Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητη κατοικία, πλήρως εξοπλισμένη, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο + θερμαινόμενη πισίνα WiFi

Καλαίσθητη κατοικία, πλήρως εξοπλισμένη, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο + θερμαινόμενη πισίνα WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Charming longere gite, fully equipped, 2 en suite bedrooms + heated pool WiFi

Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητη κατοικία, πλήρως εξοπλισμένη, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο + θερμαινόμενη πισίνα WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
BURES, Normandie
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία της Notre Dame of Mortagne-au-Perche14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία Sanctuaire Notre-Dame de Montligeon23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBelleme Golf29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαέν (CFR-Carpiquet)80 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητη κατοικία, πλήρως εξοπλισμένη, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο + θερμαινόμενη πισίνα WiFi

Αναπαλαιωμένο το 2006 και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κεντρική θέρμανση, 2 υπνοδωμάτια Gite κοιμάται 4 ενήλικες ή παιδιά, καθώς και Clic CLAC για επιπλέον 2 άτομα. Δωρεάν Wi-Fi. Εκτεθειμένα δοκάρια κάτω και Pierre εμφανής τοίχους με ένα κλειστό τζάκι για ζεστές βραδιές το χειμώνα (μερικά ξύλα παρέχονται) Ιδιωτικός χώρος μπάρμπεκιου και τη χρήση των ιδιοκτητών θερμαινόμενη πισίνα 10 x 5 m και 1. 8m βαθιά - διαρκεί 5 ή 6 ενήλικες παιδιά εύκολα. Πισίνα από κοινού με το άλλο gite, και είναι διαθέσιμο Μάης-Σεπτέμβρης. (Μπορεί να εξαρτάται από τον καιρό) Μεγάλο κήπο από κοινού με gite 1 με χώρο του ποδοσφαίρου, πινγκ-πονγκ του παιδιού swing και μπάντμιντον. Νέα για διαφάνεια 2016 Παιδική και μπάσκετ στεφάνι. Βρίσκεται στο μικρό χωριό 10 μίλια από Mortagne au Perche, σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Μεγάλο σούπερ U σούπερ μάρκετ 10 λεπτά με τα πόδια. Ανήκει σε μια οικογένεια Βρετανών που διαμένουν - άφθονο bird watching, χωρίς να κινείται από την πόρτα σας, (πολλά γερακίνες και ακόμη hoopoo) κόκκινο σκίουροι, ζαρκάδια, ψάρεμα εφοδιασμένο λίμνες και τα ποτάμια, και ποδηλασία (βλέπε Voie Verte, κύκλος Alencon διαδρομή - Mortagne) και περιπάτους στο δάσος. Επίσης, γήπεδο γκολφ (Belleme) μέσα σε 15 μίλια, Alencon 20 μίλια. Ευέλικτη αλλαγή κατά την ημέρα για να επωφεληθούν από φθηνότερα μεσοβδόμαδα ναύλων πλοίων, καθώς και δυνατότητα επιπλέον ημέρες για παράδειγμα για όσους επιθυμούν λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, αλλά όχι 2 εβδομάδες Ιδανικό για το χειμώνα αφήνει ως πλήρως κεντρική θέρμανση και τζάκι με ξύλα στο σαλόνι δίνει ζεστό έφεση. Δείτε επίσης άλλες Gite μας σε αυτή την τοποθεσία 730.811. Εκτός δρόμου χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο χώρο του ξενοδοχείου δίπλα στο Gite - για ευκολία φόρτωσης και εκφόρτωσης.


Το Gite είναι τυπικό στυλ Norman - με εμφανή δοκάρια κάτω και Pierre εμφανής (πέτρινους) τοίχους πάνω και κάτω, μετατράπηκε με γούστο το 2006 από τμήμα του παλιού Παλαιό μας (αγροικία). Προσφέρουμε δωρεάν καφές, το τσάι, το γάλα και τη ζάχαρη κατά την άφιξη για 7 διαμονές ημέρα. Σύντομη διαμονή μόνο ένα μπουκάλι ντόπια μηλίτη μας ισόγειο? Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα / τραπεζαρία με mc ρούχων, κουζίνα υγραερίου, fridgefreezer φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, καθώς και βραστήρα τοστιέρα και καφετιέρα με όλα τα σκεύη, καθώς και τραπεζαρία για 6. Σαλόνι με καθιστικό και Clic CLAC, τηλεόραση DVD CD player ραδιόφωνο. Ανοιχτό (με πρόσοψη από γυαλί) καμινάδα τζάκι με ξύλα παρέχεται

Πλήρης κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και ζεστό νερό. Στον επάνω όροφο. Δίκλινο δωμάτιο με έδρα 140 εκατοστά κρεβάτι και πλήρες ιδιωτικό ντους, τουαλέτα, νιπτήρα. Πετάσματος παράθυρο. Δίκλινο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, κατάλληλα για ενήλικες ή παιδιά και ιδιωτικό ντους και νιπτήρα. Off δωμάτιο wc περιοχή προσγείωσης. Έξω? Ιδιωτική bbq περιοχή προς τα εμπρός με τραπέζι και 6 καρέκλες και ομπρέλα, με μπάρμπεκιου και εργαλεία.

Ιδιωτικό πάρκινγκ, άφθονο γκαζόν, σύνολο ταλάντευσης, πινγκ-πονγκ, βόλεϊ και μπάντμιντον καθαρό (Childs κάμπινγκ κατόπιν αιτήματος). Πισίνα (30 μέτρα από Αγροτουριστικό) Οι μισθωτές έχουν τη χρήση των ιδιοκτητών ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα 10 μέτρων ανοικτό στις αρχές Μαΐου - τέλη Σεπτέμβρη εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Το Gite βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό περίπου 30 σπίτια και 12 αγροκτήματα. Πλησιέστερη πόλη είναι Laleu με εστιατόριο Μπαρ Epicierie - μια βόλτα 20 λεπτών, και το κάνουν ακόμη και να λάβει μακριά από τα γεύματα. Επίσης Ste Scolasse sur Sarthe με μπαρ, κατάστημα τροφίμων, ταχυδρομεία, αρτοποιοί, αλλαντικά και κομμωτήριο (περίπου 1. 5 μίλια μακριά). Η μεγαλύτερη πόλη σε κοντινή απόσταση Le Mele sur Sarthe (5 μίλια) με γκαράζ, φαρμακείο, ξενοδοχεία, τράπεζες, μπαρ εστιατόρια κεντρικό ταχυδρομείο και ξενοδοχεία καθώς και πολλά καταστήματα (συμπ κατάστημα αγγλική εφημερίδα), σούπερ μάρκετ και βενζίνης.

Επισκεφτείτε το περιβόλι μας, για να δούμε πού θα αυξηθούν τα μήλα μας (4000 κιλά το 2013!) να κάνει μηλίτη και πληρούν φιλικό μας πρόβατα Ouessant. Μπορούν να τροφοδοτούνται με το χέρι!

Για να μας βρείτε εισάγετε Bures 61170 ή Bures Ορν στο SAT NAV

Κατά την άφιξη στο χωριό δεν υπάρχουν τα ονόματα των δρόμων, αλλά θα σας φέρει στο κέντρο, δίπλα στην εκκλησία - και οι πύλες εισόδου μας είναι μόλις 5 μέτρα απέναντι από την εκκλησία.

Αν ταξιδεύετε με την A28 από το Καλαί ή A88 / A28 από Καέν Falaise λάβει το βλέπει έξοδο. Υπάρχει ένα νέο βλέπει παράκαμψη που θα σας μεταφέρει στον κυκλικό κόμβο δίπλα Auno sur Orne στο δρόμο Mortagne. ΜΗΝ έξοδο στη διασταύρωση Gace που πολλοί GPS θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να κάνετε - αυτό isnt εύκολο πιστέψτε μας!

Αν φτάσετε στο αεροδρόμιο Beauvais έρθει μέσω της Ρουέν και Α28 ή θα σας μεταφέρει στο Παρίσι και στη συνέχεια να μας (που υπολογίζει να είναι 2 λεπτά πιο γρήγορα, αλλά δεν το πιστεύω)

Διαχειριστής καταλύματος

Mr Alan Wilkins
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Μπουρ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μπουρ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Ποδηλάτου Le Musée du Vélo και Μουσείο Les Muséales de Tourouvre, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Αγρόκτημα La Maison Ferré και Haras Golf. Οι δραστηριότητες γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
BURES, Normandie

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία της Notre Dame of Mortagne-au-Perche - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Les Muséales de Tourouvre - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία Sanctuaire Notre-Dame de Montligeon - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Belleme Golf - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Pin National Stud Farm - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σε: 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bouche A Oreilles de Courtomer - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Melacrepe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kebab Melois - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Télécentre de Boitron - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lianne B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful countryside cottage
We thoroughly enjoyed our peaceful stay in Bures. Everything you could need was catered for & the pool was a real highlight. Alan & Heather went above & beyond, to help us out and make our stay wonderful. We'd definitely recommend this place! Many thanks!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Ginny L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place and location
We had a fab holiday in Bures, the location is glorious and we all loved the pool! Really friendly and helpful hosts (thanks Alan for the help with the car lamp adjuster stickers!) . We enjoyed hearing about the history of the properties as well. Only let down was the weather, but we found plenty to do, and feeding the sheep was enjoyed by our girls!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sarah C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Stay
Lovely house, amazing pool and garden. We had a lovely stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

GERARD T., MORTAGNE AU PERCHE

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Séjour au calme à la campagne
A 11 km de chez nous, un cadre très calme et bucolique, barbecue, foot, ping-pong, piscine et cheminée… What else? Topppp
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sandrine C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent week-end
Nous avons été très bien accueilli par Alan et Heather. La location est conforme à la description, très propre et très calme. Nous reviendrons avec plaisir.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mr Alan Wilkins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live on site and are there if you need help or have questions

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A calm place for a break but not far from amenities
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων