de Leon και Magellan - 5 λεπτά. Γήπεδα γκολφ και εστιατόρια Γρενάδα και Ισαβέλλα - 10 λεπτά. Cortez, Balboa, Coronado, Desoto γήπεδα γκολφ και εστιατόρια - 15 λεπτά? Γυμναστήριο Coronado, Natatorium και Κέντρο Τένις - 15 λεπτά. Γήπεδα τουρμπάλμπολ Village Hot Springs - 20 λεπτά. Ιστορικά κέντρα Hot Springs, Bath House Row, Εθνικό Πάρκο Hot Springs, Oaklawn Racing and Gaming - 20 λεπτά. Λίμνη Ouachita - 40 λεπτά.

Διαχειριστής καταλύματος

Susan McKenzie
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα σε γήπεδο γκολφ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
May consideration small, non-shedding dog

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hot Springs Village

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Hot Springs Village) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Bathhouse Row (λουτρά-ιστορικό μνημείο) και Κέντρο Επισκεπτών Mountain Valley Spring Water Visitor Center, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Hot Springs και Εθνικό Δάσος Ouachita National Forest. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Καζίνο Oaklawn Racing Casino Resort ή Στάδιο Bank of the Ozarks Arena. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Hot Springs Village, AR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Ponce de Leon - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Ponce de Leon - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία De Soto - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Magic Springs and Crystal Falls (χώρος αναψυχής) - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bathhouse Row (λουτρά-ιστορικό μνημείο) - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χοτ Σπρινγκς, Αρκάνσας (HOT-Memorial Field): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dolce Vita Italian Ristorante - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Isabella - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Molly O'Brien's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beehive Neighborhood Hangout - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mulligan's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 193 από 196 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 196 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 196 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 196 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 196 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,4/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lyn W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy
Stopped at Hot Springs Village for a couple nights. Apartment was very well outfitted. Dined out both nights, once at the Sunset Grill, and then at Dolce Vita highly recommend them. The apartment is very comfortable for a couple. Would definitely stay there again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kristy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spot
Clean and comfy- everything we needed!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Stacie B., Broken Arrow, Oklahoma

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Hot Springs hideaway
The house itself was beautiful. The walk to get to said house, not desirable if you have bad knees. If we'd know it was a downhill treck to get to the door and an uphill hike to get back to the truck, we probaby would have passed on this one because by hubby does have bad knees. So we tried not to leave the house ( which is a basement at the back of the house on a lovely golf course) because it was so painful for him. I think this needs to be in the description. The house itself was quite lovely and we had a great 2 weeks there despite the hill to get to the entrance.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

marion a.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great
Comfortable. Very clean
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

George L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Anniversary Get Away
Very nice place to stay, clean and efficient!! Great for 2 people!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Susan McKenzie

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi! We are Susan McKenzie and Jack Makemson and we moved permanently to Hot Springs Village from Ft. Lauderdale, FL in 2015, after building our home here in 2012. We've been married for 21 years and love living in the Village. Jack is retired, a native south Floridian, and Susan is a licensed pilot and works in the aviation industry. She is originally from the Bahamas. Our favorite pastime is tennis and hiking in the beautiful natural areas of Arkansas.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We purchased property here to build our new home because Hot Springs Village is truly unique. It is the largest gated community in the United States and has something for everyone. Much of the Village's 27,000 acres remain wooded and natural. Every kind of sport and activity can be found here, fishing and boating on our 11 lakes, swimming and sunning on Balboa beach, golf on our 9 courses, tennis at our 13 court tennis center, pickleball at our 14 court center, or hiking on our 30 mile trail system . We love the 4-season climate and the natural beauty of the state of Arkansas.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

While we were in the process of planning and building our home, we came here often to stay at rentals. There were not many smaller apartments, suitable for just a couple, available for short term rental. So, we decided to build out our downstairs to exactly the type of place that we would have liked to stay - modern and clean, private entrance, no carpeting, a comfortable king size bed, a flat screen smart TV, cooking capability for small meals, apartment size refrigerator, large tiled bathroom, and a private patio with a grill and a great view. Since opening La Cabaña in June of 2015, it has been popular beyond our wildest dreams. We have made many new friends, some of whom have now bought homes here. If you are a golfer, La Cabaña is a 5 minute drive from the Ponce de Leon or Magellan clubhouses, 10 minutes from Grenada or Isabella, and less than 15 minutes from Desoto, Balboa, Coronado, or Cortez courses. We are less than a 5 minute drive from Lake Balboa beach and Marina, or a 20 minute walk there on a hiking trail. And, the historic city of Hot Springs, and Hot Springs National Park is only 20 minutes away from La Cabaña. We live above on the main floor, we are considerate and quiet, and are always available to respond to your needs or questions while you are our guests in La Cabaña.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων