ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλύτερα κρυμμένο μυστικό από τον κόλπο

Καλύτερα κρυμμένο μυστικό από τον κόλπο

Συλλογή φωτογραφιών για Best Kept Secret By the Bay

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Αίθουσα παιχνιδιών

Επισκόπηση καταλύματος Καλύτερα κρυμμένο μυστικό από τον κόλπο

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Fishing Creek, MD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜέση Νήσος Χούπερ8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάτω Νησί Χούπερ14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέμπριτζ, Μέριλαντ (CGE-Cambridge - Dorchester)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλύτερα κρυμμένο μυστικό από τον κόλπο

Ξεκινήστε την ιστορία σας στο νησί Hooper, που περιβάλλεται από τον κόλπο Chesapeake και Honga River στο Μέριλαντ ανατολική ακτή.
Το μοναδικό αυτό νησί είναι ένα «πρέπει να κάνει" στη λίστα κουβά σας.

Απολαύστε Maryland καβούρια, με εντυπωσιακή θέα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα!

Νησί Hooper έχει κανένα αξιοθέατα, Νησί Hooper "είναι η έλξη!"
Οι έφηβοι 13 και άνω είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι πρόκειται για ένα νησί με πολύ ωραία θέα, κατάλληλο για ενήλικες.

Απολαύστε τη διαμονή σας στο νησί Hooper, όπως σας περιβάλλουν τον εαυτό σας σε αυτό το ευρύχωρο Σύγχρονη Ranch με υπέροχη θέα στον κόλπο απέναντι από το δρόμο. Καθίστε και ταλαντεύεται στο συνημμένο καλυμμένο μέρος, ενώ Ospreys, μπλε ερωδιούς και αετοί πετούν από.
Απολαύστε το δικό σας ιδιωτική αποβάθρα γύρω από τη στροφή στο Riverside Μικρή Dock είναι μεγάλη για crabbing, αγκυροβόλιο ένα μικρό καΐκι ή απλώς χαλαρώνετε με τον πρωινό καφέ ή το κρασί το βράδυ. Είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σπίτι.
Επίσης περιλαμβάνεται ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας, απευθείας τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, σταθερού τηλεφώνου για τοπικές κλήσεις και ένα vintage Auto Επιστροφή Μπιλιάρδο στο οικογενειακό δωμάτιο για τη διασκέδασή σας. Υπαίθρια παιχνίδια στο υπόστεγο.
Πρόκειται για ένα σπίτι για ενήλικες ταιριάζει καλύτερα για ενήλικες παραθεριστές. 5 Ενοικιαζόμενα Μέγιστη. Παιδιά άνω των 12 είναι ευπρόσδεκτοι! Συγνώμη δεν υπάρχουν κατοικίδια ζώα! Απαγορεύεται το κάπνισμα.

Φέρτε το ποδήλατό σας, καγιάκ ή βάρκα, εύκολη πρόσβαση με 2 δωρεάν δημόσια ράμπες κοντά στο σπίτι ..... μεγαλύτερα σκάφη πάνω από 14 πόδια μπορούν να αγκυροβολημένο στο κοντινό Μαρίνα, μικρά σκάφη μέχρι 18 'μπορούν να μείνουν στην αναποδιά στο δρόμο ή μικρές Jon βάρκες μπορούν να συνδεθούν μέχρι να δέσει. Πεζοπορία, ποδηλασία και φυσικά crabbing από την ιδιωτική αποβάθρα λίγο σας στην όχθη του ποταμού ... ενοικίαση Καγιάκ, ενοικίαση ποδηλάτων και διατίθεται στο νησί βάρκες ναύλωσης και στο Καταφύγιο Μαύρο Νερό κοντινή απόσταση.
Όσοι ξυπνούν νωρίς, παρακολουθήστε οι ντόπιοι φέρει την ψαριά της ημέρας. Όσους ξυπνούν αργά, να απολαύσουν τη φύση σε όλο της το μεγαλείο!
De άγχος και να απολαύσετε ένα ήσυχο και γαλήνιο διακοπές που περιβάλλεται από την Chesapeake Bay, Επιστροφή Creek και του ποταμού Honga. Ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση, απόδραση φίλους, λάτρεις της φύσης, τα σκάφη όλων των ειδών, καλλιτέχνες, φωτογράφοι, συγγραφείς, ιστορικοί και ο παράδεισος παρατηρητές πουλιών.
Πηγαίνετε περίπατο και ποδήλατο κατά μήκος της διαδρομής ποδήλατο γραφική. Παρακαλώ σημειώστε: υπάρχει μια μικρή παραλία ρηχές από το Causeway στην όχθη του ποταμού για να κοσκινίσει μέσα από την άμμο της θάλασσας για το γυαλί και το βέλος αντικείμενα, ή ψάρια από το σημείο ... Απλά φέρτε την καρέκλα σας παραλία, καλάμι, παπούτσια παραλία, πετσέτα και μια τσάντα για να συλλέξει θάλασσα θησαυρούς σας.

Η κοντινή πόλη του Cambridge φιλοξενεί εστιατόρια, διασκέδαση, παραλείψτε κρουαζιέρες υποδοχή, καταστήματα, θέατρα, γκαλερί τέχνης, αντίκες, κ.λπ. Κάτι που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον πρόσφατα κατασκευασμένο φάρο στη δημόσια μαρίνα και να επισκεφθείτε το νεόκτιστο μουσείο Harriot Tubman σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Και ενώ είστε επισκέπτονται και να έχουν το χρόνο, να σχεδιάσετε μια ημερήσια εκδρομή στην παραλία και περιπάτου στο Ocean City. Περίπου 1. 5 ώρες οδήγησης. Ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε για μια ημέρα κολύμπι, διασκέδαση, το περπάτημα στον Πεζόδρομο και φαγητό σε εστιατόρια της περιοχής. Επίσης, ελέγξτε έξω Assateague Island, "η γη της άγριας πόνι« Απέχει μόλις 10 λεπτά από Όσεαν Σίτι.

Αν φτάσετε με αεροπλάνο, το πιο κοντινό μεγάλων αερολιμένων για Ντόρτσεστερ County, Μέρυλαντ είναι Σάλισμπουρι-Όσεαν Σίτι Wicomico Περιφερειακής αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα. Όταν στο νησί ... ποδηλασία, πεζοπορία, μηχανάκια, αυτοκίνητα, κ.λπ. Έλκει το δικό σας μικρό σκάφος, εάν οδηγείτε στο νησί. Μπορεί να ελλιμενίζεται σε ένα κοντινό μαρίνα κάτω από το δρόμο ... ή αν είναι αρκετά μικρά, άδεια για αναποδιά στο δρόμο. Ένα καγιάκ μπορούν να αποθηκευτούν σε μικρή ιδιωτική αποβάθρα σας γύρω από τη στροφή στην όχθη του ποταμού. Φέρτε το δικό σας ποδήλατα ή να νοικιάσετε ποδήλατα και καγιάκ και να περιηγηθείτε στα νησιά ή Καταφύγιο Μαύρο Νερό κοντινή απόσταση. Μπορείτε επίσης να έχετε τα σκάφη παραδίδονται σε ενοικίαση σας για διασκέδαση στον ποταμό και τον κόλπο.
Αυτό είναι τόσο καλό όσο παίρνει !!!!

Το σπίτι μας στο νησί είναι το «καλύτερα κρυμμένο μυστικό» από τον κόλπο.
Το σπίτι μας είναι μια εγκατάσταση NO SMOKING
Συγγνώμη ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΟΧΙ!
12 και άνω είναι ευπρόσδεκτοι.

Παρακαλούμε σημειώστε: Είμαστε κλειστά από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου ... Ανοίγοντας την ημέρα 1 Απρ. Κάντε κράτηση μοναδικές διακοπές σας τώρα!

Διαχειριστής καταλύματος

Joseph Pinho
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Children 13 and over are welcome!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φίσινγκ Κρικ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Φίσινγκ Κρικ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Cove Point Lighthouse και Φάρος Drum Point Lighthouse, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge και Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad National Historical Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Τεχνών Annmarie Sculpture Garden and Arts Center και Bay Country Shop. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μέση Νήσος Χούπερ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάτω Νησί Χούπερ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad National Historical Park - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harriet Tubman Museum and Educational Center - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Old Salty's - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Hall George W & Son - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Russell Hall Seafood - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A E Phillips & Son - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Terrapin Fish Co. - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 52 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Rob H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice, quiet, water oriented location
Excellent communication with owner regarding dock usage. Very tidy, clean home with nice screened porch and amenities. Close access to extraordinary fishing opportunities. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Elizabeth S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hoopers Island
Second stay at this residence, would come back again definitely!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Annette J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
Perfectly equipped and clean as a whistle. Only complaint is that the beds had too much foam rubber which made Them too hot for our taste. We had to adjust the air conditioning to cool the house down so that we could sleep. We enjoyed the surroundings and loved exploring. Dining out facilities were great and we had crab almost every dinner. Reading early in the morning on the front porch was wonderful. For peace and quiet, beauty and perfection, good food and and great supplies for at-home cooking, this place is ideal. We hated to leave but we did take crab home with us from the processing facility on the southernmost island below Hoopers. Exploring the marshy areas around us was a wakeup call about life in the area. We love to visit new places and this area was a real surprise. VRBO seems to attract the unusual. We have never been disappointed in their locales. It will be difficult to match this one.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

MaryAnne M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxation
This house is decorated so Cute very Cozy! It was my 66th Birthday and my daughter 40 came with me we enjoyed the quiet time adventures on the Island crabbing andbof course sone Music at Old Saltys. Great little getaway loved it ❤️
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Wayne B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome House
Very quiet quaint neighborhood. Very friendly people and very laid back relaxing feeling. Only very small water views from the house. The dock was very nice and the house has everything. Love the area and the fishing in Blackwater was challenging but successful.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Joseph Pinho

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We first came to Hooper"s Island in 2004, loved it so much that we had a house built across the road from the bay on a little quiet lane. We are into nature, and this is a perfect and safe place to enjoy nature at its finest. Great adult getaway.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

For the peaceful surroundings and lovely vistas. Starry nights and gorgeous sunsets! Quiet walks, beautiful bike rides, crabbing, fishing, boating, reading, bird watching or just sitting on the dock and enjoying an evening wine or morning coffee or a late afternoon glass of wine on your screened in porch or private dock.
Simply close your eyes and listen to the sounds of silence.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We fell in love with the island and designed our home to fit into the peaceful surroundings. There is so much history in the area.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες