Ολόκληρο διαμέρισμα

Cozy Condo -3 μίλια σε μερικά αξιοθέατα του Branson

Cozy Condo -3 μίλια σε μερικά αξιοθέατα του Branson

Συλλογή φωτογραφιών για Condo w/ Balcony & Grill: 3 Mi to Moonshine Beach!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Condo -3 μίλια σε μερικά αξιοθέατα του Branson

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Branson, Missouri
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέατρο Welk Resort Branson Theatre19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Τιτανικού6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπράνσον, Μισούρι (BKG)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Condo -3 μίλια σε μερικά αξιοθέατα του Branson

Συμπληρώστε τις τσάντες σας για τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του Branson και μείνετε σε αυτό το 2-κρεβάτι, 2-λουτρό ενοικίασης διακοπών condo για 6! Θεωρείται το "Las Vegas Midwest", το Branson είναι γεμάτο ψυχαγωγικά αξιοθέατα και δραστηριότητες οικογενειακής διασκέδασης. Θα βρίσκεστε σε απόσταση 3 μιλίων από το κύριο οδόστρωμα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το Stampede του Dolly Parton, το Ripley's Believe It or Not, το Μουσείο Τιτανικού και πολλά άλλα. Περιηγηθείτε στα boutique καταστήματα και τα νόστιμα εστιατόρια στο κέντρο του Branson ή σταματήστε από το Silver Dollar City από το 'Condor's Comfy Condo!'

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Master Υπνοδωμάτιο: Κρεβάτι με Κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 2 (σοφίτα): Queen Bed | Καθιστικό: Καναπές Queen Sleeper

Οι θολωτές οροφές και το γοητευτικό ντεκόρ σας καλωσορίζουν στο 'Condor's Comfy Condo'. Μετά από μια γεμάτη μέρα ταξίδι, χαλαρώστε στην πολυτελή επίπλωση μπροστά από την τηλεόραση επίπεδης οθόνης με ένα πακέτο καλωδίων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει τα πακέτα HBO, Starz, Sports και Family. Δεν θα χάσετε τη συζήτηση στον ανοιχτό χώρο στυλ στούντιο.

Ανοιχτό στο σαλόνι, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε τις αγαπημένες συνταγές σας στο σπίτι. Ρυθμίστε το τραπέζι για 4 ή πάρτε το φαγητό σας έξω για να δειπνήσετε στο τοιχογραφημένο μπαλκόνι.

Περάστε το απόγευμα παγιδεύοντας κάποιο ήλιο στην παραλία Moonshine ή επισκεφθείτε τα πολυάριθμα αξιοθέατα που είναι γνωστά για το Branson.

Όταν είστε έτοιμοι για κρεβάτι, υποχωρήστε στην κύρια κρεβατοκάμαρα για να ξεκουραστείτε στο άνετο κρεβάτι king size. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον ημιυπαίθτιο σοφίτα και διαθέτει ένα queen κρεβάτι.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Ξεκινήστε τις διακοπές σας με μια μέρα στο Table Rock Lake! Παίξτε στην άμμο στην παραλία Moonshine, ψάρεμα, νοικιάστε ένα σκάφος στη Marina State Park ή απολαύστε κρουαζιέρα δείπνου στο Showboat Branson Belle. Πάρτε κάποια θεραπεία λιανικής με ένα ταξίδι στο Branson Landing ή αναζητήστε ευκαιρίες σε Tanger Outlets Branson.

Μια γρήγορη οδήγηση 3 μιλίων θα σας φέρει σε όλη τη διασκέδαση που είναι γνωστή για το Branson! Ξεκουραστείτε από τη ζέστη στο White Water, νιώστε τον άνεμο φυσώντας μέσα από τα μαλλιά σας καθώς παίζετε με κούρσες στο The Track ή βρείτε το δρόμο σας μέσα από το Maze of Mirrors της Hannah.

Όταν ψάχνετε για διασκέδαση, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Stampede του Dolly Parton, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ακροβατικά άλογα, ζωντανή μουσική και ειδικά εφέ καθώς γευματίζετε στο δείπνο. Μην ξεχάσετε να σταματήσετε από το Ripley's Believe It or Not, το Μουσείο Μνημείων Βετεράνων και το Τιτανικό Μουσείο για να μάθετε κάτι νέο.

Κανένα ταξίδι στο Branson θα είναι πλήρες χωρίς μια επίσκεψη στο Silver Dollar City! Αυτό το θεματικό πάρκο διαθέτει κυλιόμενες σκούπες, βόλτες, εκθέσεις και πολλά άλλα. Για περισσότερους ενθουσιασμούς, κατευθυνθείτε προς το Waterfront Zipline του Parakeet Waterfront για να φτάσετε στα ύδατα της λίμνης Taneycomo.

Κάντε ένα διάλειμμα από τη φασαρία του Branson με μια βόλτα στο Branson Scenic Railway ή το ταξίδι στο Dogwood Canyon Nature Park. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία κατά μήκος 6 μιλίων μονοπατιών, ποδηλασίας, ψαριών, ιππασίας και πολλά άλλα!

Ψάχνετε να απολαύσετε τον ήλιο; Εκτός από τα υψηλής ενέργειας αξιοθέατα του Branson, θα βρείτε μονοπάτια πεζοπορίας, γήπεδα γκολφ, γήπεδα τένις και πολλά άλλα σε απόσταση αναπνοής από την ιδιοκτησία.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, πλυντήρια ρούχων, 3 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με premium καλωδιακό πακέτο (HBO, Starz, Sports, Family Package κ.λπ.), μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου, πολυτελή έπιπλα, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες και πολλά άλλα
- Περιοχή Quiet Branson - Κοντά στην παραλία Moonshine, ενοικιάσεις σκαφών, ψώνια, εστιατόρια, φινίρισμα με φερμουάρ, Μουσείο Τιτανικού, Stampede του Dolly Parton, Μουσείο Μνημείων Βετεράνων, Believe It or Not, White Water, Silver Dollar City, πεζοπορία, ποδηλασία, ψάρεμα, γκολφ, τένις, ιππασία και πολλά άλλα
- Πλησιέστερο Αεροδρόμιο: Αεροδρόμιο Branson (~ 17 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Μικρότερες εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις 10-15 ατόμων που εξετάστηκαν με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (επικοινωνήστε με την Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Branson

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Branson. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσείο Τιτανικού και Θεατρικό Εστιατόριο Dolly Parton's Stampede Dinner Attraction, καθώς και ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip και White Water (θεματικό πάρκο). Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Ενυδρείο στην Πλατεία και Σίλβερ Ντόλαρ Σίτι. Η δραστηριότητα Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Branson, Missouri

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέατρο Welk Resort Branson Theatre - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Αυτοκινητόδρομος Highway 76 Strip - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Moonshine Beach - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Τιτανικού - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ενυδρείο στην Πλατεία - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπράνσον, Μισούρι (BKG): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Danna's BBQ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domino's Pizza - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fall Creek Steak & Catfish House - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crazy Craig's Cheeky Monkey Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jackie B. Goode's Uptown Cafe - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 79 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 15 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 97 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 97 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Alexandria M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Beautiful
Smaller than I thought it would be but a wonderful cozy stay
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Roger

Cute little place in a great location!
Lovely little place in a great location, seems to be right in the middle of everything! Easy to get to SDC, Downtown, The Strip on Hwy 76 and shopping!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Loretta M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Great location.Close to shows and shopping yet away from bustle.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gary W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
pleasant pause
very well located clean roomy listing. enjoyed golf course view, and beautiful hardwood trees, and the geese.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Marlene

A great place to stay
We had a great time in Branson! We usually stay in a motel, but since we were coming down with another couple I decided to book a condo so we could be together to share meals and play cards. This was perfect! Each couple had their own bedroom and bath. The deck was a great place to enjoy the evenings. The condo was furnished with everything you might need (even toothbrushes). I would highly recommend this to anyone. The only negative for us (both couples are between 75 and 80) was all of the stairs up to the condo. We managed, but will probably look for something similar, but less steps. I would give it a 5 star rating!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων