Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Προσιτό Studio Condo στον παράδεισο

Προσιτό Studio Condo στον παράδεισο

Συλλογή φωτογραφιών για Affordable studio apartment in paradise

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Προσιτό Studio Condo στον παράδεισο

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα49 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
St. Thomas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sapphire7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Smith Bay Beach17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Secret Harbour8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Προσιτό Studio Condo στον παράδεισο

Μονάδα Sapphire Village 200 - St. Κτίριο Maarten, St. Thomas, 00802, VI

Αυτό το Saint Thomas Condo Rental βρίσκεται στο USVI ανάμεσα στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας της Καραϊβικής.

Ξεκινήστε με το ταξίδι σας στο St. Το αεροδρόμιο Thomas, STT είτε ενοικιάζει αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο είτε ταξιδεύει με ταξί στο διαμέρισμα. Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, απλά θυμηθείτε να οδηγείτε στα αριστερά. Τα ταξί είναι άμεσα διαθέσιμα, δεν είναι σίγουρα εάν το UBER είναι διαθέσιμο ή όχι.

Το Sapphire Hill Village έχει υποβληθεί πρόσφατα σε ανελκυστήρα προσώπου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι χώροι είναι καλά διατηρημένοι και τα κτίρια είναι όμορφα διατηρημένα. Υπάρχει κάποια κατασκευή που θα συνεχιστεί στην περιοχή για την επισκευή ζημιών από τις καταιγίδες από το 2017 Hurricanes.

Το ολοκαίνουργιο στρώμα αφρού Sealy Memory (Ιούλιος 2019) είναι πολύ άνετο και νέες κουρτίνες συσκότισης για να κρατήσουν το φως της ημέρας νωρίς το πρωί.

Υπάρχει συντόμευση για την παραλία, περίπου 5 λεπτά με τα πόδια, μέσω της Μαρίνας Sapphire όπου διατίθενται charters για ψαροντούφεκο, αθλητικό ψάρεμα και περιστασιακά αξιοθέατα. Η παραλία Sapphire είναι ιδανική για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Κατάδυση με αναπνευστήρα παρέχεται για τους επισκέπτες στο condo. Υπάρχουν τρεις μάσκες και αναπνευστήρες και 2 σετ πτερυγίων. Το condo είναι κοντά στο Red Hook, όπου μπορείτε να πάρετε το πλοίο προς St. John, αρπάξτε ένα γεύμα ή πηγαίνετε για ψώνια.

Η μονάδα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, το επίπεδο Walk-In είναι ο δεύτερος όροφος. Με άλλα λόγια υπάρχει μία σκάλες για να μπείτε στη Μονάδα. Είμαστε στην Αγ. Maarten Bldg στο αριστερό άκρο.

Η τέλεια απόσυρση των ζευγαριών

Η ενοικίαση του Saint Thomas Condo προσφέρει εξαιρετική τοποθεσία και είναι πολύ ζεστό. Παραλία, πισίνες και εστιατόριο βρίσκονται στην ιδιοκτησία. Κοντά στο πλοίο προς το St. John που είναι απλά όμορφο. Η χαλαρή ατμόσφαιρα του Condo είναι ιδανική για να βρεθείτε στο μπαλκόνι, τις εγκαταστάσεις ή ως βάση για όλες τις περιπέτειές σας.

Τέλεια Honeymoon Spot

Ψάχνετε για αυτό το Special Somewhere για να κάνετε την ξεχωριστή σας μέρα ακόμα πιο αξέχαστη; Δεν φαίνεσαι πια. Το σημείο στο Sapphire On St. Ο Thomas, που βλέπει προς τα αριστερά, προσφέρει το απόλυτο σε Τροπικά Γάμους. Τα Κοκκοφοίνικα δίνουν το δρόμο για τη νύφη να περπατήσει κάτω και το Backdrop είναι η όμορφη θέα των Blue Waters και των Τροπικών Νησιών. Το καλύτερο μέρος για έναν τροπικό γάμο είναι ότι το ταξίδι του μέλιτος σας είναι ήδη εκτός δρόμου και το condo είναι κοντά!

ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ

Αυτό δεν είναι σαν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έχετε μόνο ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο. Αυτό είναι ένα Condo. Υπάρχει μια μικρή κουζίνα με επιφάνεια μαγειρέματος glasstop, φούρνο μικροκυμάτων με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και καταψύκτη, φρυγανιέρα, καφετιέρα και φυσικά ένα Blender! Υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο, καθιστικό με pulleseat που κοιμάται ένα και ένα queen κρεβάτι. Υπάρχει τραπεζαρία με καρέκλες και τηλεόραση LCD με DVD player. Υπάρχει WiFi στο condo. Όταν εργάζεστε, υπάρχει κοινοτική WiFi στις πισίνες και το εστιατόριο, απλά ρωτήστε τον μπάρμαν για τον κωδικό πρόσβασης.

Η Sapphire Beach βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Condo. Υπάρχει ένα καράβι ενοικίασης που έχει paddleboards και άλλα αντικείμενα για να κάνει μια μέρα στη διασκέδαση παραλία. Κατάδυση με αναπνευστήρα παρέχεται στο condo για χρήση από τους επισκέπτες καθώς και καρέκλες και ψυγείο. Στη δεξιά και αριστερή πλευρά της παραλίας θα βρείτε το καλύτερο ψαροντούφεκο πάνω από τον ύφαλο. Στο κέντρο της παραλίας υπάρχουν γρασίδι με θαλάσσιες χελώνες και άλλη θαλάσσια ζωή.

Απολαύστε την γαλήνια ψαροντούφεκο στα κρυστάλλινα νερά, καθώς βλέπετε μια ποικιλία θαλάσσιας ζωής όπως τα πολύχρωμα ψάρια, τα κοράλλια ζωντανά, τους θαλασσινούς ανεμιστήρες και την περιστασιακή θαλάσσια χελώνα. Κοιτάξτε, αλλά ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ. Κάποιο κοράλλι μπορεί να τσίμπημα, και το άγγιγμα το σκοτώνει. Διατηρήστε αυτήν την πηγή για να απολαύσετε όλοι!

Σας ευχαριστούμε που εξετάσατε τη διαμονή σας στο διαμέρισμα μας για το ταξίδι σας στο όμορφο νησί του St. Θωμάς. Το Sapphire Hill Village, όπου βρίσκεται το Condo, βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νησιού. Είναι κοντά στο Ferry που σας μεταφέρει στο St. John και απέχει λίγα βήματα από τη μαρίνα που προσφέρει αφθονία ημερήσιων εκδρομών σε διαφορετικούς χάρτες. Αν ψάχνετε για ένα κομμάτι του παραδείσου τότε το έχετε βρει. Τροπικά αεράκια είναι πάντα αισθητή στο μπαλκόνι που αντιμετωπίζει στην κυρίαρχη εμπορικούς δρόμους. Η παραλία Sapphire βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το εργαλείο κολύμβησης με αναπνευστήρα βρίσκεται στο condo για τους επισκέπτες. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαμονή σας αξέχαστη, με τον καλύτερο τρόπο. Το μόνο που ζητάμε είναι ότι αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Και θυμηθείτε, αυτό είναι το σπίτι μας, παρακαλώ σέβεται όπως θα κάνατε και το δικό σας. Σας ευχαριστούμε και πάλι για το ενδιαφέρον σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Property Manager/Owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please treat our condo with the same respect you would your own home. See rental agreement for Condominium Association Rules.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Red Hook

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη St. Thomas. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Sapphire και Παραλία Coki. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση, κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
St. Thomas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Sapphire - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Smith Bay Beach - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Secret Harbour - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Coki - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θαλάσσιο Πάρκο Coral World Ocean Park - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Tap & Still - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Hook’d - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Captain Quin's Rum Bar - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Sapphire Beach Bar - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Tarpon’s Table - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 75 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

9,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rich L., Burlington, NJ

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
On Island Time at Sapphire
First I want to say Thank you for opening your little slice of paradise to us. It was the perfect place to stay for our anniversary getaway. The unit had all that we needed, the bed was very comfortable and all the extras made our trip enjoyable. The view from the balcony was so nice, it was so relaxing to just sit and have drinks in the evening or coffee in the morning. Sapphire Beach is one of the best beaches on St Thomas and this unit is a short walk or quick drive down to blue waters of the Caribbean. Would highly recommend and would definitely stay here again the next time we are On Island Time. Thank you again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Jerry P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
St. Thomas Paradise
Our stay in St. Thomas was wonderful. Our unit was clean and comfortable and the view from the patio was beautiful. .
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

christie e.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing View!
This condo had just what we needed! The view from the porch and the bed were amazing. We enjoyed having breakfast in the porch each morning. Easy walk to the beach, the docks, the bagel breakfast spot and the restaurant by the pool. We easily caught taxis to Red Hook where we visited the grocery and restaurants. We took the ferry to St John’s multiple days. We don’t require fancy furniture and pick what we rent by location and price and this place was perfect for us. Can’t wait to go back.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

8/10 Καλό

Gary D

Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Vicki D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best location on St. Thomad
Our second trip to Sapphire Beach and it remains the best spot on the island. The on-site restaurant is excellent for all meals and is closed on Mondays. Red Hook is a five minute ride on the open air jitney for one dollar - it can’t be beat. Either take the same jitney onto the shopping center and change to the returning ride, or pay $ 15 for a 2 people cab ride back to the condos. Yes, the condos are small but the view is incredible and there is plenty of room for 2 people.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Property Manager/Owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I grew up in Florida and my wife grew up in St. Thomas. We've been going to St. Thomas together and with our family since 2000. We finally reached a point in our lives when we decided to get our own little piece of paradise.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My wife grew up at Sapphire Beach. First living at Crystal Cove then moving up the hill to Sapphire Village. It's great for us going to Sapphire Hill Village as a family and listening to her share her childhood memories with our kids. The grounds are maintained nicely and the location is just great.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The condo is just a short walk to the Beach and Marina as well as being located around the corner from Redhook and the Ferry Dock to St. John. The East End of the Island is more quiet than Downtown and who wants to be caught up in the hustle bustle while Vacationing on a Tropical Island?

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων