Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Σεντ Λούις

Βρήκαμε 1.946 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι March 2024 και April 2024.
Μάρτιος 2024
Απρίλιος 2024
Βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Σεντ Λούις επιλέγοντας ανάμεσα σε 819 σπίτια, 895 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα.Ανεξάρτητα του αν πηγαίνετε διακοπές με φίλους ή την οικογένεια, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές έχουν τις καλύτερες παροχές που χρειάζεστε και θέλετε για τη διαμονή σας, όπως WiFi και χώρο στάθμευσης. Ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε, θα βρείτε ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, όπως επιλογές για άτομα με αναπηρίες ή μη καπνιστές.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Σεντ Λούις: Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε το καταπράσινο τοπίο

Επιλέξτε μια κατοικία σε αυτόν τον προορισμό (Σεντ Λούις) κι απολαύστε τις παραστάσεις ζωντανής μουσικής, το θέατρο και τα μουσεία της περιοχής. Αυτή η πόλη, γνωστή για τους αγώνες μπέιζμπολ, τον ζωολογικό κήπο και την τέχνη, υποδέχεται φιλόξενα κάθε επισκέπτη. Εξερευνήστε κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Ιστορικός Σταθμός Τρένων St. Louis Union Station και Στάδιο Busch. Είτε σχεδιάζετε διακοπές με την οικογένεια, τους φίλους ή ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σας, η HomeAway προσφέρει μεγάλη ποικιλία τουριστικών κατοικιών. Πολλές από αυτές τις κατοικίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ξεχωριστή τραπεζαρία, ιδανική για να διασκεδάσετε.

Σεντ Λούις: Αξιοθέατα εδώ και στη γύρω περιοχή

Ελπίζετε ότι θα βρείτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή; Θέλετε να αποδράσετε από την τουριστική κατοικία σας και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Σεντ Λούις) που είναι ιδανικός για διασκέδαση; Αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να εξερευνήσετε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Ζωολογικός κήπος Σεντ Λούις (7,3 χλμ.)
  • Ενυδρείο του Αγίου Λουδοβίκου στον Σταθμό της Ένωσης (0,1 χλμ.)
  • Πίστα Αγώνων Τεχνολογίας World Wide (6,8 χλμ.)
  • Grant's Farm (15,3 χλμ.)
  • Ιππόδρομος FanDuel Sportsbook and Horse Racing (15,3 χλμ.)
  • Λέσχη Μπόουλινγκ St. Clair Bowl (21,5 χλμ.)

Εξερευνήστε το φυσικό τοπίο αυτού του προορισμού: Σεντ Λούις

Είτε αναζητάτε εκπληκτικές εξωτερικές δραστηριότητες είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, να είστε σίγουροι ότι αυτός ο προορισμός (Σεντ Λούις) αποτελεί ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας. Ορίστε μερικά από τα πιο αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Εθνικό Πάρκο Gateway Arch National Park (1,8 χλμ.)
  • Κέντρο Επισκεπτών Gateway Arch (2 χλμ.)
  • Βοτανικός Κήπος Missouri Botanical Gardens and Arboretum (4,8 χλμ.)
  • Πάρκο Tower Grove (5,6 χλμ.)
  • Πάρκο Forest (6,2 χλμ.)
  • Βοτανικός Κήπος Jewel Box (6,4 χλμ.)

Σεντ Λούις: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Αεροδρόμιο Lambert-St. Louis International Airport (STL) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 18,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αν δεν μπορείτε να βρείτε βολική πτήση, θα μπορούσατε επίσης να πετάξετε προς Σεντ Λούις, Μισούρι (SUS-Spirit of St. Louis), το οποίο απέχει μόλις 38,2 χλμ.

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε με τρένο, μπορείτε να επιλέξετε έναν σταθμό, όπως Σταθμός Gateway του Σεντ Λούις ή Σταθμός του Κέρκγουντ, και να θαυμάσετε την πόλη. Μπορείτε να δείτε πολλά σε αυτόν τον προορισμό (Σεντ Λούις) χρησιμοποιώντας το μετρό από διάφορους σταθμούς, όπως Σταθμός Stadium, Σταθμός 8th and Pine ή Σταθμός Convention Center.

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες