Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη βίλα με πισίνα, 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Dalyan

Όμορφη βίλα με πισίνα, 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Dalyan

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful Detached villa, 2 min walk to centre of Dalyan, free private transfer

Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη βίλα με πισίνα, 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Dalyan

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα150 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Dalyan, Mugla
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤζαμί Dalyan8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤάφοι σε Βράχους στη Λυκία10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤάφοι Βράχων Kaunos7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝταλαμάν (DLM-Διεθνές Aεροδρόμιο του Νταλαμάν)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη βίλα με πισίνα, 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Dalyan

Το Villa Bliss είναι μια πανέμορφη, μοντέρνα βίλα 3 υπνοδωματίων που χωρίζει 6/8, η οποία έχει πολύ ενημερωμένη και TLC. 2 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη πόλη Dalyan στην Τουρκία, αρκετά μακριά από το βράδυ βόμβο των εστιατορίων και μπαρ, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα δροσερό ποτό το βράδυ γύρω από την πισίνα ή στο μεγάλο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και επίσης μια καλή νύχτες κοιμούνται. Η βίλα έχει μια μεγάλη οβάλ πισίνα που μοιράζεται από μόλις δύο άλλες βίλες και έχει την καλύτερη θέση στο συγκρότημα με το μεγάλο μπαλκόνι της με θέα στην πισίνα και μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα για ξαπλώστρες. Απεριόριστα, υψηλή WiFi ταχύτητα. Στεγνωτήρες μαλλιών και στα 3 υπνοδωμάτια. Η Βίλα έχει όλα τα οφέλη από το σπίτι.

Είμαστε επίσης σε θέση να προσφέρουμε στους επισκέπτες τις μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο.

Σημειώσεις σχετικά με τη διαμονή: Βίλα με κλιματισμό σε όλους τους χώρους. Διακοσμημένο και επιπλωμένο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πολύ ασφαλής συγκρότημα. Αυτή είναι μια βίλα απαγορεύεται το κάπνισμα. Έξω: Μεγάλη οβάλ πισίνα (10m x 6m) που μοιράζεται με μόνο δύο άλλες βίλες, μεγάλη πισίνα με ξαπλώστρες, σκιερό καθιστικό με μεγάλες τραπεζαρές και καρέκλες, μπάρμπεκιου από τούβλα με ολοκαίνουρια έπιπλα εξωτερικού χώρου. Κατά τους θερινούς μήνες τα φώτα της πισίνας είναι σε ένα χρονόμετρο έτσι είναι υπέροχο για να καθίσετε και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί γύρω από την πισίνα ή στο μπαλκόνι του ένα βράδυ. Βοηθητικό δωμάτιο: Κάτω τουαλέτα που στεγάζει πλυντήριο ρούχων, σιδερώστρα, σίδερο και ηλεκτρική σκούπα. Καθαρισμός / πετσέτες / λινό υπηρεσία / καθαριότητα: Όλα τα κλινοσκεπάσματα, την αφθονία των χεριών και πετσέτες μπάνιου παρέχονται (συμπεριλαμβανομένων πετσέτες θαλάσσης) και άλλαξε για νέα άτομα, πετσέτες ξανά ανανέωσε κάθε σεζόν. Το ακίνητο καθαρίζεται και η κρεβατοκάμαρα αλλάζει για κάθε άφιξη, μπορεί να κανονιστεί επιπλέον καθαρισμός μεσαίας διαμονής, πληρωτέος από τον πελάτη.

Νέο για το 2018, έχουμε εγκαταστήσει ένα νέο πλυντήριο πιάτων, επίσης, νέα τηλεόραση Sony πλήρης με πακέτο ψυχαγωγίας. Νέος κλιματισμός σε όλο.

Dalyan, Μεσόγειος Ακτή, Τουρκία

Το Dalyan βρίσκεται ανάμεσα στα πευκόφυτα βουνά, τις εύφορες πεδιάδες, τις λιμνοθάλασσες, τον ποταμό και την ρηχή, τυρκουάζ θάλασσα. Είναι η κοντινότερη πόλη σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Το 2008, κέρδισε το "The πιο όμορφο ανοιχτό χώρο στην Ευρώπη" από την Times. Λόγω της συντηρητικής κατάστασης για την προστασία της παραλίας (όπου οι απειλούμενες θαλάσσιες χελώνες Giant Loggerhead βάζουν τα αυγά τους), αυτός ο φυσικός παράδεισος έχει σωθεί από υπερβολική ανάπτυξη.

Η παραλία Iztuzu, με την ωραία μαλακή άμμο, μήκους 3 μιλίων, αποτελεί μέρος μιας ειδικής περιοχής προστασίας του περιβάλλοντος και ήταν η πρώτη περιοχή στην Τουρκία για να κερδίσει αυτό το καθεστώς. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος (ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Ταμείου για την Άγρια Ζωή) ζήτησε από τον Τούρκο πρωθυπουργό να σταματήσει την κατασκευή ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία, ακολουθώντας τις συμβουλές των έντονων περιβαλλοντολόγων (συμπεριλαμβανομένων των David Bellamy και June Haimoff). Το προστατευόμενο φυσικό καταφύγιο απέκτησε προστασία όχι μόνο για τις χελώνες και την φυσική ομορφιά της παραλίας, αλλά και λόγω της αρχαιολογικής και γεωλογικής σημασίας αυτής της έκτασης 461χλμ.

Οι χελώνες Giant Loggerhead (Caretta Caretta) έχουν βάλει τα αυγά τους στην παραλία αυτή για 90 εκατομμύρια χρόνια (οι χελώνες επιστρέφουν πάντα για να βάλουν τα αυγά τους στην παραλία όπου γεννήθηκαν). Μεταξύ της 1ης Μαΐου και της 1ης Οκτωβρίου οι θηλυκές χελώνες εμφανίζονται στην άμμο κατά τη διάρκεια της νύχτας και βάζουν τα αυγά τους σε συστάδες περίπου 100. Μετά από περίπου 60 ημέρες οι χελώνες μωρών εκκολάπτονται και σέρνουν από το φως του φεγγαριού μέχρι τη θάλασσα. Κάθε χρόνο τοποθετούνται μεταξύ 40.000 και 50.000 αυγών. Η παραλία κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών είναι κλειστή μεταξύ 8μμ και 8πμ.

Ο μπλε-πράσινος ποταμός Dalyan (επίσης γνωστός ως ποταμός Calbis) εκτείνεται από τη λίμνη Koycegiz μέχρι τη θάλασσα και είναι επίσης το σπίτι της χελώνας του Νείλου, που είναι επίσης προστατευόμενο είδος. Η ζωή στο Dalyan περιστρέφεται γύρω από τον ποταμό, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας που εξαπλώνεται σε όλη την πόλη. Το Dalyan αισθάνεται σαν την ιδανική τοποθεσία για να αναζωογονηθείτε και να χαλαρώσετε. Όταν χαλαρώνετε σε ένα από τα πολλά μπαρ ή εστιατόρια στην όχθη του ποταμού, μπορείτε να δείτε την περιστασιακή χελώνα για αέρα - μια βουτιά του νερού πιο δυνατά από το φρεζάρισμα των καλαμιών ή το βάδισμα στο βάθος των σκαφών.

Η λίμνη γλυκού νερού Koycegiz, βόρεια του Dalyan, τροφοδοτείται από τον ποταμό Namnam και τον ποταμό Yuvarlakcay (ενδεχομένως ένα βιότοπο της βίδρας). Η λίμνη έχει βάθος 20-30 μέτρα. Νότια της λίμνης, στο Sultaniye, υπάρχουν πολλές φυσικές θειούχες θερμές πηγές (συνήθως 40'C) οι οποίες είναι πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία, όπως το ασβέστιο, τα νιτρικά άλατα, το θείο, ο σίδηρος και το κάλιο. Υπάρχουν επίσης φυσικά λουτρά λάσπη εδώ και στη Riza Cavus, πιο κάτω από το ποτάμι. Τα λουτρά λάσπης ήταν αρχικά ρωμαϊκά λουτρά και στη συνέχεια άλλαξαν στο αρχιτεκτονικό στυλ των Οθωμανών και χρησιμοποιήθηκαν για να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες.

Υπάρχουν μπανιέρες με peloid λάσπη στην ίδια την πόλη Dalyan. Το Υπουργείο Υγείας το πιστοποίησε ως φυσική λάσπη. Θεωρείται καλό για μυϊκές και σκελετικές διαταραχές, γυναικολογικά προβλήματα, ψωρίαση, ακμή και διαταραχές του δέρματος. Καθώς η λάσπη στεγνώνει αποτοξινώνει το δέρμα και αναζωογονούν τα φυσικά μέταλλα. Τρέφει το δέρμα συνδέοντας υγρό στα στρώματα του δέρματος. "Η τακτική χρήση των πελοειδών προκαλεί την εξαφάνιση των ρυτίδων και την αποφυγή εμφάνισης νέων ρυτίδων"! (Wikipedia).


Γαλάζια κοκκινοσκουφίτσα, λαβράκι, τσιπούρα και φυλή πέρκα στη λίμνη και μια σειρά περίπλοκων ποταμών έχουν χτιστεί για να πιάσουν τα ψάρια ανάμεσα στο Ντάλυ και τη θάλασσα. Ο Νταλιάν σημαίνει στην πραγματικότητα "αλιεία". Τα ψάρια που αλιεύονται στο ποτάμι έχουν μοναδική γεύση λόγω του μείγματος φρέσκου και αλμυρού νερού. Εκτός από την αλιεία, η Dalyan παράγει μέλι, ελιές, λεμόνια, πορτοκάλια, βαμβάκι και ρόδια. Χυμός ροδιού είναι πολύ νόστιμο!

Μέσα στους ποταμούς και τον ποταμό είναι ένα δέλτα καλαμιού, ένας λαβύρινθος των βουλκανιζαρίσματος, ένα ιδανικό μέρος για τον εντοπισμό των πτηνών. Πάνω από 150 διαφορετικοί τύποι πτηνών έχουν δει, όπως αετοί, γεράκι σπουργίτι, σκαθάρι βράχου, κοινός κέδρος, ευρωπαϊκός κύλινδρος, πελεκάνους, γερανός, κορμοράνος, μεγάλος αγελάδος, μικρός αγελάδα, μπλε τσούξινος, jay και kingfishers.

Στην απέναντι πλευρά του ποταμού προς το Dalyan, βρίσκεται η αρχαία πόλη Kaunos. Κατοικούνταν πρώτα από τους Πέρσες, από τους Έλληνες και από τους Ρωμαίους. Χρονολογείται από περίπου 1.000 π.Χ. Υπάρχει μια Ακρόπολη στην κορυφή του λόφου, από όπου υπάρχουν εκπληκτικές πανοραμικές απόψεις. Υπάρχει ένα θέατρο, το οποίο κάθισε 5.000 άτομα (το Dalyan σήμερα έχει μόνο 4.000 κατοίκους), τα ρωμαϊκά λουτρά (τα οποία τότε ήταν τα μεγαλύτερα σε όλη τη Μικρά Ασία), ένα λιμάνι, ναούς και τα τείχη της πόλης για να θαυμάσουν. Το Kaunos ήταν ένα σημαντικό λιμάνι στην αρχαιότητα και τοποθετήθηκε στρατηγικά τόσο για το εμπόριο όσο και για την άμυνα. Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν ορυχεία άλατος (48 πλατφόρμες αλάτων), οπότε ο Kaunos στην αρχαιότητα θα ήταν διάσημος για την παραγωγή αλατιού.

Στα βράχια του ποταμού έξω από το Kaunos βρίσκονται οι βράχοι (που χρονολογούνται από το 400-200 π.Χ.). Οι τάφοι έχουν σκαλισθεί στο βράχο με το στυλ των ιωνικών ναών. Η δεξιοτεχνία του αρχαίου εργατικού δυναμικού θεωρείται ένα θαύμα από τους σύγχρονους αρχαιολόγους που εξακολουθούν να είναι μυστικοποιημένοι ως προς τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκαν αυτοί οι τάφοι. Θεωρείται ότι οι τάφοι χτίστηκαν ψηλά επάνω στην επιφάνεια του βράχου, επειδή όσο ψηλότερα θαφτείτε, τόσο πιο κοντά θα ήταν η ψυχή σας στον Θεό.


Πράγματα που πρέπει να κάνετε, μέσα και γύρω από το Dalyan

• Περπατήστε κατά μήκος της προβλήτας
• Παραλία Iztuzu - με ήρεμα, φιλικά για τα παιδιά νερά, ομπρέλες και ξαπλώστρες για ενοικίαση ή μπορείτε να περιπλανηθείτε λίγο και να βρούμε έναν δικό σας χώρο
• Εκδρομές με ποταμόπλοιο στην παραλία Ιτζτούζου (δυτική πλευρά)
• Dolmus (τοπικό λεωφορείο) προς την παραλία Iztuzu (ανατολική πλευρά)
• Επισκεφθείτε το κέντρο αποκατάστασης θαλάσσιων χελωνών στην ανατολική πλευρά της παραλίας Ιζτουζού
• Εκδρομές με καραβάκι στη λίμνη Koycegiz (κολυμπήστε στη λίμνη και σταματήστε στα λουτρά Sultaniye)
• Λουτρά με πηλό (δεν μπαίνουν σε ένα λευκό μπικίνι!) 15TL
• Τουρκικά λουτρά
• Επισκεφθείτε το απίστευτο Kaunos. Περάστε πάνω από τον ποταμό με βαρκάδα στην προβλήτα για 5TL (επιστροφή) και ακολουθήστε δρόμο για 20-30 λεπτά στην αρχαία περιοχή. Εισαγωγή 10TL
• Επισκεφθείτε το τζαμί του 16ου αιώνα (όχι την ώρα της προσευχής ή τη θρησκευτική του ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή). Οι άνδρες πρέπει να φορούν παντελόνια, όχι σορτς και οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν τα χέρια, τα πόδια και τα μαλλιά τους. Αφαιρέστε τα παπούτσια πριν εισέλθετε και μην βαδίζετε μπροστά σε οποιονδήποτε προσεύχεται.
• Ενοικίαση ποδηλάτων με ποδήλατο
• Εκδρομές με βάρκα για την ημέρα (£ 10 (συνήθως μεσημέρι))
• 12 νησίδες, Bacardi Bay και εκδρομές με το σκάφος Ekzenik Bay
• Θαλασσινό καγιάκ
• Καταδύσεις (καταδύσεις στην πόλη Dalyan). Κατάδυση με χελώνες, stingrays, υπάρχει ένα ναυάγιο για να εξερευνήσετε και μια κατάδυση τοίχων σε 60μ
• Θαλάσσια αλιεία (ψαροντούφεκο και τραγούδια)
• Παραλία Sarigerme για θαλάσσια σπορ και καταδύσεις
• Rafting - είτε επαγγελματική διαδρομή είτε διαδρομή για αρχάριους / παιδιά για τον ποταμό Dalaman
• Πεζοπορία
• Jeep Safari στα βουνά Ταύρος (βλέπε ποτάμια, καταρράκτες, φαράγγια, οικισμούς από τους αρχαίους πολιτισμούς, απόψεις από το λόφο Radar)
• Ιππασία
• Αγορά Dalyan (Σάββατο)
• Αγορά Koycegiz (Δευτέρα)
• Fethiye (πόλη στην ακτή) - αγορά την Τρίτη
• Αγορά Νταλαμάν (Πέμπτη)
• Ortaca παζάρι (Παρασκευή) - ωραία υφάσματα
• Μαρμαρίς (πόλη στην ακτή)
• Mugla (εσωτερική πόλη)
• Tlos / Saklikent


Τρώγοντας έξω

Εστιατόρια
Λοκάντας (μπουφέ, φθηνά αλλά συχνά καλής ποιότητας πιάτα)
Τα πιάτα με ψάρι και τα μπλε καβούρια είναι τοπικές σπεσιαλιτέ
Gozleme
Όλα τα διεθνή στυλ εστιατορίων (συμπεριλαμβανομένων των ινδικών, ιταλικά, κινέζικα, ταϊλανδικά κ.λπ.)




Διαχειριστής καταλύματος

Paul and Clare Bates

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ortaca

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Ortaca) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ιαματικά λουτρά Sultaniye και Θειοβρώσια Λουτρά Καπικαργίν, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Dalyan Special Environmental Protection Area και Λίμνη Köyceğiz. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Dalyan Cami και Mavi Dalis. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Dalyan, Mugla

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τζαμί Dalyan - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Τάφοι σε Βράχους στη Λυκία - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Dalyan Cami - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Τάφοι Βράχων Kaunos - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιαματικά λουτρά Sultaniye - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νταλαμάν (DLM-Διεθνές Aεροδρόμιο του Νταλαμάν): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Jazz Bar - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Cömert Bol Kepçe Lokantası - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Yaman Kokoreç - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Jazz Bistro Bar - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Tez Bar & Grill - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,2/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Martine L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful villa
Just had a fantastic stay at Villa Bliss. The villa is in a fab location, short walk to the river, shops and restaraunts. It is a spacious and well maintained property for our group of 6 adults. Lovely balcony overlooking the large pool that was spotlessly clean. The patio area, barbecue and sun loungers were definitely a sun trap. Will be returning next year. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Andrew C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Villa
Spotlessly clean villa with plenty of space. In a perfect location within easy access of shops, restaurants etc. The only negative point was issues with clients staying in the opposite villa who use the same pool area. This was due to lack of respect to others in the complex and inviting others, not staying on the complex to use the space. I thank Clare, Paul and all at Dalyan Select for doing their very best to sort the situation. Communication with all was brilliant, always with prompt response to any queries that we had. The local beach accessed by boat or bus was lovely, offering a snack bar at both ends of the beach. Reasonable charges for sunbeds. The turtle hospital is worth a visit, accessed on the beach by catching the bus. No charges to enter, they just ask for donations if possible. There are lots of bars and restaurants down in Dalyan, all offering amazing food and drinks. Trips can be booked through Dalyan Select. Eko was amazing as a guide. Down to earth and joined in on the trips with activities. All in all, thoroughly enjoyed our trip to Turkey and look forward to visiting again in the future.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

Margaret J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Villa Bliss
The Villa was adequate for our needs, although not as big as photos indicated. Better suited to a couple and children rather than 4 adults. The management company were very helpful with issues that we had and resolved quickly. The area felt residential and was a short walk into the town centre. Overall a pleasant stay
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

sharon h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent villa in central location
Beautiful villa , well equipped and in fab location for all amenities.Villa is very comfortable and well maintained, with beautiful pool and outside area to eat and enjoy the sun Definitely recommend for a stay in beautiful Dalyan
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Hartwig I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice time in Dalyan
We had a very nice time in the Villa Bliss....thanks a lot for everything...best from Vienna, Hartwig
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paul and Clare Bates

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Me and my husband live and work in the Midlands, I am a midwife and my husband works for the government.
We visited both Dalyan and ‘Villa Bliss’ in 2016 for the first time and immediately fell in love with it.
Dalyan is a unique and magical place and one of the only destinations we have visited where you can truly relax, unwind and enjoy its unspoiled beauty. Coupled with fabulous weather, the tranquility of the river and awesomely friendly people made for a truly unforgettable holiday.
We loved Villa Bliss (previously named Villa Marshel) so much that we bought it in 2017. The Villa was already a very popular rental property and it is clear why so many visitors return year after year. It was very well loved and managed by the previous owner, and we have made many new additions to make it an even more perfect experience.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Villa is ideally situated being only a 2 minute walk from the centre of Dalyan. It is beautifully decorated to a high standard throughout, very spacious and has all the home from home benefits that guests really want to see, water cooler, high speed wifi, dishwasher, air conditioning throughout, flat screen television, BBQ, playstation and too many unique features to mention.
Large Swimming pool, with spacious balcony overlooking it, It is truly lovely to sit and enjoy a drink or meal watching the sun set in the evening. The villa is situated in a very private and peaceful location, just a short stroll from the buzz of the restaurants and bars. It is ideally suited for families, couples or groups of people.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων