Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και πλήρη κουζίνα

Κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και πλήρη κουζίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Bedsitter with on-suite bathroom and full Kitchen

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και πλήρη κουζίνα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Grahamstown, Eastern Cape
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολέγιο St Andrew's13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεολογικό Σχολείο για Κορίτσια15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Rhodes4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠορτ Ελίζαμπεθ (PLZ)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και πλήρη κουζίνα

41 Το Oatlands - Studio βρίσκεται στο περίφημο προάστιο Oatlands, που είναι γεμάτο δέντρα. Βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Kingswood College, το DSG και το St Andrews, τη Ρόδο, το Spar και το Pick n Pay Center.

Η ευρύχωρη κουζίνα είναι γεμάτη από τον ήλιο και είναι καλά εξοπλισμένη. Διαθέτει κουζίνα με 4 πλάκες, φούρνο, ψυγείο bar, βραστήρα, τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, πιατικά και μαχαιροπίρουνα. Παρέχεται δωρεάν τσάι, καφές, γάλα, ζάχαρη και παξιμάδια. Το τραπέζι της κουζίνας διπλασιάζεται ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείτε και να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν Wi-Fi.

Το μεγάλο υπνοδωμάτιο έχει αυθεντικά ξύλινα πατώματα του Όρεγκον, ψηλά ταβάνια και φιλοξενεί δύο μονά κρεβάτια. Παρέχονται καλής ποιότητας σεντόνια και παπλώματα. Για τις ψυχρές βραδιές Grahamstown υπάρχουν μπουκάλια ζεστού νερού. Υπάρχουν δύο άνετες ξαπλώστρες για τους επισκέπτες να καθίσουν και να παρακολουθήσουν τηλεόραση SABC.

Το μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο αποτελείται από ντους, μπιντέ, τουαλέτα και νιπτήρα.

Το στούντιο έχει τη δική του ιδιωτική είσοδο από τον κήπο. Στη βεράντα υπάρχει ξύλινος πάγκος για να απολαύσετε τον ζεστό πρωινό ήλιο και ένα φλιτζάνι καφέ.

Το Studio προσφέρει το ιδανικό σπίτι από την εμπειρία στο σπίτι.

Ανυπομονώ να σας φιλοξενήσω.


Θελγήτρα:
1820 Εγκαταστάσεις Εθνικό Μνημείο
Συγκρότημα Μουσείων του Albany
Φυσικό Αποθεματικό Blaauwkrantz.
Bucklands Private Game Reserve
Βιβλιοθήκη Cory για την Ιστορική Έρευνα
Ημέρα του Σαφάρι στο Αμακάλα
Fort Selwyn
Grahamstown Αγροτική Αγορά
Υπέροχο απόθεμα ψαριών.
Gung-ho Paintball
Διεθνής Βιβλιοθήκη Αφρικανικής Μουσικής
Kwandwe Private Game Reserve
Βοτανικοί κήποι Makana
Δύο ποτάμι ποταμών Mosslands
Εθνικό Αγγλικό Λογοτεχνικό Μουσείο
Μουσείο Φυσικής Επιστήμης
Πανεπιστήμιο της Ρόδου
Shamwari Game Reserve.

Πληροφορίες περιοχής:
Γνωστή ως «Πόλη των Αγίων», το Grahamstown φιλοξενεί τουλάχιστον 40 θρησκευτικά κτίρια, τα οποία ξεπήδησαν από το ευαγγελικό θάρρος κατά τη διάρκεια της ακμής του Grahamstown. Μια άλλη ιστορία για την οποία το Grahamstown στο Ανατολικό Ακρωτήριο ονομάζεται «Πόλη των Αγίων» είναι επειδή το 1846 οι Βασιλικοί Μηχανικοί που χρειαζόταν εργαλεία οικοδόμησης έστειλαν λέξη στο Κέιπ Τάουν ζητώντας έναν «αντιπρόεδρο» να σταλούν στο Grahamstown. Το μήνυμα που στάλθηκε πίσω διαβάστηκε, "αγοράστε τοπικά", η απάντηση του οποίου ήταν "δεν υπάρχει κακία στο Grahamstown" - εξ ου και το ψευδώνυμο «Πόλη των Αγίων».

Το Grahamstown έχει μια πλούσια ιστορία που ξεπερνά τα 200 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1812 ως στρατιωτικό φυλάκιο κατά τη διάρκεια των turbulent Frontier Wars, εξελίχθηκε σε μια πολυσύχναστη πόλη η οποία ήταν για λίγο η δεύτερη μεγαλύτερη στη Νότια Αφρική.

Αν και δεν κατέχει πλέον αυτόν τον συγκεκριμένο τίτλο, το Grahamstown είναι πιο διάσημο σήμερα από ποτέ. Γνωστή ως πόλη των αγίων, το Grahamstown φιλοξενεί πάνω από 52 θρησκευτικά κτίρια. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου είναι η έδρα της Αγγλικανικής Επισκοπής του Grahamstown.

Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 70 χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι το σπίτι του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου της Ρόδου, με το υψηλότερο ποσοστό προπτυχιακών σπουδών στη Νότια Αφρική για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο έχει γίνει ένας φάρος έρευνας και πολιτιστικής πολυμορφίας που φιλοξενεί πολλά γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους όπως η SciFest Africa, το Εθνικό Φεστιβάλ Τεχνών, η αποφοίτηση, τα αθλητικά γεγονότα Intervarsity και πολλά άλλα.

Το Grahamstown είναι η μόνη πόλη στη Νότιο Αφρική, όπου ο τομέας της πρωτοβάθμιας εμπορίας είναι αυτός της εκπαίδευσης. Αυτό το εκπαιδευτικό μέκκα φιλοξενεί μερικά από τα κορυφαία ιδρύματα εκπαίδευσης της Νοτίου Αφρικής και περιλαμβάνει την Επισκοπική Σχολή Κοριτσιών (DSG), το Kingswood College, το κολλέγιο St Andrew's, το Graeme College, το PJ Olivier Hoerskool και το Γυμνάσιο της Victoria Girl.

Το Grahamstown είναι το νόμιμο κέντρο του Ανατολικού Ακρωτηρίου που στεγάζει σημαντικούς νομικούς θεσμούς όπως το δικαστήριο του δικαστηρίου, το τμήμα του Ανατολικού Ακρωτηρίου του Ανώτατου Δικαστηρίου από το 1864 και τη νομική σχολή του πανεπιστημίου της Ρόδου. Αυτό σε συνδυασμό με πολλούς δικηγόρους και δικηγόρους που εδρεύουν σε τοπικό επίπεδο, αντιπροσωπεύει την μεγάλη νομική αδελφότητα της πόλης.

Το Grahamstown απέχει μόλις 60χλμ. Από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Νότιας Αφρικής στην ακτή Sunshine και είναι επίσης η τέλεια ολονύκτια στάση όταν ταξιδεύετε κατά μήκος της διαδρομής Garden from Cape Town και στο Durban κατά μήκος της άγριας ακτής.

Το Grahamstown είναι μια ζωντανή φοιτητική πόλη, με ζωντανή νυχτερινή ζωή και μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια. Είναι επίσης το σπίτι του Εθνικού Φεστιβάλ Τεχνών.

Απολαύστε τον αθλητισμό, τα Μουσεία, το The Belmont Golf Club Ιστορικές Περιηγήσεις, τους Βοτανικούς Κήπους, τις Γκαλερί Τέχνης, το Θέατρο, ανάμεσα σε πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Grahamstown. Το Grahamstown απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις υπέροχες παραλίες της ακτής Sunshine. Μεγάλα Πέντε Ιδιωτικά Αποθεματικά Παιχνιδιού, όπως το Αποθεματικό Αγροτών Shamwari, το Kichaka Luxury Game Lodge, το Kwandwe Game Reserve, το Pumba Game Reserve, το Amakhala Game Reserve

41 Oatlands είναι λαμπρή για να επισκεφθείτε τα παιδιά στα DSG, St Andrews, Kingswood και Ρόδος ή να χρησιμοποιήσετε ως πιο ήσυχη βάση για το Εθνικό Φεστιβάλ Τεχνών Grahamstown. Είναι επίσης κοντά στις παρθένες παραλίες με γαλάζια σημαία στο Port Alfred και στο Kenton-on-Sea και μόλις δύο ώρες από το Garden Route, είναι η τέλεια βάση για την Frontier Country και την ιστορία της. 135km από το αεροδρόμιο Port Elizabeth και 165km από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο Ανατολικό Λονδίνο και μέσα σε λίγες ώρες με το αυτοκίνητο από διάφορα σημαντικά τουριστικά καταφύγια του Ανατολικού Ακρωτηρίου και του Safari.

Διαχειριστής καταλύματος

David Barker
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Σχετικά με την περιοχή

Γκραχαμστάουν

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας) βρίσκεται στην πόλη Γκραχαμστάουν. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιδιωτικό Καταφύγιο African Pride Pumba και Πάρκο Egazini Park, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Observatory Museum (Μουσείο) και Albany Natural Science Museum. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Grahamstown, Eastern Cape

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κολέγιο St Andrew's - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Θεολογικό Σχολείο για Κορίτσια - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός ναός Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Rhodes - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 1820 Settlers National Monument (Μνημείο) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Major Fraser's - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Revelations Coffee Shop - 12 λεπτά με τα πόδια
  • KFC - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rat & Parrot - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Mugg & Bean - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Barker

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων