Σπίτι στον προορισμό Asturias, Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραδοσιακή κατοικία στην Αστουρία σε ήσυχη τοποθεσία

Παραδοσιακή κατοικία στην Αστουρία σε ήσυχη τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για Traditional Asturian village house in tranquil location

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Παραδοσιακή κατοικία στην Αστουρία σε ήσυχη τοποθεσία

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Asturias
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPuente Romano (γέφυρα)13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική de Santa Maria la Real de Covadonga24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνες της Κοβαντόνγκα56 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟβιέδο (OVD-Αστούριας)87 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραδοσιακή κατοικία στην Αστουρία σε ήσυχη τοποθεσία

La Rondita είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι διακοπών κατάλληλο για οικογένειες, ομάδες ή ανεξάρτητους ταξιδιώτες, που βρίσκεται στην άκρη ενός παραδοσιακού Αστούριας χωριό, κοντά στις τοπικές εγκαταστάσεις και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Βρίσκεται στους πρόποδες της Sierra del Sueve, La Rondita είναι εξίσου κοντά στο de Εθνικό Πάρκο Picos Europa και ψαροχώρια και τις παραλίες της Costa Ακρωτηρίου.

Λόγω αυτής της θέσης, La Rondita είναι ιδανικό είτε για δραστήριες διακοπές ή ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Για να δείτε τις λεπτομέρειες σπιτιού, παρακαλούμε δείτε παρακάτω.

Αν τα πόδια είναι το πάθος σας, το La Rondita προσφέρει μια σειρά από περιπάτους τόσο μεγάλες και μικρές που μπορούν να αναληφθούν άμεσα από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να οδηγείτε, καθώς και άλλες που είναι λίγο πιο μακριά, τόσο στα βουνά ή στην ακτή.

Fuentes, όπου βρίσκεται το La Rondita, έχει ένα σιδηροδρομικό σταθμό στο στενό εύρος FEVE σιδηροδρόμων, που συνδέει μεταξύ Santander και το Οβιέδο.

Αυτή η ακτογραμμή είναι επίσης γνωστό ως το Jurassic Coast και υπάρχουν πολλές παραλίες που προσφέρουν πραγματική πατημασιές δεινοσαύρων, καθώς και μια επίσκεψη στο Jurassic Μουσείο της Αστούριας (Muja) είναι ένα must για κάθε λάτρη των δεινοσαύρων.

Το μεσημεριανό γεύμα είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ισπανικής ζωής και σταματώντας σε ένα από τα πολλά Mesones (πανδοχεία) ή Sidrerias (μηλίτης σπίτια) στην περιοχή για να δοκιμάσετε την καταπληκτική τιμή Menu del Dia (σύνολο γεύμα της ημέρας - 3 μαθήματα με τις επιλογές) είναι ιδιαίτερα συνιστάται. Επίσης, το La Rondita έχει την τύχη να βρίσκεται πολύ κοντά στα 3 από τα 4 Michelin -starred εστιατόρια στην Αστούριας: Casa Marcial (2 αστέρων), το El Corral del Indianu (1 αστέρι) και Arbidal (1 αστέρι). Γαστρονομία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιοχής.

Συνιστάται μέρη της περιοχής για να επισκεφθείτε:
1. Ribadesella - όμορφη, κοντά παράκτια πόλη με αλιευτικό λιμάνι και την παραλία.
2. Cangas de Onis - πύλη προς το Picos de Europa, δημοφιλή τουριστική πόλη, εβδομαδιαία Farmers Market.
3. Covadonga - θρησκευτικό ιερό αφιερωμένο στην Παναγία βρίσκεται σε μια σπηλιά στο Picos de Europa, απίστευτο βουνοπλαγιά Βασιλική καθώς επίσης θεαματικές φυσικές λίμνες που έχει συσταθεί στα βουνά - μεγάλη για το περπάτημα!
4. Picu Pienzu - τοπική μας «τρέχει τίποτα» .. Αυτό το βουνό είναι 1268m ψηλό και προσφέρει εκπληκτική θέα σε όλη την Sierra del Sueve στις κατευθύνσεις τόσο του Picos και την ακτή.
5. Το φαράγγι Cares (το κλασικό Picos με τα πόδια).
6. Απίστευτες παραλίες, τόσο ευρεία και ανοικτή (φανταστικό για surfing) ή μικρές και όρμο που μοιάζει με (καλό για προστατευόμενα κολύμπι και ροκ-pooling).
7. Οβιέδο, η πρωτεύουσα της Αστούριας είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο, μικρό, καθαρό και γεμάτο πολιτισμό, περίεργα και τα ψώνια!

Ενδιαφέρουσες φιέστες για να παρακολουθήσουν:
1. El Bollu (προφέρεται bo-YU) - τον Ιούλιο γιορτάζει την τοπική κουλούρι chorizo ​​!! Τοπική μουσική (γκάιντα), παραδοσιακές στολές, παρελάσεις, και πολλά από μηλίτη.
2. El Descenso del Sella - το ετήσιο αγώνα κανό στον ποταμό Sella μεταξύ Arriondas και Ribadesella στην ακτή, η οποία εμφανίζεται στις αρχές του Αυγούστου. Ένα πραγματικά διεθνές γεγονός, με τους ανταγωνιστές από πολλές διαφορετικές χώρες. Αξίζει να δείτε, τόσο για το κόμμα και παρελάσεις πριν και την απίστευτη γιορτή πνεύμα που απορροφά την πόλη για αυτές τις 24 ώρες.
3. Amagüestu - η ετήσια γιορτή για να γιορτάσουν τη συγκομιδή καστανιάς στις αρχές του Νοεμβρίου. Ζωντανή μουσική, μια παραδοσιακή αγορά τροφίμων και τα σκάφη που πωλούν ντόπιο μέλι, κάστανα και τα προϊόντα καστανιές, κοσμήματα, ψημένα αγαθά, φρέσκο ​​χυμό μήλου από τη νέα συγκομιδή και πολλά χειροποίητα αντικείμενα σε τοπικό επίπεδο.
4. La Cabalgata de los Reyes Magos - κάθε 5 Ιανουαρίου Arriondas φιλοξενεί μια παρέλαση μέσω της πόλης τη νύχτα, καλωσορίζοντας τους Three Kings ο οποίος θα παραδώσει τα δώρα στους τυχερούς παιδιά την επομένη το πρωί (Θεοφανείων!)

ΤΟ ΣΠΊΤΙ:

La Rondita: La Rondita βρίσκεται στην άκρη του χωριού μας, μια γαλήνια και ήσυχη τοποθεσία. Έχει τη δική του φυσική πηγή και περιβάλλεται από περιβόλια και όμορφο ορεινό τοπίο. Ο ποταμός Sella, διάσημο για κανό, σολομό και πέστροφα αλιεία, τρέχει κοντά. Το σπίτι είναι ανεξάρτητο και έχει 3 υπνοδωμάτια, κοιμούνται μέχρι 6 άτομα. Έχει ανακαινιστεί και είναι εξοπλισμένο για να εξασφαλίσει την άνεσή σας. Αγγλικά ιδιοκτήτες της, οι οποίοι ζουν ανεξάρτητα αντίθετο, είναι διαθέσιμα για τις συμβουλές
και υποστήριξης και να έχουν εξειδικευμένη γνώση της περιοχής. La Rondita διαθέτει κεντρική θέρμανση και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi 24 ώρες.
Η Στοιχεία ακινήτου: Ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι με άνετο καθιστικό, τηλεόραση, DVD player (οι επισκέπτες πληροφορούνται ότι υπάρχει βιβλιοθήκη DVD στο σπίτι) φορητό στερεοφωνικό, βιβλία, παιχνίδια καθώς και τοπικούς χάρτες και ένα απαραίτητο φάκελο πληροφοριών γεμάτο από τις προτάσεις και τα πόδια στοιχεία για την περιοχή.

Πλήρως εξοπλισμένη μεγάλη κουζίνα-τραπεζαρία (φούρνος, εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, τοστιέρα, ψυγείο-καταψύκτη, τραπεζαρία και καρέκλες).

Οικογενειακό μπάνιο (τουαλέτα, νιπτήρα, μπανιέρα με ντους).

1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (αρκετά μεγάλο για ένα ταξιδιωτικό κρεβατάκι, εάν αυτό απαιτείται).

1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (αρκετά μεγάλο για ένα 3ο μονό κρεβάτι εάν χρειαστεί).

Τα κρεβάτια, τα στρώματα και τα μαξιλάρια είναι καινούργια (αντικαταστάθηκαν το 2017).

Ξεχωριστή τουαλέτα και νιπτήρα.

Έξω από αυτά τα 3 δωμάτια είναι ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο (με διπλό καναπέ-κρεβάτι, με το δικό έπιπλα υπνοδωματίου).

Τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες μπάνιου? παρακαλούμε να φέρετε τις δικές σας πετσέτες παραλίας.

Έξω: Στο πίσω μέρος του ακινήτου είναι ένα ιδιωτικό κήπο με μπάρμπεκιου. Εδώ θα βρείτε μια βεράντα με γαλήνια και όμορφη θέα σε όλο το χωριό και την κοιλάδα. Μπορείτε να περπατήσετε σε ένα τοπικό χωριό (10 min.), Η οποία διαθέτει ένα εστιατόριο και μπαρ και την κοντινότερη πόλη (Arriondas) βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων προσφέρει μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ, καθώς και τα κέντρα δραστηριότητας, πάρκα και χώρους για πικ-νικ, ένα αθλητικό κέντρο και εσωτερική πισίνα.

Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι τις παραλίες δίπλα στον ποταμό Sella (5 min.) Για κολύμπι και ηλιοθεραπεία? Δεν έχετε ακόμα να πάρετε στο αυτοκίνητο για να πάει στην παραλία.

Διαχειριστής καταλύματος

Mrs Sara Aubrey
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Parres

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Parres) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Puente Romano (γέφυρα) και Εκκλησία του Santiago de Gobiendes, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πάρκο Αναψυχής Astur Sella Aventura και Hayedo de la Biescona. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Puente Romano (γέφυρα) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Capilla de Santa Cruz (παρεκκλήσι) - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σημείο με Θέα Mirador del Fito - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βασιλική de Santa Maria la Real de Covadonga - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνες της Κοβαντόνγκα - 56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τελεφερίκ του Μπούλνες: 53 λεπτά οδικώς
  • Οβιέδο (OVD-Αστούριας): 88 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Pizzeria - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Picu la Vieya - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sidreria-Restaurante Casa Zmoly - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sidrería el Polesu, Casa Pinín - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Llagar Casa Juan - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 37 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Wonderful Holiday!
We have recently spent a wonderful two weeks staying at La Rondita. I had spotted La Rondita about 5 years ago and knew it was somewhere I wanted to bring my husband and two teenage daughters one day. It was certainly worth the wait and exceeded my expectations. The house is in a small village (Fuentes) but only a 10 minute drive from Arriondas which is quite a sizeable town with supermarkets; restaurants; bars, shops, chemist, hospital etc. The house was very clean, comfortable and well-equipped. The owners (Sara and Bill who live opposite) were very helpful and gave us lots of tips and information. This is not something we have experienced in our previous holidays to Asturias and really enhanced our holiday and gave it a very personal touch. The area really has something for everyone. We enjoyed some very scenic walks in the mountains and some relaxing days on the glorious beaches of which there are many (Cueves del Mar was our favourite). We spent a day in Oviedo (1 hours drive) sight-seeing and shopping. We all enjoyed canoeing down the River Sella and were lucky enough to be there for the International Canoe Festival which was quite a spectacle. All in all it was a wonderful holiday and I can thoroughly recommend La Rondita and the area. Thank you Sara and Bill for everything.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sarah E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful rural location
This was our first visit to the Asturias region of northern Spain and we would definitely visit again. La Rondita was a rustic delight, with everything that we needed for our stay. Many thanks to our host who gave us lots of useful tips to help us enjoy our stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Tanja E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbar
Wir hatten eine wunderschöne Woche mit tollen Erlebnissen: Wanderung in den Picos, die Jungs waren süchtig nach der Vega Beach mit den phantastischen Wellen! Dinosaurierspuren gesehen ( Tipp von Sara) prähistorische Zeichnungen in der Tito Bustillo gesehen und im schönen Häuschen von Sara und Bill relaxed! Sara ist eine Spitzengastgeberin, wir haben uns mega wohlgefühlt, Das Haus ist im Stil schön eingerichtet, passend zur Umgebung. Alle Ziele sind gut erreichbar und die Lage traumhaft. Wir kommen gerne wieder
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Margaux E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely
A very clean and complete house in a wonderfull green and peaceful area. The owners are there for any questions or needs.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

David D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Estupendo
Una casa acogedora, en un sitio muy tranquilo cerca de Arriondas y Cangas, con un jardín muy cuidado. La casa está en perfecto estado y la atención de la propietaria muy buena. Recomendable
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mrs Sara Aubrey

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We came to live in Asturias in 2005 when our two girls were very young. We chose Asturias for its unique, authentic culture, being the part of Northern Spain where the Spanish holiday to escape from the heat of the rest of Spain. Parts of this region are like time and nature have stood still, so rich and real is its landscape and way of life. The open land, fields full of cows grazing, miles of orchards, four clear seasons with a milder climate than the UK.
We live and work in the house opposite La Rondita so we are always around to help with questions and give advice. We have a small collection of animals (sheep and chickens), we grow some of our food and hope to grown even more over the coming years in this fertile and unspoilt land.
Our lives have changed dramatically since coming here, for the better as we have new jobs, our Spanish has improved dramatically (and our children of course speak it better than ourselves), we have friends and have learnt that life doesn't always have to be frantic, a slower pace still gets the job done, especially if you take time to eat and drink well along the way as the locals definitely do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We came here on holiday in 2004 for the first time, as a family. We were here for two weeks in Spring and it rained a lot. But we were enchanted and captivated by its lush, natural beauty. We had already decided to move from the UK and realised we had found what we were looking for here.After hunting for what seemed like an age and viewing so many other properties (some real wrecks, full of natural 'character'), we finally managed to find two houses for sale, separate yet close by, one for us and one as a rental. Plenty of land for growing fruit and veg, animals and adventures! Close by to a local town, where our children could go to school, located in a traditional village alongside the River Sella. Very curious neighbours who were overjoyed to see that we had brought children to live in the village! Several years on and the entailing peace, beauty and tranquillity still convince that we chose well!!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

When we first visited Fuentes (the village where we live), we knew it was perfect because is is located near both the coast and the Picos de Europa National Park - La Rondita is equidistant!
It is a five minute walk from the River Sella, where we have our own river beach, perfect for an end of day swim or even a trip to the beach without the car!
La Rondita is very private, set down a lane, completely detached and with its own private garden, overlooking our orchard.
The house is very comfortable; we have tried to give it a 'home away from home' feel and it has a garden terrace with fantastic mountain views, a fully equipped kitchen, 24 hour WiFi, a flat-screen TV with many films and TV programmes available in English.
From the house various mountain and forest walks are possible, you can walk to a bar and two restaurants plus we have a train station in the village for trips to the coast or cities without the car.
The location is not too isolated, quiet and peaceful yet only 5 km (8 minutes by car), from the nearest town with supermarkets, doctors and hospital, many great restaurants and bars, even a couple of Michelin starred eateries. Airports and ports and also close by.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες