Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής εξοχική κατοικία Τσεχία Saune WiFi, κοντά στο Spindleruv Mlyn και το Janske Lazne

Πολυτελής εξοχική κατοικία Τσεχία Saune WiFi, κοντά στο Spindleruv Mlyn και το Janske Lazne

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury holiday home Czech Republic Sauna WiFi, close to Spindleruv Mlyn and Janske Lazne

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής εξοχική κατοικία Τσεχία Saune WiFi, κοντά στο Spindleruv Mlyn και το Janske Lazne

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Dolni Lánov, Hradec Kralove Region
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός των Κρκονόσε4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Černá Hora26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Spindleruv Mlyn34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής εξοχική κατοικία Τσεχία Saune WiFi, κοντά στο Spindleruv Mlyn και το Janske Lazne

Οι διακοπές σας στην Τσεχική Δημοκρατία ξεκινούν εδώ!

Η πανέμορφη και πολυτελή εξοχική κατοικία μας βρίσκεται στους πρόποδες του Ουρανού στα χωριά Dolni Lánov. Το χωριό είναι μια ιδανική τοποθεσία τόσο για καλοκαιρινή όσο και για χειμερινή αναψυχή και προσφέρει μια ιδανική βάση για τα γιγαντιαία βουνά.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα αγροτικό περιβάλλον λίγο έξω από το χωριό Dolni Lánov. Τα καταστήματα και το τουριστικό γραφείο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το Dolni Lánov απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα από το Vrchlabi, την πύλη προς τα γιγάντια βουνά.

Το καλοκαίρι είναι θαυμάσια ζεστή και η περιοχή προσφέρει ένα όμορφο περιβάλλον πεζοπορίας που περιβάλλεται από ιαματικά λουτρά, γήπεδα γκολφ, διαδρομές ποδηλασίας βουνού κ.λπ. Στη χειμερινή περίοδο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές πίστες για σκι και πίστες για σκι αντοχής που βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες στην κοντινή περιοχή. Όπως η Spindleruv Mlyn, η Janske Lazne και ο Cerny Dul


Η εξοχική κατοικία

Το ευρύχωρο και άνετο εξοχικό σπίτι διαθέτει όλη την πολυτέλεια που απαιτείται για μια ξέγνοιαστη διαμονή, όπως ένα άνετο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, ιδιωτική σάουνα, τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και αρκετές εγκαταστάσεις υγιεινής. Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως και προσαρμόστηκε το 2005. Το ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα. Το ζεστό σαλόνι διαθέτει ξυλόσομπα που περιβάλλεται από καναπέ 2 θέσεων και 4 πολυθρόνες. Το καθιστικό είναι επίσης εξοπλισμένο με μεγάλη τραπεζαρία. Θα βρείτε επίσης μια έξυπνη τηλεόραση με ολλανδικά κανάλια και ένα DVD player εδώ. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης και απεριόριστη χρήση.

Η ανοιχτή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει μεγάλη κουζίνα με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρική κουζίνα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά από μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπίρουνα, πιατικά και καφετιέρα.

Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης ένα ευρύχωρο ντους με νεροχύτη και σάουνα για 6 άτομα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα σκι για παράδειγμα.

Επιπλέον, θα βρείτε πλυντήριο ρούχων, σιδερώστρα με μπουλόνι και ξεχωριστή κατάψυξη. Το σπίτι είναι πλήρως ηλεκτρικά θερμαινόμενο και τα ντους διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση.



1ος όροφος

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε 4 μεγάλα υπνοδωμάτια. Καθένα έχει δύο μονά κρεβάτια και καθαρά παπλώματα και μαξιλάρια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καρέκλα και ντουλάπα και ντουλάπι για βαλίτσες και ρούχα. Ένα από τα δωμάτια διαθέτει μια κούνια. Κάθε δωμάτιο έχει δικό του νεροχύτη με κρύο και ζεστό νερό και έναν ανάλογο καθρέφτη. Αυτό που σίγουρα δεν λείπει σε κάθε υπνοδωμάτιο είναι η ηλεκτρική θέρμανση για τη χειμερινή περίοδο.

Το δωμάτιο ανοίγει σε μια μεγάλη προσγείωση. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένα ευρύχωρο μπάνιο με ντους και νεροχύτη. Υπάρχει επίσης ξεχωριστή τουαλέτα. Τα υπνοδωμάτια προσφέρουν όμορφη θέα στο όμορφο περιβάλλον.



Εξωτερική περιοχή

Το εξοχικό είναι δωρεάν στο δικό του περιφραγμένο οικόπεδο με δύο εξωτερικές βεράντες με καρέκλες, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ο πίσω κήπος βρίσκεται σε ένα άγριο ποτάμι που ονομάζεται Elbe.

Οι γαλλικές πόρτες ανοίγουν στη βεράντα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε κατά τη θερινή περίοδο. Υπάρχει μια δεύτερη βεράντα στο πλάι του σπιτιού. Και οι δύο εξωτερικές βεράντες έχουν μεγάλο τραπέζι, καρέκλες με μαξιλάρια, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο μπάρμπεκιου. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο περιεχόμενο της καρδιάς τους στον μεγάλο κήπο που είναι πλήρως περιφραγμένος με περίφραξη.

Μπορείτε να σταθμεύσετε (1 αυτοκίνητο) στο δικό σας ευρύχωρο γκαράζ, όπου υπάρχει επίσης μια δυνατότητα αποθήκευσης σκι. Ο δρόμος προσφέρει χώρο για ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Θα βρείτε επίσης δύο ποδήλατα και ένα έλκηθρο στο γκαράζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.



Τιμές και κράτηση

Το σπίτι ενοικιάζεται ανά εβδομάδα, από Σάββατο έως Σάββατο. Κάθε άλλη ημέρα άφιξης ή / και αναχώρησης είναι διαπραγματεύσιμη κατόπιν διαθεσιμότητας. Είναι επίσης δυνατό σε διαβούλευση να νοικιάσετε το σπίτι για μικρότερη περίοδο εκτός της κύριας περιόδου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτό.

Μέχρι 9 άτομα χρησιμοποιούμε τιμή ενοικίασης 550 € την εβδομάδα. Κατά την επιβεβαίωση κράτησης πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ύψους 275 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν από τη διαμονή σας. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει:

- Τουριστικός φόρος
- Χρήση όλων των εγκαταστάσεων του σπιτιού
- Κατανάλωση νερού
- Υπηρεσία καθαριότητας
- Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι 100 Kw περιλαμβάνεται στο ενοίκιο. Με πρόσθετη κατανάλωση, το κόστος είναι 8 Τσεχικές Κορώνες (περίπου € 0,30) ανά Kilowatt.

Borg

Κατά την άφιξή σας, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ύψους 100 ευρώ στον υπεύθυνο φύλαξης. Μετά την πληρωμή οποιουδήποτε πρόσθετου κόστους ηλεκτρικής ενέργειας θα λάβετε την προκαταβολή σας κατά την αναχώρηση.

Γενικές πληροφορίες

Το Giant Mountains είναι μια οροσειρά στα σύνορα μεταξύ της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Πολωνίας. Είναι μέρος των Σουδητών. Τα βουνά ονομάζονται από τον γιγαντιαίο Rübezahl που ζει εκεί
Το υψηλότερο βουνό είναι το Sněžka που βρίσκεται στην Τσεχική Δημοκρατία. Αυτό είναι 1603 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο ποταμός Έλβα ξεκινάει ως ένα μικρό ρέμα στα Γυρνά βουνά στην τσεχική πλευρά. Η βόρεια πλευρά τροφοδοτεί το νερό της στο Bobr που ρέει στο Oder. Ως εκ τούτου, τα γιγαντιαία βουνά μπορούν να θεωρηθούν ως σημείο αναφοράς μεταξύ της Βόρειας Θάλασσας και της Βαλτικής Θάλασσας. Είναι το μικρότερο ψηλό βουνό στην Ευρώπη με πολύ ακραίο κλίμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το χερσαίο και θαλάσσιο κλίμα επηρεάζει συχνά τα ψηλά βουνά ταυτόχρονα. Ακόμα και η γραμμή των δέντρων είναι σημαντικά χαμηλότερη εδώ από ό, τι στις Άλπεις. Η βλάστηση στις κορυφές χαρακτηρίζεται από αλπική και υποαλπική βλάστηση. Μεγάλα τμήματα του γιγαντιαίου βουνίου είναι μέρος του Krkonoskí Narodní Park, το οποίο εδρεύει στο Vrchlabí. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, το τμήμα της Τσεχίας ειδικότερα έγινε όλο και περισσότερο γνωστό στους δυτικούς τουρίστες. Το χειμώνα είναι ένας δημοφιλής χώρος χειμερινών σπορ και το καλοκαίρι οι άνθρωποι έρχονται λόγω της φύσης. Οι γυμνές κορυφές γρανίτη των πολλών βουνών είναι εντυπωσιακές. Οι περισσότεροι σχηματισμοί έχουν το δικό τους, κατάλληλο όνομα.
Σημαντικά μέρη στα γιγαντιαία βουνά είναι τα Karpacz, Szklarska Poręba (Πολωνία), Špindlerův Mlýn, Trutnov, Vrchlabí και Harrachov (Τσεχία)

Διαχειριστής καταλύματος

Ron Eliëns
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Buiten of onder het afdak toegestaan

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Προκαταβολή: 100 CZK

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ντόλνι Λάνοβ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Ντόλνι Λάνοβ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ski Resort Herlikovice και Ski Slope Javor, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός των Κρκονόσε και Εθνικό Πάρκο Karkonosze. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Spindleruv Mlyn Aquapark και Ζωολογικός Κήπος Dvur Kralove Zoo. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τη δραστηριότητα βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Dolni Lánov, Hradec Kralove Region

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικός Δρυμός των Κρκονόσε - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Černá Hora - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό κέντρο Pec Pod Snezkou - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Spindleruv Mlyn - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Śnieżka - 81 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Vrchlabí: 7 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • U Učíků - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Car Club - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Na Špeku - Czech Restaurant - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurace Kufr - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Občerstvení IT Centrum - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kristin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schönes Ferienhaus
… am Fuße des Riesengebirges. Der Kontakt im Vorraus und auch vor Ort war stets freundlich. Das Haus ist geräumig, die Betten wurden erneuert und Bettwäsche und Handtücher standen ausreichend zur Verfügung. Das Haus liegt nah der Hauptstraße (war nicht laut). Um etwas zu unternehmen, mussten wir auf das Auto zurückgreifen. Damit waren viele Ausflüge innerhalb 30 Minuten möglich. Für unseren Kurzurlaub war alles super.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Wolfgang D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
schöner kindgerechter Urlaub
das Ferienhaus entsprach genau den Angaben im Angebot. Im Haus war alles Notwendige vorhanden, alles war sauber und ordentlich. Für Kinder bietet das Grundstück alles was Kinder sich zum Spielen wünschen (kleines Gewässer an der Grundstücksgrenze, große Wiese am Haus, ...) Vom Ferienhaus ist man mit dem Auto schnell im Riesengebirge zum Wandern.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

A. G.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Good week in beautiful area
It is a nice house with a comfortable living and good beds. It is situated in a region with good things to do or see. The bikes you may use are terrible. But overall I can recommend the house.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Sieglinde S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbar, gerne wieder!
Sehr schönes, gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage (nachts hört man nur das Rauschen des Baches) mit sehr guter Ausstattung (Schade nur, dass es keinen Ofen gibt). Guter Ausgangspunkt für Radtouren in die nähere Umgebung und für Wanderungen. Es hat und sehr gefallen!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Jens G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schönes Haus
Alles vorhanden außer einem Backofen. Im Garten und bei offenem Fenster hört man die Kleine Elbe rauschen. Ob es auch mit dem Bus geht wissen wir nicht, die Unternehmungen erforderten das Auto, zur Stadt Vrchlabi 10 MIn, in die Berge ab 15 Min
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ron Eliëns

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων