Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ" 2B 2B κατοικία φιλική προς τα κατοικίδια

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ" 2B 2B κατοικία φιλική προς τα κατοικίδια

Συλλογή φωτογραφιών για "THE BEST COTTAGE WE'VE STAYED AT" 2B2B pet friendly cottage with private garden

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 45, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος "Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ" 2B 2B κατοικία φιλική προς τα κατοικίδια

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Turriff, Grampian
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNew Aberdour Beach16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟικία Duff (ιστορική έπαυλη)20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Fyvie Castle26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑμπερντίν (ABZ)61 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ" 2B 2B κατοικία φιλική προς τα κατοικίδια

Έχετε φύγει ποτέ μόνο για να βρείτε το κατάλυμα δεν είναι αυτό που έμοιαζε στις φωτογραφίες; Τα δωμάτια στις φωτογραφίες φαίνονταν μεγαλύτερα και φωτεινότερα από ό, τι στην πραγματικότητα και τα μεγάλα αφράτα πετσέτες διπλωμένα ωραία στις φωτογραφίες αντικαταστάθηκαν με εκείνα που έχουν δει καλύτερες μέρες;

Ανάμεσα στο εκπληκτικό τοπίο που προσφέρει η Βορειοανατολική Σκωτία, θα βρείτε ότι το Garden Cottage ταιριάζει με τις φωτογραφίες, τα δωμάτια είναι φωτεινά και φωτεινά και οι πετσέτες είναι πραγματικά μεγάλες και χνουδωτές. Δεν υπάρχει κρυφό εξάρτημα και παρέχουμε ακόμη και τα "μικρά πράγματα" όπως πούδρα πλυσίματος, δισκία πλυντηρίων πιάτων και επιπλέον binbags. Παρέχουμε επίσης αρχεία καταγραφής αν θέλετε να ανάψετε τον καυστήρα ξύλου.

Σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από το Αμπερντίν, 5 μίλια από το χωριό New Pitsligo, 8 από την πόλη Turriff (Gaelic Place of Round Hills) και πολύ κοντά με τα πόδια στις πολλές όμορφες παραλίες και τους κρυμμένους όρμους γύρω από αυτήν την περιοχή, μέσα στα εδάφη της οικογενειακής επιχείρησης μας στο πιο όμορφο, αλλά ιδιωτικό και ήσυχο περιβάλλον.

Τοποθετήστε καλά μακριά από κάθε θόρυβο (αλλά αρκετά κοντά για να είναι στο κύριο δρόμο A98 Fraserburgh για Inverness σε λιγότερο από ένα λεπτό!) σημαίνει ότι θα απολαύσετε έναν πραγματικά ήρεμο προορισμό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε ακόμα άλμα στο αυτοκίνητο έτοιμο να εξερευνήσετε μέσα σε λίγα λεπτά. Χωρίς άλλα ενοικιάματα σε κοντινή απόσταση μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ήσυχη διαμονή.

Η πρόσφατη εγκατάσταση ενός βιομάζας λέβητα σημαίνει αυτό το ανεξάρτητο εξοχικό σπίτι είναι υπέροχο ζεστό 24/7 και σας προσφέρει ένα σπίτι-μακριά από το σπίτι διακοπές ενοικίασης δεν θα θέλετε να φύγετε.

Με όλα τα δωμάτια με θέα στον κήπο και Graded 4 * by Visit Scotland, το Garden Cottage καλωσορίζει επισκέπτες που επιστρέφουν κάθε χρόνο, έχει ουδέτερα χρώματα σε όλο το μήκος, είναι διπλό τζάμι, πολύ άνετο και εξαιρετικά άρτια εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε. Είναι όλα στο ένα επίπεδο που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους.

Προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα, το Garden Cottage διαθέτει ιδιωτική είσοδο, με μεγάλο χώρο στάθμευσης για πολλά αυτοκίνητα, καθώς και έναν προστατευμένο κήπο με μεγάλο γκαζόν, το οποίο είναι εξαιρετικό για παιχνίδια με μπάλα.

Ανάμεσα στα ώριμα δέντρα κάστανων μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό πρωινό ή μπάρμπεκιου στην αίθριο, η οποία βρίσκεται σε πλήρη ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με θέα την μεγάλη (περιφραγμένη) λίμνη και τον υπέροχο κήπο.

Το κεντρικά θερμαινόμενο εξοχικό σπίτι διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας / τραπεζαρίας / καθιστικού (27ft x 18ft) με σόμπα ξύλου και η κουζίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και καφετιέρα καθώς και μια καλή επιλογή μαγειρικών σκευών κλπ. Το βοηθητικό δωμάτιο, ακριβώς έξω από την κουζίνα, διαθέτει πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, σίδερο & σιδερώστρα και καταψύκτη.

Το σαλόνι / τραπεζαρία έχει 2 δερμάτινους καναπέδες με ταιριασμένο υποπόδιο και καρέκλα με κουβάδες, τραπεζάκι καφέ, τραπέζι, μεγάλο τραπέζι με 6 καρέκλες, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη Freeview, μικρό στερεοφωνικό σύστημα και πολλά βιβλία και cd. Οι πόρτες από το καθιστικό οδηγούν στο αίθριο.

Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια: το ένα με ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για τα ρούχα σας, καθώς και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ντουλάπα, συρταριέρα και κομοδίνα. Υπάρχει επίσης ένα z-κρεβάτι & airbed που είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά.

Το εξοχικό σπίτι διαθέτει ιδιωτικό ντους στο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και υπάρχει ένα μπάνιο δίπλα στο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Αυτό το μπάνιο διαθέτει ντους πάνω από το μπάνιο.

Βάζουμε ένα καλάθι καλωσορίσματος και υπάρχει τσάι, καφές, ζάχαρη, αλάτι & πιπέρι κ.λπ. στο ντουλάπι.

Τα σεντόνια, πετσέτες και ηλεκτρικό ρεύμα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και το δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο στο εξοχικό σπίτι.

Το Garden Cottage απέχει μόλις λίγα μίλια από τα μικρά χωριά New Pitsligo, Cumminestown και Strichen. Το Turriff, όπου θα βρείτε τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ, όπως το Tesco, το Costcutter και το Co-Op, απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το Turriff προσφέρει επίσης μια πολύ καλή ποικιλία από καφετέριες, εστιατόρια, κρεοπωλεία, τοπικά ανεξάρτητα καταστήματα και κομμωτήρια.

Το Garden Cottage βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για να επισκεφθείτε τα κοντινά ψαροχώρια και τις όμορφες παραλίες - μερικές από τις οποίες είναι βραβευμένες. Τα μονοπάτια του Κάστρου και του Ουίσκι είναι εύκολα προσβάσιμα και υπάρχουν πολλά εξαιρετικά γήπεδα γκολφ σε πολύ μικρή απόσταση. Οι θέσεις ψαρέματος και σκοποβολής είναι επίσης κοντά.

Για φαγητό στην περιοχή, το Turriff και το Banff έχουν εξαιρετικά εστιατόρια, το μικρό ψαροχώρι του Pennan, όπου θα βρείτε μια ζεστή μικρή pub, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Λίγο πιο πέρα κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής υπάρχουν όμορφα μικρά καφέ και παμπ στο MacDuff, το Portsoy, το Gardenstown, το Whitehills και το Cullen.

Είμαστε πολύ φιλικοί προς τα κατοικίδια, και καλωσορίζουμε καλά συμπεριφερόμενα σκυλιά, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να μας ενημερώσετε τη στιγμή της κράτησης αν συνοδεύουν κατοικίδια ζώα. Επίσης, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσουμε το κόστος σας χωρίς να χρεώσουμε ένα κατοικίδιο ζώο ή να ζητήσουμε μια κατάθεση καθαρισμού. Σε αντάλλαγμα σας ζητάμε να σέβεστε το αίτημα του σπιτιού μας να επιτρέψουμε μόνο τα σκυλιά στην κουζίνα / καθιστικό.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να φτάσουν οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 16:00 και για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε για τους επόμενους επισκέπτες μας, σας ζητάμε να αποχωρήσετε μέχρι τις 10 το πρωί.



Διαχειριστής καταλύματος

Anthony & Carrie Windsor
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
3 children max - the youngest should be under 6

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Max 2 and this MUST be confirmed at booking

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Turriff

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Turriff) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Banff και Μουσείο των Σκωτσέζικων Φάρων, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θαλάσσιο ενυδρείο Macduff και Παγωτό Portsoy. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Turriff, Grampian

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Banff - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • New Aberdour Beach - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικία Duff (ιστορική έπαυλη) - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Fyvie Castle - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστ. του Αμπερντίν - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αμπερντήν, Σκωτία (Abz-Αμπερντήν): 73 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Eli's - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pitsligo Arms Hotel - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lastbus Works Canteen - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Four C's Cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fisherie Country Centre - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 69 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 70 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exelent holiday
Good accommodation very private Will return later this year with our different friends
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Teresa C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent cottage
Carrie and Anthony have a beautiful, warm, well equipped cottage. We couldn’t ask for anything more. The dogs loved the walks, we loved the Red and Roe Deer Would we go back there again, yes, definitely
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Gordon F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic cottage
What a fabulous week we had. The cottage is so comfortable and the owners have thought of practically everything to make it a lovely experience. The area has lots to offer and we had some great days out. Thank you Anthony and Carrie for everything
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kerry H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Holiday
Garden Cottage is the best accommodation we have ever stopped in. Fabulous welcome hamper on arrival there is everything you could ask for . It is like home from home. So many places to visit and a beautiful location. Places we visited were Cullen, Portsoy (try the ice cream and waffles it’s a must) head up the coast towards Gardenstown and Crovie there are some lovely beaches and spectacular coastline. If you don’t mind driving the Cairngorms are about a 2 hours away. We visited Glenmore and Loch Ness. The views and surroundings are amazing. The owners were lovely and very helpful. Freddie & Lola their dogs were very friendly we loved seeing them as did our dogs. Definitely recommend this property outstanding thank you for a fantastic stay!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

D D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best cottage ever visited
Cannot falter anything. We thoroughly loved the accommodation and excellent hospitality we received. ❤️
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Anthony & Carrie Windsor

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The Farmer & His Wife :)

Both originally from Northern Ireland, Anthony has lived here since his father purchased the farm in 1971. We love welcoming guests here.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We welcome returning guests back year after year and we think that speaks volumes! Come listen to the birdsong, relax and unwind while you sit in the garden planning your next day trip.

We were thrilled to learn we'd been awarded a TripAdvisor Traveller's Choice Award.
This aware is a recognition by guests who value the cottage and the surroundings.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Spending time in this idyllic place .... you'd be silly not to!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων