Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Wildlife Paradise - Φανταστική θέα στον Περσικό Κόλπο και στην Πισίνα

Wildlife Paradise - Φανταστική θέα στον Περσικό Κόλπο και στην Πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Casa del Sol - Quiet Wildlife Paradise with Fantastic Ocean Views

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 30, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 30, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 30, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Wildlife Paradise - Φανταστική θέα στον Περσικό Κόλπο και στην Πισίνα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pavones
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Παβόνες21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλαγιά Παβόν26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGolfo Dulce55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Wildlife Paradise - Φανταστική θέα στον Περσικό Κόλπο και στην Πισίνα

Ο κόλπος του Pavones είναι μία από τις λίγες πραγματικά παρθένα γωνιές του παραδείσου αριστερά στην Κόστα Ρίκα, όπου απειλούμενα γεύμα πιθήκων σε οπωροφόρα δέντρα στο πλάι του δρόμου, οστρακιά αρά squawk εναέρια και γιγαντιαία εκθαμβωτικό μπλε πεταλούδες πτερύγιο από. Μέσα σε αυτή την ομορφιά είναι όπου θα βρείτε το 150 στρεμμάτων Finca Estrella και τέσσερα σύγχρονα σπίτια της ενοικίασης, το Casa del Sol έχει μία από τις πιο υπέροχη θέα. Οι γείτονες είναι όλα υπέροχα φιλικό ticos (κατοίκων της Κόστα Ρίκα), έτσι, αν θέλετε να απορροφήσουν το πραγματικό Κόστα Ρίκα πολιτισμό, αυτό είναι το μέρος για να μείνετε. Finca Estrella απέχει μόνο μερικά λεπτά από τις πανέμορφες παραλίες, δροσερά ποτάμια και τις τοπικές διαλείμματα surf.

Σας περιμένουν στο Casa del Sol είναι άνετους καναπέδες και στρώματα, σκεπαστή βεράντα, ιδανική για χαλάρωση, τη διασκέδαση και την απορρόφηση των απόψεων που κόβει την ανάσα / εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα ή κοιτούσαμε τα αστέρια, μια παλάμη καλυμμένη Rancho, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια αιώρα και να ταλαντεύεται στο αεράκι με τη ζέστη της ημέρας - όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια φανταστική διακοπές.

Οι παραλίες είναι άγριο και εντυπωσιακό, το ιδανικό είδος για την παραλία-χτένισμα, και τα ζεστά νερά είναι φανταστικό για surfing (rent a board) και boogie boarding. Ή, αν έχετε όρεξη για κάτι διαφορετικό, ακολουθούν τα δελφίνια βλέποντας ασημί Jumping Fish στα κύματα, ενώ μπορείτε stand-up paddleboard στο νερό σε τέλεια Πηλίου. Αν προτιμάτε να μείνετε πάνω στην άμμο, στη συνέχεια, υπάρχει μια μυριάδα των όμορφο σπόρους για να βρει, kite surfers-να θαυμάσετε, θαλασσοπούλια από τη δωδεκάδα. Σήκωσε τα ψάρια για τη σχάρα στο δρόμο για το σπίτι από τους ψαράδες, πιθανότατα μόνο τους συντρόφους σας στο ατελείωτο τέντωμα της άμμου τέλεια. Οι ντόπιοι ψαράδες θα υποχρεώσει ευτυχώς αν θέλετε να συμμετάσχετε μαζί τους στις βάρκες τους για να πιάσει κάποια σκουμπρί, λαβράκι, σφύραινες (robalo), κυνηγούς (λαμπούγγα) ή λυθρίνι. Για τους πιο τολμηρούς, παράκτια ή ανοιχτής θάλασσας μπορεί να κανονιστεί με Zancudo Lodge ή τις μαρίνες της Γκολφίτο. Ακτοπλοϊκά ταξίδια μπορούν επίσης να οργανωθούν για επισκέψεις στο Osa Peninsula, τα Orchid Gardens, Καταφύγιο Αγρίων Ζώων, Zipline Canopy Tours ή καγιάκ στο Ρίο Coto (River) - Οι φάλαινες, δελφίνια και χελώνες συχνά spotted από τις βάρκες. Μπορείτε ακόμη και να waterski και kite-surf!

Trek με τα παιδιά μας, Freddy και Enrique, γύρω από την εκτεταμένη Finca πουλί / πεταλούδα / άγριας ζωής βλέποντας μεταξύ των μυριάδων εξωτικά λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα - ανανάς, μάνγκο, καρπούζια, παπάγια, κάσιους, ένας θαυμάσιος τύπος του λίτσι, καρύδες, γκουάβα, κακάο (ναι, μπορείτε να κάνετε σοκολάτα!) φασόλια παγωτό, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, γκρέιπφρουτ και όλα αναπτύσσονται στο Finca. Ή το κεφάλι προς τις τοπικές καταρράκτες - με τα πόδια ή να πάρετε τα άλογα - και το μεσημεριανό γεύμα στην δροσερή σκιά για ποώδη κορμούς πριν πάρετε την κατάδυση και σκαρφαλώνοντας στα βράχια να σταθεί κάτω δροσιστικό χείμαρρο τους καταρράκτες ». Η «Pozo» - κολύμπι τρύπα - στις όχθες του ποταμού Cuervito είναι ένα must σε μια καυτή ημέρα. Πηδήξει από βράχους ή πεσμένα κούτσουρα και να χαλαρώσετε σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον, ακούγοντας ζούγκλα σας μουσική ». Ο χρυσός έχει βρεθεί στην τοπική ποτάμια οπότε ας τα παιδιά ξέρουν αν θα θέλατε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε χρυσό panning.

Στις «ανάπαυση» ημέρες, οι αιώρες από την όμορφη 18m πισίνα θα σας περιμένει. Swing ήρεμα ακούγοντας τις toucans, κάνοντας κλικ πεταλούδες, το βούισμα των κολιμπρί »τα φτερά, οι παπαγάλοι« φλυαρία ή άλλα εξωτικά πουλιά (πάνω από 200 είδη έχουν εντοπιστεί) και Freddy ή Enrique θα σας ωθήσει απαλά όταν το πιθήκους / βραδύποδες / οτιδήποτε άλλο σας Θα ήθελα να δω είναι γύρω. Ή χαλαρώστε και αφήστε Χάρης ζωγραφίζει ζούγκλα λουλούδια σε toe-νύχια σας ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι από το σπίτι διακοπών σας μαζί σας ......

Τα στόμια νερό από τη διάβαση φάλαινες έχουν επισημανθεί από το Finca - ο κόλπος σφύζει από θαλάσσιας ζωής έτσι ώστε να έχετε πάντα μια επιφυλακή.

Διαβάστε 'ένα φίλο γέλια »από Jo Freeman για την αστεία και αληθινή ιστορία της ξεκίνημά μας. Απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον έχει ονειρευτεί την αλλαγή της ζωής τους. Διαθέσιμο από το Amazon.

Διαχειριστής καταλύματος

Krystin Chavarria
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
This house is located in a very tranquil neighborhood with other homes nearby. We ask that you keep the noise to a minimum between 9pm and 6am.
The washing machine cannot handle heavy loads. Please do not overload the washing machine as it will break.
Do not leave wet clothing or towels on any of the wooden furniture. It will cause the wood to mold and warp.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Pavones

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Pavones) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα του Golfito και Αποβάθρα του Πουέρτο Χιμένες, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πλαγιά Παβόν και Παραλία του Παβόνες. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Pavones

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία του Παβόνες - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλαγιά Παβόν - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικοσύστημα Rio Coto Mangroves - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golfo Dulce - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Cacao - 110 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γκολφίτο (GLF): 107 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café de la Suerte - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bruschetta La Piña - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Ebenezer - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar la Guagara - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • soda la plaza - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dean M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved it
I absolutely loved staying there. Kristin was incredible. I arrived solo and had no idea what to do. Kristin was excellent at giving me places to go and events that I could go to also. Her husband Eric was awesome too with anything that needed repaired. Freddy too! All super nice, super friendly group of people. I am staying there again.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Melissa F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A better paradise than we could have imagined
In a short sentence: this place is special. We have never been anywhere as magical as Pavones. We had the luxury and privacy of a jungle home with all the amenities, while still having the ability to go into town, meet locals, and make friends. The Finca is an amazing community. We were treated like family from the moment we arrived. Freddy was kind and responsive to every need. Crispin was attentive, and made sure the house had everything we neeeded to be comfortable. Grace cleaned and did our laundry each week to perfection. We got massages with Beti right on our porch, serenaded by the sounds of the ocean and the jungle. The view from the property was unbeatable. Despite being 20+ minutes from Pavones proper, this was the escape we craved. We enjoyed being in town, but always relieved to return to the Finca for ultimate relaxation and the pool. The wifi allowed us to hold frequent Zoom calls. We were able to remotely work without any trouble. Freddy was patient and kind and took time to practice Spanish with us. Our Spanish rapidly improved during our stay. The locals are happy to teach you and they are equally grateful to learn more English. Enrique took us on many tours and opened up his home to us for the holidays. We loved hearing about the history of Pavones, as both Enrique and Freddy's families have been there for generations. This was immersion, not tourism. And it was better than we could have imagined. We can't wait to return.
Πραγματοποίησε 36 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Dieter D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
super
super
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

8/10 Καλό

Kara F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best view and peaceful
For tranquility and disconnecting from a modern world, this rental was perfect. We stayed for 2.5 months and enjoyed the epic view, scenery, pool, and small surfer town of Pavones. The roads are rough, be sure to have a 4x4 with high clearance. You’re also in the middle of nowhere and can expect 30 minute travel time to Pavones. Not recommended for families with health conditions as any emergency would be a great risk. Don’t expect reliable Wi-Fi. Overall, we enjoyed our stay. The hosts are very helpful and compassionate. Freddy and Grace, the local support, made us feel like family.
Πραγματοποίησε 85 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Dieter D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
war spitze
einsam im Dschungel. wilde Anfahrt über steile Schotterstrasse. SUV tut gut
Πραγματοποίησε 32 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Krystin Chavarria

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων