Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Μωβ Jawfish Beach House για το ιδιωτικό λευκή άμμο της παραλίας μπροστά από Amazing Reef!

Μωβ Jawfish Beach House για το ιδιωτικό λευκή άμμο της παραλίας μπροστά από Amazing Reef!

Συλλογή φωτογραφιών για Purple Jawfish Beach House On Private White Sand Beach in Front of Amazing Reef!

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Μωβ Jawfish Beach House για το ιδιωτικό λευκή άμμο της παραλίας μπροστά από Amazing Reef!

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα44 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Utila, Bay Islands
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLaguna Beach6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαIguana Research & Breeding Station6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bando3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μωβ Jawfish Beach House για το ιδιωτικό λευκή άμμο της παραλίας μπροστά από Amazing Reef!

Αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι δεν είναι μεγάλο, αλλά έχει ένα σημαντικό ανοικτό σχέδιο ορόφων, που είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι σε μια ρομαντική απόδραση νησί. Σε μια ιδιωτική παραλία γεμάτη με φοίνικες καρύδας ρουλεμάν και επικρατεί άνεμος εμπόριο της Ανατολικής Ευρώπης, η Μωβ Jawfish Beach House έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο ενοικιάσεις για διακοπές για ζευγάρια από πολλούς πελάτες σε άλλες ιστοσελίδες ενοικιάσεις για διακοπές. Το σπίτι έχει πρόσφατα ανακαινισμένο έντερο και είναι σαν καινούργιο. Η κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό / αναγνωστήριο και χώρο για ύπνο είναι όλα καλά ορίζονται από το μοναδικό μετρητές, ένα έθιμο της Ονδούρας ξύλο ράφι και μια ντουλάπα. Η κουζίνα διαθέτει όλες τις νέες συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι (όχι όμως πλυντήριο πιάτων) και μια βυθισμένη βαθιά νεροχύτη σε ένα μοναδικό χερσόνησο δεκάρα πάγκο. Υπάρχουν 20 πόδια 4 πόδια ψηλά παράθυρα στο μπροστινό μέρος και τις πλευρές του σπιτιού (15 πόδια της να φαίνονται άμεσα από πάνω από την παραλία στην Καραϊβική θάλασσα και τα βουνά πέρα). Είναι πραγματικά εκπληκτικό να δούμε.


Υπάρχει μια νέα γέφυρα με ένα διθέσιο καναπέ αιώρησης, όπου ένα ζευγάρι μπορεί να παρακολουθήσει τα μικροσκοπικά κύματα απαλά σπάσει στην παραλία (η βόρεια πλευρά του νησιού έχει τα μεγαλύτερα κύματα. Το σπίτι βρίσκεται σε μια σπάνια (για Utila, καθώς δεν είναι απίστευτα αμμουδιά στις ακτές) παραλία με λευκή άμμο στο ψαροντούφεκο hotspot γειτονιά της Blue Bayou, που απλώνεται μπροστά από το Μεσοαμερικανικό ύφαλο. Η οροσειρά Cordillera Nombre de Dios ανεβαίνει στην απόσταση από την ηπειρωτική χώρα και τις περισσότερες ημέρες έχετε μια υπέροχη θέα από τις κορυφές πάνω από την Καραϊβική, ακόμη κι αν είναι πάνω από 20 μίλια μακριά. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google δορυφορικό χάρτη θα σας δείξω γιατί πιστεύουμε Μπλε Bayou είναι η απόλυτη καλύτερη περιοχή για κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις ακτή διαθέσιμα για ενοικιαστές διακοπές. Ο ύφαλος στον τομέα αυτό δεν υστερεί σε κανέναν και είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Το μόνο πράγμα που χωρίζει από το νερό είναι περίπου 50 πόδια από λευκή άμμο και λίγα φοίνικες. Μερικά από αυτά είναι ώριμα παλάμες που παράγουν καρύδες. Στα αριστερά του σπιτιού υπάρχουν μόνο αμυγδαλιές, φοίνικες και άμμο. Στα δεξιά, η γειτονιά της Blue Bayou απλώνεται για μερικά σπίτια (δεν είναι καθόλου μεγάλος). Αυτό είναι το καλύτερο στην περιοχή Utila για ενοικιάσεις για διακοπές, λόγω της γειτνίασής της με όλα όσα χρειάζεστε σε ένα νησί διακοπές. Είναι πολύ ήσυχο, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά κοντά για να φτάσετε στο εστιατόρια ή μπαρ χωρίς Tuk Tuk-(mototaxi). Το σπίτι είναι σε ένα αδιέξοδο δρόμο (στην πραγματικότητα το τέλος του κεντρικού δρόμου), όπου οι άνθρωποι πιάνουν βάρκες στην ακτή νότια.

Το σπίτι είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να βουτήξουν, αναπνευστήρας, να πάρει ένα μαύρισμα στην παραλία ή fly-ψάρια. Όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι προσβάσιμες από την ιδιωτική παραλία μπροστά από το σπίτι. Είναι μόνο ένα σύντομο 10 λεπτά με τα πόδια από την πόλη (ένα ποδήλατο είναι ακόμα πιο γρήγορα, μπορείτε να νοικιάσετε για λιγότερο από $ 5 την ημέρα, αν τα πάρουμε την εβδομάδα) αλλά αρκετά μακριά ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε στην ειρήνη με μια κρύα μπύρα ή ένα Coco -loco (πάρτε μια καρύδα, αδειάστε το γάλα, αντικαταστήστε το με το ρούμι), χωρίς να κάνει ένα μεγάλο μέρος τίποτα. Αυτή είναι η Καραϊβική της Χέμινγουεϊ, πριν από κρουαζιερόπλοια και all inclusive θέρετρα, Μωβ Jawfish Beach House είναι ένα πραγματικό στέμμα ζωή εμπορική και δεδομένου ότι δεν μπορούμε να είμαστε εδώ όλο το χρόνο, θα πρέπει να μείνετε στο σπίτι μας αντ 'αυτού.

Διαχειριστής καταλύματος

James Passantino
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Isla De Utila

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Isla De Utila) βρίσκεται στην παραλία. Όσοι αναζητούν κάποια δραστηριότητα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Παραλία Bando, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Laguna Beach και Παραλία Chepes Beach. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Utila, Bay Islands

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Laguna Beach - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Iguana Research & Breeding Station - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Treasure Beach - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Chepes Beach - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Bando - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ούτιλα (UII): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mister Buddha - 15 λεπτά με τα πόδια
  • The Neptunes At Coral Beach Village - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Mango Cafe - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Munchies Cafe - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Beach Lounge - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 25 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Christine K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location and view
The place was adorable and the view is amazing! Sunrise comes up right in front of the place. Not being skilled at scooter driving I rented a bicycle and it was quick to get to anything I needed and great places to eat ( Mango Tango a must). Snorkeling could easily be done 5 minutes down the road by the coral reef resort. The public beach is gorgeous and close by. Angel arranged a Tuk Tuk to bring me back and forth from the ferry with no difficulties. I will definitely book this place again when I get a chance to return to the beautiful island! Chris
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

David H., Somerset, Wisconsin

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spot
Our 2 week stay on the island started with Angel (Property Manager) meeting us at the ferry with a Tuk-Tuk to deliver us to the property. Angel was very responsive to any questions we had along with advice on things to do. The properties location is ideal! Far enough away from the hustle but close enough to walk into the city center. If you prefer you can catch a Tuk-Tuk right at the property or rent a bike, moped or golf cart. We preferred to walk. The snorkeling infront of the property and to the right is awesome! We would walk down to the Reef Bar and enter the reef there. Free as long as you buy a beer. The food there is very good also. Go to the little bar further down called Blue Bayou as it's full of characters. The property is on white sand and has WONDERFUL views. Especially the sunrises! Don't hesitate to rent this property as it is one of the best. Many locals who found out where we were staying would say "You have the best spot on the island." Thank you Angel for everything.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ellie a.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great house, location, and people
James (property owner) was very friendly and quick to respond to messages Angel (property manager) was incredibly helpful and made sure we had everything we needed during our stay The house had everything we needed for cooking, snorkeling, and just hanging out. The Blue Bayou neighborhood is far enough away from the busy parts of town to be pretty quiet but close enough to walk or bike to meals and the dive shop. Great snorkeling right off the beach!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lisa E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful view!
Other than the bugs it was a great stay! We have stayed here one other time 5 years ago and really like the location. The snorkeling was fabulous.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

8/10 Καλό

James J., Portland, or, usa

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great beach house with excellent snorkeling
My wife and I stayed at the Purple Parrot at the end of August, 2022, we greatly enjoyed out stay. James met us at the ferry (despite us not communicating which ferry we were taking, I thought there was only 1 daily but there are multiple trips), he showed us around town, demonstrated all the ins and outs of the rental property, and was very responsive to all of our questions. The house was a great 1 bedroom/studio house, with its own beach and great coral out front. The snorkeling right in front of the house was the best we got in Honduras. We gave the overall score of 4/5 due to road noise, it was very bright in the morning (bring eye masks!), and we got bit by many bugs (although these problems are not the fault of the property owner). Again, great stay and we would definitely return to this rental again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Passantino

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a 42 year-old middle school teacher from upstate NY living in NYC for the past 10 years. I love to travel but never had the opportunity to travel out of the country until l was 23. Since then I have traveled to over 40 countries (all on a pretty tight budget) and fell in love with Central America. So much so that I met my wife in Nicaragua. We actually began dating on Utila after traveling together from her hometown (she had never left either). We both learned to dive on the island and Susy even learned to swim there.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When I saw this little spot on the beach for sale years later we took a huge risk, emptied all our savings and my retirement account, took two loans out and never looked back. NYC where we live is way too expensive to own so we live in a small rented studio apartment in Brooklyn and chose to put our money into fixing the Purple Jawfish Beach House (purple is her favorite color and the jawfish is my favorite fish, they are not purple) until we can retire there. It may not be the biggest place but it has that "it" factor. We have put our blood, sweat, hearts and souls into this house and hope you can see that when you stay here.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This house is located in front of one of the most beautiful Coral Reefs you will ever see. There are also two lagoons on the other side of the sand road that you could kayak in and see mangroves and all the different animals that live there. The reef is full of amazing animals like turtles, eagle rays, squid, ocopus, hundres of species of colorful fish and eels (there are a family of small Chain link Morays in the rock jetty in front of the house). I've even seen dolphins and nurse sharks in the water from the deck and then gone out and snorkled with them. By the way, there are yellow headed jawfish in front of the house about 150 ft out and to the left. They are awesome but shy so you have to hover over them slowly to not scare them into their burrows. .
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων