ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Super Cute Manhattan / Tribeca Vacation Loft Καλό για 1 Ζευγάρι +2 Παιδιά ή Ζευγάρι + 1

Super Cute Manhattan / Tribeca Vacation Loft Καλό για 1 Ζευγάρι +2 Παιδιά ή Ζευγάρι + 1

Συλλογή φωτογραφιών για Super Cute Manhattan/Tribeca Loft

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Super Cute Manhattan / Tribeca Vacation Loft Καλό για 1 Ζευγάρι +2 Παιδιά ή Ζευγάρι + 1

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 2 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

New York, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟυρανοξύστης One World Trade Center13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα του Μπρούκλιν3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝέα Υόρκη, NY (NYS-Βάση Υδροπλάνων Skyports)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Super Cute Manhattan / Tribeca Vacation Loft Καλό για 1 Ζευγάρι +2 Παιδιά ή Ζευγάρι + 1

Τα πιο πρόσφατα σχόλια
Ο Beth είπε στις 17 Ιουνίου 2019: Οι ιδιοκτήτες ήταν πολύ ευπρόσδεκτοι και έλεγαν τη διαμονή μας μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα, φροντίζοντας να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ότι έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε στην apt. Ήταν τόσο ωραίο να έχουμε ένα μέρος για να υποχωρήσουμε μετά από ώρες περιήγησης. Απολαύσαμε να βρεθούμε στο σαλόνι, να πάρουμε ένα σνακ και ένα ποτήρι κρασί από το ψυγείο. Οι εγκαταστάσεις ήταν καθαρές, το Wifi λειτούργησε υπέροχα και το διαμέρισμα ήταν πολύ ήσυχο, το οποίο ήταν ένα μπόνους.
15 Μαΐου 2019
Η Jane είπε "Επίσκεψη 5 αστέρων"
Αυτό είναι ένα πολύ άνετο, βολικό μέρος για να μείνετε. Είναι καλά εξοπλισμένο και καλά εξοπλισμένο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που χρειαζόμαστε που δεν βρήκαμε. Καλή διαδίκτυο έτσι ήταν πολύ κατάλληλο για τον εαυτό μου και τα δύο παιδιά μου. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ εξυπηρετικός και εξυπηρετικός. Αυτή είναι μια εξαιρετική περιοχή με εξαιρετικό φαγητό κοντά και σε κοντινή απόσταση από όλες σχεδόν τις γραμμές του μετρό. Ubers παντού τόσο εύκολο να φτάσει παντού. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη εμπειρία. Ένα σούπερ χαριτωμένο, πλήρως επιπλωμένο / καλά εξοπλισμένο μη καπνιστών ήσυχο χώρο σοφίτας. Κάτω Μανχάταν τοποθεσία γύρω από τη γωνία από Roxy Hotel.
Ο Ντέιβιντ είπε στις 31 Μαΐου 2019
Μείναμε εδώ για μια εμπειρία στο Μανχάταν για 10 ημέρες τον Φεβρουάριο. Το Apartment βρίσκεται στην καρδιά του Tribeca με πολλές γραμμές του μετρό μέσα σε λίγα τετράγωνα. Η πρόσβαση σε όλη την πόλη είναι εξαιρετική. Η γέφυρα του Μπρούκλιν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το Whole Foods είναι επίσης ένας εύκολος περίπατος. Η τοποθεσία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη και βρίσκεται σε μια πολύ ασφαλή περιοχή σε έναν ήσυχο δρόμο χωρίς θόρυβο κυκλοφορίας.
Το διαμέρισμα είναι εύκολα προσβάσιμο στον 2ο όροφο. Το Apt είναι αρκετά ευρύχωρο και ανοικτό με ψηλό ταβάνι, διακοσμημένο με γούστο με έργα τέχνης και λειτουργικά έπιπλα. Οι εικόνες αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια το χώρο. Η κουζίνα ήταν καλά εξοπλισμένη με σκεύη και πιάτα. Ήταν η μέση του χειμώνα και ήμασταν αρκετά ζεστός και άνετος. Τα 2 υπνοδωμάτια κάθεται προς το πίσω μέρος του διαμερίσματος. Το κρεβάτι ήταν αρκετά άνετο. Οι οικοδεσπότες ήταν πολύ προσεκτικοί. Θα ήθελα να συστήσω αυτό το διαμέρισμα Tribeca ολόκληρη καρδιά. Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας τόσο ευρύχωρος και καλαίσθητος χώρος σε αυτόν τον τομέα με τόσο λογικό ρυθμό.
Το Apt αποτελείται από 2 χώρους ύπνου, με ένα queen-size κρεβάτι σε 1 υπνοδωμάτιο και σε ένα δεύτερο μικρότερο υπνοδωμάτιο είναι μια κρεβατοκάμαρα με 2 μονά κρεβάτια σε αυτό (το ένα πάνω στο άλλο) καθώς και ένα διπλό μέγεθος sofabed στο ζωντανό περιοχή. Διαθέτει καθιστικό / τραπεζαρία, καλά εξοπλισμένη κουζίνα και 1 πλήρως εξοπλισμένη ευρύχωρη μπανιέρα. Σημείωση: Ο χώρος αυτός λειτουργεί καλά για ένα ζευγάρι με 1-2 παιδιά (όπως είναι πολύ καλά εξοπλισμένο γι 'αυτούς) ή ένα ζευγάρι συν ένα μόνο φίλο και όχι 4 ενήλικες. Εάν μια μεγαλύτερη ομάδα ελέγξει το άλλο μας apt # 88540 (για 2-3), καθώς και τα δύο διαμερίσματα μπορούν να συνδεθούν από μια ιδιωτική αίθουσα για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες οικογένειες μέχρι 6. Αυτή η οικογενειακή και φιλική προς τα πόδια περιοχή έχει χαρακτηριστεί ιστορική συνοικία με τα αξιοσημείωτα αποκατεστημένα παραδείγματα της αρχιτεκτονικής από χυτοσίδηρο του 19ου αιώνα. Η γειτονιά έχει διατηρήσει τα πρώιμα πλακόστρωτα δρομάκια της και είναι μόλις λίγα τετράγωνα από τις γκαλερί τέχνης και τα boutique καταστήματα των παρακείμενων SOHO και Tribeca. Καλοφαγάδες έχουν πολλά να γιορτάσουμε εδώ, όπως είμαστε στη μέση του πολύ καλύτερα 4 αστέρων και ανήκει σεφ βραβευμένο εστιατόρια στο Μανχάταν. Περπατήστε στο χωριό Greenwich, Chelsea, Soho, Meatpacking περιοχή ή Chinatown ή περιπλανηθείτε πάνω στο υπέροχο ποτάμι Hudson River, ακριβώς κατά μήκος του ποταμού, όπου υπάρχουν μίλια από μια υπέροχη αδιάκοπη ευρεία ποδηλασία και διαδρομή τζόκινγκ σε μια ελεύθερη κυκλοφορία ζώνη, το δρόμο προς τα επάνω και προς τα κάτω, καθώς και πολλά νέα θαυμάσια παραθαλάσσια πάρκα. Υπάρχουν εποχιακές δραστηριότητες όπως γήπεδα τένις, πινγκ πονγκ, μπάσκετ, ενοικιάσεις ποδηλάτων, κλουβιά και απίστευτα ηλιοβασιλέματα με παιδική χαρά μόνο στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο. Βρισκόμαστε κοντά σε αρκετούς γρήγορους και τοπικούς υπόγειους σιδηρόδρομους, 10 λεπτά με το Συνεδριακό Κέντρο Javits, το Lincoln Centre / μουσεία. θέατρο, υπέροχα καταστήματα, ταξί στη γωνία. Σούπερ μάρκετ, ολόκληρα φαγητά, γκουρμέ γκαράζ, μπουτίκ ψώνια σε κοντινή απόσταση. Το ημερολόγιο μπορεί να μην είναι ενημερωμένο, ώστε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες επιλογές. Πείτε μας # επισκέπτες, μονά ή ζευγάρια και οποιαδήποτε παιδιά. Όχι κατοικίδια ζώα / κάπνισμα παρακαλώ. Μη εμπορική χρήση μόνο. Αν ψάχνετε για εμπορική χρήση επικοινωνήστε με άλλα στοιχεία / τιμές.

Διαχειριστής καταλύματος

Jillian
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
We dont have high chairs,baby cots,window guards.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Non smoking. If smoke detected fume removal service is brought in/security forfeited. We do not accommodate minors/teens traveling alone .
No Parties/Pets.Guests must adhere to recycling nights. If bldg receives fine, security forfeited. *Do not move furniture/or household contents..
We send out keys. If coming from abroad make sure there’s at least 5 days to receive. If last minute email us first. Please arrive before 11pm

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Νέα Υόρκη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Νέα Υόρκη) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Grand Central Terminal (ιστορικός σιδηροδρομικός σταθμός) και Ουρανοξύστης One World Trade Center, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Τερματικός σταθμός κρουαζιερόπλοιων του Μανχάταν και Τερματικός σταθμός κρουαζιερόπλοιων του Μπρούκλιν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Madison Square Garden, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Αμερικανικό Όνειρο. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση, ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ουρανοξύστης One World Trade Center - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Μνημείο National September 11 Memorial - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Γουόλ Στριτ - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα του Μπρούκλιν - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Flatbush Avenue του Μπρούκλιν: 6 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Canal St. Station (W. Broadway): 3 λεπτά με τα πόδια
  • Νέα Υόρκη, NY (NYS-Βάση Υδροπλάνων Skyports): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Roxy Bar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Think Coffee - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Filé Gumbo Bar - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Two Hands Restaurant & Bar - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Mon Cher Market - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 22 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

sally t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring break visiting the kids
My husband and I thoroughly enjoyed our month long visit to visit our kids. This is a fantastic location - subways, great restaurants, all the beautiful cast iron buildings of Soho and Tribeca. And art galleries galore. Jillian is a wonderful host, very attentive. The apartment has everything you need. Great kitchen, fully stocked. Large bathroom. Plus a washer dryer just outside the door. Lovingly decorated with antique toys and beautiful artwork created by the owners. It felt very much like home. Thank you for making our trip so special Jillian.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

5/5 Άριστο

Loretta S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
We had a great time in TriBeCa. Lots of room plus handy to multiple subway lines. Convenient grocery and liquor stores less than a block away. Owner was very accessible - provided detailed communication prior to our arrival and responded promptly to any questions we had during our stay. Bonus - really interesting art hanging in the apartment.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

5/5 Άριστο

Anjali B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
The property location is fantastic. The owner was easy to get a hold of. The decor is dated.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

5/5 Άριστο

Laura M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
SO NICE
Location AWESOME, owners ALWAYS AVAILABLE and HELPFUL.. I highly suggest this!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

5/5 Άριστο

Doris B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
New York Experience
I was with my two grandchildren (12 and 14 years) in New York for 5 days. We enjoyed the apartment a lot. All the amenities were there, the location was great with easy access to the subway. An additional bonus was that a basketball court and skate park in nearby Hudson Park were within a 5 - 10 minute walk. After all the sightseeing, the three of us could go there and relax.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jillian

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Born and buttered New Yorker

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Foot friendly buzzy downtown neighborhood with good public transportation nearby. Great restaurants, galleries and shops right nearby. Great walking and people watching.
Check ig photos Tribeca Home stay

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Read what David said May 31, 2019
We stayed here for a Manhattan experience for 10 days in February. Apartment is in the heart of Tribeca with multiple subway lines within a few blocks. Access to all of the city is excellent. Brooklyn bridge is within easy walking distance. Whole Foods is an easy walk as well. Location couldn’t be better and it is in a very safe area on a quiet street with no traffic noise.
The apartment is easily accessible on the second floor up a wide stairwell. Apartment is quite spacious and open with a high ceiling, tastefully decorated with artwork and functional furniture. The pictures accurately reflect the space. Ktchen was well stocked with utensils and dishware. It was the middle of winter and we were quite warm and comfy. The bed was quite comfortable. The hosts were quite attentive. I would recommend this Tribeca apartment whole heartedly. I think one would be hard pressed to find such a spacious and tastefully appointed space in this area at such a reasonable rate.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες