Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

ΝΕΟΣ! Ιδιωτική παραθαλάσσια λίμνη Milford House w / Deck!

ΝΕΟΣ! Ιδιωτική παραθαλάσσια λίμνη Milford House w / Deck!

Συλλογή φωτογραφιών για Milford Lake Vacation Rental: Walk to Beach!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος ΝΕΟΣ! Ιδιωτική παραθαλάσσια λίμνη Milford House w / Deck!

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 10 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Milford, Kansas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Milford6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαFort Riley12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτρατιωτική Βάση Fort Riley Military Base20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜανχάταν, Κάνσας (MHK-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Μανχάταν)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΝΕΟΣ! Ιδιωτική παραθαλάσσια λίμνη Milford House w / Deck!

Ένα γαλήνιο καταφύγιο λίμνη περιμένει 10 επισκέπτες σε αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι με 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια Milford διακοπές. Μια σκαρφαλωμένη βεράντα, ένα ευρύχωρο κατάστρωμα και μια δυτική θέα προς το νερό κάνουν το L & L Retreat το ιδανικό μέρος για μια ομαδική απόδραση ή οικογενειακή επανένωση. Ρουστική γοητεία και σπιτική διακόσμηση χαρακτηρίζονται σε όλη τη μεγάλη κουζίνα και 2 καθιστικούς χώρους όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με στιλ. Περπατήστε στην παραλία για μπάνιο ή περάστε καθημερινά ψάρεμα στο νερό κατά τη διάρκεια των αξέχαστων διακοπών σας στο Milford Lake.

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Κύρια κρεβατοκάμαρα: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 2: Πλήρες κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 3: Κρεβάτι Queen | Υπνοδωμάτιο 4: Πλήρες κρεβάτι, Queen Bed | Οικογενειακό Δωμάτιο: Πλήρες Κρεβάτι, Queen Κρεβάτι

Οι γραφικές ακτές της λίμνης Μίλφορντ γοητεύουν από αυτό το φιλόξενο σπίτι. Με θέα στο νερό, άνετα καθίσματα και στοχαστικό ντεκόρ, το L & L Retreat υπόσχεται μια αναζωογονητική απόδραση.

Βυθίστε στον πολυθρόνα στον καθιστικό μετά από μια μέρα στην παραλία. Καθώς γίνεται πιο δροσερό έξω, αγκαλιάστε το τζάκι που καίει το ξύλο και παρακολουθήστε μια ταινία στην καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε νόστιμα σπιτικά γεύματα. Οι εκτεταμένοι πάγκοι και ο ευρύχωρος σχεδιασμός καθιστούν εύκολη την εμπλοκή ολόκληρης της ομάδας σας. Τρώτε μαζί στο τραπέζι της κουζίνας των 4 ατόμων ή συγκεντρωθείτε γύρω από την τραπεζαρία ξύλου 8 ατόμων.

Για μια αλλαγή ρυθμού, πυρπολίστε τη σχάρα αερίου στο κατάστρωμα και έχετε ένα μπάρμπεκιου πίσω αυλή. Η θωρακισμένη βεράντα είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τον ήλιο να κατεβαίνει πάνω από το νερό χωρίς την εισβολή ανεπιθύμητων παρασίτων. Όταν τα αστέρια βγαίνουν, συγκεντρωθείτε γύρω από το λάκκο πυρκαγιάς για να ψήνετε s'mores!

Καθώς τα μάτια σας γίνονται βαριά, πηγαίνετε στο κύριο υπνοδωμάτιο σας για να ετοιμαστείτε για κρεβάτι. Ξεπλύνετε τις ανησυχίες σας στο ντους με τα πόδια στο ιδιωτικό μπάνιο πριν σέρνετε στο βασιλικό κρεβάτι για έναν ευχάριστο ύπνο.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Αυτό το γοητευτικό σπίτι έχει μια ασυναγώνιστη προκυμαία τοποθεσία κατά μήκος των όμορφων ακτών της λίμνης Milford όπου μπορείτε να περπατήσετε κάτω στην παραλία και να περάσετε ξέγνοιαστες μέρες δίπλα στο νερό. Ταξιδέψτε στο γήπεδο γκολφ Rolling Meadows για ένα χαλαρωτικό απόγευμα στο πράσινο.

Σε κοντινή απόσταση, το Milford State Park προσφέρει περισσότερες παραλίες, περιπάτους στην άγρια φύση και εξαιρετικές αλιευτικές δυνατότητες. Το Milford Nature Center και το Καταφύγιο Steve Lloyd έχουν χιλιάδες στρέμματα για να μάθετε και να παρατηρείτε την τοπική άγρια φύση.

Το Μανχάταν, που στεγάζει το κρατικό πανεπιστήμιο του Κάνσας, απέχει 32 μίλια 1 μίλια και υπόσχεται ώρες διασκέδασης στους ιστορικούς δρόμους και τα μπαρ του Aggieland. Το Country Music Stampede Music Festival είναι το μεγαλύτερο στο κράτος και φιλοξενεί ετησίως εθνικούς καλλιτέχνες. Βυθιστείτε στην ιστορία στο Flint Hills Discovery Center και μάθετε για τις μοναδικές λιβάδιες λιβάδιες.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, 2 καλωδιακές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi, καυστήρα ξύλου (οι επισκέπτες πρέπει να παρέχουν δική τους ξυλεία), πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήρα, τραπέζι αέρα χόκεϊ, θωρακισμένη βεράντα, σχάρα, ιδιωτική αυλή, πρόσβαση στην παραλία, πάρκινγκ γκαράζ για 1 όχημα, καλυμμένο χώρο στάθμευσης για 1 όχημα, χώρος στάθμευσης για 4 οχήματα, ανιχνευτές καπνού, συναγερμοί μονοξειδίου του άνθρακα και περισσότεροι
- Ασυναγώνιστη τοποθεσία Milford Lake με θέα προς τη δυτική πλευρά του νερού και εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα της περιοχής όπως το Milford State Park, το γήπεδο γκολφ Rolling Meadows και το Manhattan
- Πλησιέστερο εμπορικό αεροδρόμιο: Περιφερειακό αεροδρόμιο του Μανχάταν - 5500 Skyway Dr # 120, Μανχάταν, KS 66503, (~ 25,5 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα εντός της ιδιοκτησίας
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Εκδηλώσεις, πάρτι και μεγάλες συγκεντρώσεις με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (επικοινωνήστε με την Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 2:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Μίλφορντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Μίλφορντ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Στρατιωτική Βάση Fort Riley Military Base και Ιστορικό μουσείο της Κομητείας Geary, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Rolling Meadows και Liquid Art Winery. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Μουσείο Fred Bramlage ή Bill Snyder Family Football Stadium (στάδιο). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Κυνήγι σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Milford, Kansas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Milford - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Milford Nature Center & Fish Hatchery - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Milford State Park - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fort Riley - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στρατιωτική Βάση Fort Riley Military Base - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μανχάταν, Κάνσας (MHK-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Μανχάταν): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cantigny DFAC - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Charley's Philly Steaks - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Milford Tropics - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 20 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ray H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cam's Wedding
Everything we needed and then some was provided. Our stay was during Sub-Zero temperatures accompanied by snow and ice. We were quite comfortable, and really enjoyed the fireplace. We made good use of the kitchen, which was very well stocked with utensils, cutlery, and cookware of every description. The extreme weather had the kids staying inside most of the time, but between the air hockey table and the giant screen TV, they were well-occupied. The host was most helpful whenever we had a question. It was a great experience.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Dianne G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious, clean and comfortable!
Great stay! We came from out of town for a family wedding. We were all able to easily ready for the event due to lots of space! The kitchen had a lot of dishes, pots ,pans and spices to prepare meals. We were able to sit and relax inside and out. The vrbo has lots of comfortable options! Very clean, we would recommend this house to others!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Michelle N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Milford Lake Home
We absolutely loved this place!!! It had great amenities, the kitchen had everything thY you needed. The sunset views by the lake where amazing
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Joyce V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Girls get away
We had agreat time visiting. One of my granddaughters is Moving to Alaska so it was especially good to spend time together.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

8/10 Καλό

Carla S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Good experience.
There was a wasp problem in the screen in porch. The house was quiet and peaceful with many using the path to the lake. With two level of bedrooms and family room and TV our group was able to have a good experience.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων