Σπίτι στον προορισμό Hoopersville, MD

ΝΕΟΣ! Ιστορικό σπίτι Hoopersville στο Chesapeake Bay!

ΝΕΟΣ! Ιστορικό σπίτι Hoopersville στο Chesapeake Bay!

Συλλογή φωτογραφιών για Historic Hoopersville Getaway on Chesapeake Bay!

Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος ΝΕΟΣ! Ιστορικό σπίτι Hoopersville στο Chesapeake Bay!

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
7 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 18 άτομα283 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Θέα στην παραλία

Απολαύστε την περιοχή

Hoopersville, MD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάτω Νησί Χούπερ14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜέση Νήσος Χούπερ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέμπριτζ, Μέριλαντ (CGE-Cambridge - Dorchester)56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

7 υπνοδωμάτια (για 18 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 7

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 8

3 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΝΕΟΣ! Ιστορικό σπίτι Hoopersville στο Chesapeake Bay!

Η ιστορική κατοικία Queen Anne Victorian Vacation Rental είναι η τέλεια, ήσυχη ανακούφιση για τους φίλους και την οικογένεια. Με 7 υπνοδωμάτια, 2. 5 λουτρά και θέα στον κόλπο Chesapeake από σχεδόν κάθε παράθυρο, αυτό το γραφικό σπίτι είναι ιδανικό για μέχρι 17 επισκέπτες που αναζητούν απόδραση. Οι ενημερώσεις και οι ανέσεις παρέχουν ευκολία, ενώ τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του 1920 προσφέρουν μια γοητεία της παλιάς σχολής. Παίξτε άγρια ζωή, πηγαίνετε στο γκολφ, επισκεφθείτε το Blackwater National Wildlife Refuge, ή κάντε μια ημερήσια εκδρομή στις γραφικές παραλίες του Ocean City!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Υπνοδωμάτιο 1: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 2: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 3: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 4: Υπέρδιπλο κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 5: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 6: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 7: 3 μονά κρεβάτια | Καθιστικό: Καναπές Queen Sleeper

Με 4 εκπληκτικά μίλια του κόλπου Chesapeake, αυτό το ιστορικό βικτοριανό σπίτι της Βασίλισσας Άννας είναι ένα απόλυτο όνειρο. Περπατήστε μέχρι τον κόλπο και καθίστε στην αποβάθρα, βυθίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών σας στα δροσερά, κρυστάλλινα νερά, ενώ τα αγαπημένα σας πρόσωπα σφύζουν κατά μήκος της ακτογραμμής. Με τόσο μεγάλο χώρο στη διάθεσή σας, αυτή η ιδιοκτησία είναι ιδανική για μεγάλες ομάδες φίλων, οικογενειακές εκδρομές και εκδηλώσεις.

Περάστε ατελείωτες καλοκαιρινές μέρες έξω, απολαμβάνοντας την τεράστια αυλή. Τραβήξτε το frisbee, παίξτε το ποδόσφαιρο ή ασχολείστε με τον άγριο παρατηρητή πουλιών και αναζητήστε τους κύκνους, τις πάπιες, τις χήνες, τον ψαροκόκαλο, τον μπλε ερωδιό, τον αγκάθι και τους αετούς που επισκέπτονται συχνά το ακίνητο!

Επιστρέψτε στο σπίτι για μεσημεριανό γεύμα στο κατώφλι σε ρουστίκ ξύλινα τραπέζια πικνίκ. Τη νύχτα χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να φτιάξετε λαχανικά και φαγητά για δείπνο.

Θα λατρέψετε τα φωτεινά, vintage vibes του σπιτιού, με το αυθεντικό ξύλινο δάπεδο της δεκαετίας του 1920 και απλή, εντυπωσιακή διακόσμηση. Καθίστε στους βελούδινους κόκκινους δερμάτινους καναπέδες και παρακολουθήστε μια ταινία στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης ή διαβάστε ένα βιβλίο στη μεγάλη πολυθρόνα κοντά στο παράθυρο. Πιάστε το τραπέζι του καφέ για μια οικογενειακή βραδιά παιχνιδιών και μαντέψτε ποιος σκότωσε τη Μις Σκάρλετ στην αίθουσα μπιλιάρδου με ένα κηροπήγιο.

Με 7 υπνοδωμάτια και επιπλέον υπνοδωμάτιο για 2 άτομα στον καναπέ μεγέθους pull-out queen, κάθε μέλος του κόμματός σας των 17 ετών θα πάρει έναν υπέροχο ύπνο νύχτας.

Ξυπνήστε το πλήρωμα κάθε πρωί με τη μυρωδιά του sizzling μπέικον και του φρέσκου καφέ που μπαίνουν από την κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένα με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Κατεβείτε στο τραπέζι ή στο στρογγυλό ξύλινο τραπέζι στην κουζίνα. Όταν οι ορέξεις είναι κορεσμένες, τακτοποιήστε την κουζίνα και ετοιμαστείτε για μια διασκεδαστική, χαλαρωτική μέρα διακοπών στην ήσυχη περιοχή Hoopersville.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Απολαύστε τις ημέρες διασκέδασης στο μεγάλο ύπαιθρο με απίστευτη αλιεία, crabbing, ορεινή ποδηλασία, και πεζοπορία γύρω από αυτή την ειρηνική πόλη του Maryland. Κοντά στον ποταμό Honga και τον κόλπο Chesapeake, μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα απολαμβάνοντας τα ήρεμα νερά. Η ιδιοκτησία έρχεται με ποδήλατα και καγιάκ για τη χρήση σας!

Κατευθυνθείτε στο Rippons Brothers Seafood, όπου μπορείτε να νοικιάσετε το σκάφος "The Sawyer", ένα σκάφος 20 ατόμων, για να βγείτε για μια ημέρα αλιείας στον κόλπο. Μετά από μια μέρα στο νερό, πάρτε φρέσκο καβούρι για δείπνο στα Rippons ή τα Seafood του Lindy.

Αν δεν έχετε τη διάθεση να μαγειρέψετε δείπνο, επισκεφθείτε το Old Salty's για το "καλύτερο κέικ καβουριού στην ανατολική ακτή". Μπορείτε να επιστρέψετε κάθε βράδυ για αυτό το γευστικό γεύμα!

Το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι ενθουσιασμένος για να επισκεφθεί το καταφύγιο άγριας ζωής Blackwater, μόλις 45 λεπτά από το ακίνητο. Το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad είναι επίσης μόλις 30 λεπτά μακριά - ένα κομμάτι αμερικανικής ιστορίας που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Συσκευάστε τις σακούλες της παραλίας σας νωρίς και κατευθυνθείτε προς το Ocean City για μια ημερήσια εκδρομή στις δημοφιλείς αμμώδεις ακτές. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό και το δίχτυ βόλεϊ! Αυτή η μέρα θα είναι μία για τα λευκώματα, μόλις 2 ώρες μακριά!

Με το γκολφ στο Κέιμπριτζ ή το Easton, τα πόνυ στο νησί Chincoteague, και περισσότερο, αυτή η απόδραση στο Μέριλαντ θα είναι γεμάτη από νέες αναμνήσεις και ατελείωτη διασκέδαση.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νέες συσκευές, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, παιχνίδια, βιβλία, σεντόνια και πετσέτες, πλυντήριο και στεγνωτήριο, καναπέ-κρεβάτι, κεντρικό κλιματισμό, σχάρα, 6 καγιάκ, 5 ποδήλατα, ανοιχτό πάρκινγκ, τραπέζια πικ-νικ, θέα στο κόλπο, καγιάκ, ποδήλατα και πολλά άλλα!
- Ιδανική τοποθεσία κοντά στην παραλία Hoopersville από το Chesapeake Bay - κοντά σε εστιατόρια και σπίτια με καβούρια, γκολφ, μουσεία και πολλά άλλα! Ενοικιάστε βάρκες και ψάρι, καγιάκ, ποδήλατο και πεζοπορία ή το κεφάλι στο Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής Blackwater ή στο Εθνικό Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad. Μπορείτε να επισκεφθείτε Ocean City Beach ή να δείτε πόνυ στο νησί Chincoteague!
- Πλησιέστερο εμπορικό αεροδρόμιο: Περιφερειακό αεροδρόμιο Salisbury - 5485 Αεροδρόμιο Terminal Rd a, Salisbury, MD 21804, (περίπου 67 μίλια μακριά)

Πληροφορίες εκδήλωσης:
- Μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπονται στο ακίνητο: 50
- Τέλη εκδήλωσης: Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Mark και Evolve για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη εκδηλώσεων
- Λεπτομέρειες εξωτερικών υπηρεσιών / πωλητών: Επιτρέπεται
- Πάρκινγκ εκδηλώσεων: Άνετο πάρκινγκ σε ακίνητο
- Πολιτικές για το αλκοόλ: Επιτρέπονται
- Ασφάλιση συμβάντων: Απαιτείται πρόσθετη ασφάλιση εάν υπάρχει αλκοόλ

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Φιλικό προς τα κατοικίδια με 100 $ ανά διαμονή
- Εκδηλώσεις, πάρτι και μεγάλες συγκεντρώσεις με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (επικοινωνήστε με την Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Θέα στην παραλία

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φίσινγκ Κρικ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Φίσινγκ Κρικ) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Historic St. Mary's City και Μουσείο Patuxent River Naval Air Museum, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θαλάσσιος Όφις και Φάρος Cove Point Lighthouse. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάτω Νησί Χούπερ - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Μέση Νήσος Χούπερ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad National Historical Park - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Maryland Eastern Shore - 110 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Old Salty's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hall George W & Son - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Russell Hall Seafood - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dorchester Crab Company - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A E Phillips & Son - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jill D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun and quiet
Our vacation on Chesapeake Bay was wonderful. The house was clean and comfortable. It is an older home, but we loved the character and charm. There is a very large yard for playing, bikes and some board games/puzzles that we enjoyed. The island was very quiet so made for a relaxing vacation. The home came with kayaks, and we had a blast kayaking with our 2 and 4 year old on the ocean. I would highly recommend this home for a big gathering or small family like our trip. We felt so rested after our stay. The home is in a very quiet town. The closest store or restaurant is about 20 minutes away so grab your groceries before driving in. We did a Walmart pick up order in Cambridge so we ordered ahead, they brought to the car, and we were off again. There was a full kitchen and outdoor grill so we cooked some delicious meals. Oh, and don’t forget bug spray for outside play since the home is on the bay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Robert C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quick get away before school.
Nice location on the river and close to the bay. Good do cravings and fishing.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Rachel B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good rental but August is very buggy
Property itself was good, new kitchen which was great and central AC a plus, and getting info about it before we checked in was super easy. The house was clean when we got there. However, the internet was reallllly slow. It was impossible for my husband to work at all from there because of it. And, while not the property’s fault, we went in August and the mosquitoes and jelly fish were rampant! Overall, though we had a great time and were glad to get away.
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Peggy T

Little hidden secret
We stayed at this house on the Eastern Shore of MD for 10 days to celebrate our kids birthdays. What a wonderful gem. The house is fairly basic but full of charm. The yard and the view is incredible. Everyone on the island is extremely friendly and the kids had a blast kayaking and crabbing. The host, Mark, was extremely responsive. When the AC was down on a Friday evening, Mark had the technician come out to fix the issues right away. We are very grateful for such a wonder find, book your trip and go and see this beautiful little island, you won't regret it.

10/10 Άριστο

Kathe K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location for our photography weekend
We came for a weekend of photography and had an enjoyable stay. We had all that we needed and plenty of room. We would certainly book another stay at the house for another girls photography weekend.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες