Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχο, ρουστίκ στούντιο με ντους 5 αστέρων --- Βιώσιμη Ηθική, 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης

Υπέροχο, ρουστίκ στούντιο με ντους 5 αστέρων --- Βιώσιμη Ηθική, 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Artful, Rustic Studio w/ 5-star shower---Sustainable Ethic, 20 min to Downtown

Μπάνιο
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Κατάστημα δώρων
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο, ρουστίκ στούντιο με ντους 5 αστέρων --- Βιώσιμη Ηθική, 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα37 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Portland, OR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Grotto12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣταθμός Cascade Station6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Όρεγκον (PDX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Όρεγκον8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο, ρουστίκ στούντιο με ντους 5 αστέρων --- Βιώσιμη Ηθική, 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης

Το θείο έχει ένα νέο queen κρεβάτι, ένα ντους terra cotta 5 αστέρων, πανέμορφα πλακάκια στην κουζίνα και το μπάνιο και ένα διπλό παράθυρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα γελοίο, ρουστίκ στούντιο υπόγειο φωτισμού γεμάτο οικογενειακό ιστορικό που αντανακλά ό, τι είναι το Πόρτλαντ, το Όρεγκον.

Υπόγειο επίπεδο. Πρώτη είσοδος. Κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων & ψυγείο, WiFi. Το ντους Terra cotta. 2 μπλοκ από τις μεγάλες blvd για εύκολη πρόσβαση. Pet φιλοξενούμενο $ 65 / διαμονή. Το θείο είναι στο επίπεδο του υπογείου. Έχουμε ένα διπλό παράθυρο εξόδου για το φως και δεν υπάρχει ζήτημα μούχλας ή υγρασίας. Ακούτε ψηλά τα βήματα - τόσο τις γάτες όσο και τους εαυτούς μας. Προσπαθούμε να είμαστε ήσυχοι, αλλά αύξουμε νωρίς, οπότε αν είστε ελαφρύς υπνοδωμάτιο συνιστούμε να εξετάσετε την αυτόνομη καμπίνα κατώφλι μας, αν και είναι ακριβότερη. αναδεικνύοντας τις γειτονιές του Πόρτλαντ.

ΑΝΕΣΕΙΣ:

    -Προσωρινή είσοδος
    -Κρεβάτι queen με ποιοτικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα από την LL Bean
    - κουζίνα κουζίνας κατάλληλη για την αποθήκευση σνακ και ελαφρύ μαγείρεμα: μικρός νεροχύτης χαλκού, μικρό φούρνο, τοστιέρα, συμπαγές ψυγείο, καφετιέρα
    -Μπάνιο με ντους σε πλακάκια terra cotta, ζωγραφισμένο στο χέρι νεροχύτης Talavera από το Μεξικό
    - Ασύρματο internet, υψηλή ταχύτητα
    -Βιβλιοθήκη καλής λογοτεχνίας (Είμαστε ευτυχώς τηλεοπτικοί στο κεντρικό μας σπίτι και τις θείες - αν πρέπει να έχετε τηλεόραση, σας προτείνουμε να ελέγξετε την καμπίνα κατώφλι μας, το παλάτι του παππού)
    -Πολύ δωρεάν πάρκινγκ στους δρόμους
    - Ιδιωτικό μπροστινό αίθριο έξω από τα παράθυρα εξόδου για τους επισκέπτες της θείας
    -Δωρεάν αίθριο για υπαίθρια τραπεζαρία & ξαπλώστρες (τραπέζι LL Bean)
    - Γκριλ αερίου Weber
    -Οι βιώσιμοι κήποι χωρίς χημικό μπροστά, πίσω, πεζοδρόμιο

Για τρέχουσες πληροφορίες και φωτογραφίες και στα δύο στούντιο, βρείτε στο Facebook στο The Johnson House.

Βρίσκεται στο NE Portland λίγο έξω από το Sandy Blvd που κάνει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης (20 λεπτά), το αεροδρόμιο (10 λεπτά) και το φαράγγι του ποταμού Κολούμπια. Είμαστε επίσης 15 λεπτά από το Beaumont, το Μισισιπή Ave, και το Alberta Arts District. Παρακαλούμε μετακινηθείτε προς τα κάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή, ασφαλή γειτονιά μας.

FELINE ALERT: Έχουμε 3 γάτες που περιφέρονται στις εγκαταστάσεις - συμπεριλαμβανομένης της πρόσκλησης στα στούντιο μερικές φορές - έτσι δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε ταξιδιώτες με αλλεργίες.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Δωρεάν χώρος στάθμευσης στο δρόμο μπροστά από το σπίτι για ένα όχημα ανά συμβαλλόμενο μέρος. Δεν έχουμε χώρο για δεύτερο αυτοκίνητο για τους επισκέπτες.

PETS: Τα σκυλιά και οι γάτες είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Αν θα χρειαστεί να αφήσετε το σκυλί σας χωρίς επιτήρηση για παρατεταμένες περιόδους, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τους οικοδεσπότες πριν από την κράτηση. Το κόστος φιλοξενίας κατοικιδίων μας είναι $ 65 ανά κατοικίδιο ανά εβδομάδα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Τα σχέδια ATT και οι χρήστες του iphone6 λαμβάνουν τέλεια υποδοχή σε αυτό το στούντιο υπογείου. Άλλα σχέδια και τηλέφωνα μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα ανάλογα με την κίνηση του πύργου.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Υπάρχει πρόσθετη χρέωση για τη χρήση διεθνών καρτών. Παρακαλώ ρωτήστε.

Το Hideaway της θείας ήταν πραγματικά η σουίτα της θείας μας για 20 χρόνια. Και αν περάσει τα πρότυπα της θείας Kirsten, νομίζουμε ότι θα περάσει εκείνα τα πιο διακριτικά άτομα - και τους σκύλους ή τους συντρόφους τους.

Απολαύσαμε την φιλοξενία ταξιδιωτών εδώ και 9 χρόνια, πρώτα στο στούντιο υπόγειου φωτισμού, στο Hideaway της θείας (# 724637), και πιο πρόσφατα με την ολοκλήρωση της αυτόνομης καμπίνας καμπίνας, Grandpa's Bunkhouse (# 594594).

Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά ή μικρότερα ενήλικα πάρτι των 3, υπάρχουν καναπέδες σε κάθε στούντιο που εξυπηρετούν μετά από μια μόδα. ($ 30 / νύχτα για 3ους επισκέπτες)

Αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη: Η Jean είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβει τους επισκέπτες στις εκδηλώσεις της είτε πρόκειται για κινέζικο μασάζ ποδιών (ο Jean είναι γνώστης αυτών των εξαιρετικών και προσιτών μασάζ και βρήκε μια μικρή τρύπα στο χώρο του τοίχου που συνιστά ιδιαίτερα) στις νέες εποχές (η μικρή αλυσίδα των φυσικών αγορών τροφίμων του Portland που επικεντρώνεται σε τοπικά εποχιακά προϊόντα), για πάρτι διαλογισμού και χώρου κήπου στο ζεν κέντρο γειτονιάς των 14 στρεμμάτων και λόφους με τα πόδια από τις γειτονιές του Πόρτλαντ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

"Ο αέρας είναι απόλυτα καθαρός και καθαρός σε αυτό το στούντιο υπόγειου φωτισμού πρώτου ρυθμού. Βαφή εντελώς up-to-ημερομηνία και terra cotta μεξικάνικο επιστρώσεις στο μαγειρείο που πρόκειται να πεθάνουν για. Πηγαίνουν το επιπλέον μίλι εδώ. " Erin και Todd, π.Χ., 2011

"Το πράγμα για το Θέατρο είναι ότι απέχουν λίγα μόνο λεπτά από τα πάντα. Δύο τετράγωνα από τη λεωφόρο Sandy που σας μεταφέρει στο κέντρο της πόλης μέσα σε 20 λεπτά, και σε απόσταση αναπνοής από την οδό Fremont, η οποία οδηγεί σε 3 από τις νεότερες γειτονιές ισχίων του Πόρτλαντ. Τόσο θαυμάσιο καφέ, φαγητό, αξιοθέατα και κρασί είναι όλα αυτά που πρέπει να έχουν εύκολα από αυτή την υπέροχη, μοναδική homestay. " Γκαμπόν και Τσαρλς, Σικάγο, 2013

"Συστήνουμε τα χέρια του Jean με τα χέρια κάτω και είμαστε έμπειροι ταξιδιώτες. Μεγάλη αξία. Hip υποδοχής. Έχουν κάτι ιδιαίτερο εδώ. " Vic και Nan, Bay Area, 2012

"Ένα ντους 5 αστέρων που είναι το καλύτερο που έχουμε δει ποτέ. Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο για το φως στο υπέροχο καθιστικό και ένα κρεβάτι queen queen. Ο Jean πηγαίνει για ποιότητα από το στρώμα μέχρι τα κλινοσκεπάσματα. Η οικογένεια έχει βάλει προφανώς πολλή αγάπη στην ιδιοκτησία της και δείχνει! " Bob και Beth, Αριζόνα, 2014


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Johnson House δωρίζει ένα μέρος των προϊόντων μας στα ακόλουθα: Τραυματίες Πολεμιστές, Όλα τα Κλασσικά Ραδιόφωνα, Κοινοτικές Υπηρεσίες Πόρτλαντ και Κέντρο Dharma Rain Zen.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Είμαστε Johnson από το μυαλό ότι η ζωή είναι τέχνη, και είχαμε αυτό το μπανγκαλόου από το 1950, όταν η γιαγιά και ο παππούς μειώθηκαν για τη συνταξιοδότησή τους. Είτε επιλέγετε το στούντιο υπογείου κάτω υπνοδωματίου με καλοριφέρ και εκπληκτικό ντους (Auntie's Hideaway # 724637) είτε το stand-alone στούντιο αυλής με θολωτές οροφές (Grandpa's Bunkhouse # 594594), περιμένετε να περπατήσετε σε γοητεία και ιστορία - . Είμαστε σχετικά ταπεινοί τρόποι εδώ, αλλά αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε να κάνουμε σωστά.

* Οι λόγοι: Αυτό το σπίτι είναι ένας παράδεισος κηπουρού. Ανάμεσα στα πίσω κρεβάτια και τους μπροστινούς περιβόλους κήπους, ο οικοδεσπότης σας, ο Jean μεγαλώνει πολλά από τα δικά του βιολογικά προϊόντα όλο το χρόνο. Διατηρεί τη χειμερινή χρήση της οικογένειας και χρησιμοποιεί τα προϊόντα και στα μαθήματα μαγειρικής που διδάσκει στο Πόρτλαντ.

Τα καθίσματα 6 από το τραπέζι πικνίκ LL Bean κάτω από την ομπρέλα, και η μικρή πέτρινη βρύση ολοκληρώνει την ιδιωτική, ευρύχωρη αυλή που εκκρίνεται πίσω από την πύλη του κήπου.

* Η γειτονιά: Είμαστε 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και 20 στο κέντρο της πόλης. Επίσης 3 μοντέρνα γειτονιές του Πόρτλαντ - Το Beaumont, Αλμπέρτα Τεχνών, και η λεωφόρος Μισισιπή - απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια. Είμαστε, επίσης, στα ανατολικά της πόλης, όπου είναι εύκολο να hop στον αυτοκινητόδρομο προς το Columbia φαράγγι του ποταμού, παγκόσμιας κλάσης περιχώρων εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Scenic.

Είμαστε σε κοντινή απόσταση από το Noodle Flat, όπου πολλά από τα ασιατικά εστιατόρια γραμμή Πόρτλαντ Sandy Boulevard - και Όθωνα με ξύλα Πίτσα πακέτα 'em σε κάθε βράδυ. Ένα μεγάλο παντοπωλείο είναι 3 τετράγωνα μακριά, όπως είναι Φαρμακευτικής του ιστορικού Fairley, όπου μπορείτε να καθίσετε στο μετρητή μεσημεριανό γεύμα από τη δεκαετία του 1920 και προκειμένου malteds γίνονται στα παλιά πράσινα μηχανήματα μόδας. Λουκουμάδες Annie του - που ονομάστηκε από το κέντρο της πόλης ταξιδιωτικό γραφείο ως το καλύτερο ντόνατς στην πόλη - είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, και φρέσκα γαλλικά τσουρεκάκια τους με maple κερασάκι είναι καλά αξίζει η απόσταση με τα πόδια.

Εσπρέσο και κρουασάν αντάξια του πολιτισμού τροφίμων Πόρτλαντ είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο πάνω στο Case Study Καφές ή ο Jim και η Patty για Fremont, καθώς και 2 τοπικές παμπ ετοιμάζω (μας αρέσει Alameda Μπυραρία) και 2 εξαιρετικά μπαρ κρασί (Magnolia με ζωντανή μουσική και Black Bird).

Η γειτονιά μας είναι ασφαλής να περπατήσει περίπου τη νύχτα. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά στρέφουν το μπλοκ μας και οι γονείς είναι συχνά έξω με τις χρεώσεις τους για ευχάριστη ώρα το βράδυ - αυθόρμητες συγκεντρώσεις δρόμων στις οποίες οι επισκέπτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

Ευχάριστα μονοπάτια ... Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα.

Διαχειριστής καταλύματος

Jean Johnson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 11:00 π.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 3:00 μ.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 14-240877-000-00-HO

Σχετικά με την περιοχή

Πόρτλαντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πόρτλαντ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συνοικία Hawthorne District και Λόιντ Σέντερ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Tom McCall Waterfront Park (παραποτάμιο πάρκο) και Columbia River Gorge National Scenic Area. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Moda Center, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός κήπος του Όρεγκον. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και αναρρίχηση βράχου.
Χάρτης
Portland, OR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • The Grotto - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Cascade Station - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Όρεγκον - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνοικία Hawthorne District - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Moda Center - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union του Πόρτλαντ: 20 λεπτά οδικώς
  • Κέντρο Διαμετακόμισης Parkrose-Sumner: 3 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Πόρτλαντ (Pdx): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Popeyes Louisiana Kitchen - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Pho Oregon Restaurant - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Namaste Indian Cuisine - Sandy Blvd - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Cameo Cafe - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 45 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Barbara G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Grampa's cottage
A warm thank you to Jean, the host, for a cozy, private retreat in a garden. I am so envious of her dahlias! The shower is a must see, and tilled by the host herself. A lovely serene place to stay... Thank you Jean :) Barbara
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

keith b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Thebatchelor6adventures
This was a was a quaint place to stay so close to everything we wanted to see. All of our host’s suggestions were amazing! We had a great weekend experience and wouldn’t have wanted to stay anywhere else!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Fee T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable room.
This is a comfortable place to stay for a few nights in Portland. Jean is an excellent host and very welcoming. Will definitely return.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Abby O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy! Felt like I was staying with family!
Jean truly felt like a long lost aunt. The space was so cozy and comfy, and I enjoyed chatting with her so much. And her garden! Florence is really the star of the show--when you stay, make sure to ask about her!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Jim M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Portland neighborhood living
Most comfortable space. Quiet, private, undisturbed neighborhood living, beautifully Northwest. Creative decor celebrating family; real Portland living experience. Easy to get around and explore Portland, its neighborhoods, restaurants, pubs, etc. Jean is friendly, accommodating, respectful of your privacy, available when needed. A friendly, accommodating host. I will return again to this peaceful place.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jean Johnson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Host Background: Jean a retired historian (20th century US, secondary field in Modern East Asia), four season organic gardener, and Oregon real estate broker with Portland's largest local company, Premier Property Group, LLC. A native Portlander, she has very much enjoyed hosting travelers over the past 10 years and helping orient them to the city she knows and loves.

Johnson House management: Jean Johnson is the host for this family business and lives on site. The Johnson brothers are silent partners and oversee policies and finances.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our home is 2 blocks from Portland's major Sandy Boulevard. Here guests get the best of both worlds: A safe residential area to come home to that is has plenty of free street parking and close proximity (15-20 minutes) to four of Portland's newest trendy neighborhoods and downtown. All that plus a sense of local history. Our family has owned this property for 65 years.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Jean's grandparents from Norway bought this bungalow new in 1950 for their retirement, and it's been in the family since. Expect pride of ownership from three generations.

During Jean's watch, the lawn has given way to a 4-season organic garden that supplies most of the produce for the home. If you're looking for a glimpse into Portland's authentic food and DIY culture, you will certainly find it here.

Guest Interaction: Jean is always happy to include guests in her doings whether it be going for a Chinese foot massage (Jean is a connoisseur of these excellent and affordable massages and has found a little hole in the wall venue that she highly recommends), bicycling to New Seasons (Portland's small chain of natural food markets that focuses on local, seasonal produce), going for meditation and garden work parties at the 14-acre neighborhood zen center, and hill walking Portland's neighborhoods.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων