Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Cosy καμπίνα με ανοιχτή θέα Loch δέος.

Cosy καμπίνα με ανοιχτή θέα Loch δέος.

Συλλογή φωτογραφιών για Cosy cabin with open views of Loch Awe.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Cosy καμπίνα με ανοιχτή θέα Loch δέος.

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Argyll, SCT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛοχ Awe1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Oban Ferry Terminal33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Inveraray49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cosy καμπίνα με ανοιχτή θέα Loch δέος.

Cabin 16 'Duart »είναι ένα άνετο καμπίνα, που βρίσκεται σε περίπου 1/4 στρεμμάτων βοσκοτόπων, σχεδόν από την πλευρά λίμνη, με εκπληκτική θέα στη λίμνη Λοχ δέος.
Το συγκρότημα αποτελείται από: ενιαίο χώρο σαλονιού / τραπεζαρία / κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με ντους / τουαλέτα. Το σαλόνι διαθέτει: τηλεόραση με ελεύθερη προβολή (5 κανάλια), σουίτα εξοχικού σπιτιού και τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα με τέσσερις δακτυλίους και φούρνο, ψυγείο με διαμέρισμα με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα και βραστήρα. Παρέχεται πλήρες φάσμα των μαγειρικά σκεύη, πιάτα και μαχαιροπίρουνα. Υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι από το σαλόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα "al fresco", ή απλά να σκεφτείτε την θέα πάνω από ένα ποτήρι κρασί ή ένα "wee dram".
Το ντους διαθέτει: πλακάκια δαπέδου, ηλεκτρικό ντους, νιπτήρα και τουαλέτα.
Υπνοδωμάτιο # 1. Διπλό κρεβάτι, εντοιχισμένες, ρούχα κρέμονται χώρο και συρταριέρα,
Υπνοδωμάτιο # 2. Τρεις κουκέτες, το ένα πάνω από το άλλο, κατάλληλο για ενήλικες ή παιδιά, και χτισμένο σε ρούχα κρέμονται χώρο.
Η καμπίνα είναι διπλά τζάμια και ηλεκτρικά θερμαινόμενο και είναι απολύτως κατάλληλο για το φθινόπωρο και το χειμώνα τα διαλείμματα. Η καμπίνα είναι περίπου 10 χιλιόμετρα από την πλευρά του Λοχ Νες. χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα είναι στο πίσω μέρος της καμπίνας. Αυτή είναι μια καμπίνα για μη καπνίζοντες.
Η καμπίνα είναι περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό Dalavich που έχει ένα κατάστημα, καφετέρια και ταχυδρομείο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ το πρωί, ελαφρύ γεύμα και το απόθεμα επάνω με είδη παντοπωλείου. Έχει, επίσης, μια σειρά από δώρα, εξωτερική αξεσουάρ και αλιευτικού εξοπλισμού. Take-away γεύματα είναι επίσης διαθέσιμα από το καφενείο.
Ένα κοινωνικό κλαμπ με μπαρ και εστιατόριο, το οποίο ανήκει και διοικείται από την κοινότητα βρίσκεται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της καμπίνας. Οι επισκέπτες από τις καμπίνες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Το μπαρ είναι ανοιχτό 7 νύχτες την εβδομάδα (Απρίλιος-Οκτώβριος) και 4 φορές την εβδομάδα (Νοέμβριος-Μάρτιος). Το εστιατόριο «Το Lochview Grill είναι ανοιχτό για δείπνο από Πέμπτη έως Κυριακή. Ένα πλυντήριο με κερματοδέκτη είναι επίσης διαθέσιμο στην ιστοσελίδα. Wi-Fi διατίθεται σε Social Club.
Σκάφη με ή χωρίς εξωλέμβιες μηχανές είναι διαθέσιμες από τον Thomas γόνατα στο πλάι Loch Μαρίνας στο χωριό. Thomas μπορεί επίσης να σας πουλήσει ένα άδειας αλιείας τόσο για Loch Δέος και Loch Avich. Καλάμια ψαρέματος είναι επίσης διαθέσιμα προς ενοικίαση. Thomas Μπορείτε να επικοινωνήσετε με +44 (0) 7541 206 698 ή στο 25 Dalavich, Τέινιουλτ, Argyll, PA35 1HN.
Υπάρχουν πολλά όμορφα περιπάτους στο δάσος της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των The Oakwood Trail, The Falls Trail Avich και τα πόδια του Duncan, το σύνολο των οποίων ελίσσονται μέσα από την αρχαία δρυός και πευκοδάση. Πεύκου κουνάβι, αλεπού, αγριόγατες, κόκκινο ελάφι, ζαρκάδι, βίδρα και το κόκκινο σκίουροι μπορούν συχνά να είναι seenin περιοχή. Υπάρχουν επίσης τακτικές εμφανίσεις της αετούς και ψαραετούς. Εκτός από τις υπογραφεί μονοπάτια, δεν υπάρχει μέχρι 100 μίλια από δασικούς δρόμους και οι δρόμοι στην περιοχή, κατάλληλη για τη σοβαρή περιπατητή ή στο βουνό ποδηλάτης.
ίδια Loch Awe είναι όμορφη, μακριά από τη φασαρία της σύγχρονης ζωής και ήδη από τώρα, ακόμα υπανάπτυκτες χωρίς θορυβώδη θαλάσσια σπορ για να συντρίψει την ειρήνη. Έχει νησιά που αξίζει να επισκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των Innis Chonnel Κάστρο, το πρώτο προπύργιο των Campbells. Τα ερείπια της Crannogs? προ ιστορικούς οικισμούς νησί καλύβα, μπορεί ακόμα να δει, όταν η λίμνη είναι χαμηλή, σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος του Lochside. Η αλιεία είναι θρυλική με το τέρας πέστροφα έως 30lb (~ 14Kg), σολομό, τη θαλάσσια πέστροφα, τούρνα, πέρκα, char κλπ, ανάλογα με την εποχή.
Υπάρχουν καλές παμπ και το ξενοδοχείο restuarants στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Kilchrenan Inn, (7½miles) Η Taycreggan Ξενοδοχείο (7½miles) και το Taynuilt Hotel (15 μίλια), τα οποία έρχονται συνιστάται ιδιαίτερα. Στην ίδια (απόσταση 50 λεπτών) Oban υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες για κάθε γούστο και τσέπη.
Oban
Περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από Dalavich, ένα λιμάνι παραθαλάσσια πόλη και την αλιεία, από όπου πορθμεία τρέχουν προς τα νησιά του Mull, Iona, Colonsay, Staffa και Tiree.
Oban Distillery
Πάρτε μια ξενάγηση γύρω από αυτό το παλιό αποστακτήριο και να δοκιμάσετε τα εμπορεύματά του! Ανοιχτό για το κοινό από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβριο.
Σταθμός Cruachan Ισχύς
Πάρτε έναν γύρο αυτού του σύγχρονου ηλεκτρικού σταθμού υδροηλεκτρικής ενέργειας στο βόρειο άκρο της λίμνης Loch δέος, που βαθιά μέσα στο βουνό. Ανοιχτό για το κοινό από το Πάσχα μέχρι τον Νοέμβριο.
Κάστρο Inverary
Το πατρογονικό σπίτι του Δούκα & Δούκισσα του Argyll. Ανοιχτό για το κοινό από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.
Loch Fyne Ουίσκι
Ενδεχομένως ένα από τα καλύτερα "καταστήματα ουίσκι» στη Σκωτία. Βρίσκεται στο κέντρο της Inverary και ανοιχτά όλο το χρόνο. Τηλέφωνο: +44 (0) 1499 302 219
Inverary Gaol
Μια φυλακή αιώνα και αίθουσα δικαστηρίου 19ου επανδρωμένο με οδηγούς σε περίοδο φορεσιά. Ακούστε τη δίκη στην αίθουσα του δικαστηρίου και να ακούσει την ποινή της μεταφοράς στο Νέο Κόσμο. Αξίζει μια επίσκεψη.
Auchindrain Village
Βρίσκεται περίπου έξι μίλια νότια της Inverary για το A83. Ένα πρωτότυπο και τα παλιά ορεινά χωριό που έχει διασωθεί, αποκατασταθεί και επιπλωμένα, που απεικονίζουν τη ζωή όπως πραγματικά ήταν στα Highlands πάνω από προηγούμενους αιώνες.
Kilmartin Glen & Μουσείο
Γραφικό χωριό με ένα μουσείο που αξίζει μια επίσκεψη. Η άμεση περιοχή περιέχει έναν πλούτο των φυσικών, ιστορικών και αρχαιολογικά χαρακτηριστικά αξεπέραστη οπουδήποτε στη Βρετανία.
Oban Σπάνιες Farm Park Φυλές
Βρίσκεται κοντά Glencruittan, Oban? ένα site 35 στρεμμάτων αφιερωμένη στη διατήρηση των σπάνιων ζώων αγροκτήματος φυλή. Ανοιχτό καθημερινά από το Μάρτιο έως 3 του Νοέμβρη. Σαββατοκύριακα μόνο από το Νοέμβριο έως το Δεκέμβριο. Τσαγερί επιτόπου.
Χάρτης Little Bay Luxury Boat
Βρίσκεται στο Lagnakeil, Lerags Glen, Oban? Κρουαζιέρα στην ακτή Argyll και να επισκεφθείτε τα νησιά του Colonsay και Iona. Δείτε δελφίνια και άλλα άγρια ​​ζώα στην πολυτέλεια. Ποτά και σνακ που παρέχονται. Τηλέφωνο: +44 (0) 1631 565 740
Κάστρο Carnasserie
Off the A816, εννέα μίλια βόρεια της Lochgilphead. Αρχικά το σπίτι του Ιωάννη Carswell, 1ο Επίσκοπος των νησιών. Συλλαμβάνονται και μερικώς φουσκωμένο κατά τη διάρκεια της εξέγερσης Argyll του 1685
Κάστρο Kilchurn
Στο βορειοανατολικό άκρο της λίμνης Loch Awe βρίσκεται το Κάστρο Kilchurn, που χτίστηκε τον 15ο αιώνα από τον Sir Colin Campbell και είναι ίσως η πιο φωτογραφημένη κάστρο στη Σκωτία. Το κάστρο είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο κάθε έτους και είναι καλά αξίζει μια επίσκεψη. Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός σύντομο ταξίδι με πλοίο από την προβλήτα στο χωριό Loch Δέος ή με τα πόδια από την πλευρά του A85 κοντά στο σιδηροδρομικό οδογέφυρα.
Glencoe
Επισκεφθείτε αυτό το εντυπωσιακό ρεματιά ακριβώς ανατολικά της Ballachulish στην Α82. Σκηνή από τη διαβόητη σφαγή των MacDonalds το 1692 από στοιχεία του συντάγματος Argyle του κάτω από την εντολή του Capt. Campbell της Glenlyon.

Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Taynuilt

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Taynuilt. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Auchindrain Highland Farm Township και Φυλακή του Inveraray, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κάστρο Carnasserie Castle και Σιδηρουργείο Bonawe Iron Furnace. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Εργαστήρι Φωτογραφίας Loch Visions και Περιπέτεια Άργυλ.
Χάρτης
Argyll, SCT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λοχ Awe - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Αποστακτήριο Oban - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Oban Ferry Terminal - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυλακή του Inveraray - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Inveraray - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Connel Ferry - Όμπαν: 27 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο της Γλασκώβης (GLA): 178 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dalavich Shop & Wild Rowan Cafe - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Loch View Grill & Bar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Dalavich Social Club - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 7 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 85 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

8,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Kate B.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Enjoyable stay
Great location and had overall an enjoyable stay & the host’s communication was excellent. Unfortunately the property was not clean & when I’m staying somewhere cleanliness is probably 1 on the most important factors. The cabin smelt of wet dog (mainly the sofa), the rug had that much dog hair on it we had to roll it up & put it out of the way, there where spiders & cobwebs everywhere! My son ended up with a few bits on his legs, It really just needs a good clean, it’s definitely not being cleaned properly after each checkout. It was just a boys trip & most of the time was spent outside, if I had other family members there the cleanliness would have been a much bigger issue!! Probably to the extent of not staying in the cabin. The scenery & location are excellent, the cabin just needs an good clean & it would be overall an excellent experience.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Julia M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic
Amazing cabin with everything we needed. Gregor was a lovely host and made it all very easy. Will be booking up again very soon.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Hannah

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
The location of this cabin is perfect it's right on the Loch front, walking distance to a lovely forest walk and waterfalls. The little shop and social club/bar restaurant are in walking distance. This cabin is one of the smaller ones but it had everything we needed it was very homley and cozy and the host is just the lovliest guy.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kyle A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Brilliant place to stay
Property was brilliant in such a lovely area. Views from cabin were stunning. We booked short notice and everything was ready for us. Cabin was warm and had everything we needed and the location was brilliant for adventures with our dog. The social club and cafe were so helpful and the food and coffee was great. Communication with host was great and made to feel welcome. Will definitely be back.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Adriana S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful cosy cabin
Super clean, cozy, found everything we needed in there from kettle to microwave plates, bowls Close to the the loch beautiful views
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων