Διαμέρισμα στον προορισμό Destin, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΗ! *** ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΗΣΗ ***

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΗ! *** ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΗΣΗ ***

Συλλογή φωτογραφιών για STUNNING GULF FRONT VIEW!

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΗ! *** ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΗΣΗ ***

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα69 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Destin, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπιγκ Καχούνα'ς Γουότερ εντ Αντβέντσουρ Παρκ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτέστιν, Φλόριντα (DSI-Ντέστιν-Φορτ Γουόλτον Μπιτς)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλιακός δρόμος Destin Harbor Boardwalk6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΗ! *** ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΗΣΗ ***

*** Η 7η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 6 ΝΥΚΤΩΝ (Αυτόματα υπολογίζεται στην απόφασή σας όταν επιλέγετε διαμονή 7 διανυκτερεύσεων.) ***

Πρόσφατα ανακαινισμένο, η μονάδα # 419 είναι μια κορυφαία μονάδα ενοικίασης στο Holiday Surf και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Απολαύστε τον πρωινό καφέ σας στο ιδιωτικό μπαλκόνι σας, ενώ μπορείτε να πάρετε σε εκπληκτική θέα στην όμορφη παραλία με λευκή άμμο και σμαραγδένια νερά του Κόλπου του Μεξικού. Κατά το ηλιοβασίλεμα, ακούστε το υπνωτικό ήχο των κυμάτων, όπως μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι κρασί στα σκαλιά του περιπάτου.

Χαρακτηριστικά αυτού του χαριτωμένο μικρό condo περιλαμβάνουν μια νέα κουζίνα με λευκά ντουλάπια σέικερ στιλ και γρανίτη, μπαρ πρωινό, όλα τα νέα συσκευές και παρακείμενα τραπεζαρία με ξηρό μπαρ. Θα απολαύσετε το παραθαλάσσιο πλακόστρωτο κεραμίδι στους κύριους χώρους καθιστικού και τον νέο καναπέ-κρεβάτι La-Z-Boy, με δύο ανάκλιντρο στο σαλόνι. Θα πάρετε έναν υπέροχο ύπνο στο κρεβάτι king-size στον πλοίαρχο. Για το μικρό άτομο στην οικογένειά σας, θα βρείτε μια κούνια διπλού μεγέθους με κλινοσκεπάσματα στην ντουλάπα. Το μπάνιο διαθέτει άφθονο πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, γρανίτη πάγκο και νέα ματαιοδοξία.

Ποτέ μην χάσετε το μεγάλο παιχνίδι με HD καλώδιο και το κανάλι SEC στο σαλόνι! Δωρεάν WiFi περιλαμβάνεται επίσης. Υπάρχει μια επίπεδη οθόνη HD 42 ιντσών στο σαλόνι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης HD 32 ιντσών στο υπνοδωμάτιο. Και οι δύο τηλεοράσεις έρχονται με ένα DVD player και μια ωραία επιλογή από vintage DVD.

Περπατήστε από την πίσω πόρτα του κτιρίου με την ιδιωτική παραλία - υπάρχουν χώροι στάθμευσης ή δρόμους για να διασχίσουν.

Θυμηθείτε να φέρετε πετσέτες θαλάσσης ΣΑΣ !!!

Πλυντήριο ρούχων εγκαταστάσεις βρίσκονται σε βολική τοποθεσία λίγα μόλις μέτρα κάτω από την αίθουσα, δεξιά στον ίδιο όροφο. Απολαύστε τη θερμαινόμενη πισίνα, φωτιζόμενα γήπεδα τένις, εγκαταστάσεις άσκησης και σάουνα στο χώρο του ξενοδοχείου. Κοντινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν ιστιοσανίδα, αλεξίπτωτο θαλάσσης, κολύμβηση με αναπνευστήρα και αλιεία βαθέων υδάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

- Η ΕΛΑΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 25. Όχι Κατοικίδια. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Τα στοιχεία ταυτότητας ελέγχονται κατά την άφιξη και το θέρετρο θα απομακρύνει οποιαδήποτε μέρη εάν ένας επισκέπτης δεν είναι τουλάχιστον 25 ετών.

- ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ SNOWBIRD και δεν έχουν ρυθμιστεί για μακροχρόνια ενοικίαση (πάνω από δύο εβδομάδες).

Holiday Surf & Racquet Club βρίσκεται σε διακοπές Isle, μια ήσυχη χερσόνησο που βρίσκεται μεταξύ του Κόλπου του Μεξικού και Destin Harbor, μπαίνει μακριά από τη φασαρία της Highway 98, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στην οικογένεια αξιοθέατα της περιοχής και εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες μέσα και γύρω από η περιοχή Destin Harbor.

Εδώ είναι μερικά κοντινά εστιατόρια που έχουμε δοκιμάσει και πραγματικά όπως - σε καμία ιδιαίτερη διαταγή:

1. Harborside Restaurant Dewey Destin του

2. Boshamps Θαλασσινά και Oyster House

3. Marina Cafe ( "πιο πολυβραβευμένη" εστιατόριο Destin του)

4. Harbor Docks - ένα τοπικό αγαπημένο.

5. AJ του - Έχουν επίσης ένα μεγάλο πάρτι βάρκα - θα πρέπει να τραγουδούν YMCA όπως τα Village People στο δρόμο σας πίσω στο λιμάνι. Σοβαρά.

6. Margaritaville - Έχουν χωρίς γλουτένη ψωμάκια μπιφτέκι για άτομα με προβλήματα που εξακολουθούν να απολαμβάνουν ένα burger τώρα και στη συνέχεια.

7. McGuires Irish Pub - εξαιρετικό φαγητό, ανοιχτό μέχρι αργά, και έχουν τη δική τους μικρο ζυθοποιείο. Hubby λέει ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η καλύτερη μπύρα του που είχε ποτέ. Οι άνθρωποι rave για μπριζόλες τους και prime rib.

8. Η Donut Hole (αγαπάμε αυτό το μέρος για πρωινό). Εξαιρετική ντόνατς και γλυκά? ελέγξτε έξω η δίαιτα της ειδικής (η οποία αναφερόμαστε ως καρδιακή προσβολή σε ένα πιάτο - αλλά OMG! Είναι πεντανόστιμο!!). Οι γραμμές πάρει καιρό εδώ για πρωινό? Φαγητό σε πακέτο θα είναι ταχύτερη.

9. Παλαιοπωλείο ένα Brac - Word από έναν από τους πελάτες μας είναι ότι η νέα παλαιοπωλείο ένα εστιατόριο Brac εκεί στο Holiday Isle είναι ένα πρέπει να δούμε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα υπάρχει καλό φαγητό και τζαζ για τα Σαββατοκύριακα. Δεν μπορώ να περιμένω για να δοκιμάσετε αυτό έξω!

10. Πίσω βεράντα - Αυτό είναι ένα τοπικό αγαπημένο, και ακριβώς πάνω στην παραλία. Χωρίς γλουτένη επιλογές που είναι διαθέσιμες. Καλύτερα ποτά σε Destin. Κάτω τα χέρια!

11. Pompano του Joe - Η Travel Channel έχει χαρακτηρίσει Pompano του Joe ως το απόλυτο παραλία καλύβα και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην παραλία του κόσμου. Χωρίς γλουτένη επιλογές που είναι διαθέσιμες. Επίσης, ακριβώς πάνω στην παραλία. Μπιτς βόλεϊ, κανείς;

Υπάρχουν πολλά, πολλά άλλα εστιατόρια και ψησταριές - λίγο πολύ οποιαδήποτε τρόφιμα και την τιμή να κυμαίνεται θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Η condo βρίσκεται κοντά στο Target, Winn Dixie μπακάλικο, κάβα, το σαλόνι νυχιών ...

Τόσα πολλά πράγματα να κάνεις στο Λιμάνι. Τόση πλάκα! Zipline, χάρτες αλιείας βαθέων υδάτων, κρουαζιέρα κρασιού ηλιοβασιλέματος, κρουαζιέρες με δελφίνια, αλεξίπτωτο - το ονομάζετε! Υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα μπαρ και εστιατόρια και μικρά καταστήματα.

Το Water Park του Big Kahuna βρίσκεται περίπου 2 μίλια ανατολικά του διαμερίσματος. Τα παιδιά θα το αγαπήσουν.

Μεγάλη ψώνια στο Silver Sands Outlet Mall!

ΕΙΔΗ / ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Η μονάδα μας θα πρέπει να καθαρίζονται με τα πρότυπα ποιότητας πριν από την άφιξή σας και μετά την αναχώρησή σας. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων που λειτουργούν με κέρματα βρίσκονται στον τέταρτο και έκτο όροφο του θέρετρου. Το condo θα είναι εφοδιασμένο με ένα STARTER SUPPLY των απορριμμάτων, χαρτί υγείας, σαπούνι μπάνιου και σαπούνι πιάτων.

Αυτό το condo έχει ελάχιστη διαμονή 3 νύχτες.

*** ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΙΜΗ $ 125 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΙ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ***

ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ (01/01/2020)
ΠΑΣΧΑ (04/12/2020)
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (05/10/2020)
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ (05/25/2020)
ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ (06/21/2019)
ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (07/04/2019) (07/04/2020)
ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (09/02/2019) (09/07/2020)
ΕΥΧΗΜΑ (11/28/2019) (11/26/2020)
ΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ (12/25/2019) (12/25/2020)

Τιμές που υπόκεινται σε αλλαγές.

ΕΛΕΓΧΟΣ / ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Το check-in συνήθως ξεκινά στις 2:00 μ.μ. Κεντρική ώρα.
Το check out δεν είναι αργότερα από τις 10:00 π.μ. Κεντρική ώρα.

*** Παρακαλείσθε να γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια πολύ απασχολημένων χρόνων, ειδικά το καλοκαίρι, ίσως χρειαστεί να επιστρέψουμε το check-in σας στις 4:00 μ.μ. για να φιλοξενήσουμε το πρόγραμμα καθαρισμού των λαών μας. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να έχουμε το condo διαθέσιμο μέχρι τις 2:00, αλλά παρακαλούμε να καταλάβετε και να γνωρίζετε ότι ορισμένες φορές δεν είναι δυνατόν. ***

ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή στον ιδιοκτήτη του 40% της ενοικίασης και των τελών (συν τους φόρους και το τέλος εξυπηρέτησης του VRBO). Το υπόλοιπο 60% θα χρεωθεί 60 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ: Εάν ο επισκέπτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση, οι πληρωμές θα επιστραφούν ως εξής:
ένα. Για ακυρώσεις 60 ημέρες και άνω πριν από την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή θα επιστραφεί.
σι. Για ακυρώσεις κάτω των 60 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθεί ολόκληρη η χρέωση ενοικίασης. Συνιστούμε ιδιαίτερα την αγορά της προαιρετικής ταξιδιωτικής ασφάλισης για την προστασία της επένδυσής σας, εάν τα σχέδιά σας αλλάξουν απροσδόκητα. Δεν θα σας δοθούν επιστροφές λιγότερο από 60 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας, εκτός αν είμαστε σε θέση να βρούμε έναν επισκέπτη αντικατάστασης με τον ίδιο ρυθμό, τον οποίο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια.

Διαχειριστής καταλύματος

Josh
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please feel free to ask.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
There are designated smoking areas outside the bui

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please feel free to ask.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ντέστιν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην παραλία (Χόλιντεϊ Άιλ, Ντέστιν). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village και Εμπορικό Κέντρο Destin Commons, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλίες Destin Beaches και Κρατικό Πάρκο παραλίας Χέντερσον. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μπιγκ Καχούνα'ς Γουότερ εντ Αντβέντσουρ Παρκ και Κέντρο ψυχαγωγίας The Track. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά στο κατάλυμα.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλίες Destin Beaches - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι του Destin - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Μπιγκ Καχούνα'ς Γουότερ εντ Αντβέντσουρ Παρκ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλιακός δρόμος Destin Harbor Boardwalk - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Γουάλτον Μπιτς, Φλόριντα (VPS-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοδυτικής Φλόριντα): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • AJ's Seafood & Oyster Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Margaritaville Restaurant Destin - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boshamps Seafood & Oyster House - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Camp Brewpub - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Donut Hole Bakery Cafe - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 130 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 11 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 145 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 145 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

3/5 Μέτριο

Daniel M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Water Front Water View Destin
The property was in a great location, steps from the water and an amazing view overlooking the gulf of Mexico. The owner was very attentive and responded to an inquiry immediately. Overall the property was exactly and described except that the furniture in the living room and kitchen chair set was in dire need of replacement. The pull out sofa which we did not require for sleeping was not really comfortable enough to even sit on. The kitchen chairs we peeling what ever material was covering the sitting section, blue material like a vinyl paint of some sort. The la-z-boy (2) chairs in the living room needed to be replaced-- they were just worn out and the material covering the arms was very grimy.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Michelle L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
EVERYTHING!
This was EVERYTHING we wanted and more! GORGEOUS view, ocean waves from your balcony, warm weather, COMFORTABLE place, all that you need and more! Already trying to figure out when we can get back! THANK YOU!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Ben S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Get Away!!!
It was a great trip! The room was amazing! Our hotel was in a great location. The amenities were perfect for our family. I will definitely recommend people to stay at your place.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

3/5 Μέτριο

LeeAnn T.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Disappointed
This is my third stay at this condo. It's an extremely nice, updated condo and has an awesome view! But we ran out of paper towels, wash rags (only 6 for 2 people staying 6 nights), dishwasher pods and trash bags. And when this was relayed we were just reminded that there are limited supplies for a reason. The bed is definitely worn out and not supportive. We couldn't sleep on it after the first night. We do prefer a medium to firm so we had to come up with other ways to try to get sleep unfortunately which is my number one priority on vacation. My last stay was 3 yrs ago and it was very comfortable then. Communication with the owner was fine prior until we brought up the above concerns or issues. Then it became more of "well no one prior to you" kind of response rather than attempting to be understanding. My first stay was with a different owner...totally different experience. So unfortunately we won't be back and will be trying to find a different condo at the building. Just an overall disappointing stay trying to rest but the weather and deep sea fishing helped make up for it! It was our honeymoon trip after getting married in May.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Lori P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Condo!
We had a wonderful experience at Josh & Cherie's condo in Destin, FL. Perfect location, right on the beach. The condo was very clean and comfortable. The Owners had thought of everything you could possible need and had it on hand. We liked that it was on the 4th Floor so we could take the stairs or the elevator. No long waits at the elevator. We would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Josh

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We had been looking to purchase a unit at Holiday Surf for nearly two years. It took some time to find just the right one, but we were patient and we purchased our first unit, #415. We were able to renovate it and make it just what we wanted. When Unit #419 came available, we decided to repeat that positive experience with this little one-bedroom unit with the spectacular view. We love how close Holiday Surf is to Destin Harbor. Whether we want an evening of fine dining, or something more casual, there are many, many wonderful restaurants nearby on Destin Harbor. Of course, we also love to visit the Silver Sands Outlet Mall and the stores and restaurants in the Santa Rosa Beach area. It will take many trips to Destin to do it all!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We enjoy the quiet, low traffic area on Holiday Isle and appreciate the emphasis on guest comfort that we have found at Holiday Surf & Racquet Club. There is nothing like an early morning walk on the beach -- so quiet and peaceful. We love listening to families outside playing tennis or splashing in the pool or on the beach during the day. Their laughter is contagious! You'll leave for home relaxed and refreshed -- already thinking about next year's vacation.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες