Σπίτι στον προορισμό Plouguenast, BretagneΙδιώτης οικοδεσπότης

Laurel Cottage. Θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi. Δορυφορική τηλεόραση. Ferry Έκπτωση

Laurel Cottage. Θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi. Δορυφορική τηλεόραση. Ferry Έκπτωση

Συλλογή φωτογραφιών για Laurel Cottage. Heated Swimming Pool, Free Wifi. Satellite TV. Ferry Discount

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 23, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Laurel Cottage. Θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi. Δορυφορική τηλεόραση. Ferry Έκπτωση

Σχόλια
4,0 στα 5 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Plouguenast, Bretagne
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακό Κέντρο Saint Brieuc Expo Congres28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο του Σεντ-Μπριός29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη του Γκερλεντάν30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡεν (RNS-Saint-jacques)80 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Laurel Cottage. Θερμαινόμενη πισίνα, δωρεάν Wi-Fi. Δορυφορική τηλεόραση. Ferry Έκπτωση

Αυτή η εξοχική κατοικία έχει ανακαινιστεί πλήρως σε ένα υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ αγροτική και στην όμορφη ύπαιθρο της Βρετάνης με φανταστική περιπάτους και διαδρομές ήσυχη χώρα.
Στο χώρο του ξενοδοχείου έχουμε ένα καλά εφοδιασμένο παιχνίδια αχυρώνα με μπιλιάρδο, bebe τραπέζι πόδι, τραπέζι πινγκ-πονγκ, παιχνίδια και βόλτα ons για τα μικρότερα παιδιά. Στον επάνω όροφο είναι ένα πλήρες μέγεθος πίνακα σνούκερ. Έχουμε μια θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, ανοιχτή από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο, και κεραμικής / σκάφος στούντιο όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν Gill σε δημιουργώντας κάτι εντελώς μοναδικό για να γυρίσουν στην πατρίδα τους ως υπενθύμιση για τις διακοπές τους μαζί μας.
Υπάρχουν πολλά κοντινά μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, εκκλησίες και παραλίες σε κοντινή απόσταση. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Αγγλική και γαλλική δορυφορική τηλεόραση. Εγκαταστάσεις πλυντηρίων.
Laurel Cottage διαθέτει τρία άνετα, μοκέτα υπνοδωμάτια. Ανοίξτε το σαλόνι και τραπεζαρία σχέδιο με καυστήρα καταγραφής. Πλήρως εξοπλισμένο και εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο αερίου και εστίες, ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα, καφετιέρα. Οικογενειακό μπάνιο στον πρώτο όροφο με θερμοστατικά ελεγχόμενο περίπατο στο ντους, τουαλέτα και νιπτήρα και ιδιωτικό μπάνιο στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου με νιπτήρα και τουαλέτα. Υπάρχουν θερμαντικά σώματα στο ισόγειο, προσγείωση, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο που ελέγχονται από κεντρικό θερμοστάτη στο κεντρικό σπίτι. Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο υπάρχει ηλεκτρικός θερμαντήρας.
Έξω υπάρχει μια ιδιωτική καθιστικό με τραπέζι αίθριο, καρέκλες και μπάρμπεκιου.
Προσφέρουμε επίσης όλους τους επισκέπτες μας μια έκπτωση με Brittany Ferries.
Επίσης, στο χώρο του ξενοδοχείου είναι δύο υπνοδωμάτια gite μας, Fuchsia Cottage, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα, συν βρεφική κούνια.

Έχουμε τα δικά μας ζώα, συμπεριλαμβανομένων μερικών σκύλων και αρκετών γάτων, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοί μας να είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τα κατοικίδια ζώα τους εφ 'όσον συμπεριφέρονται καλά και διατηρούνται υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει επιπλέον χρέωση £ 50. 00 (55 ευρώ) ανά κατοικίδιο για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου έως Μαΐου κάθε θέρμανση που χρησιμοποιείται είναι μια πρόσθετη χρέωση. Υπάρχουν δύο θερμαινόμενα θερμαντικά σώματα με πετρέλαιο στα δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο στον πρώτο όροφο αυτού του εξοχικού σπιτιού, στον υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου και στο ισόγειο υπάρχουν θερμαντήρες υγρών καυσίμων. Τα καύσιμα για αυτά μπορούν να αγοραστούν στο τοπικό σουπερμάρκετ ή από τους ιδιοκτήτες. Υπάρχει επίσης ένας καυστήρας κορμών στο ισόγειο, τα κούτσουρα μπορούν να αγοραστούν για 10 ευρώ ανά καλάθι.

Ce Αγροτουριστικό ένα rénové été entièrement à un niveau Eleve. Il est très αγροτικές et situé dans la belle Campagne Bretonne avec des περιπάτου fantastiques et des ruelles tranquilles.
επί τόπου, nous avons une Grange de jeux bien garnie avec τραπέζι de μπιλιάρδο, τραπέζι bebe βάση, τραπέζι de πινγκ-πονγκ, jouets et βόλτα ons χύστε les enfants συν Jeunes. A l'étage se Trouve une τραπέζι de μπιλιάρδο Pleine μεγαλείο. Nous avons une piscine extérieure chauffée, ouverte de mai à Septembre, et un ατελιέ de poterie / artisanat από αυτούς να tout le monde est Προσκαλέστε ένα se joindre à Gill à créer quelque επέλεξε de totalement μοναδικό à emporter comme un rappel de Leurs Vacances avec nous.
Vous trouverez de nombreux μπαρ, εστιατόρια, supermarchés, Banques, Églises et plages à proximité. Wifi gratuit. Δορυφορική τηλεόραση παρ. Υπηρεσία de Blanchisserie.
Laurel Cottage διαθέσει de trois chambres confortables, μοκέτα. Salon ouvert et Salle a Manger avec Poêle à bois. Κουζίνα entièrement équipée avec τέσσερις à gaz et πλάκες de cuisson, réfrigérateur, CONGELATEUR, μικρο-Ondes, bouilloire Electrique, μηχανή καφέ. Salle de bains familiale au premier étage avec douche thermostatique Ελεγχόμενη dans la douche, τουαλέτες et lavabo et une salle de πλύση ιδιωτικό dans la chambre au deuxième étage qui μια un lavabo et toilette .. À l'extérieur il ya un σαλόνι privé τραπέζι avec de αίθριο, ξαπλώστρων et μπάρμπεκιου.
Nous offrons également à tous νος πελατών Βρετάνη un rabais sur Ferries.
Aussi sur le site est nore giιte de deux chambres à coucher, Fuchsia Cottage, η οποία βρίσκεται σε προνομιακή τιμή για ένα άτομο και επιπλέον

Οι νέοι χρήστες προωθούν τα περιεχόμενα τους και τα περιεχόμενα τους, και οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές τις συζητήσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Ένα επιπλέον ποσό των £ 50. 00 (55 ευρώ) για τα ζώα για την πάροδο του χρόνου.

Το πακέτο που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του Μαΐου, είναι χρήσιμο για εσάς. Οι ξαπλώστρες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καλοκαίρι και να απολαύσουν το καλοκαίρι και να απολαύσουν το ποδήλατο και το καλοκαίρι. Τα καύσιμα που χρησιμοποιούνται για την αποφυγή της υπερθέρμανσης του τοπικού ή του ιδιωτικού τομέα. Στον κήπο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να απολαύσετε το ποτό σας για 10 ευρώ.

Διαχειριστής καταλύματος

Gillian Cossins
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Πλουγκενάστ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Πλουγκεναστ-Λανγκαστ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Σατό Chateau de Quintin και Μουσείο Mathurin Meheut, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Εμπορικό Κέντρο Les Champs και Καθεδρικός Ναός του Σεντ-Μπριός. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Σταθμός Τρένων Chemin de fer de la baie de Saint Brieuc ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Κάστρο του Ροχάν. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Κυνήγι σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκθεσιακό Κέντρο Saint Brieuc Expo Congres - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο του Σεντ-Μπριός - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη του Γκερλεντάν - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Binic - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Portrieux - 59 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός La Motte: 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L'Aromatic - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Chaudron Magique - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Mulette - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Mariala - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sarl Moisan - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

3,0/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

3,0/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Laura M.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Aug 2019
We had a fantastic holiday in this lovely gite. The best bits were the space, the peace and tranquility, the pool and the table tennis. Even though the owners had their grand children visiting at the time of our stay, they made sure they did not intrude on our holiday at all. We had the decent sized pool to ourselves most days-which was perfect for us and a huge plus. The pool was warm enough and always clean. The table tennis table was a huge hit with my 12 year old son, and it was in really good condition too!! whilst the cottage was cleaned prior to us arriving and was clean and the bedding and towels smelled lovely and clean and fresh. The location was remote, but only as remote as stated in the advert. all in all I would thoroughly recommend this property. The owners couldn't do enough for us and are even going to send us back something we forgot!!!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Gillian Cossins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Gill and Martin moved to this most beautiful part of Brittany from England in 2001, having lived in Essex for the previous 25 years. They took over the property in Cornean with its two existing gites and have enjoyed the company of a stream of varied and interesting people holidaying with them for the past Nineteen years. Many of these visitors, they are delighted to say, visit them year after year and have become good friends. The swimming pool and gardens were a huge bonus and when the barn next door came up for sale it added to their dream of having a pottery and craft studio on site as well. Gill teaches regular pottery and craft classes each week, to which guests are more than welcome to join in. Their dream was further realised when they added a little hobby farm for rescued animals.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our property is very central and as such it is no problem to get to a great variety of interesting places, beaches, golf courses, shops and restaurants.
On site you can enjoy the heated outdoor swimming pool and the games barn with bebefoot, table tennis, air hockey and pool tables as well as toys and ride on toys for younger children.
Both cottages are equipped with English and French satellite television, hairdryers and irons and have access to washing machine and ironing facilities. We also provide free Wifi access.
Cots and high chairs can be provided also free of charge.
All beds are made up ready for your arrival and a bath towel provided for each guest. The towels are for indoor use only, you need to provide your own pool/beach towels.
A chauffeur and baby sitting service is available, for a small fee, if you would like to have a nice adult night out on your own.
Gill also has a two storey barn conversion studio overflowing with pottery and craft equipment where you can try your hand at handbuilding pottery, glazing techniques, painting techniques, glass fusing, serviette craft, jewellery making, scrapbooking, card making, crochet, knitting, patchwork and take home a unique work of art. Everyone is welcome in the studio beginner to the more experienced and Gill will fit lessons around the other things that you want to do on your holiday.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Pottery and Craft Holidays. We will arrange your art and craft holiday entirely around the things that you want to do and experience. We offer short breaks, self catering or all inclusive holidays and you can choose to bring your own transport or be picked up from our nearest Port or Airport and chauffeur driven for you stay. You can either concentrate on just one of the many subjects we cover, choose several options to have a go at or embrace the whole of course, on how long you intend to stay with us. There are lots of arts and craft classes to enjoy on our specially tailored holidays. Please contact Gill for more details.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες