Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραθαλάσσια, ιδιωτική πισίνα & εκπληκτική θέα στον ωκεανό!

Παραθαλάσσια, ιδιωτική πισίνα & εκπληκτική θέα στον ωκεανό!

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy Beachfront, Private Pool & Stunning Ocean Views!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Παραθαλάσσια, ιδιωτική πισίνα & εκπληκτική θέα στον ωκεανό!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
patillas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Balneario de Patillas9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος Maunabo10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Palmas del Mar39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Χουάν (SJU-Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín)77 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραθαλάσσια, ιδιωτική πισίνα & εκπληκτική θέα στον ωκεανό!

Casa Brisas del Mar'-Beachfront Paradise - Ιδιωτικό σπίτι με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Το σπίτι σας προσφέρει ιδιωτικότητα, όπου δεν μοιράζεστε πισίνα στην περιοχή του καθιστικού του μπαλκονιού. Έχετε ολόκληρο το σπίτι, την πισίνα, την αυλή και το κατάστρωμα πλήρως για τον εαυτό σας.
Επιπλέον, βρίσκεται δίπλα σε ένα αυθεντικό τοπικό εστιατόριο του Πουέρτο Ρίκο (1 λεπτό με τα πόδια), οπότε αν δεν αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα, δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε μια σύντομη βόλτα από το κατώφλι σας στο εστιατόριο για ένα αυθεντικό δείπνο puertorrican και απολαύστε τον ωκεανό αεράκι μαζί με την όμορφη θέα του ωκεανού.

!!!!! VRBO "Συχνά Κρατήσεις" ΒΡΑΒΕΙΑ !! Βάσει του αριθμού των ερωτημάτων και των κρατήσεων που έχουν ολοκληρωθεί. Ένας ακόμα λόγος για να κλείσετε μαζί μας. Ενημερώστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις επόμενες διακοπές Fantastic Puerto Rico !!!!!

Ένας πραγματικός παράδεισος απόδραση της Καραϊβικής Θάλασσας. που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία Playa Esmeralda (παραλία Emerald), μια ήσυχη παραλία στην ακτή της Καραϊβικής κοντά στην πόλη Patillas του Πουέρτο Ρίκο.
Αυτό το σπίτι προσφέρει μια όμορφη ιδιωτική πισίνα που είναι πλήρως περιφραγμένη ακριβώς πάνω στην παραλία, με 3 ιδιωτικά υπνοδωμάτια και 2 πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Μεγάλο παράθυρο εικόνας στο σαλόνι δίνει υπέροχη απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με συσκευές πλήρους μεγέθους, όπως πλυντήριο και στεγνωτήριο. Πρόκειται για ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι με καθιστικό στο σαλόνι και 2 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με καλωδιακή σύνδεση και internet.

Εύκολη διαβίωση: Προσπαθούμε σκληρά να κάνουμε την εμπειρία σας τις διακοπές που θέλετε να είναι με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα φρέσκα ψάρια σας), κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια και μια εξωτερική τραπεζαρία για να απολαύσετε το αεράκι από τον ωκεανό.
Εφόσον είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε την ευελιξία να προσφέρουμε πολύ προσιτές τιμές ενοικίασης "εγγυημένες", ώστε να περάσουμε την υψηλή εξοικονόμηση στους πελάτες μας. Επιπλέον, προσφέρουμε πεντακάθαρα σπίτια αφού η οικογένειά μου είναι μέλος της κοινότητας Patillas και έχοντας μια μεγάλη εκτεταμένη οικογένεια στην άμεση περιοχή, σας προσφέρουμε ένα μεγάλο δίκτυο φιλικών και αποτελεσματικών επαγγελματικών συνεργείων συντήρησης που μπορούν γρήγορα να ανταποκριθούν στα προβλήματά σας εάν εμφανίζεται.

*** Μεγάλη ομάδα *** Εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε ένα δεύτερο σπίτι σε απόσταση 1 λεπτού με το αυτοκίνητο ή μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια από το άλλο (Casa Tropical - 1 λεπτό στην παραλία και ιδιωτική πισίνα "Ή WWW vrbo. com / 732928). Επιπλέον, ανοίγουμε μόνο ένα 3ο σπίτι που απέχει 15 λεπτά από αυτό (Casa Esmeralda del Sur www. Vrbo.c0m / 1526308).
Όλα τα σπίτια είναι πολύ καλά εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα που η οικογένειά σας χρειάζεται να έχει διακοπές FANTASTIC και FUN στα χαλαρωτικά και πεντακάθαρα σπίτια μας "Εγγυημένα".

Επειδή το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα μικρό νησί, μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε προορισμό μέσα σε 1 έως 2 ώρες. Εδώ στο Πατάλι, βρίσκεστε στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού που περιβάλλεται από τις παραλίες της Καραϊβικής. Μικρή κοινότητα με αυθεντική τοπική γοητεία του Πουέρτο Ρίκο, αληθινή νησιώτικη αίσθηση με καθαρές όμορφες παραλίες και τοπία στο βουνό
Ελάτε να ζήσετε τον τρόπο ζωής της Καραϊβικής και να φέρει την οικογένειά σας στη φέτα του ουρανού μας! Θα θέλαμε να είμαστε στη διάθεσή σας, ώστε να μας δώσετε μια κλήση αυτή τη στιγμή για να ελέγξετε τα χαμηλά μας χειμερινά επιτόκια.

**** Παροχές ****
* Ιδιωτική πισίνα με πισίνα (πισίνα, μέτρηση 8Wx12Lx4D)
* A / C και στα 3 υπνοδωμάτια
* Κύρια κρεβατοκάμαρα w / Master μπάνιο? 2ο Δωμάτιο: 1 πλήρες κρεβάτι. 3η κρεβατοκάμαρα: Κουκέτα με πλήρες μέγεθος στο κάτω μέρος και 2 μονά κρεβάτια στην κορυφή επιπλέον ένα διπλό κρεβάτι
* Ασφαλές Wi-Fi και δορυφορικό καλώδιο
* 2 πλήρη μπάνια μέσα στο σπίτι
*ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
* Πλυντήριο και στεγνωτήριο
* Διαχειριστής τοπικής ιδιοκτησίας μέσα σε λίγα λεπτά από τα σπίτια
* Επαγγελματίες πισίνας και τοπίου
* Τοπικό προσωπικό του νοικοκυριού
* Επαγγελματικό συνεργείο συντήρησης
* Τοπική οικογένεια που ανήκει και λειτουργεί.
*** Σημείωση: Δεν θα παρέχουμε σιδήρου λόγω ζητημάτων ευθύνης ***

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην στείλετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το VRBO αποκλείει όλους τους αριθμούς τηλεφώνου, ώστε στο μήνυμά σας να λαμβάνουμε (---) ___-____. Το VRBO προσπαθεί να αφαιρέσει όλους τους αριθμούς τηλεφώνου από τις καταχωρίσεις, καθώς είναι αντίθετο με την πολιτική τους και γι 'αυτό δεν έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας στην καταχώρισή μας. Το VRBO θα στείλει το τηλέφωνό μας και το τηλέφωνό σας ο ένας στον άλλο μόλις το ακίνητο είναι βιβλίο.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες και θα φροντίσουμε να έχετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες αν επιλέξετε να κάνετε κράτηση μαζί μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Aida Plaud

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 22 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Parents responsible for child safety on the pool.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Big party or events are not allowed

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
If smoke is detected-Deposit used for cleaning
There is no lifeguard in the Pool- Guest is responsible for safety. No hay salvavidas en la picina-Huésped es responsable de su seguridad.
EARLY DEPARTURE ARE NO REFUNDABLE. CANCELLATION POLICY: TENANTS ARE ABLE TO RESCHEDULE THEIR VACATION DAYS DEPENDING ON AVAILABILITY OF THE PROPERTY.
Turn off air conditioners, lights, electronics domestics when not in use. Only guests in the contract allow staying overnight

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Big party or events are not allowed
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 151837

Σχετικά με την περιοχή

Patillas

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Patillas) βρίσκεται στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Palmas Del Mar και Γήπεδο Γκολφ Aguirre, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Δάσος Bosque Estatal De Carite και Παραλία Playa Mala Pascua. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
patillas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Playa Mala Pascua - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Balneario de Patillas - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Maunabo - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Palmas Del Mar - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Palmas del Mar - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σαν Χουάν (SJU-Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín): 77 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Burger King - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Salmorejo Bar and Grill - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Rincon Jueyero - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paisajes Curet - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aqua Mar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 77 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 86 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 86 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Katie K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing views
The ocean views and the pool in the backyard are indescribable. We woke up to watch the sunrise every morning. The house itself could use a little updating and repair, but was comfortable enough for our stay. There are wonderful restaurants very close by. We loved "living like a local" for a month. Aida and her team made sure we had everything we needed and were quick to respond to any issues. I would gladly come back for another month!
Πραγματοποίησε 27 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jenn D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
As advertised and absolutely perfect!
Fantastic beach house property manager (Hector) was great - very friendly and quick to respond to questions. We travel lots but typically hotel-it so a little different experience but everything was great, 100% as advertised and I would highly recommended.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Raffucci C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful
The exterior of the property needs a little more maintenance. Perfect interiors. Beautiful and relax place. The refrigerator should be bigger, but maybe depends on the plans of the stay. The owners and the manager Hector are super attentive.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Jacqualyn A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice family vacation
The property met out needs. A little noisy turning over in the bunk bed and a bit crowded in that bed room. Lights flickered on and off when using the dryer or microwave. The beach and pool/ backyard provided lots of relaxing time. Overall, a nice stay. Would stay again.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jenny W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We had an amazing stay.
We had an amazing stay. The house is just as advertised. Perfect small town feel for a relaxing vacation. Grocery stores were about 15-20 minute drive. We were able to eat meals at home during the day and then go to amazing restaurants in the evenings. Hector was so nice and helpful. I just want to add that every single person we met on our stay was super friendly and always wanting to give us tips on what we should see and eat. Very Proud Community.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Aida Plaud

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I was born and raised in this once-small fishing village called Emerald of the South (Esmeralda del Sur). Greg, on the other hand, was born and raised in Minnesota. He fell in love with Puerto Rico, especially this beautiful ocean-side community, the first time he visited my family 20 years ago. He became captivated by the green mountains, blue sky, and beautiful light blue ocean waters. Since I left my beautiful island, I always wanted to go back. So, I purchased this quaint Caribbean getaway and remodeled it into a 3 bedroom home with amazing ocean views. Now, owning and sharing a piece of paradise with others is truly a blessing.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I was born and raised in this lovely paradise town, and I want others to know and enjoy this beautiful quaint town. It is one of the best locations for any family who loves to be close to nature and yet still enjoy other island activities!!! The property provides a reasonable, comfortable place for the family to reunite and make memories.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The house is warm and welcoming, with panoramic ocean views and mountains. Whether you enjoy a relaxing day at the beach, a full-day excursion, sitting on the open balcony taking in the Caribbean, or watching sunsets with drinks, rest assured you will feel at home. We invite you to see why this town is called Emerald of South (Esmeralda Del Sur). It will be a memorable experience for the entire family!!!
The first time I entered the home, I was mesmerized by the view of the ocean and the thought of having the beach as my backyard. It was amazing how it totally relaxed me and reduced my stress level. It was not only the view but the breezes coming off the ocean, the sound of the waves breaking and the warmth of the sun, or the coolness of the shade.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων