Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα στην παραλία

Διαμέρισμα στην παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Apartment on the Seashore

Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Γεύματα
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα στην παραλία

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα1 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στην παραλίαΘέα στην παραλίαΘέα στην παραλία

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Ulcinj
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦρούριο Ulcinj14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βαλντάνος14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMala Plaza (παραλία)20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπούντβα (QBA)72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα στην παραλία

Διαμέρισμα στην ακτή της θάλασσας βρίσκεται σε μικρή θέση που ονομάζεται Kruče στο Ulcinj. Εκτός από την θέα στη θάλασσα, προσφέρει άνεση, γαλήνη και ιδιωτικότητα. Σας κάνει να ξεχάσετε γρήγορα το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το ακίνητο απέχει μόλις 1 λεπτό από την παραλία. Η παραλία έχει κρυστάλλινα νερά. Το διαμέρισμα είναι καλυμμένο με ασύρματο internet και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στη θάλασσα είναι κατάλληλο για έως 5 άτομα και παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ευχάριστες διακοπές: σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι καλυμμένο με ασύρματο internet και κλιματισμό. Αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Kruce κοντά στο Ulcinj έχει έκταση 65m2 και μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα. Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα νέο και άνετο γωνιακό σετ, τραπέζι, καθώς και μια τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα γεύματα: κουζίνα, κουκούλα, πιάτα, ψυγείο ... Το τραπέζι είναι μεγάλο και έχει 6 καρέκλες. Θα απολαύσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο μπαλκόνι εξοπλισμένο με νέα έπιπλα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πρωινό / δείπνο ενώ απολαμβάνετε τη θέα στη θάλασσα και την ανατολή / δύση του ηλίου. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει διπλό κρεβάτι και ντουλάπα, όπου μπορείτε να αναβάλλετε όλα τα αντικείμενά σας. Το μπάνιο περιλαμβάνει ντους και καθαρά πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Το διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει ανεμιστήρα. Παρέχεται Wi-Fi. Αν πραγματικά θέλετε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να πάτε σε ένα άνετο διαμέρισμα από το οποίο χρειάζεστε λιγότερο από ένα λεπτό για να φτάσετε στην παραλία. Επομένως, κάντε κράτηση αυτού του διαμερίσματος εγκαίρως και αφήστε τον εαυτό σας πραγματικές διακοπές! Το διαμέρισμα βρίσκεται στην ακτή της θάλασσας στο μικρό μέρος που ονομάζεται Kruče, που ανήκει στο Ulcinj. Βρίσκεται στην αρχή της Ulcinj Riviera, στη δυτική πλευρά, στα μισά του δρόμου μεταξύ Bar και Ulcinj. Ονομάζεται επίσης Old Ulcinj, επειδή αρχαία λείψανα βρέθηκαν σε αυτό. Πλούσια βλάστηση, ελαιώνες και αμπελώνες, μεσογειακό κλίμα, όλες τις συνθήκες για να απολαύσετε πραγματικά το περιβάλλον και τις διακοπές σας. Το διαμέρισμα απέχει περίπου 10χλμ. Από την παλιά πόλη του Ulcinj, μια πόλη όπου ο Servantes ήταν και χάρη σε αυτό, έλαβε την έμπνευση για το γράψιμο "Don Quixote". Το αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα απέχει περίπου 60χλμ, ενώ το αεροδρόμιο Tivat είναι περίπου 70χλμ. Το μπαρ απέχει περίπου 15χλμ. Και η Ada Bojana περίπου 20χλμ. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το παλιό μπαρ, το οποίο απέχει περίπου 15χλμ. Αυτό το μικρό και ήσυχο μέρος θα σας μαγέψει με την ηρεμία σας και γι 'αυτό το βιβλίο αυτό το διαμέρισμα στην παραλία στην ώρα του.

Διαχειριστής καταλύματος

Jelica Medojević
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Θέα στην παραλία
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Ουτέχα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ουτέχα) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Velika Plaza και Παραλία Βαλντάνος, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο των Πειρατών της Ούλτσιν και Το Μουσείο του Σπιτιού του Μπέι. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες αυτόνομη κατάδυση, Powerboating σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά στο κατάλυμα.
Χάρτης
Ulcinj

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Stari Grad - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φρούριο Ulcinj - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Βαλντάνος - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mala Plaza (παραλία) - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία των Κυριών - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Željeznička stanica Bar: 23 λεπτά οδικώς
  • Ποντγκόριτσα (TGD): 68 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • steak cafe - mavriqi - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Čevabdžinica 9 - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Susana Cafe - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kino Café - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restoran Kalamper - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jelica Medojević

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I simply adore travelling and hosting new people! That is how I met some really good friends with whom I am still in touch.

Beside that, I graduated English language and literature, more precisely teaching it. I had wonderful experiences with kids and teenagers while I was working in schools. I also enjoy translating - I had some works considering architecture published in foreign professional magazines.

English is not the only foreign language I speak. I would like to add Polish on that list, as well as Russian. I would also like to find more time to practice Italian - I used to study it, but I haven't practiced speaking it for a long time.

Thing I enjoy most is dancing. I started dancing salsa (Cuban), but later on I switched to Argentine tango. Now, I am one of the instructors at the dance school where I made my first dancing steps. I also had a show performance with live music - tango quintet from Belgrade, as well as on vynilonga - dance night dedicated to dancing with music played on gramophone.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

COVID-19 update: Montenegro officially declared that in order to enter the country, visitors need to provide negative tests, not older than 48 hours.
The city tax is not included in accommodation price. It is 1 EUR per adult per day and it is obligatory for anyone staying longer than 4 days. If a person travels between cities in Montenegro, city tax should be paid for each city separately.
The grocery stores and supermarkets are closed on Sundays.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων