Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της σύγχρονης ζωής: Business, Πολυτελές διαβίωσης και Αναψυχή

Τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της σύγχρονης ζωής: Business, Πολυτελές διαβίωσης και Αναψυχή

Συλλογή φωτογραφιών για Three cornerstones of modern Living: Business, Luxury living and Recreation

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της σύγχρονης ζωής: Business, Πολυτελές διαβίωσης και Αναψυχή

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα79 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Rotterdam, ZH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥπαίθρια Αγορά Markthal Rotterdam5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Έρασμος12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Εράσμους4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡότερνταμ (RTM-Rotterdam The Hague)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της σύγχρονης ζωής: Business, Πολυτελές διαβίωσης και Αναψυχή

Συγκρίνετε και να δείτε για τον εαυτό σας (Παρέχουμε ένα πλήρως κλιματιζόμενο διαμέρισμα με παροχές υψηλής τεχνολογίας στη μέση του κέντρου κέντρο του Ρότερνταμ), είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των πελατών μας με Πολυτελή !! Αυτό το φανταστικό, που κόβει την ανάσα και το πολυτελές, High-Tech σπίτι αυτοματοποιημένη διαμέρισμα βρίσκεται στον 22ο όροφο (220 πόδια / 68 μέτρα) από το συγκρότημα «Harbour Village" στο Wijnhaveneiland. Αυτό το μέρος της πόλης είναι επίσης γνωστή ως το Μανχάταν στο Maas λόγω αρχιτεκτονικά μοναδικό ορίζοντα της υψηλής αυξάνεται.
Σε κεντρική τοποθεσία στη μέση του επιχειρηματικού κέντρου, πολιτιστική πόλη και η πόλη κύριους εμπορικούς δρόμους, με καταπληκτική θέα των πλωτών οδών του ποταμού "του Maas" και δύο γέφυρες? η γέφυρα Erasmus και η Γέφυρα Willems.
Η παρακάτω σύνδεσμο σας παρουσιάζει ένα βίντεο με μια πιο λεπτομερή εικόνα του διαμερίσματος, το διαμέρισμα φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης και τη θέση του. Αναζήτηση Αριθμός YouTube: aJ5XQXIAtKs

Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ανεμιστήρα οροφής στο σαλόνι / κουζίνα συν ξεχωριστά ελεγχόμενο 3x ήσυχη διάσπαση-μονάδα κλιματισμού εγκατεστημένα σε καθένα από τα δύο υπνοδωμάτια και το καθιστικό / κουζίνα, ενώ ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα θέρμανσης ζεσταίνει μέχρι τις κρύες μέρες του χειμώνα που ελέγχονται με μια κορυφή της γραμμής Smart θερμοστάτη.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα πολύ ευρύχωρο, ενιαίο πάτωμα και μεγάλη παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με κλίση-και-Turn παράθυρα.
Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με γούστο και έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα πολυτελές ακόμα σπιτική αίσθηση. Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος διαθέτει όλη την σκληρή διάταξη ξύλινο δάπεδο με δύο μεγάλα υπνοδωμάτια όλα με ένα πλήρες μπάνιο τηλεόραση επίπεδης οθόνης του (Δύο Smart TV μπλε υπνοδωμάτιο / καθιστικό), μια ξεχωριστή τουαλέτα επισκεπτών, ένα περίβλημα αποθήκη ένα πλυντήριο, στεγνωτήριο, Πυροσβεστήρας, και κιτ πρώτων βοηθειών
ευρύχωρο σαλόνι μας είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα υψηλής ποιότητας μασάζ πλάτης και κομψό πινελιές.
Όπως αναφέρθηκε πριν από δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν επίσης μεγάλα παράθυρα για την καταπληκτική θέα με Tilt / Ενεργοποίηση των Windows, Δάπεδα σκληρού ξύλου, κατασκευή-στην ντουλάπα με μοκέτα στο Καθρέπτες οροφής.
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με το μέγεθος του Royal Ρήγα Auping-κρεβάτια τα οποία είναι εξοπλισμένα με 3 κινητήρες για τη ρύθμιση Head / Επιστροφή / Leg-Support. Αυτά τα King size κρεβάτια βασίζεται σε τρεις πυλώνες που κάνουν τα κρεβάτια τόσο ξεχωριστή: εξαερισμού, back-στήριξης και ανακούφισης της πίεσης, έτσι ώστε μετά από καιρό τις ημέρες σας θα έχετε μια μεγάλη νύχτα υπόλοιπα .. Επιπλέον, κάθε υπνοδωμάτιο έχει Υπηρεσία παλτό Rack Stand ενδυμάτων κοστούμι Stand Μέταλλο και Ξύλο κρεμάστρα.

Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη τα εξής: Σε ένα από τα δύο δωμάτια (μπλε δωμάτιο) έχουμε ένα Futon (queen size κρεβάτι), το οποίο λειτουργεί ως ένα επιπλέον κρεβάτι για παιδιά / εφήβους. Αυτό Futon δεν είναι όσο πιο άνετη high-end μηχανοκίνητα ρυθμιζόμενο Auping king size κρεβάτια.

Η μαγειρική-σχεδιασμένη κουζίνα δόθηκε πολλή προσοχή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι συσκευές της κουζίνας είναι όλα high-end μάρκες πολυτελείας και περιλαμβάνουν ένα πλυντήριο πιάτων, μια μεγάλη μπαλκονόπορτα Ψυγείο με ενσωματωμένο Νερού & Ice αεροζόλ, φούρνο μικροκυμάτων / combo φούρνο, καφετιέρα Nespresso, επαγωγή εστίες και απορροφητήρα. Μίξερ, μπλέντερ, μίξερ χειρός Τοστιέρα Ράις-κουζίνα και Σκεύη. Προφανώς, η κουζίνα είναι κομψά επιπλωμένα με όλα τα απαραίτητα σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα και ποτήρια.

Σε κεντρική τοποθεσία:
Αυτό το διαμέρισμα έχει μια εντυπωσιακή θέα και βρίσκεται στο πολυσύχναστο κέντρο της σύγχρονης πόλης του Ρότερνταμ, με εξελιγμένα εμπορικό κέντρο του και της πόλης εμπορικό κέντρο μόλις 10-15 λεπτά με τα πόδια, ενώ βρίσκεται ακριβώς στην ήρεμη άκρη της πόλης του Ρότερνταμ . Αυτό το μέρος της πόλης συνδυάζει τέλεια τις τρεις ακρογωνιαίους λίθους της σύγχρονης ζωής: Επιχειρήσεις, Luxury Living και Αναψυχή στην ήσυχη περιοχή του Ρότερνταμ City Center. Ο παρακάτω σύνδεσμος σας παρουσιάζει ένα βίντεο με μια πιο λεπτομερή εικόνα του διαμερίσματος και τη θέση του. Δείτε τη γειτονιά με αυτή την εναέρια-Drone βίντεο, αναζήτηση στο YouTube: v = 2pv3DzRKnec (Καλώς ήρθατε στην πατρίδα μου)
Σε βολική τοποθεσία και μόλις ένα τετράγωνο μακριά (περίπου 2 λεπτά με τα πόδια) θα βρείτε ένα σούπερ μάρκετ Spar (Έκλεισε την Κυριακή) για οποιαδήποτε από τις απαιτούμενες καθημερινά ψώνια σας. Το διαμέρισμα είναι απλά τέλεια τοποθεσία με μουσεία, εστιατόρια, θέατρα, watertaxi, του θαλάσσιου και κινηματογραφικές αίθουσες όλα σε κοντινή απόσταση. Η εγγύτητά του σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς σας δίνει όλες τις ανέσεις διαμονής χωρίς αυτοκίνητο? το τρένο / μετρό / λεωφορείο / σταθμό του τραμ Blaak, το σταθμό του μετρό Churchillplein βρίσκονται όλα μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια.
Για να δείτε περισσότερες αναζήτησης Ρότερνταμ για στο YouTube: v = gO20sXgClZo (Πόλη Κινηματογράφου) για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα, από όλα τα "πρέπει να δούμε", σε κοντινή απόσταση από το Jufferstraat.

Πάρκινγκ / Car:
Πρέπει διαμονή σας απαιτεί τη χρήση ενός αυτοκινήτου μπορούμε να προσφέρουμε μια ελκυστική τιμή εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στο γκαράζ του συγκροτήματος διαμερισμάτων. Οι μεγάλες λεωφόρους / Ring είναι εύκολα προσβάσιμα μέσα σε λίγα λεπτά σε προορισμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις όπως η Χάγη, το Άμστερνταμ, Ουτρέχτη, και Αϊντχόβεν. Το αεροδρόμιο Schiphol είναι περίπου 35-40 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα, εάν η κίνηση είναι ελαφρά έως μέτρια

Η WaterTowers έχει: Ασφαλής fob είσοδο του συστήματος με βίντεο-τηλέφωνο ενδοεπικοινωνίας. Ασφαλής πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και εξασφάλισε fob πρόσβαση στο επίπεδο του δαπέδου σε δύο ανελκυστήρες. Η αποθήκη έχει και ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο και σε αντίθεση με πολλά άλλα παρόμοια διαμερίσματα, αυτό το πολυτελές διαμέρισμα προσφέρει ένα πλήρες μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα για τους επισκέπτες.


Παρατηρήσεις: Ενοικίαση περιλαμβάνει όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, όπως η θέρμανση, Κλιματισμός, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, Wi-Fi Έως N600 Mbps (2. 4 GHz) + AC1300 Mbps (5. 0 GHz) ταχύτητες με ταυτόχρονη Dual Band Internet περίπου 80-120 Mb / s και Λήψη 10 Mb / s upload (ανάλογα με την απόσταση από το σημείο πρόσβασης), δωρεάν τοπικές κλήσεις και περίπου 50 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης.

Τελευταία Έξυπνο Σπίτι Τεχνολογία:
- Wall-E είναι ο τελικός υψηλές επιδόσεις iRobot Roomba ηλεκτρική σκούπα μας με ένα νέο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού υψηλής απόδοσης. Wall-E θα καθαρίσει τα πατώματα κάθε Κυριακή αυτόματα για μέγιστη καθαρή εμφάνιση, συνδυάζοντας τη δύναμη ενός κενού υψηλής απόδοσης. Ή απλώς να ζητήσουν / απαιτήσουν ένα καθαρό σκούπισμα του μας Wall-E από το τηλεχειριστήριο της (Clean Command / Spot Command ή Dock Command
- Ο ανιχνευτής καπνού Kidde ανιχνεύει καπνό, φωτιά και μονοξείδιο του άνθρακα προειδοποιεί με ένα σαφές σύστημα προειδοποίησης Φωνή από το σαλόνι. Αυτό Smart καπνού / φωτιάς / CO-ανιχνευτής συνδέεται με Wink-Hub Home-αυτοματοποιημένο σύστημα Controller Web-Server και VeraEdge Home Controller. Δεύτερη καπνού και ανιχνευτής πυρκαγιάς στο διάδρομο.
-Smart Τεχνολογία Θερμοστάτης με ένα αξιόπιστο υψηλή βαθμολογία εφαρμογή που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε επιδέξια το θερμοστάτη για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του Χειμώνα-διαμονή σας. Αυτό Smart θερμοστάτης είναι συνδεδεμένος στο Internet, για ευέλικτο προγραμματισμό και live τον καιρό και ενημερώσεις κυκλοφορίας.
- Μας Νέα Amazon Echo έχει σχεδιαστεί γύρω από φωνητικές εντολές. Είναι πάντα on-απλά ρωτήστε "Alexa" για πληροφορίες, μουσική, ειδήσεις, καιρός, και πολλά άλλα. Amazon Echo αρχίζει να εργάζεται ως τη στιγμή που ανιχνεύει τη λέξη απόηχο "Alexa".
Amazon Echo είναι επίσης μια επιδέξια συντονισμένοι ομιλητής που μπορεί να γεμίσει το σαλόνι με το βυθίζετε ήχο. εγκεφάλου Amazon Echo είναι στις ΗΠΑ AMAZON-σύννεφο, που τρέχει στο Amazon ΗΠΑ Υπηρεσίες Web έτσι συνεχώς μαθαίνει και προσθέτει περισσότερες λειτουργίες πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται Echo, τόσο περισσότερο προσαρμόζεται στις ανάγκες μας πελατών, το λεξιλόγιο, και τις προτιμήσεις ενοικιαστή μας.
- Ενσύρματο Ίντερνετ 80-100 Mb / s κατεβάσετε 10 Mb / s upload
- Ασφαλής fob επίπεδο του δαπέδου / Ασφαλής πρόσβαση γκαράζ.
- Ηχεία Bluetooth: συμπαγές ηχείο (ες) Bose Soundlink II High-End Bluetooth μπορεί να συνδεθεί εύκολα με τα προσωπικά σας Smart Devices, ή άλλη συσκευή Bluetooth.
- Χαλαρωτικό Μασάζ Lazy πρόεδρος
- 40 "Ultra HD 4K Smart TV διαθέτει 4x περισσότερα pixel από μια Full HD τηλεόραση με Sports Mode. Smart View με οθόνη-Mirroring (Connect Δισκία / SmartPhones βίντεο ή παρουσιάσεις). Smart Hub και εφαρμογές (NetFlix) / AllShare / Web browsing- 40 "Smart TV / Hub / Οθόνη-Mirroring / APP (NetFlix) / AllShare / περιήγηση στο Web. Απολαύστε περισσότερα από 100.000 ταινίες στο Netflix τόσο Smart TVs- Σε κάθε υπνοδωμάτιο:
- Θύρες Multi-USB φορτιστή τοίχου φέρει μόνο σύρμα σας και plug-in για να Φορτίστε το Smart συσκευές σας
- All-in-One Printer Scanner
- Συσκευή φαξ
- Σετ Πυροσβεστήρας / Πρώτες Βοήθειες
- Τον / Δικός μπάνιου για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στα αξιοθέατα ή για ψώνια

Συνολική έκταση Living είναι περίπου. 85 m2.
Σαλόνι 4. 42 x 5. 14 περ. 22. 72m2
Κουζίνα 3. 94 x 3. 45 περ. 13. 59m2
Υπνοδωμάτιο 1 5. 80 x 3. 05 περ. 17. 69μ2
Υπνοδωμάτιο 2 7. 01 x 2. 59 περ. 18. 16m2
Μπάνιο 2. 21 x 1. 83 περ. 4. 04m2

Ασφαλής εσωτερικό πάρκινγκ είναι διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση, κατόπιν αιτήματος
Πρόσθετες υπηρεσίες όπως πλύσιμο ρούχων / σιδερώματος και υπηρεσίες καθαρισμού είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.
Αναφέρεται η τιμή είναι μια τιμή στόχου ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η μέγιστη χωρητικότητα βασίζεται σε ένα κόμμα του 4 ενήλικες και δύο παιδιά.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΠΙΤΙ :: απολύτως καμία ΜΕΡΗ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ !! Μη Καπνιστών Περιβάλλοντος !!
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα: Αν και είμαστε σίγουρα petlovers εαυτούς μας, όμως εμείς καταλαβαίνουμε ότι για ορισμένους από τους πελάτες μας τα κατοικίδια ζώα μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα υγείας (όπως οι αλλεργίες).

Καταλληλότητα: Expats είναι Καλώς ήρθατε
Πάρτε Σημείωση: Εάν η διαμονή σας είναι μεγαλύτερη από 7 μέρες υπάρχουν υποχρεωτικά συνεδρίες καθαρισμού κάθε έκτη μέρα. Το διαμέρισμα θα καθαριστεί προσεκτικά για 65 ευρώ το οποίο πρέπει να καταβληθεί ξεχωριστά. Αμέσως σεντόνια και πετσέτες θα πρέπει να αλλάξει κατά τη διάρκεια του καθαρισμού ..

Διαχειριστής καταλύματος

Ingrid Tjon
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
PETS NOT ALLOWED: Although we our self are pet lovers not everyone HOUSE PARTIES/LARGE GATHERINGS: House parties and large gatherings exceeding maximum occupancy are strictly prohibited. QUIET HOURS: For guest\\'s enjoyment and the enjoyment of others, please respect quiet times between 10PM and 8AM. SMOKING POLICY: NO SMOKING OF ANY KIND IS PERMITTED IN THIS PROPERTY. Many people are offended by the smell of smoke. •This apartment has high-end hardwood floors, No rearranging of any furniture. Moving furniture could cause damage to the hardwood floors. If you disregard this request you will be charged for the repair to the hardware floors.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Ρότερνταμ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ρότερνταμ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κυβικά Σπίτια και Πολιτιστικό Κέντρο WORM, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Λευκός Οίκος και Λιμάνι Oude Haven. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ναυτικό Μουσείο και Το Νέο Ινστιτούτο. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Rotterdam, ZH

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Υπαίθρια Αγορά Markthal Rotterdam - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Ναυτικό Μουσείο - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Witte de Withstraat (οδός) - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα Έρασμος - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Εράσμους - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Rotterdam Blaak: 6 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Rotterdam, Maashaven: 11 λεπτά οδικώς
  • Ρότερνταμ (RTM-Rotterdam The Hague): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Vessel 11 - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Very Italian Pizza - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Harvest Coffee Brewers - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Bar Blink - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Baek Food & Drinks - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Max D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment
Fantastic apartment in a perfect location. Definitely would stay again or recommend
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Caroline R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Once again ‘Home away from Home ‘
It was as great as the first time. Really loved the welcome bouquet; made us feel like the owner really listened to what we were looking for: “our home away from home”. From our morning view with a good cup of coffee provided by our host, till the end of the day lying on the sofa or just chatting with the rest of the fam. Thank you Bryan and Ingrid for sharing your lovely home and letting us create some great memories.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Cathie W., Canberra, Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and comfortable
We had a wonderful stay and thoroughly recommend this property. Great location. Super quiet apartments!! Thank you !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

Sue H.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great location but a lot of electronic don’t work
A lot of good and not so good things.. good things… location, Wi-Fi was good, check in was great and Keanu was great, view amazing, welcome bottle of wine! Not so good things…. A lot of lights and electronic stuff did not work, so much electronic plugged in that no room for our plug ins, no outlet in bathrooms, the place was kinda dirty and bedding smelled, no coffee pods even though the pictures showed a full box, no ice maker or ice but Keanu got a couple ice trays for us, Final conclusion - for what we paid - would get a nice quality hotel room- actually probaly 2 for this price. So no would not stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Ola B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay
Kitchen had everything that made it feel like home away from home. Awesome.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ingrid Tjon

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We speak Dutch and English:
We are both Business entrepreneurs; one with a medical background and the other with an ICT background.
We have worked for multi-nationals and traveled a lot for business before settling down.
Live is short and we enjoy every minute of it. We surround ourselves with great people and focus on our family life.
One of our hobbies is traveling with the family and renting short-term homes, therefore we know what a traveler wants away from home.

We look forward to be able to welcome you in our home in Rotterdam, Netherlands

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

All our apartment(s)/Homes have been chosen on location for the business travelers in combination with a must for recreation for any traveler. We take great care and pride in providing our guest with the best stay-away from home that we can offer in our Three cornerstones of modern living: Business, Luxury living and Recreation.
We take pride as all of our homes are provided with the Best of Home automated technology to make your stay comfortable, memorable, practical and safe.
Furthermore we try to enhance our space to make your stay as relaxed as possible and to do what’s right for you.

Further more we have a great team that consists of 3 property managers, 2 cleaning technicians, and a maintenance team. Our property managers will make sure your accommodation is ready for you with the best possible customer service.
It is our mission to be the preeminent host that prides itself on delivering an outstanding stay. Our host(ess) will meet and greet you at check-in and answer any questions you might still have. We will work diligently to make your stay with us special.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Main part of this ideal Location is:
• Center of Town (15 Min Walking distance to all major retailors)
• Center of Rotterdam night life (10 Min Walking distance)
• Neighborhood supermarket (2 Min Walking distance)
• Neighborhood Pharmacy (5 Min Walking distance)
• Neighborhood doctor's office (5 Min Walking distance)
• Train/Tram/Bus Station (5 Min Walking distance)
• Erasmus Medical University Hospital (10 Min drive)
• Close to major highway (10 Min Drive)
• Close to recreational area's (20 Min Drive)
• Golf Course (20 Min Drive)
• Tennis Courts (20 Min Drive)
• Mall (20Min Drive)
• Rotterdam Airport (15 Min Drive)

• Club Vie 300 Maasboulevard
5 minutes from the apmt. Club Vie is the place for trendy, fashionable parties and famous names, offering a refreshing and unique weekly programme with national and international DJs.

• Holland Casino 624 Weena
10 minutes from the apmt. In addition to the wide variety of table games and slot machines, Holland Casino Rotterdam offers an extensive and varied offer in terms of food and drink.

• Nieuwe Luxor Theater 1 Posthumalaan
5 minutes from the apmt. The New Luxor Theatre is a great amusement theater where long series of performances run like musicals, shows, caberet, theater concerts, opera and dance performances.

• Grote of Sint-Laurenskerk
10 minutes from the apmt. Grote of Sint-Laurenskerk is a Protestant church in Rotterdam. It is the only remnant of the medieval city of Rotterdam.

• Markthal 5 minutes from the apmt. An indoor food market which is bursting at the seams with fresh fish, warm bread, tender meat, countless different cheeses and freshly harvested vegetables. Open every day

• Watertaxi 7 Koninginnenhoofd
5 minutes from the apmt Fast black and yellow water taxis are the Ferraris of the Nieuwe Maas and take you from the north to the south in an instance.

• The Oude Haven area preserves the oldest part of the harbour. It's a favorite hangout spot with many bars and restaurants
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων