Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Waterfront σπίτι w / ιδιωτική 43 ft αποβάθρα & φανταστική θέα! * Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων *

Waterfront σπίτι w / ιδιωτική 43 ft αποβάθρα & φανταστική θέα! * Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων *

Συλλογή φωτογραφιών για Waterfront home w/ private 43 ft pier & GameRoom!! fantastic views!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Αίθουσα παιχνιδιών
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Waterfront σπίτι w / ιδιωτική 43 ft αποβάθρα & φανταστική θέα! * Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων *

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα259 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Roper, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη του Chowan21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΈντεντον, Βόρεια Καρολίνα (EDE-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Northeastern)21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBarker House26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαEdenton Bell Battery Cannon26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Waterfront σπίτι w / ιδιωτική 43 ft αποβάθρα & φανταστική θέα! * Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων *

Μεγάλη υποχώρηση για την οικογένεια! Ελάτε να μας επισκεφθείτε στο Cypress Shores στις εσωτερικές όχθες του NC. Βρισκόμαστε κατευθείαν στο νερό! Και δεν είναι CONDO! Σκεφτείτε αυτό, ένα πολύ μεγάλο σπίτι με τέσσερα επίπεδα, 3 BR + Bonus room BR, με δύο από αυτά να είναι master σουίτες με τα πλήρη λουτρά τους? πολύ μεγάλο sunroom με υπέροχη θέα στο νερό? αίθουσα καρτών / οικογενειακό δωμάτιο / ημέρα? και μεγάλο δωμάτιο παιχνιδιών. Ναι, μπορείτε πραγματικά να μαγειρέψετε εδώ, και όχι μόνο μια πολύ μεγάλη κουζίνα, αλλά έξω από σχάρες (φυσικό αέριο και κάρβουνο). Πολλά δωμάτια για να συγκεντρωθούν one-on-one και ένα για πολλούς για τις μεγάλες συνομιλίες και την οικογενειακή διασκέδαση. Δεν μπορείτε να νικήσετε την ιδιωτική προβλήτα για όλη την οικογένεια και τους φίλους. το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ με μια μαρίνα που βρίσκεται κοντά.

Το Cypress Shores είναι οι διακοπές που περιμένετε να έχετε, με ένα μέρος απευθείας στον ήχο Albemarle Sound, την υγιή πλευρά των εξωτερικών τραπεζών. Αυτή η τοποθεσία έχει τη φύση σε αυτό που είναι καλύτερο με τα ψάρια κολύμπι και τα άλματα, χήνες, πουλιά, και γλάροι θάλασσα στον αέρα, μια ησυχία μακριά από το θόρυβο της ζωής της πόλης, και αστέρια πάνω από κάθε σαφή νύχτα. Είναι διακοπές που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Για εκείνη την τέλεια διασκέδαση και χαλάρωση ημέρα, και τελειώνει με έναν αναζωογονητικό αδιάκοπο ύπνο τη νύχτα. Βρίσκεται κοντά στο Edenton, NC στις εσωτερικές όχθες του NC θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε στην άκρη του νερού με τη δική σας ιδιωτική προβλήτα σε πλήρη θέα.
Αυτό το μεγάλο σπίτι διακοπών βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό.
Υπάρχουν πολλά ακίνητα εδώ, περίπου μισό στρέμμα και οι απόψεις είναι εξαιρετικές. Θα είστε σε θέση να ψήνουν στην αυλή, με μια επιλογή από σχάρες αερίου ή κάρβουνο. Απολαύστε το απαλό αεράκι από το νερό. Χαλαρώστε σε μια καρέκλα Adirondack στο ευρύ ανοικτό κατάστρωμα που επιβλέπει το νερό.
Αυτό το σπίτι έχει εξαιρετική αλιεία - καλαμάρι, μπάσο, βράχος, καβούρια, απογυμνωμένο μπάσο και πολλά άλλα. Βρίσκεστε στο νερό και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής, όπως NC Faraves, NC Ενυδρείο, ιστορικές πόλεις και αξιοθέατα πολιτικού πολέμου, Wright Brothers Memorial, Ridge Jockey, The Lost Colony, και πολλά άλλα. Αυτό το όμορφο σπίτι και το σπίτι είναι πλούσιο σε πολυτελή καταλύματα και τη φυσική άγρια φύση. Δείτε τις συνημμένες εικόνες και τον ιστότοπο (). Αυτό το σπίτι έχει το δικό του 43 τετ. Μεγάλη προβλήτα, ιδανικό για ψάρεμα, κολύμπι, καθιστικό, βαρκάδα, κλπ. Μεγάλη διασκέδαση οικογένειας. Αυτό είναι το νερό μπροστά με τον τρόπο που ήταν, ένα σπίτι απευθείας στο νερό χωρίς γείτονες condo! Το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, καθιστικό, αίθουσα με χαρτιά, μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας με ξύλινα δάπεδα, 3 πλήρη μπάνια, μεγάλο γκαράζ / γκαράζ. Πλήρως επιπλωμένο. Με τηλεόραση μεγάλης οθόνης. Κεραμική κουζίνα, φούρνος, φούρνος, καταψύκτης, φούρνος μικροκυμάτων, εξωτερική ψησταριά για μαγείρεμα, συσκευές όπως πλυντήριο / στεγνωτήριο. Το σπίτι έχει 4 διαφορετικά επίπεδα, κοιμάται στα δύο ανώτερα επίπεδα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη είναι στο χώρο του ξενοδοχείου, πιάτα, σκεύη φαγητού, καφετιέρα, γλάστρες και ταψιά κ.λπ.
Η θέα στον υπνοδωμάτιο είναι μεγάλη! Δεν χρειάζεται να φέρουμε ποδήλατα, είναι ήδη επιτόπου. Πολύ μεγάλο εξωτερικό κατάστρωμα. Αυτός ο τόπος έχει πολλές σκιά, καθώς και τον ήλιο? και, είναι απευθείας στο νερό! Μαρίνα μόλις ένα μίλι μακριά, νοικιάσετε ένα σκάφος με πόντο ή βάλτε το δικό σας σκάφος στο νερό.
(Συγνώμη, δεν επιτρέπονται κατοικίδια) Επίσης, αυτό το σπίτι πρέπει να είναι απαλλαγμένο από καπνό, και κατοικίδιο ζώο δωρεάν για να φιλοξενήσει τα άτομα με αλλεργίες.

Μερικοί λαοί θεωρούν ξενοδοχεία ή καταλύματα. Υπάρχουν τεράστια πλεονεκτήματα ενοικίαση ενός σπιτιού σαν αυτό απευθείας στην Sound Side:
• Ψάρια απευθείας στο νερό από αυτή την παρτίδα, τα ψάρια από την προβλήτα ή το σκάφος
• Μεγάλη κολύμβηση στο ανοιχτό νερό
• Λιγότεροι γείτονες για να σας ενοχλήσουν, ειδικά όταν κοιμάστε.
• Περισσότερο χώρος για να απλώνεται, αυτό το σπίτι είναι μεγάλο. Δεν είναι ένα από αυτά τα δωμάτια ενός δωματίου BR με κουζίνα συνδεδεμένη.
• Μεγάλη θέα στο νερό, όχι σαν condo με μικρό μπαλκόνι.
• Διαδικτυακό καλωδιακό μόντεμ υψηλής ταχύτητας & δωρεάν WiFI
• Τηλεόραση σε κάθε υπνοδωμάτιο, οικογενειακό δωμάτιο και sunroom (μεγάλο 60 "Ultra HD SMART)
• Πολλές ευχάριστες ανέσεις, τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης, ποδήλατα, παιχνίδια κ.λπ..
• Δυνατότητα μαγειρέματος στις βεράντες. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό στα περισσότερα condos.
• Ιδιωτική προβλήτα 43 ft, ναι αυτό συμβαίνει με αυτήν την ιδιοκτησία. Μόνο εσύ. (αποβάθρες αποβάθρας απομακρύνονται μετά την Ημέρα Εργασίας - off season)
• 3 πλήρη λουτρά
• 4 υπνοδωμάτια, σπίτι 4 επιπέδων
• Όλες οι συσκευές μαγειρέματος και τα σκεύη
• Αίθουσα παιχνιδιών με τυχερά παιχνίδια και καλάμια / τροχούς
• Η πίσω πλευρά είναι στο νερό, η μπροστινή πλευρά είναι ανοιχτή γεωργική γη και φυσικά δάση σε αυτό το ακίνητο!
• Μεγάλη παρτίδα 0,6 στρεμμάτων
• Πλυντήριο / στεγνωτήριο / δύο ψυγεία / φούρνο μικροκυμάτων / καφετιέρες / σόμπα / δύο κεντρικά συστήματα A / C σε αυτό το σπίτι
• Sunroom με πολλαπλά καθίσματα με υπέροχη θέα στο νερό
• Μαρίνα 1 μίλι μακριά.
• Κάτι για όλες τις ηλικίες
• Το θερμαινόμενο Sq Ft είναι 2785, συμπεριλαμβανομένου του gameroom είναι 3.452 τετραγωνικά πόδια.
* Πολύ περισσότερο…

Αυτή η τοποθεσία είναι ένα μέρος που όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει, να διασκεδάσει και να μην είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο με αυτό το μεγάλο σπίτι και αίθουσα παιχνιδιών. Διακοπές στο σπίτι, ή, πηγαίνετε στο Outer Banks (μόλις μια γρήγορη οδήγηση στο NagsHead, NC) και πάρκο οποιαδήποτε από τις πολλές δωρεάν θέσεις στάθμευσης που είναι διαθέσιμες σε σας, οι οποίες είναι ακριβώς δίπλα από τους αμμόλοφους και τον Ατλαντικό Ωκεανό! Απολαύστε την ημέρα εκεί εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, οι περισσότεροι παραθεριστές φαίνεται να αγαπούν αυτό το σπίτι παραλία ως αγαπημένο επιθυμητό. Έχει σκιά, δροσιά, και πολλά καταλύματα που απευθύνονται σε όλους.

Σχεδιάστε τις διακοπές σας σήμερα στο Cypress Shores, κοντά στο Edenton, NC.



Συχνές Ερωτήσεις και Σημειώσεις
1. Είναι το νερό ασφαλές να κολυμπά μέσα; Υπάρχουν καρχαρίες;

Απάντηση: Δεν υπάρχουν καρχαρίες που έχω δει ποτέ σε 13 χρόνια. Ναι, είναι ασφαλές. Ακούμε για τις λίμνες που έχουν βακτήρια που επιπλέουν και τα άτομα μολύνονται. Όχι τόσο για τον Ήχο ... το νερό είναι πολύ μεγάλο και πάντα ανατριχιαστικό.

2. Υπάρχει άμμος στην ενοικίαση Cypress Shores;

Απάντηση: Ναι, ο Ήχος έχει καθαρά αμμώδη πυθμένα όπως η ωκεάνια πλευρά όταν βάζεις τα δάκτυλα στην άμμο. Δυστυχώς δεν έχουμε παραλία μπροστά, έχουμε διαφράγματα που προστατεύουν το ακίνητο, χαρακτηριστικό της πλευράς του Sound. Η θέα είναι ακόμα θεαματική.

3. Υπάρχουν ψάρια στον ήχο;

Απάντηση: Απολύτως. Τους καλοκαιρινούς μήνες (αρχής γενομένης τον Ιούνιο) τα μεγάλα ψάρια βγαίνουν από το νερό αργά το βράδυ. Μπορείτε να δείτε αυτό σε κάθε ωραίο βράδυ το καλοκαίρι. Η αλιεία είναι καλύτερη την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο.

4. Μπορώ να ψαρεύω από την προβλήτα;

Απάντηση: Εάν έχετε άδεια αλιείας μπορείτε.

5. Μπορώ να ξεκινήσω μια βάρκα στο Cypress Shores;

Απάντηση: Μπορείτε να ξεκινήσετε μια βάρκα από τη μαρίνα του Mackey (περίπου ένα μίλι μακριά), έχουν μια ολίσθηση βάρκα. Για ένα μικρό κανό ή καγιάκ μπορείτε να γευματίσετε από την πίσω αυλή των Κυπριακών ακτών. Εάν μπορείτε να το μεταφέρετε, μπορείτε να το ξεκινήσετε.

6. Χρησιμοποιούνται τζετ σκι στο Sound;
Απάντηση: Απολύτως, αν έχετε ένα. Θα πήγαινα σε μια ήρεμη μέρα, αλλιώς θα έχεις μια πληγή πίσω. Σημείωση: Τα Jetskiis δεν είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιδιοκτησία τη χρήση σας.

7. Πόσο βαθιά είναι το νερό από την προβλήτα;

Απάντηση: Είναι περίπου 4-5 πόδια βάθος, ανάλογα με την παλίρροια. Υπάρχει πρόσβαση στη σκάλα απευθείας στο νερό από την προβλήτα.

8. Γιατί κοστίζει τόσο πολύ να νοικιάσετε για μια εβδομάδα στο Cypress Shores;

Απάντηση: Στην πραγματικότητα είναι μετριοπαθείς αν δεν φθηνές τιμές. Συγκρίνετε αυτή την τιμή ανά ημέρα με αυτή των ξενοδοχείων, βρίσκετε περίπου το ίδιο. Ωστόσο, ένα ξενοδοχείο είναι ένα στενό υπνοδωμάτιο και μπάνιο όπου-όπως Cypress Shores είναι πολύ μεγάλο. Επίσης, η διαβίωση στο νερό είναι πολύ ακριβό, από φόρους, ασφάλειες, συντήρηση. Με τον τυφώνα Irene χάσαμε όλες τις σανίδες από την προβλήτα και χρειαζόμασταν 22 χωματουργικά φορτηγά για να γεμίσουμε την τρύπα που φτιάξαμε στην πίσω αυλή και 1 τρακτέρ-ρυμουλκούμενο με χλοοτάπητα. Ήταν ακριβό.

9. Είναι ήσυχο στο Cypress Shores;

Απάντηση: Ναι, πράγματι. Το Cypress Shores απευθύνεται περισσότερο σε άτομα ή οικογένειες που δεν επιθυμούν να έχουν υπερβολική εμπορευματοποίηση και βαριά κυκλοφορία και άτομα που περπατούν μέσω αυλών. Είναι πολύ ήσυχο με τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Υπάρχουν μεγάλα κομμάτια αγροτεμαχίων στην μπροστινή πλευρά και τίποτα άλλο από το νερό στην αυλή. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε.

10. Είναι ασφαλές το ποτό από τις όψεις στο Cypress Shores;

Απάντηση: Ναι, είναι δημοτικό νερό. Προτιμάμε το εμφιαλωμένο νερό για κατανάλωση, αλλά όλοι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις. Το νερό είναι στο σύστημα νερού του δήμου, με καλή πίεση νερού για ντους.

11. Μπορώ να φέρω μαζί μου το πολύ μικρό σκυλί μου στην Cypress Shores;

Απάντηση: Συγνώμη, όχι. Εντελώς ενάντια στους κανόνες μας. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το μέρος χωρίς ζώα για τα άτομα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των εαυτών μας, με αλλεργίες.

12. Τι γίνεται αν έρχονται μαζί μας περισσότερα από 8 άτομα;

Απάντηση: Στείλτε μου μια σημείωση στο HomeAway και εξηγήστε. Ίσως να χορηγούμε εξαίρεση σε ορισμένες περιπτώσεις.

13. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και πράγματα για να μας κρατήσετε διασκεδαστικά στο Cypress Shores;

Απάντηση: Έχουμε πολλά παιχνίδια και μερικές στοές. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στο Cypress Shores, από ποδηλασία, κολύμπι, ψάρεμα, μαγειρέματα κ.λπ. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι απαραίτητα ο τόπος που καθορίζει εάν έχετε καλό χρόνο, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους είστε. Κάνουν τη διασκέδαση. Φυσικά το περιβάλλον βοηθά.
 

14. Υπάρχουν τοπικά καταστήματα για τα είδη παντοπωλείου;

Απάντηση: Ναι, μόνο 15-20 μακριά είναι ο Edenton και το Plymouth. Και οι δύο έχουν τουλάχιστον 2 μεγάλα καταστήματα παντοπωλείων. Όποιος και αν είσαι, θα περάσεις τουλάχιστον ένα.

15. Υπάρχει κλιματισμός σε αυτό το σπίτι;

Απάντηση: Απολύτως, όχι μόνο μία μεγάλη κεντρική μονάδα, αλλά δύο κύριες μονάδες που καλύπτουν τα 4 επίπεδα.

16. Είναι αυτό το σπίτι τόσο όμορφο όσο οι φωτογραφίες στον ιστότοπό σας;

Απάντηση: Είναι πανομοιότυπο, έτσι έκανα τις φωτογραφίες ... με το τηλέφωνο της κάμερας μου. Είναι το ίδιο όπως απεικονίζεται.


**** Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων (εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες που είναι εβδομαδιαία ενοίκια) ****
  

Σημείωση: Οι ενοικιάσεις από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα Lab θα είναι μόνο μέχρι την εβδομάδα.


Διαχειριστής καταλύματος

Jay Simpson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
If you must smoke, do it outside.
Swim at your own risk.
Do not let flying bugs into this home, keep screens in place and shut doors when not in use.
Not for rental to persons over 300 lbs, furniture is not strong enough to handle. You will be required to complete the rental agreement and return.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Ρόπερ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Ρόπερ) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος και Μουσείο Roanoke River Lighthouse and Maritime Museum και Σύλλογος Cupola House Association, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καταφύγιο Άγριας Ζωής Pocosin Lakes National Wildlife Refuge και Pettigrew State Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο God's Creation Wildlife Museum και Jim Catfish Hunter Museum-Μουσείο. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Roper, NC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη του Chowan - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σύλλογος Cupola House Association - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barker House - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Edenton Bell Battery Cannon - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vidant Chowan Νοσοκομείο - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Mackeys Landing Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mackey's Marina - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Norman's Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rae's Variety Seafood - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Landing at Mackey’s - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 64 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Angi Zimmerman S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome lake house
Very spacious...kitchen supplies were very adequate...awesome game room. Would definately recommend and stay there again
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Eugene B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cypress Shore Road
The house was truly unique and had everything you could imagine that you would need in it. The game room was awesome!!! Loved it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jen K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little nook for a private getaway with the family.
Our family (ages 14-54) had a great time. We loved the large family room which was very comfy and had plenty of seating for all. The arcade was a blast for all ages. The kitchen had everything we needed although there was so much there it was sometimes hard to find what we needed. There are 2 full size fridge/freezers which allowed us to have one for drinks and one for food. Our favorite times were spent on the deck, the pier, and in the water swimming (approx 4' deep everywhere we went), kayaking and paddle boarding (brought our own), fishing & crabbing (not much luck but it was fun), and watching the beautiful sunsets. The beds were on the firmer side but nice. Plenty of towels provided. Nags Head is only a 1 hr drive but worth it for the best of both worlds. Would recommend the grocery stores to the north & east rather than west. Communication with Jay & Barb was fantastic, they always answered quickly and were very helpful. Thank you for allowing us to use your home for a lovely get away with our family!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Phylis B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Stay!
This is a wonderful house with everything you need to make your stay comfortable. Enjoyed the view of the Albemarle Sound. The house is extremely clean with lots of conveniences to make a pleasant stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Akram E., Winston Salem, NC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent vacation Home
Excellent home, clean, organized, comfortable, fantastic views, great communication with owners, a very pleasant experience, very relaxing, thank you.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jay Simpson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife and I both work at Research Triangle Park located in Raleigh, NC. We live in Raleigh as well. We are in the telecommunications industry and transit industry. We love spending time vacationing at the water with our family and friends.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Based on past feedback over the last year, we've continued to invest and update this place. Carpet has been replaced with hardwoods on all 3 levels (only the bonus bedroom still has carpet). Updated amenities. Updated bathrooms. New hardwood steps (no carpet). Updated WiFi lines all the way to the street (by Mediacom)., very reliable now. Updated power lines all the way to the street (by Dominion Power).

Not many people are as in tune with the inner banks (IBX) of NC as they are with the Outer Banks (OBX), which we all know has the Ocean and beach. The IBX has accessible water for boating, fishing, swimming, pier activity, and beautiful water views, with green grass leading up to the water and a very unique aspect of SHADE near the waterline. Trees line the bulkhead just feet away from the water. So, you can sit in the shade and enjoy the breeze of the wind and view of the water.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Large private lot (2/3 acre)
Not crowded like other vacation locations
Views of the water directly
Access to the water directly
Boating
Fishing access
Shade and more.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων