Ολόκληρο διαμέρισμα

Πρώτη θέση, Παραθαλάσσιο διαμέρισμα με θέα Sweeping, ανανεωμένη πολυτέλεια

Πρώτη θέση, Παραθαλάσσιο διαμέρισμα με θέα Sweeping, ανανεωμένη πολυτέλεια

Συλλογή φωτογραφιών για First-Class, Beachfront Condo with Sweeping Views, Updated Luxury

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πρώτη θέση, Παραθαλάσσιο διαμέρισμα με θέα Sweeping, ανανεωμένη πολυτέλεια

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα177 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Daytona Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορικός Χώρος Daytona Beach Bandshell3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOcean Center (κλειστό στάδιο και συνεδριακό κέντρο)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞύλινος Πεζόδρομος Daytona Beach Boardwalk3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πρώτη θέση, Παραθαλάσσιο διαμέρισμα με θέα Sweeping, ανανεωμένη πολυτέλεια

Όταν ξεκλειδώσετε την πόρτα και πιάσετε την πρώτη σας ματιά, θα έχετε αυτό το συναίσθημα. Ξέρεις, το "Ω! Αυτό πρέπει να μοιάζει με τις διακοπές! " συναισθημα. Έχουμε νοικιάσει αρκετά condos για να ξέρετε ότι οι διακοπές σας αξίζει περισσότερο από την ξεπερασμένη επίπλωση και γυμνά αναγκαιότητα. Προσπαθούμε να προβλέψουμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη.

Αυτός ο άμεσος παράδεισος με θέα στον ωκεανό έχει εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο που ανατέλλει κάθε κύμα στα κύματα (εάν τραβήξετε πίσω τις αποχρώσεις!). Και, με ένα γενναιόδωρο μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ποταμό Halifax στα δυτικά.

Αν ψάχνετε για ένα διάλειμμα από την άμμο και το αλάτι, θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε στην ωκεάνια πισίνα του Horizons, η οποία προσφέρει μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα και ντους για την άνεσή σας. Η πισίνα είναι αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους των οριζόντων και τους φίλους και την οικογένειά τους. Οι καρέκλες παραλίας προσφέρονται για χρήση από την πισίνα.

Για εκείνες τις περιπετειώδεις ψυχές που θέλουν κάτι περισσότερο από την ήσυχη μοναξιά της παραλίας, γιατί να μην δοκιμάσετε windsurfing ή καγιάκ; Οι ενοικιάσεις είναι διαθέσιμες σε κοντινή απόσταση. Ίσως θα απολαύσετε να παίζετε γύρο γκολφ ή να επισκεφθείτε την κοντινή, ιστορική St. Αυγουστίνος? Ή μήπως έχετε το μάτι σας στο πολυσύχναστο Orlando ή το μαγικό Disney World; Αυτή η τοποθεσία του condo επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω. Ένα ολοκαίνουργιο Tanger Outlet Mall άνοιξε πρόσφατα στην παραλία Daytona, δίνοντας στην περιοχή ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να ψωνίσει μέχρι να πέσει. Η προβλήτα Daytona Beach και η περιοχή διασκέδασης είναι μόλις 1-1 / 2 μίλια νότια, αλλά είναι αρκετά μακριά για μια ήσυχη παραλία.

Ειδικές περιστάσεις - όπως εβδομάδα ταχύτητας ή εβδομάδα ποδηλάτων - φέρνουν απίστευτο ενθουσιασμό στην παραλία. Παρακολουθήστε την αεροπορική επίδειξη από το μπαλκόνι μας ή ανακαλύψτε άλλους επισκέπτες της Daytona, καθώς αναδεικνύουν τις μοτοσικλέτες τους με στυλ.

Το σχέδιο διαμερίσματος του condo μας δημιουργεί ιδιωτικότητα για όλους τους επισκέπτες. Η όμορφα διακοσμημένη σουίτα διαθέτει ένα king-size κρεβάτι με μαξιλάρι, το οποίο είναι τυλιγμένο σε πολυτελή κλινοσκεπάσματα. Το κύριο λουτρό περιλαμβάνει διπλούς νιπτήρες, μια ντουλάπα για τα πόδια της και μια ξεχωριστή ντουλάπα γι 'αυτόν. Δεν χρειάζεται να βγείτε από μια βαλίτσα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι και τη δική του περιοχή νεροχύτη ματαιοδοξίας, καθώς και μια ιδιωτική είσοδο στο μπάνιο επισκεπτών, το οποίο δημιουργεί μια δεύτερη master σουίτα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και εκπληκτική θέα του ποταμού. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση, άπλετο συρτάρι και ντουλάπα, καθώς και επιπλέον πετσέτες (συμπεριλαμβανομένων πετσετών παραλίας!) και λευκά είδη. Η τηλεόραση με δύο μονά κρεβατοκάμαρα διαθέτει ενσωματωμένο DVD player.

Στο κάθε υπνοδωμάτιο παρέχονται μεγάλες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και σε όλα τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι υπάρχει καλωδιακή τηλεόραση. Μια βιβλιοθήκη βίντεο DVD παρέχεται με μερικούς μεγάλους τίτλους. Έχουμε επίσης βιβλία για την ευχαρίστηση ανάγνωσής σας με την πολιτική μας "πάρτε ένα, αφήστε ένα". Μπορείτε επίσης να παραμείνετε συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας το ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας.

Απολαύστε το βλέποντας τα κύματα χωρίς να σηκωθείτε από την πολυτέλεια των δερμάτινων επίπλων, καθώς το σαλόνι ανοίγει στο ευρύχωρο μπαλκόνι. Διατίθενται διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ για την απόλαυση της οικογένειάς σας. Η κομψή τραπεζαρία προσφέρει επίσης υπέροχη θέα στον ωκεανό. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι εφοδιασμένη με όλα όσα εσείς και η οικογένειά σας θα χρειαστείτε για να προετοιμάσετε και να απολαύσετε νόστιμα γεύματα τις ημέρες εκείνες που θέλετε απλώς να μείνετε και να χαλαρώσετε.

Στην μονάδα μας βρίσκεται ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο πλήρους μεγέθους. Άλλες μονάδες του κτιρίου μοιράζονται το κοινό πλυντήριο, αλλά όχι εσείς, έτσι αφήστε τα σπίτια σας στο σπίτι!

Οι ορίζοντες στην παραλία Daytona της Φλώριδας είναι ένα ασφαλές κτίριο προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια μόνο με κλειδί. Οι διαχειριστές και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων φροντίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές σας. Ένα ανοιχτήρι γκαράζ θα ανοίξει το ιδιωτικό, υπόγειο γκαράζ, όπου θα έχετε δικό σας χώρο. Τα καροτσάκια καυσίμων διευκολύνουν τη μεταφορά των αποσκευών και των ειδών παντοπωλείου σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Valerie Salvato
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Daytona

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παραλία Daytona) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Daytona Lagoon Waterpark (πάρκο αναψυχής) και Σχολή Σέρφινγκ Ντεϊτόνα Μπιτς, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ξύλινος Πεζόδρομος Daytona Beach Boardwalk και Ocean Walk Village (εμπορικό κέντρο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Διεθ. Πίσ. Αγών. Ντεϊτόνα ή Θέατρο Peabody Auditorium. Με κολύμπι με αναπνευστήρα, γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.
Χάρτης
Daytona Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικός Χώρος Daytona Beach Bandshell - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ocean Center (κλειστό στάδιο και συνεδριακό κέντρο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ξύλινος Πεζόδρομος Daytona Beach Boardwalk - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Daytona Lagoon Waterpark (πάρκο αναψυχής) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αποβάθρα Daytona Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Daytona Beach Station: 7 λεπτά οδικώς
  • Ντεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Danny's Cocktail Lounge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waffle House - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Daytona Taproom - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Oyster Pub Sports Pub & Lounge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Denny's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 72 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,4/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Holly J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful views
Overall the condo was very nice and comfortable but please note that there is significant construction going and it is VERY loud and challenging. The workers are very nice but they start working very early so no sleeping in on vacation and most of the days you really couldn't stay in the condo because the noise was so loud you couldn't even talk to each other. Also, during our time there the assigned parking spot was not available due to construction equipment being stored in it. We did receive permission to use another parking spot but it took a few calls late the first night of our arrival to get that information. Again, the condo was very nice and we made the best of it, but just be aware of the noise because it is not a relaxing environment while they are working. Love to see it when they are done with the work.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

6/10 Μέτριο

Mark F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Construction and Power Outages
While we were aware of the ongoing construction at booking, the inconvenience far exceeded our expectations. The fact that our floor was the site of the construction during our entire stay was frustrating. The incessant jackhammering from 8a.m. to 4p.m. made it impossible for us to enjoy our accommodations, and the balcony was unavailable due to the construction despite the beautiful view. We encountered several other issues: The requirement to wash towels before check-out was unexpected and inconvenient and no carts were in the parking area to take luggage up to the 18th floor from the car. The soap and shampoo shelves mounted on the shower wall went crashing to the floor in the middle of the night, it was disruptive and potentially dangerous. An issue occurred on the second-to-last night of our stay when there was a power outage at approximately 1a.m. Despite the maintenance department being aware of the outage, the elevators remained out of service until almost 7a.m. This resulted in a distressing situation where my son, his wife, their 8-week-old baby and my other son were forced to walk up and down 18 floors with all the their luggage and a stroller in the early hours of the morning. As a result, they missed their flight, leading to a 12-hour delay at the airport before finally making it home. Given the severity of this situation & impact we requested monetary compensation from the property manager. Our request was denied, adding to our frustration and disappointment.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Louise R., Maribel

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Daytona Getaway
We enjoyed the proximity of the condo for walking distance to everything, from groceries to entertainment. Walking the beach was awesome right out the door. We were impressed with how fast the elevators were even when there were a lot of guests for “bike week.” Management was great. The microwave quit working the first full day we were there and they had a new one installed within 3 days. It was great having the washer and dryer right in our condo. Beautiful views for sunrise and sunset.
Πραγματοποίησε 44 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Rolex 24 Weekend/Beach
Overall, we had a very pleasant stay at this property. The beds were very comfortable and it was convenient having the washer and dryer in our personal unit. The kitchen had all supplies we needed. We arrived at 9:40 pm day of check in. The property manager had difficulty remotely opening the front door. May need to streamline this process. The TV system was frustrating to activate at first. The coffee maker had grounds left in the drip chamber and attracted mold. The dryer vent needs to be serviced as dryer times were very long. Master bathroom toilet tank leaks. Pots and pans were in need of heavy scrubbing prior to use. The beach views from the terrace were amazing and the location convenient to the Speedway and favorite restaurants in the area.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Amanda D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful view
We stayed here for Christmas and had an amazing time, owners were accommodating for our early arrival. Not quite as clean as it could have been but overall a very beautiful condo with an amazing view, would def rent again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Valerie Salvato

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Local Realtor who loves all things ocean front

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Daytona Beach is something special. And this condo is far from a typical outdated, cheaply furnished unit. The owner created a luxurious haven next to the sounds of the ocean. When you cross the threshold, you'll take in a breath and think, "Yes, this is what a beach vacation should look like."

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This condo is on the perfect part of Daytona Beach. It is part of the northern beach, which is close to the action, but in the quieter area. From our north balcony, you can see for miles and miles.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων