Σπίτι στον προορισμό Los Angeles, CAΙδιώτης οικοδεσπότης

🌷ΝΝΗΜΕΡΙΣΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΙΛΛΑ Πολύ Ιδιωτικό ~ Κήπος Όαση 🌷Πολύ Τοποθεσία

🌷ΝΝΗΜΕΡΙΣΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΙΛΛΑ Πολύ Ιδιωτικό ~ Κήπος Όαση 🌷Πολύ Τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για ENCHANTING~CONTEMPORARY~ HOUSE ~ City Reg #HSR23-002688

Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος 🌷ΝΝΗΜΕΡΙΣΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΙΛΛΑ Πολύ Ιδιωτικό ~ Κήπος Όαση 🌷Πολύ Τοποθεσία

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 2 άτομα147 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Los Angeles, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSony Pictures Studios (κινηματογραφικά στούντιο)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτούντιο 20ου Αιώνα Fox3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRodeo Drive5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛος Άντζελες, Καλιφόρνια (LAX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

🌷ΝΝΗΜΕΡΙΣΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΙΛΛΑ Πολύ Ιδιωτικό ~ Κήπος Όαση 🌷Πολύ Τοποθεσία

Η πιο τέλεια τοποθεσία στο Λος Άντζελες! Αγκαλιάστε αυτό το τέλειο μπανγκαλόου 5 ~ Star Guesthouse που αισθάνεται σαν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Ήσυχο, εξαιρετικά ιδιωτικό και ήσυχο για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο. Το Bungalow Guest House διαθέτει ένα μοντέρνο ντιζάιν με όλες τις νέες παροχές που βρίσκονται μέσα σε μια όαση κήπου. 🌴Η τοποθεσία είναι απολύτως εκπληκτική για τις διακοπές απόδραση ή το επαγγελματικό ταξίδι στο Λος Άντζελες. Σε κεντρική τοποθεσία στο LA σε πολύ κοντινή απόσταση από το SONY και το FOX Studios. Λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στην καρδιά του διάσημου Beverly Hills με πολλά καταστήματα και εστιατόρια, 2 λεπτά με το αυτοκίνητο στην ιστορική συνοικία Culver City Arts, γεμάτη κινηματογραφικές αίθουσες, μοντέρνα εστιατόρια, νυχτερινή ζωή, παντοπωλεία και γκαλερί τέχνης, 7 λεπτά με το αυτοκίνητο στην καλύτερη εμπορική περιοχή του Λος Άντζελες, το πρόσφατα ανακαινισμένο Century City Outdoor Mall 750 εκατομμυρίων δολαρίων με 100 καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, σπα, πολλά γυμναστήρια (Equinox και fitness 24 ώρες) μασάζ, γκολφ και τένις. Η τοποθεσία είναι τέλεια, ώστε να είναι μόνο ένα γρήγορο 15 λεπτά τόσο στην παραλία της Βενετίας και την προβλήτα Santa Monica και τις παραλίες 🏖 με το αυτοκίνητο ή μπορείτε να πάρετε το νέο τρένο του μετρό μόνο ένα εύκολο 3 τετράγωνα μακριά που μπορείτε εύκολα να περπατήσετε.

🌴 Το μπανγκαλόου του ξενώνα διαθέτει τη δική του ιδιωτική είσοδο, μεγάλα μεγάλα παράθυρα με φυσικό φως και όμορφη θέα με θέα στον καταπράσινο κήπο.🌷Ο κήπος προσελκύει πολλά κολίβρια, μια ποικιλία από εξωτικά πουλιά και πεταλούδες. Ξυπνήστε με τους γλυκούς ήχους της φύσης και την αίσθηση της αίσθησης στη χώρα, αλλά σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά του Λος Άντζελες. ♥ ️

Η τοποθεσία βρίσκεται σε μια πολύ ιδιωτική αστική περιοχή, η οποία είναι πολύ ασφαλής και κεντρική στις περισσότερες περιοχές του West Los Angeles, Beverly Hills, Culver City, Westwood, Century City, Δυτικό Χόλιγουντ, Βενετία, Σάντα Μόνικα. ) στους αυτοκινητόδρομους 10 και 405 αυτοκινητόδρομους για να φτάσετε στο Malibu, στο Hollywood, στο Universal Studios και ακόμη και στη Disneyland.

Μόλις φτάσετε στο ιδιωτικό χώρο, ο κήπος οδηγεί στο μπανγκαλόου του ξενώνα. Η εμπειρία 5 αστέρων περιλαμβάνει ένα πολυτελές posturpedic στρώμα μαξιλαριού, μια ποικιλία επιλογών 3 μαξιλαριών για έναν υπέροχο ύπνο 💤 100 φύλλα χαρτιού με 100% βαμβάκι και 100% πετσέτες από αιγυπτιακό βαμβάκι, ένα ζεστό ντους υψηλής πίεσης, μπανιέρες, σαμπουάν, μαλακτικά, λοσιόν σώματος, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μαγειρείου, τζάκι κεριών, κεριά κενού, 52-ιντσών επίπεδη οθόνη με 200 απευθείας τηλεοπτικά κανάλια, WiFi internet υψηλής ταχύτητας και ιδιωτικό πλυντήριο & στεγνωτήριο. Η μυρωδιά του ευκαλύπτου, της λεβάντας ή των εσπεριδοειδών γεμίζει τον αέρα με τον μύθο του spa αρωματοθεραπείας.
Πολλοί δωρεάν χώροι στάθμευσης χωρίς σήματα στάθμευσης καθιστούν τόσο εύκολο και βολικό. Τόσα πολλά διαθέσιμα σημεία στάθμευσης που δεν πρέπει ποτέ να ανησυχούν για να ξοδέψετε τις διακοπές σας ή το χρόνο των επιχειρήσεων ψάχνετε για ένα μέρος για να παρκάρετε.

Μια άνετη καρέκλα Adirondack κάθεται λίγο έξω από το bungalow του ξενώνα για την απόλαυσή σας για να χαλαρώσετε και να διαβάσετε στον κήπο των φοίνικες 🌴, λουλούδια, χυμώδη 🍃 με μια ροή πτηνών άγριας ζωής και πολλά άλλα. 🐿

Είμαστε εδώ για να κάνουμε το ταξίδι σας μια θαυμάσια εμπειρία. Η λίστα μας με 100% 5 αστέρων έχει εξαιρετικές κριτικές για τα τελευταία τρία χρόνια με 100% ακρίβεια και 100% χρόνο απόκρισης μέσα σε μία ώρα. Αγαπάμε να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες και να καλύψουμε όλα τα είδη των αναγκών από τους παραθεριστές, τους ταξιδιώτες επιχειρήσεων, τους φοιτητές, τα ζευγάρια, τους φίλους ή την οικογένεια που επισκέπτονται τη μεταβατική μετεγκατάσταση στο Λος Άντζελες. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα εύκολο ταξίδι και να σας προσφέρουμε την ιδιωτική ζωή που επιθυμείτε.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας με μια μεγάλη πιστωτική κάρτα. Ζητάμε απλώς να συμπληρώσετε το προφίλ σας στον ιστότοπο κράτησης με τη φωτογραφία και τις πληροφορίες σας και να ακολουθήσετε τους κανόνες του σπιτιού μας. Έτσι, διατηρώντας τον ξενώνα μας ασφαλή, καθαρό και ευχάριστο για εσάς και το καλεσμένο σας. Η μέγιστη κράτηση είναι 29 διανυκτερεύσεις και αν θέλετε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου πρώτα ή να κάνετε κράτηση σε διαστήματα των 29 διανυκτερεύσεων.

Αισθανθείτε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ειδικά αιτήματα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το ταξίδι σας εκπληκτική εμπειρία 5 αστέρων.

Michael & Natty 🍃

Διαχειριστής καταλύματος

Michael

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 27 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
Children must be supervised by adult at all times.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Loss of deposit + additional fees.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoke Outside Only. Loss full deposit & fee inside
Complete profiles. No guest on property except on booking. Provide Govt IDs, credit card verification name match & signed house rules. No refunds.
No tenancy, short term guests only & must sign house rule agreement 72hrs prior. Remove shoes. Only 🧻 in toilet. Clean up & depart property as found.
Lock home and windows securely.Do not leave valuables, host not responsible.Remove garbage daily to outside bins

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Loss of deposit + additional fees.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος HSR23-002688

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λος Άντζελες

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Κάσλ Χάιτς, Λος Άντζελες) και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσείο Αυτοκίνησης Petersen και Μουσ. Τεχνών Λ. Άντζελες, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Rodeo Drive και The Grove (εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Λα Μπρέα Ταρ Πιτς και Hollywood Walk of Fame (Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Sony Pictures Studios (κινηματογραφικά στούντιο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στούντιο 20ου Αιώνα Fox - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rodeo Drive - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Λος Άντζελες - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Grove (εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Cal State του Λος Άντζελες: 18 λεπτά οδικώς
  • Palms Station: 13 λεπτά με τα πόδια
  • Λος Άντζελες Διεθνές (Lax): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • In-N-Out Burger - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Wendy's - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Del Taco - 19 λεπτά με τα πόδια
  • The Bagel Factory - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 94 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 96 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 2 από 96 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Rachel F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Oasis Retreat Extraordinaire!
This property is the perfect retreat for a stay in Los Angeles. Whether you’re on a business trip or a vacation getaway, this is a tranquil place to relax and recharge. It is equipped with everything you need for your time away: a spa-like ambiance, kitchen equipment (if you choose to cook or have dinner in), and a luxurious bed. My husband and I stayed here while attending UCLA’s family weekend. Our days were full with activities on-campus and this retreat was the perfect place to unwind at the end of the day. We hope to stay here again and again in the future! Thank you, Michael & Natty
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

5/5 Άριστο

Harry F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful gem
Wonderful studio apartment attached to a house. The place was spotless. Wonderful location and very helpful host. Highly recommend this as a wonderful place to stay.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

5/5 Άριστο

Katherine H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relax
This property is very clean and covid conscious 👌. It's filled with aromatherapy and little thoughtful touches. There were fresh strawberries, water bottles, coffee, and cream in the fridge. Robes were in the closet and the bathroom filled with shampoo, conditioner, and body wash. The property was easy to check in and walking distance from Culver City. Just perfect
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

5/5 Άριστο

Julie D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We loved staying in the bungalow. We will return when in LA again.
Owner communicates well, sets clear expectations, and responds promptly
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

5/5 Άριστο

Liz P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing oasis
First time visitors to LA, helping our daughter relocate. Micheal was a gracious host and provide us with lots of ideas on things to do, places to go and to eat. After our days of hectic moves, and playing tourist, it was nice to come back to the studio and just relax in their beautiful garden and watch the birds. Especially loved the hummingbirds.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michael

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a married couple that love to host guests. We both have professional careers. We love the arts, classical and jazz music, discovering new restaurants and love to travel. We understand the hospitality business well from professional experience and make it our point to give our guests an amazing 5 star experience every time.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We love this property because it is the perfect convenient to most all of Los Angeles with easy access to the freeways. It is very close to Sony and Fox Studios, famous shopping and attractions of Beverly Hills, the historic Culver City Arts district and newly renovated Century City with its incredible shopping. It is easy access to the beach areas and the train is just three blocks away, which goes directly to Santa Monica beach and downtown Los Angeles as well as Long Beach.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The property is relatively private set in a beautiful garden oasis setting. Very nice views thru a large glass bay window. Plenty of fresh air from the open skylight, big bay window for fresh air and light . The amenities of a five star boutique hotel with the thought put into making you feel that you have everything you could possibly need. Brand New Queen size high end quality Thermarest mattress with a custom platform bed with a cherry wood frame for an incredible nights rest. From yoga mats, to plush beach towels, a lightweight cooler for a picnics, to a large flatscreen TV for the sports or movies enthusiast with over 200 satellite channels, terry cloth robes, slippers and 100% 400-600 thread count cotton sheets and Egyptian towels. All our amenities are organic aromatherapy products from hand soaps, bath gels, shampoos, conditioners, body lotions and facial products. We have thought of everything.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες