ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Dordogne Farmhouse Villa - Πισίνα, WiFi, Καταπληκτική θέα, Δυνατότητα για κατοικίδια, 9 στρέμματα

Dordogne Farmhouse Villa - Πισίνα, WiFi, Καταπληκτική θέα, Δυνατότητα για κατοικίδια, 9 στρέμματα

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Farmhouse Villa, Private Pool, WiFi, 4G, 3.5 Hectares - Beynac, Sarlat

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 41, κουμπί
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Dordogne Farmhouse Villa - Πισίνα, WiFi, Καταπληκτική θέα, Δυνατότητα για κατοικίδια, 9 στρέμματα

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα150 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Saint-Vincent-De-Cosse, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Beynac7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Castelnaud8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChateau des Milandes (Κάστρο)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπερζεράκ (EGC-Μπερζεράκ - Περιγκόρ - Ντορντόν)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Dordogne Farmhouse Villa - Πισίνα, WiFi, Καταπληκτική θέα, Δυνατότητα για κατοικίδια, 9 στρέμματα

ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019! Πισίνα 10μ x 5μ.

Το La Longere είναι μια γοητευτική βίλα αγροικία με ασβεστόλιθο σε 9 στρέμματα πανέμορφης γης, ακριβώς στην καρδιά της κοιλάδας Dordogne στη νότια Γαλλία. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ελαφρώς υπερυψωμένη θέση, με θέα στην κοιλάδα. Το La Longere διαθέτει πισίνα (νέα για το 2019), 4 υπνοδωμάτια, τζάκι, 2 βεράντες, μπάρμπεκιου, WiFi, 4G και κλειστό κήπο - ιδανικό για καλά συμπεριφερόμενα σκυλιά (είμαστε πολύ φιλικοί προς τα κατοικίδια). Το La Longere βρίσκεται μόλις 2 μίλια από το Beynac, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Γαλλίας και 8 μίλια από την πρωτεύουσα της περιοχής και το μεσαιωνικό θαύμα Sarlat-la-Caneda.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκεται σε πάνω από 9 στρέμματα (3. 7 εκτάρια) γης, το εξοχικό σπίτι απολαμβάνει σαρωτική θέα προς το νότο σε όλη την κοιλάδα Dordogne. Περίπου 1/2 στρέμματος της γης περιλαμβάνει τον εξοχικό / αχυρώνα, τον κήπο και την πισίνα. Ο κήπος είναι πλήρως κλειστός και είναι φορτωμένος με λεβάντα και βότανα. Υπάρχουν θεαματικές βεράντες και στη βόρεια και νότια πλευρά του εξοχικού σπιτιού. Έτσι, αν ψάχνετε για την απόλυτη επιλογή για υπαίθρια διαβίωση δεν θα είστε απογοητευμένοι. Σε καλό καιρό, σπάνια θα βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους.

Στη βόρεια πλευρά του εξοχικού σπιτιού ο "άγριος" κήπος, που περιλαμβάνει 3. 7 στρέμματα, ανεβαίνει στην πλαγιά του λόφου προς τις δασωμένες κορυφές λόφων, που είναι άφθονα με άγρια ​​φύση. Προσέξτε για όλες τις πεταλούδες την άνοιξη και το καλοκαίρι, κουκουβάγιες, ελάφια, λαγός και αρπακτικά πτηνά (συμπεριλαμβανομένων των αετών) που περιβάλλουν τα θερμικά. Οι επισκέπτες και τα κατοικίδια ζώα τους είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν στον άγριο κήπο και πάνω στην πλαγιά του λόφου, από όπου οι όψεις στην κοιλάδα είναι θεαματικές. Το παραμυθένιο Chateau Des Milandes μπορεί να δει μόλις 1 μίλι στα νοτιοδυτικά και συχνά στο καλοκαίρι θα δείτε τη μαγευτική θέα των αερόστατων ζεστού αέρα που κυνηγούν μαγευτικά κατά μήκος της κοιλάδας.

Ακριβώς μπροστά από το σπίτι είναι ένα αγροτεμάχιο 3. 8 στρεμμάτων, το οποίο διαθέτουμε και στο πλάι του είναι ένα θαυμάσιο άλσος από ξύλο καρυδιάς. Διαθέτουμε 48 ξύλα καρυδιάς (τις πρώτες 3 σειρές) και τα διαχειρίζεται ο ίδιος ο γεωργός που κατέχει το υπόλοιπο ξύλο καρυδιάς. Είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στο πεδίο και να ρίξετε μια ματιά στα καρυδιές. Είναι ίσως καλύτερο να κρατήσετε τα σκυλιά σας σε οδηγούς εδώ, όμως, καθώς είναι πιο κοντά στο δρόμο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λένε ότι είναι όλα σχετικά με την τοποθεσία και πραγματικά πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία στο Dordogne, με την πρώτη ματιά ένα ήσυχο και απομονωμένο σημείο μόλις 750 μέτρα από τον ποταμό Dordogne και με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα. Και όμως, σε απόσταση 2 λεπτών με το αυτοκίνητο υπάρχει βραβευμένο φούρνο, κρεοπωλεία, 2 εστιατόρια, ένα ξενοδοχείο, ένα κατάστημα κρασιού, ένα σνακ μπαρ δίπλα στον ποταμό, 2 σταθμοί καγιάκ και μια πίτσα από κοινού.

Μέσα σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο υπάρχει το πανέμορφο χωριό του Beynac, επίσημα ένα από τα πιο όμορφα χωριά στη Γαλλία, με το επιβλητικό κάστρο, γραφικά και πλακόστρωτα δρομάκια, υπέροχο boutique ξενοδοχεία και καταστήματα, καθώς και μια σειρά από Perigourdian εστιατόρια, με το ένα ακριβώς πάνω στην όχθη του ποταμού . Και μέσα σε 7 λεπτά, υπάρχει η υπέροχη και λειτουργική πόλη του St Cyprien, με την Carrefour σούπερ μάρκετ, πολυσύχναστη καταστήματα και εστιατόρια και το θρυλικό, μη-να-να-χαθεί, η Κυριακή της αγοράς. Είναι αρκετά μια μεγάλη αγορά, και την ημέρα της αγοράς το buzz γύρω από την πόλη είναι κάτι άλλο, με ευχάριστο αρώματα ψήσιμο κοτόπουλου, αργή μαγειρεμένο χοιρινό και (πιο πρόσφατα) Indonesion και ταϊλανδέζικο φαγητό δρόμο γεμίζοντας τον αέρα. Περιττό να πούμε ότι, υπάρχει μια πληθώρα από φρέσκα προϊόντα όπως φρούτα και λαχανικά, τα άγρια ​​μανιτάρια, τα νωπά κρέατα, τυριά, αλλαντικά και, φυσικά, φουά γκρα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα σε 20 λεπτά έχετε μερικά από τα πιο διάσημα και πιο επισκέφθηκε τουριστικά αξιοθέατα στη Γαλλία. Η μεσαιωνική πόλη της Sarlat, στην όμορφη πόλη δίπλα στο ποτάμι της La Roque Gageac, στην κορυφή του λόφου bastide των Domme, τους καταπληκτικούς κήπους κουτί Marqueyssac, οχυρωμένη Chateau de Castelnaud, το παραμύθι Chateau des Milandes (πρώην σπίτι στο αμερικανικό εικονίδιο και ηθοποιός Josephine Baker ) και, φυσικά, δεκάδες και δεκάδες υπέροχα εστιατόρια που σερβίρουν μερικά από τα πιο γαστρονομικές γεύσεις για να βρεθεί στη Γαλλία!

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

[Για ορόφους, δείτε τις τελευταίες 2 εικόνες στην ενότητα Φωτογραφίες]

Το ίδιο το εξοχικό σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια: 3 δίκλινα (1 υπνοδωμάτιο στο ισόγειο του υπνοδωματίου) και 1 διπλό κρεβάτι. Ένα από τα δίκλινα είναι προσβάσιμο μέσω του δίδυμου έτσι αυτά τα δύο υπνοδωμάτια είναι οι καταλληλότεροι για 3-4 παιδιά ή, ενδεχομένως, ένα ζευγάρι με ένα ή δύο μωρά. Φυσικά 4 ενήλικες θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει αυτά τα 2 υπνοδωμάτια και αν ξέρουν ο ένας τον άλλον καλά! Υπάρχουν 2 μπάνια (το ένα στον επάνω όροφο με ντους / μπανιέρα και ένα κάτω με κλειστή ντουζιέρα και ξεχωριστό μπάνιο) και υπάρχουν 2 ξεχωριστές τουαλέτες (ένα στον επάνω όροφο, ένα κάτω).

Η κουζίνα / τραπεζαρία είναι το υπομόχλιο της εξοχικό σπίτι, με τεράστιο χώρο τζάκι του και την εκπληκτική τραπεζαρία (φτιαγμένο από μια παλιά πόρτα του αχυρώνα!). Υπάρχει ένα σύγχρονο ψυγείο-καταψύκτη και ανοξείδωτο χάλυβα ηλεκτρικό φούρνο, καθώς και μια εστία αερίου. Υπάρχουν 2 συμπαγή πλυντήρια πιάτων (επειδή ένα πλήρους μεγέθους πλυντήριο πιάτων δεν ταιριάζει ακριβώς κάτω από το δάπεδο από σκυρόδεμα πάγκο!) αλλά αυτό δεν σημαίνει εάν αισθάνεστε εξαιρετικά τεμπέλης μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς εκφόρτωση του πλυντηρίου πιάτων, αν κάνετε εναλλακτική κύκλους! Θα περάσετε πολύ πιθανό τα περισσότερα ή όλα τα γεύματά σας δείπνο κάτω από τον τεράστιο νότιο προσανατολισμό βεράντα, με τα πέτρινα μπάρμπεκιου και κλειστό κήπο μπροστά - και φυσικά εκπληκτική θέα πάνω από την κοιλάδα Dordogne.

Το άνετο σαλόνι περιλαμβάνει 2 πολυτελείς καναπέδες με 3 θέσεις καθιστικού και τηλεόραση επίπεδης οθόνης LED στον τοίχο - με αγγλική τηλεόραση από την FreeSAT.

Έχουμε μια αξιοπρεπή σύνδεση WiFi. Δεν είναι στημόνι ταχύτητα, αλλά αρκετά καλό και αρκετά αξιόπιστα. Εάν έχετε ένα smartphone 4G αν και τότε είστε κάπως χαλασμένοι, καθώς βρισκόμαστε μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από ένα πομπό 4G και μπορεί να πάρει ταχύτητες που υπερβαίνουν τα 25Mbps.

Το εξοχικό σπίτι είναι στην πραγματικότητα βρίσκεται στο ένα άκρο του ένα τεράστιο αχυρώνα ασβεστόλιθο (το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για τη στέγαση και τη σίτιση των βοοειδών, και ξήρανση των δύο καρύδια και καπνό). Τα μεσαία αχυρώνες είναι άδειο και μια μέρα θα πρέπει να μετατραπεί σε επιπλέον κατάλυμα, αλλά προς το παρόν τα παλιά ξύλα ακόμα αποκαλύψει την προηγούμενη ζωή του. Στο άλλο άκρο του αχυρώνα υπάρχει ένα γκαράζ και πάνω από αυτό ένα μικρό gite που είναι η περιστασιακή τρύπα του James και Cheryl. Το gite δεν καταλαμβάνεται ποτέ όταν πληρώνετε τους επισκέπτες που διαμένουν στο εξοχικό σπίτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ LINEN & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Παρέχονται κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία χρεώνονται σε 20 € ανά άτομο. Η τοπική διεύθυνση ιδιοκτησίας θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις επιβεβαιωθεί η κράτηση για να τακτοποιήσετε τις απαιτήσεις σας. Είστε, φυσικά, ελεύθεροι να φέρετε τα δικά σας λινά και πετσέτες αν το επιθυμείτε. Υπάρχει ένα προαιρετικό τέλος καθαρισμού στο τέλος της διαμονής € 120. Εάν επιλέγετε να το κάνετε μόνοι σας τότε πρέπει να γίνει με υψηλό επίπεδο, i. μι. έτοιμοι για τους επόμενους επισκέπτες που θα φτάσουν περίπου 5 ώρες μετά την αναχώρησή σας! :-)

ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι περιπλανώμενοι περιπατητές θα βρίσκονται στον έβδομο ουρανό στη La Longere. Ένα μονοπάτι ξεκινά κυριολεκτικά στην πίσω πόρτα, και μέσα σε λίγα βήματα θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 400 χιλιόμετρα από τεκμηριωμένη περιπάτους, πολλά από τα οποία είναι κυκλική ως προς τη φύση. Υπάρχουν 2 τοπικούς φυλλάδια που παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, που καλύπτει την περιοχή γύρω από St Cyprien και μία που να καλύπτει Sarlat. La Παλαιό βρίσκεται όπου συναντώνται οι δύο χάρτες - έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα καλύτερα των δύο κόσμων! Μερικές από τις βόλτες σας μεταφέρει σε δασώδεις λόφους, παχύ με την άγρια ​​ζωή, την πανίδα και τη χλωρίδα. Από ορισμένες οπτικές γωνίες υπάρχουν εκπληκτική θέα στις κοιλάδες και σε μια σαφή ημέρα μπορείτε να δείτε για 20 + μίλια. Ή μπορείτε να επιλέξετε να ελίσσομαι κάτω στο ίδιο το Dordogne Valley, όπου ήσυχους δρόμους δίπλα στο ποτάμι και unmade κομμάτια μπορεί να σας μεταφέρει όλη τη διαδρομή στο St Cyprien, ή απέναντι από το ποτάμι για να Allas-Les-Mines (υπέροχο εστιατόριο δίπλα στο ποτάμι) και το Chateau des Milandes .

ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΞΩ

Οι λάτρεις των εστιατορίων είναι χαλασμένοι για επιλογή στο Perigord Noir, που θεωρείται από πολλούς ως η γαστρονομική πρωτεύουσα του κόσμου. Κατά τη στιγμή της γραφής μετρήσαμε 29 εστιατόρια μέσα σε ακτίνα 5 μιλίων με ή περισσότερους 4 αστέρια στο tripadvisor. Αν 5 μίλια είναι πάρα πολύ μακριά για σας, υπάρχει ένα μεγάλο εστιατόριο μόλις 1 μίλι μακριά (Le Pavillon στο Chateau de Monrecour) και άλλες δύο εντός 2 μίλια. Υπάρχει επίσης ένα πολύ καλό σνακ μπαρ κάτω από το ποτάμι δίπλα στο σταθμό του καγιάκ.

La Παλαιό είναι το καμάρι μας και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι να είναι σε θέση να το μοιραστείτε με τους επισκέπτες οι οποίοι είναι σε αναζήτηση της ειρήνης και της ηρεμίας, καλό φαγητό και κρασί, ίσως μια μικρή περιπέτεια και τον πολιτισμό, και πάνω απ 'όλα μερικά φρέσκα κρουασάν και καρυδιές καρβέλι από εκπληκτική, βραβευμένο τοπικό φούρνο μας.

Bienvenue a La Παλαιό!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Cheryl & James Wright

Διαχειριστής καταλύματος

James Wright
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
2 well-behaved pets are welcome.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Saint-Vincent-De-Cosse

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Saint-Vincent-De-Cosse) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός του Βεζάκ και Πυιγκιλχεμ, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πάρκο AirParc Perigord και Λέσχη Γκολφ Lolivarie. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κήποι του Marqueyssac και Οικολογικό Μουσείο Écomusée de la Noix. Οι δραστηριότητες ράφτινγκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κήποι του Marqueyssac - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Marqueyssac - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Beynac - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Castelnaud - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chateau des Milandes (Κάστρο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σεν Σιπριέν: 5 λεπτά οδικώς
  • Brive-la-Gaillarde (BVE-Brive - Κοιλάδα της Δορδόνης): 73 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Plage de Castelnaud - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Les Tilleuls - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Taverne - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Auberge Lembert - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Ancre d'Or - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Tracy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Dordogne Home
We loved the property, location and support from the team. One of the most well equipped rental properties, so much thought has gone into making your stay just wonderful Thank you Tracy
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Philippe G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super vacances à la Longère
Nous avons passé deux semaines cet été dans La Longère située dans cette région magnifique qu'est le Périgord Noir. Les baignades dans la Dordogne, les marchés de la région, les villages pittoresque avec leurs bâtisses et châteaux, etc... Ce séjour dans la Longère était très agréable. La beauté des lieux et le calme qui y règne. Nous avons pu profiter (et les chiens également !!!) du jardin spacieux et d'une belle piscine pour nous rafraichir. A refaire !!! Merci aux propriétaires pour les petits cadeaux présents lors de notre arrivée.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Steven C., Belgium

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location, nice and large property
This property is located in the middle of many splendid locations near the Dordogne river. Even though the house sits on its own in the countryside, many nice villages, castles and other beauties are within a ten minutes drive. There is not much light entering the house however it has everything it needs. And despite some bad weather we mostly sat outside around the terrasse tables.

10/10 Άριστο

Paul G., Chesham, United Kingdom

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great week
An absolutely great property, especially with the addition of the new pool. Lots to see and do in the area, but was truly relaxing to get some food opin from the local markets and enjoy all the house has to offer. Lots of nice thoughtful touches to make the stay memorable. James was extremely helpful too. Thank you!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

8/10 Καλό

Antoine B.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Heerlijk genoten
Een prachtige locatie, een heerlijk zwembad, een uitgebreide keuken om lekker te koken. Ons gezin bestaat uit twee volwassenen en twee kinderen (9 en 11). Samen met de oma's en opa hebben we hier voldoende ruimte gehad om heerlijk te genieten.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Wright

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are Cheryl and James Wright and we live in the town of Ascot in Berkshire, England (the Ascot of horse racing fame). James is a European Marketing Consultant and Cheryl owns a retail business specialising in vintage furniture and accessories and French linen.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We started holidaying in southern France about 8 years ago when we decided that we'd start taking our dogs on holiday with us. Our first such holiday was in Provence. As you would expect we had a terrific time, but we ultimately concluded the long journey from Calais down to Provence with 2 dogs in tow was really not ideal (and a stopover with dogs is logistically quite tricky). So for our next holiday we thought we'd aim for somewhere slightly closer to home - still in the south of France, but not the extreme south. We settled on the Lot region - and we loved it. We spent 3 glorious summers in that area, and enjoyed it so much we thought it was about time we started looking for our own place. We saw about 8 places over the course of 2 trips, but none really hit the spot. Then James came across this place in the heart of the Dordogne. James had been to the Dordogne many times as a child and young adult, and had always enjoyed the holidays, but had assumed that it would be far too expensive to buy a property there. On paper this old limestone barn and cottage looked perfect, but the price was low, so surely it was too good to be true.

We were staying in the Lot again and the drive to the neighbouring Dordogne department to do the viewing took about 45 minutes. As we transitioned from the Lot to the Dordogne the landscape started to change very subtly, from wild and unkempt, to lush and cultivated. The villages changed too, from sleepy and part-shut, to lively and most definitely open. We saw sunflower fields and walnut trees and tobacco fields. Oh and geese - lots of geese! Memories from James' childhood came flooding back and broad grins adorned our faces as we approached La Longere in the village of Saint Vincent De Cosse. It was a gloriously warm, sunny day and as we stepped out of the car to see La Longere for the first time it seemed that everything was absolutely perfect. And it was. We fell in love with it and bought the property. And here it is - ENJOY!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

For us it's location, location, location. Not only is it a beautiful property in a stunning setting with magnificent views across the Dordogne valley. It's also situated right at the very heart of Perigord Noir - in the so-called golden triangle. It's a stone's throw from many of the regions world-famous tourist attractions and yet it's just so peaceful and tranquil too. The walking is amazing, the cycling equally so and there's a canoe station within just a 3 minute drive. Add to that the fact that we have possibly the greatest boulangerie/patisserie in the world just a few hundred metres away and, we think you'll agree, it all adds up to the most perfect location for a holiday home. (We might be a little biased, but wait until you experience Lucco's fresh croissants for yourself and tell us what you think!).
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες