Διαμέρισμα στον προορισμό Marco Island, FL

Κομψό διαμέρισμα σε ασυναγώνιστη τοποθεσία απέναντι από το South Beach

Κομψό διαμέρισμα σε ασυναγώνιστη τοποθεσία απέναντι από το South Beach

Συλλογή φωτογραφιών για Stylish condo in unbeatable location across the street from South Beach

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Υπηρεσίες πλυντηρίου

Επισκόπηση καταλύματος Κομψό διαμέρισμα σε ασυναγώνιστη τοποθεσία απέναντι από το South Beach

4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Marco Island, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία South Marco Beach9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Marriott Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Tigertail Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψό διαμέρισμα σε ασυναγώνιστη τοποθεσία απέναντι από το South Beach

Βγείτε στην παραλία χωρίς να μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Το South Beach βρίσκεται ακριβώς απέναντι από αυτόν τον 3ο όροφο, διαμέρισμα 1,6χλμ. Grandview. Μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα, με ένα queen κρεβάτι, δύο δίδυμα, έναν καναπέ-κρεβάτι και δύο μπάνια.

Το ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στον ορίζοντα της South Beach αποτελεί το ιδανικό μέρος για να συγκεντρώσετε και να προγραμματίσετε την ημέρα. Θα πρέπει να διασχίσετε το δρόμο προς την παραλία ή να νιώσετε περισσότερο σαν να κάνετε το σύντομο περίπατο στα ασυναγώνιστα καταστήματα του Marco Walk Plaza; Ίσως ένας από εσάς να ψηφίσει για το σύντομο περίπατο στο Marco Golf and Garden, ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ στη μέση ενός βραβευμένου κήπου. Κάποιος άλλος μπορεί να σας προτείνει να κάνετε μια σύντομη βόλτα στο κινηματογράφο ή σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το παγωτό. Σημειώστε το ένα πράγμα που όλες αυτές οι δραστηριότητες διασκέδασης έχουν από κοινού: ένα σύντομο περίπατο. Δεν απαιτείται οδήγηση. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερη τοποθεσία.

Το φως της ηλιακής ακτινοβολίας που διαπερνά τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή φωτίζει το εσωτερικό για την καλύτερη διαμονή σε παράκτιο στυλ. Η ευάερη, καλοκαιρινή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες συσκευές και μαγειρικά σκεύη που χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα πάντα, από οικογενειακό δείπνο σε τροπικά ποτά για να απολαύσετε στο μπαλκόνι, καθώς συζητάτε ποιο υπέροχο εστιατόριο θα πρέπει να περπατήσετε.

Η μονάδα διαθέτει ανέσεις όπως κλιματισμό και θέρμανση, ανεμιστήρες οροφής, δωρεάν Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση και πλυντήριο και στεγνωτήριο. Έρχεται επίσης με όλα όσα χρειάζεστε για την παραλία, όπως πετσέτες παραλίας, καρέκλες παραλίας, ψυγείο, ομπρέλα και καροτσάκι για να τα μεταφέρετε στη λευκή άμμο και τις απεριόριστες δραστηριότητες της South Beach.

Το καθαρό, ρηχό νερό κάνει για βέλτιστο ψαροντούφεκο. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το καταμαράν, το καγιάκ, το τζετ σκι, να εξερευνήσετε τις ζεστές δεξαμενές που γεμίζουν με κοχύλια ή απλά να κάθεστε πίσω στην λευκή σκόνη άμμο ακούγοντας τα κύματα. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το δρόμο σας προς την παραλία Sunset Grill για ένα μπροστινό κάθισμα στο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Φυσικά, η διαμονή σας στο Grandview σημαίνει επίσης ότι έχετε πλήρη χρήση του γηπέδου του τένις, του τουρμπίνας, του shuffleboard και του αίθριου, με την θερμαινόμενη πισίνα, το τζακούζι, τις ψησταριές αερίου και τα τραπέζια πικνίκ όπου μπορείτε να απολαύσετε μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα.

Ελάτε λοιπόν σε αυτό το condo Grandview και βάλτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο συρτάρι επειδή είστε ένας σύντομος περίπατος σε σχεδόν παντού που θέλετε να πάτε.

Το Marco Island Vacation Properties® ειδικεύεται σε διακοπές, εποχιακά και ετήσια ενοίκια κυρίως στο Marco Island. Από το 1989, το οικογενειακό μας γραφείο ενοικίασης εισήγαγε χιλιάδες επισκέπτες σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο. Σε αντίθεση με άλλους οργανισμούς, το Marco Island Vacation Properties® όχι μόνο σας παραδίδει τα κλειδιά για την ιδιοκτησία και ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας, αλλά πραγματικά προσπαθεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε τη διαμονή σας παρέχοντας υπηρεσίες όλο το εικοσιτετράωρο. Οι εκπρόσωποι των επισκεπτών μας είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με τη διαμονή σας. Επιπλέον, η πρόσφατα αναπτυγμένη εφαρμογή μας για κινητά είναι παρόμοια με τη δική σας προσωπική ξεναγός, καθώς παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή σας. Πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, συμβουλών άφιξης, οδηγιών προς την ιδιοκτησία, συμβουλές για το πώς μπορείτε να απολαύσετε το ακίνητο ενοικίασης και τις ανέσεις του, καθώς και χάρτες για εστιατόρια, καταστήματα και αξιοθέατα.

Καθώς αναθεωρείτε αυτήν την ιδιοκτησία και επιχειρείτε να προγραμματίσετε την απόδραση του Marco Island, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή / και βοήθεια για να εξασφαλίσετε μια αξέχαστη διαμονή στο Marco Island!

Διαχειριστής καταλύματος

Marco Island Vacation Properties
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Marco Island

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Marco Island) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κέντρο Τεχνών Marco Island Center for the Arts και Μουσείο Ιστορίας Marco Island Historical Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Κέντρο Γκολφ Marco Golf and Garden και Marco Island Ski & Watersports. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Caxambas Pass Park και Εκπαιδευτικό Κέντρο Rookery Bay Environmental Learning Center.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία South Marco Beach - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Marriott Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μάρκο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Tigertail Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Hideaway Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 60 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's
  • Korals Sushi & Cocktail Lobby
  • Pizza Grande
  • Quinn's on the Beach
  • IslaMarotta

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 26 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 10 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 37 σχόλια πελατών" "

4,5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,7/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

ron j.

March 2023 at 307 Grandview
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was very clean. I was very happy with the location. I was more than satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Met all expectations. great location. friendly people in the complex. A quieter south end of the Island. Great walking area for exercise. And lose to several restauarants and an excellent ice cream shop!!
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

4/5 Καλό

Paula Z.

307 Grandview
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was more than satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Very clean, great location. Furniture could use an upgrade.
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

4/5 Καλό

Gerald C.

Grandview 307
Rating Details: The property manager was very helpful. The vacation rental was spotless. I was very happy with the location. I was more than satisfied with the condition of the vacation rental. Overall, I recommend this vacation rental. Reviewer Comments: Good experience - Unit needs upgrade to Master Bedroom mattress and couch /love seat need to be replaced - otherwise unit good

5/5 Άριστο

Julie J., Fishers, IN

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
Our first time to stay in Marco. Great location!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

4/5 Καλό

marianne n., Grand Rapids, Michigan

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good location
Overall it was good. Outside building was being painted, lots of noise during day. We were able to get in 30 min. Early on check in, however, the dryers was still running. We offered to fold whatever was in dryer so cleaners could leave. 7 beach towels, 5 regular towels, 2 bathroom rugs were all crammmed into on dryer load. We had to separate load in order to get it all dry. Really not a good idea. Had to call for plumber for a clogged toilet and for the disposal in kitchen …… just saying it was a bit of frustration the first few days.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marco Island Vacation Properties

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες