Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αρχαία νομισματοκοπία κεντρική Σικελία

Αρχαία νομισματοκοπία κεντρική Σικελία

Συλλογή φωτογραφιών για Ancient Mint central Sicily

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Αρχαία νομισματοκοπία κεντρική Σικελία

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα240 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pietraperzia (EN) Sicili, Sicily
  • Δημοφιλής τοποθεσίαFontana del Tritone (σιντριβάνι)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCastello di Pietrarossa (κάστρο)19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαVilla Romana del Casale (ιστορικό κτίριο)32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι Τοίχου και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αρχαία νομισματοκοπία κεντρική Σικελία

Όμορφο εξοχικό σπίτι που βρίσκεται στην Pietraperzia στην επαρχία Enna σε μια υπέροχη τοποθεσία στην καρδιά της Σικελίας με θέα στο μεσαιωνικό κάστρο. Ανακαινισμένο με γούστο και φινέτσα στο τυπικό σικελικό στιλ. Ιδανικό για ήρεμες διακοπές. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά άτομα. Δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα τρίτο υπνοδωμάτιο σε ένα πατάρι (σε ένα είναι δυνατόν να προστεθεί ένα μονό κρεβάτι), σαλόνι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, βιβλιοθήκη και δύο μπάνια όλα επιπλωμένα με έπιπλα αντίκες με προσοχή λεπτομέρειες (συνολικά 240 τ.μ.) Το εξοχικό σπίτι είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο με γούστο σε τυπικό στιλ της Σικελίας. Πλήρης αποκατάσταση ακολουθώντας μια λογική που είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλη για το ιστορικό της. Ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν διακοπές ηρεμίας και χαλάρωσης που περιβάλλεται από αιωνόβια ελιά, χαρουπιές και εσπεριδοειδή. Στο εσωτερικό υπάρχουν παλιά δάπεδα από τερακότα και χαρακτηριστικές σοφίτες με ξύλινα δοκάρια. Ο εξωτερικός χώρος είναι ένα πραγματικό πάρκο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. που περιλαμβάνει μια βιολογική πισίνα με ξαπλώστρες και αρκετές γωνίες χαλάρωσης στον κήπο με τη διάταξη των καναπέδων, πολυθρόνες, τραπέζια και καρέκλες για μια γλυκιά ζωή. . Θα απολαύσετε έναν κήπο με προσοχή στη λεπτομέρεια και μια ευχάριστη πισίνα με σολάριουμ.

Βρισκόμαστε σε στρατηγική περιοχή της Σικελίας, 3 χιλιόμετρα μακριά. υπάρχει η Pietraperzia με την παλιά καταστροφή του Κάστρου Barresi - Branciforti, με ένα όμορφο ιστορικό κέντρο, με τα ευγενή παλάτια και τις πολυάριθμες εκκλησίες, 21χλμ. μακριά. Το Mazzarino βρίσκεται με το βυζαντινό ρωμαϊκό κάστρο του με ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα ιστορικά κέντρα της Σικελίας (που ονομάζεται Little Noto) σε απόσταση 5χλμ. υπάρχει το φυσικό καταφύγιο Monte Capodarso και Valle dell'Imera Meridionale, μόλις 26 χλμ. βρίσκεται η Piazza Armerina - η Villa Romana del Casale που είναι η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη στη Ρωμαϊκή Σικελία, από το 1997 αναγνωρίζεται από την UNESCO, 26χλμ. Η Morgantina είναι η ελληνική πόλη του τέταρτου αιώνα π.Χ. με ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα που φιλοξένησε πέντε χιλιάδες θεατές, το Cefalù είναι μια γραφική πόλη με ψάρεμα στα 114 χλμ., Η Caltagirone είναι η πόλη κεραμικής σε απόσταση 65 χιλιομέτρων, με μια πιο διάσημη σκάλα Σικελία με majolica, 34 χλμ. Μακριά. Η Enna ονομάζεται Belvedere της Σικελίας, διαθέτουν αξιόλογα μεσαιωνικά και μπαρόκ μνημεία, 41χλμ. Μακριά. Το Calascibetta είναι τυπικά μεσαιωνικό στυλ, οι ρίζες του συνδέονται με τον Roger. Το βυζαντινό χωριό είναι ένας βυζαντινός ρωμαϊκός οικισμός του 6ου αιώνα και αποτελεί κληρονομιά του πρώιμου Χριστιανισμού, που απέχει 77 χιλιόμετρα. Sperlinga βρίσκεται - Κάστρο με αμυντική ικανότητα είναι ένα πολύ σπάνιο παράδειγμα του Rock Castle με μοναδικά χαρακτηριστικά στον κόσμο, Rock χωριό με σπίτια στο βράχο, υπάρχουν περίπου πενήντα σπηλιές που κατοικούνται από τις φτωχότερες οικογένειες μέχρι το 1960, 74 χιλιόμετρα μακριά Το Agrigento - η κοιλάδα των ναών είναι ένας αρχαιολογικός χώρος της Σικελίας που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική κατάσταση συντήρησης και από μια σειρά από σημαντικούς δωρικούς ναούς. Στα 84 χλμ. υπάρχει το Scala dei Turchi είναι ένα βραχώδες τοίχο που υψώνεται απότομα πάνω από τη λευκή θάλασσα. Στα 97 χλμ. Το Torre Salsa βρίσκεται, ένα φυσικό καταφύγιο με μια από τις ομορφότερες παραλίες στη Σικελία. Στη Μανφρία η κοντινότερη παραλία απέχει μόνο 45 λεπτά με το αυτοκίνητο. A90 χλμ. Η Catania βρίσκεται και στα 115 υπάρχει η πρωτεύουσα της Σικελίας - Παλέρμο.
Τι βρίσκετε μέσα στο σπίτι:
WI-FI, τηλεόραση 46 ιντσών HD με AMBILIGHT, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΤΛΙΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ, ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ 3 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΨΥΓΕΙΟ, ΤΟΤΕΡΟ, ΨΩΜΑ, ΧΥΜΟ CITRUS, ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΖΑΚΙ 1,50 μ., STEREO 300 Watt, τηλεόραση 47 ιντσών HD SMART, τηλεόραση SAT / Sky, ΜΗΧΑΝΗ ΠΛΥΣΙΜΟ, PHONO, ΣΙΔΗΡΟ
Το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο και είναι προσβάσιμο από μια πύλη, διαθέτει άφθονο χώρο στάθμευσης μέσα στην ιδιοκτησία, η βίλα είναι κατάλληλη για οικογένειες με παιδιά. Κατόπιν αιτήματος είναι δυνατή η τοποθέτηση κρεβατιού. Οι ιδιοκτήτες θα συμφωνήσουν μαζί σας τις ώρες για όλη την καθημερινή συντήρηση σχετικά με τη βιολογική πισίνα και τη διαχείριση του νερού του γκαζόν, την αλλαγή πετσετών και φύλλων.

Διαχειριστής καταλύματος

Carmelo
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά, Πολωνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πιετραπέρτζια

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Πιετραπέρτζια) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Στα τοπικά αξιοθέατα συγκαταλέγονται τα εξής: Μοναστήρι των Βενεδικτίνων και Palazzo Vescovile (παλάτι), ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν λίγη κουλτούρα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Μινεραλογικό Μουσείο της Καλτανισέτα. Μη χάσετε περιπέτειες στην ύπαιθρο όπως οικολογικές περιηγήσεις, ποδηλασία βουνού και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Pietraperzia (EN) Sicili, Sicily

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Fontana del Tritone (σιντριβάνι) - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός της Caltanissetta - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Castello di Pietrarossa (κάστρο) - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Αγώνων Autodromo di Pergusa - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Villa Romana del Casale (ιστορικό κτίριο) - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεντρικός Σταθμός της Καλτανισέτα: 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Il Gelso Nero - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Feudo San Martino - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Agriturismo La Fattoria di San Francesco - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Alex - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Antico Egitto - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 53 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Catherine J.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Charming Antique Country House
This charming house was beautiful and relaxing. It has a beautiful pool to relax in after seeing the sights of Sicilia. The perfect garden for morning coffee or evening wine. It’s listed as a 3 bedroom, but one of the bedrooms is only accessible by a ladder. I think 2 bedroom is more accurate. The managers were very accessible and accommodating. They even noticed that two of us were celebrating our birthdays and surprised us with gifts! The biggest suggestion for this unique and charming place is to have better signage at their gate and more explicit directions. Our navigation failed to direct us accurately. Once you know where it is, it’s easy to find. We thoroughly enjoyed our 11 day stay.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Adrian Christopher T., Sydney

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quirky and lovely
We were looking to stay in the Sicilian country to be away from the major tourist towns and this house fit the bill. Eclectic in its decor and furniture, this 300+ year old house is a treat. However, if you choose to walk around the area, we did encounter a few rabid dogs and ended up taking the long way around, having to brave the main road, which doesn't have a proper pavement. Only the main bedroom is air-conditioned and the third bedroom is up a narrow ladder. It was an adventure and we even organised a taxi to and from Pietraperzia. Carmelo is a wonderful and gracious host.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Claire A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Long weekend in Sicily
We had a great time in this villa. A bit of a drive from Palermo, but a 5 minute drive to a nearby town for groceries etc, otherwise we were content sitting by the pool all day as the house was set up well to allow for this.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Filippa P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing stay
We had an amazing time at this villa. There is a large garden with lots of cozy places to hang out, and the pool was very clean and pretty big. The landlord was super easy to contact and helped us with everything we needed. Really recommend this place! One negative thing is that it was really hot when we were there and only air condition in the master bedroom. But after a few days we got used to it.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Katherine J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A holiday we will never forget.
We had a fantastic stay in the most beautiful surroundings. A house to be experienced and the same with the beautiful surroundings outdoors. The pictures are good, but it is far more beautiful in reality. During our 2 week stay we found many great shopping opportunities nearby which made it easy for us to shop in to enjoy dinners in the house. The house is older but had all what we needed. We loved being there and enjoying all the beautiful nooks and crannies around. And the pool is amazing to use during the hot days! Thanks to Olga and Carmelo, for being super hosts. They are very helpful when you have questions during your stay and we enjoyed our stay… also thank you for the delicious croissants! We will never forget this journey.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carmelo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά, Πολωνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων