Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B Κεντρική Βρετάνη υπνοδωμάτιο ONE

Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B Κεντρική Βρετάνη υπνοδωμάτιο ONE

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Bed and Breakfast Central Brittany Bedroom ONE

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο
Φαγητό και ποτό
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B Κεντρική Βρετάνη υπνοδωμάτιο ONE

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Guémené-Sur-Scorff, Bretagne
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒουδιστικό Κέντρο Drukpa Plouray16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑββαείο L'abbaye Notre Dame de Bon Repos29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη του Γκερλεντάν34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛοριάν (LRT-Λοριάν - Νότια Βρετάνη)47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B Κεντρική Βρετάνη υπνοδωμάτιο ONE

Το Chambres Aux Sabots Rouges, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του μικρού χαρακτήρα του Guémené-sur-Scorff, στην κεντρική Βρετάνη, προσφέρει την αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, σε συνδυασμό με το κομψό σύγχρονο στιλ, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στην καρδιά αυτού του γραφικού χωριού Breton, το Aux Sabots Rouges Bistro-Restaurant-Chambres d'hotes έχει αποκατασταθεί με αγάπη για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μέρος για να δειπνήσετε, να πιείτε, να γιορτάσετε και να κοιμηθείτε. Είναι το τέλειο μέρος για να επισκεφθείτε για μια ολονύκτια θεραπεία, μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή μια επιεική εβδομαδιαία διακοπές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, όταν μένετε μαζί μας, οι επισκέπτες απολαμβάνουν έκπτωση 20% με την Brittany Ferries. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Προσφέρουμε 4 γοητευτικά υπνοδωμάτια ειδικά σχεδιασμένα, διακοσμημένα και διακοσμημένα από εμάς, με την πολυτέλεια και την άνεση ως προτεραιότητα. Αυτή είναι η λίστα για το υπνοδωμάτιο ONE, μόνο. Το υπνοδωμάτιο ONE είναι ένα κομψό δωμάτιο με θέα στην αυλή του εστιατορίου. ένα υπέροχο μείγμα της παράδοσης και του σύγχρονου κομψού ντεκόρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο κρεβάτι super king size ή στον διπλό καναπέ. Παροχές: Ιδιωτικό μπάνιο με ιδιωτικό ντους και τουαλέτα, θερμαινόμενη κρεμάστρα, πλυντήριο μαλλιών, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 39 ιντσών, δωρεάν Wi-Fi, κρεβάτι 180cm x 200cm, διπλό καναπέ, ντουλάπα, δωρεάν δίσκο υποδοχής και βραστήρα . Βρίσκεται στον 1ο όροφο, προσβάσιμο μόνο από σκάλες. Κατόπιν αιτήματος, προσφέρουμε ειδικές πολυτελή εμπόδια για τις ειδικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των λουλουδιών, της σαμπάνιας και των σοκολάτων που είναι εγκατεστημένα στο δωμάτιό σας για άφιξη.

Το πρωινό τραπέζι: (το πρωινό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου).
Το πρωινό σερβίρεται στο άνετο μπροστινό δωμάτιο στον κάτω όροφο που έχει θέα στο δρόμο από το κέντρο του χωριού και ετοιμάζεται καθημερινά στην επαγγελματική κουζίνα μας, που σερβίρεται με φρέσκο καφέ (καπουτσίνο, εσπρέσο κ.α.) ή μια επιλογή από τσάι . Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν: Πρωινό σε μπουφέ στην ευρύτερη περιοχή περιλαμβάνει: χυμούς, γλυκά, φρέσκο ψωμί, τοστ, γιαούρτι, δημητριακά, τυριά, φρέσκα φρούτα και σπιτικές μαρμελάδες (7.50 € ανά άτομο ανά ημέρα). Ή το μαγειρεμένο αγγλικό πρωινό μας περιλαμβάνει: αυγά (κατά προτίμηση) μπέικον, λουκάνικα, ψητά φασόλια, μαγειρεμένες ντομάτες, μανιτάρια και τοστ (9.50 € ανά άτομο ανά ημέρα).

Περιτριγυρισμένο από τα τοπικά μπαρ & εστιατόρια, boulangeries, καταστήματα, τράπεζες & σουπερμάρκετ, αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους θέλουν μια απόδραση και να απολαύσουν την επιλογή να είναι κοντά στις ανέσεις και με πολλές επιλογές για να εξερευνήσετε την ύπαιθρο και την ακτή. Υπάρχουν αρκετοί όμορφοι περίπατοι στην γύρω εξοχή ακριβώς από την πόρτα. Διαδρομές για ποδηλασία είναι κοντά στο κανάλι Nante Brest ακριβώς βόρεια από μας. Οι όμορφες παραλίες κατά μήκος της νότιας ακτής της Βρετάνης απέχουν μόνο 45 λεπτά με το αυτοκίνητο και η βόρεια ακτή απέχει μόλις πάνω από μία ώρα. Το Lac du Guerledan απέχει μόνο 30 λεπτά από το δρόμο και προσφέρει πολλές δραστηριότητες. από χαλάρωση και ηλιοθεραπεία στον εαυτό σας, στην αναταραχή στο νερό, το κανό, το ποδήλατο με ποδήλατο σε ένα από τα πολλά υπέροχα περίπατο. Αυτή είναι η ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε τη Βρετάνη.

Το δωμάτιό σου:
Τα δωμάτια και το σύνολο του σπιτιού είναι αυστηρά μη καπνιστών.
Παιδιά 2 ετών και κάτω είναι διαθέσιμα για διαμονή. Σας προσφέρουμε μια κούνια 10 € ανά διαμονή.
2 - 12 ετών, ένα επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιό σας, το κόστος είναι 20 € ανά διανυκτέρευση (η κρεβατοκάμαρα 4 δεν μπορεί να φιλοξενήσει 3ο άτομο).
Τα κατοικίδια δεν γίνονται δεκτά.

Το Chambres Aux Sabots Rouges είναι κατάλληλο για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα δωμάτια είναι προσβάσιμα μέσω σκαλοπατιών και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 17 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 60

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Γκεμέν-σουρ-Σκορφ

Αυτό το κατάλυμα (bed & breakfast, Γκεμέν-σουρ-Σκορφ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Χωριό Village de l'An Mil και Forges des Salles, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Δάσος Quenecan και Λίμνη Étang du Coronc. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Κάστρο του Ροχάν ή Μουσείο Hennebont National Haras.
Χάρτης
Guémené-Sur-Scorff, Bretagne

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Βουδιστικό Κέντρο Drukpa Plouray - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Ροχάν - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος Quenecan - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αββαείο L'abbaye Notre Dame de Bon Repos - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη του Γκερλεντάν - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Pontivy: 21 λεπτά οδικώς
  • Λοριάν (LRT-Λοριάν - Νότια Βρετάνη): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Creperie des Rohan - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Chez nous - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Christie - 2 λεπτά με τα πόδια
  • L' hermine - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Chez Marie-Thé - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων