Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Laurel Cottage, θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, έκπτωση με φέρι

Laurel Cottage, θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, έκπτωση με φέρι

Συλλογή φωτογραφιών για Laurel Cottage, Heated Swimming Pool, Free Wifi, Satellite TV, Ferry Discount

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 21, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Laurel Cottage, θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, έκπτωση με φέρι

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Plouguenast, Bretagne
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο του Σεντ-Μπριός29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη του Γκερλεντάν30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Binic41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡεν (RNS-Saint-jacques)80 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Laurel Cottage, θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, έκπτωση με φέρι

Αυτό το εξοχικό σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως σε υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ αγροτικό και βρίσκεται στην πανέμορφη ύπαιθρο του Breton με πολλούς υπέροχους περιπάτους και πολύ ήσυχες λωρίδες της χώρας.
Στο χώρο του ξενοδοχείου έχουμε ένα αχυρώνα με μπαστούνια, σνούκερ και τραπέζι πινγκ πονγκ, πολλά παιχνίδια και βόλτες για τους νεαρούς visiors μας και ένα τραπέζι μπιλιάρδου πλήρους μεγέθους στον επάνω όροφο. Υπάρχει μια θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα 5μ x 10μ που είναι ανοιχτή από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο (ίσως αργότερα αν ο καιρός είναι καλός) και ένα στούντιο κεραμικής / βιοτεχνίας όπου μπορείτε να γίνετε μέλος της Gill δημιουργώντας μοναδικά αντικείμενα για να πάρετε μαζί σας τις διακοπές σας μαζί μας.
Υπάρχουν πολλά κοντινά μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα, εκκλησίες, τράπεζες και παραλίες σε κοντινή απόσταση.
Προσφέρουμε δωρεάν Wifi. Αγγλική και γαλλική δορυφορική τηλεόραση και εγκαταστάσεις πλυντηρίου.
Το Laurel Cottage διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια με μοκέτα. Ανοιχτό σαλόνι και τραπεζαρία. Πλήρως εξοπλισμένη και εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο αερίου και εστία μαγειρέματος, ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρικό βραστήρα και καφετιέρα. Υπάρχει ένα οικογενειακό μπάνιο στον πρώτο όροφο που αποτελείται από ένα θερμοστατικά ελεγχόμενο περίπατο στο ντους, τουαλέτα και νιπτήρα και ιδιωτικό δωμάτιο πλυσίματος στο υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο που διαθέτει τουαλέτα και νιπτήρα.
Υπάρχουν θερμαντικά σώματα στο ισόγειο, προσγείωση, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο που ελέγχονται από κεντρικό θερμοστάτη στο κεντρικό σπίτι. Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο υπάρχει ηλεκτρικός θερμαντήρας.
Εξωτερικό ιδιωτικό καθιστικό με τραπεζαρία, καρέκλες και μπάρμπεκιου.
Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας έκπτωση με την Brittany Ferries.
Έχουμε επίσης ένα υπνοδωμάτιο δύο υπνοδωματίων (Fuchsia Cottage) που κοιμάται τέσσερις άνθρωποι στην ίδια τοποθεσία.

Έχουμε τα δικά μας ζώα, συμπεριλαμβανομένων μερικών σκύλων και αρκετών γάτων, ώστε οι φιλοξενούμενοί μας να είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τα κατοικίδια ζώα τους εφ 'όσον συμπεριφέρονται καλά και διατηρούνται υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει επιπλέον χρέωση £ 50. 00 (55 ευρώ) ανά κατοικίδιο για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου έως Μαΐου κάθε θέρμανση που χρησιμοποιείται είναι μια πρόσθετη χρέωση. Υπάρχει θερμαντικά σώματα κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο στα δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο στον πρώτο όροφο αυτού του εξοχικού σπιτιού, στον υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου και στο ισόγειο υπάρχουν θερμαντήρες υγρών καυσίμων. Τα καύσιμα για αυτά μπορούν να αγοραστούν στο τοπικό σουπερμάρκετ ή από τους ιδιοκτήτες. Υπάρχει επίσης καυστήρας στο ισόγειο, τα κούτσουρα μπορούν να αγοραστούν για 10 ευρώ ανά καλάθι.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια μοναδική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος. Η περιοχή είναι αγροτική και η περιοχή βρίσκεται στην κοιλάδα της Βρετάνης με τα πόδια και τα μονοπάτια της κοιλάδας.
Σε αυτό το μέρος, μπορείτε να απολαύσετε ποδήλατα, τραπέζια μπιλιάρδου και τένις, ποδήλατα και ποδήλατα για να απολαύσετε το ποδήλατο και το τραπέζι του καλαθιού σας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα με ένα εργαστήριο ποιοτικής τέχνης / με ένα σουβενίρ νω Vos vacances avec nous.
Τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα supermarchés, οι μπουτίκ, τα εστιατόρια, τα μπαράκια και τα παραλιακά καταστήματα.
Νέο offrons WiFi δωρεάν. Télévision par satellite και blanchisserie.
Η Laurel Cottage διαθέτει επιπλωμένα καταλύματα, μοκέτα. Salon ouvert et salle à manger. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τέσσερις κουζίνες, καφετιέρες, καφετιέρες, μίνι μπουρνούζια, καφετιέρες, καφετιέρες και καφετιέρες. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταλύματα στο νησί της Βαρκελώνης. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ / lounge και μπαρ δίπλα στην πισίνα.
Υπαίθριο σαλόνι με ιδιωτικό τραπέζι, σαλόνια και μπάρμπεκιου.
Αυτά τα δρομολόγια δεν φτάνουν σε πελάτες της Brittany Ferries.
Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια.

Οι νέοι υπάλληλοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να συνομιλούν με τους συμμετέχοντες και τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις τους με τους συμμετέχοντες και τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για να συμμετάσχουν σε εκλογές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και συνέδρια. Ένα επιπλέον ποσό ύψους £ 50. 00 (55 ευρώ) ανά ζώο για τη σωστή περίοδο.

Η έναρξη της περιόδου από τον Σεπτέμβριο μέχρι την τελευταία χρήση του εξοπλισμού είναι ένα συμπλήρωμα. Οι ξαπλώστρες και οι καρέκλες είναι εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις, εξοπλισμένες με ψυγείο και καφετιέρα, εξοπλισμένα με καφετιέρες, καφετιέρες / τσαγιέρες και καφετιέρες / τσαγιέρες. Το καύσιμο που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της σούπερ μάρκετ είναι τοπικά ή ιδιωτικά. Ένας ξενώνας είναι ένας ξενώνας που βρίσκεται στην καρδιά της Λισαβόνας, με τα λεωφορεία να ταξιδεύουν με αυτοκίνητο για 10 ευρώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Gillian Cossins

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πλουγκενάστ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Πλουγκεναστ-Λανγκαστ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Σατό Chateau de Quintin και Μουσείο Mathurin Meheut, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Κέντρο Γκολφ Golf de la Criniere και Ναυτικό Κέντρο Centre Nautique de plerin. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Σταθμός Τρένων Chemin de fer de la baie de Saint Brieuc ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Ιππόδρομος The Bay. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Plouguenast, Bretagne

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκθεσιακό Κέντρο Saint Brieuc Expo Congres - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο του Σεντ-Μπριός - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη του Γκερλεντάν - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρωτήρι Pointe du Roselier - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Binic - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός La Motte: 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L'Aromatic - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Chaudron Magique - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Mulette - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Mariala - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sarl Moisan - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Will W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely quiet rural retreat
This is a lovely cottage in a beautiful rural setting with great facilities and great hosts. The cottage is well equiped with clean, comfy rooms and all you need in the kitchen, although we mainly cooked on the bbq outside each evening. The pool is warm and clean and nicely secluded. It is very rural, so if you want peace and quiet with very little traffic, apart from cows and tractors it's pefect. Gill and Martin are very welcoming and always on hand if needed, but not in any way intruding. Gill's pottery workshop is a great addition, and the animals also add to the charm of the cottage. There are a couple of little villages nearby that have all you need, with bigger towns further afield. It is a bit of a drive to the coast, but plenty of beaches to find if you want. Overall, a very peaceful and relaxing stay. Thank you Gill and Martin!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Paul H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Summer holiday
A great place for all the family. We were a group made up of 5 to 69 years old and all had a great time. The facilities and the surrounding were everything we expected but it was the owners, Gillian and Martin, who made the difference . They were incredibly helpful and welcoming and the pottery class was a massive bonus.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Llewelyn P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous, peaceful break
Gillian, Martin. Just wanted to say a huge thank you for our lovely stay. We really enjoyed ourselves and your hospitality and help was massively appreciated. We really enjoyed the pool and the kids had a blast. The gite was cozy and we slept really well in the spacious loft room. Wishing you all the best. Lewy &Claud
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

mairead a.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great weekend away
Great place to stay, hosts were very welcoming and helpful Lots of games and toys for the kids Comfy and well equipped cottage Loved the pottery class thanks Gillian Dogs Rosie and Lexie were great holidays pals for the children ☺️
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Stephen A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Quiet Location
Lovely old stone cottage in a tranquil rural location, though still not far from shops, beaches etc. We made full use of the games barn and pool! The hosts are very friendly and welcoming, and we had great days out in this beautiful region. Highly recommended and we’d love to return some time.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Gillian Cossins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Gill and Martin moved to this most beautiful part of Brittany from England in 2001, having lived in Essex for the previous 25 years. They took over the property in Cornean with its two existing gites and have enjoyed the company of a stream of varied and interesting people holidaying with them for the past sixteen years. Many of these visitors, they are delighted to say, visit them year after year and have become good friends. The swimming pool and gardens were a huge bonus and when the barn next door came up for sale it added to their dream of having a pottery and craft studio on site as well. Gill teaches regular pottery and craft classes each week, to which guests are more than welcome to join in. Their dream was further realised when they added a little hobby farm for rescued animals.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our property is very central and as such it is no problem to get to a great variety of interesting places, beaches, golf courses, shops and restaurants.
On site you can enjoy the heated outdoor swimming pool and the games barn with bebefoot, table tennis, pool and a full size snooker table.
Both cottages are equipped with English and French satellite television, hairdryers and irons and have access to washing machine and ironing facilities. We also provide free Wifi access.
Cots and high chairs can be provided also free of charge.
All beds are made up ready for your arrival and a bath towel is provided for each guest. These towels are for inside use only. We do not provide beach or pool towels.
A chauffeur and baby sitting service is available, for a small fee, if you would like to have a nice adult night out on your own.
Gill also has a two storey barn conversion studio overflowing with pottery and craft equipment where you can try your hand at handbuilding pottery, glazing techniques, painting techniques, glass fusing, serviette craft, jewellery making, scrapbooking, card making, crochet, knitting, patchwork and take home a unique work of art. Everyone is welcome in the studio beginner to the more experienced and Gill will fit lessons around the other things that you want to do on your holiday.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Special interest holidays:
Pottery and Craft Holidays. We will arrange your art and craft holiday entirely around the things that you want to do and experience. We offer short breaks, self catering or all inclusive holidays and you can choose to bring your own transport or be picked up from our nearest Port or Airport and chauffeur driven for you stay. You can either concentrate on just one of the many subjects we cover, choose several options to have a go at or embrace the whole of course, on how long you intend to stay with us. There are lots of arts and craft classes to enjoy on our specially tailored holidays, please visit our website for more details (see below).
There is a large equestrian centre in Loudeac, about fifteen minutes away, where you can arrange to have a hour or so horseriding or trekking around the beautiful Breton countryside. Canoeing plays a big part in the local area and there are plenty of rivers and the Nante/Brest Canal offering varying challenges to the adventurous canoeist. In the Summer months our local Canoe Club in Plouguenast opens its doors to visitors of all abilities. Both of our local villages have Supermarkets, Banks, Churches, Bakeries and Butchers as well as a few other shops and small restaurants. Within 15 minutes is Moncontour, a medieval walled town with 16th Century ramparts and the larger towns of Loudeac, St. Brieuc and Pontivy are within a half hour to forty minute drive where there is a fantastic range of shops and restaurants. There is a large Go-Kart Track just outside of Lamballe where you can enjoy hours of entertainment both as a driver or an observer. They cater for the very beginner to the more advanced driver and are able to accomodate individuals or team events. The track has quite a few challenging bends and hairpins and has a lovely decking area where you can sit and enjoy the events. There is also a bar where you can purchase refreshments.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων