Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αγροτουριστικό κατάλυμα, Μπανγκαλόου νησιού σε Αντίγκουα, Καραϊβική

Αγροτουριστικό κατάλυμα, Μπανγκαλόου νησιού σε Αντίγκουα, Καραϊβική

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy House with Sea and Harbour Views, Falmouth, Antigua, Caribbean

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Αγροτουριστικό κατάλυμα, Μπανγκαλόου νησιού σε Αντίγκουα, Καραϊβική

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Falmouth, St Paul
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα λιμανιού Falmouth5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNelson's Dockyard (ιστορική τοποθεσία)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pigeon's Point Beach10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣεντ Τζονς (ANU-Διεθνές Αεροδρόμιο V.C. Bird)33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αγροτουριστικό κατάλυμα, Μπανγκαλόου νησιού σε Αντίγκουα, Καραϊβική

Το Banana Tree Bungalows είναι μια θαυμάσια επιλογή για ανεξάρτητους ταξιδιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν ένα μη-ξενοδοχειακό / μη-θέρετρο περιβάλλον.
Τα δύο παραδοσιακά εξοχικά σπίτια είναι 1600 τετραγωνικά πόδια και διαθέτουν μεγάλη βεράντα 12 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες ένα ευπροσάρμοστο χώρο ψυχαγωγίας ή την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ψυχρές επιδράσεις των φημισμένων εμπορικών ανέμων της Αντίγκουα.
Κάθε εξοχικό μπορεί άνετα να κοιμάται τέσσερα (σε ένα queen κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια) με κλιματισμό, καθώς και ανεμιστήρες οροφής σε όλα τα δωμάτια. Κάθε κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με καφετιέρες, μηχάνημα Nespresso (παρακαλείστε να φέρετε το δικό σας λοβό), φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο προπανίου και φούρνο και όλα τα σκεύη για casual δείπνο. Οι οθόνες για κουνούπια πάνω από κάθε παράθυρο και στις πόρτες σας προστατεύουν από το να δαγκώνουν.
Τα σαλόνια και τα master υπνοδωμάτια έχουν 32in. LCD τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση και καθιστικό με βάση σύνδεσης για iPod και Blu Ray dvd player. Υπάρχει επίσης ασύρματο Internet και στις δύο εξοχικές κατοικίες. Η ιδιοκτησία παρακολουθείται από ένα σύστημα ασφαλείας συναγερμού εισβολέα. Κάθε εξοχικό σπίτι διαθέτει επίσης προσωπική θυρίδα ασφαλείας.
Ως οικοδεσπότες σας, έχουμε μια πραγματική απόλαυση από τη συνάντηση των επισκεπτών μας, επομένως κάνουμε τα περισσότερα από τα αρχικά Meet & Greets την ημέρα της άφιξής τους κατά τους μήνες που βρισκόμαστε στο νησί. Είμαστε επίσης μόνο ένα τηλεφώνημα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μακριά, εάν οι επισκέπτες επιθυμούν να συνδεθούν μαζί μας.
Το Banana Tree Bungalows βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη νοτιοδυτική άκρη της Αντίγκουα στο λιμάνι Falmouth στην ενορία του St. Ο Παύλος. Οι επισκέπτες του Banana Tree Bungalows μπορούν να περιμένουν ένα ήσυχο περιβάλλον για να χαλαρώσουν. Βρισκόμαστε σε ένα κατοικημένο χωριό στην ύπαιθρο, το οποίο απέχει μόνο δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αντίγκουα, καθώς και μόλις πέντε λεπτά μακριά από μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και hotspots.
Το Banana Tree Bungalows βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε μια διαδρομή με δημόσια λεωφορεία. Το λεωφορείο # 17 θα σας μεταφέρει σε λιμάνια και στο Ναυπηγείο του Nelson. Επιπλέον, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απέχουν μόλις λίγα λεπτά και θα σας συστήσουμε με χαρά μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για εσάς, κατόπιν αιτήματός σας. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να σας παραδοθεί στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας ή στο εξοχικό σας (θα πρέπει να επιλέξετε τη συνιστώμενη εταιρεία ενοικίασης). Ο χώρος στάθμευσης είναι βολικά στην πόρτα σας. Είτε επιλέξετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο είτε να πάρετε ταξί από το αεροδρόμιο, θα σας στείλουμε οδηγίες πριν από την ημερομηνία άφιξής σας.
Οι επισκέπτες που διαμένουν στο Banana Tree Bungalows μπορούν να είναι τόσο δραστήριοι όσο επιθυμούν, καθώς υπάρχουν πολλά να κάνουν σε κοντινή απόσταση από την ιδιοκτησία.
Αφεθείτε σε πολλά από τα κοντινά θαλάσσια σπορ και τις δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, ψάρεμα βαθέων υδάτων και ιστιοπλοΐα. Ελάτε να απολαύσετε αυτά τα θαύματα με το Dockyard Divers, που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μαζί σας.
Οι περιπατητές και οι πεζοπόροι Μπους είναι χαλασμένοι για επιλογή, καθώς πολλά από τα καλύτερα μονοπάτια της φύσης της Αντίγκουα είναι κοντά και τρέχουν οι λάτρεις θα αγαπήσουν την πρόκληση να πάρουν το λοφώδες έδαφος του νησιού.
Μεγάλη για τους adventurists είναι η Antigua Rainforest Canopy Tours, μια μοναδική περιοδεία με φερμουάρ μέσω της καταπράσινης περιοχής του τροπικού δάσους της Αντίγκουα, ή οποιαδήποτε από τις συναρπαστικές περιηγήσεις και θαλάσσιες εκδρομές που διοργανώνει η Adventure Antigua.
Το Spring Hill Riding Club προσφέρει πολλές διαφορετικές βόλτες και οι στάβλοι είναι κοντά σε πολλές παραλίες που δίνουν στους αναβάτες την ευκαιρία να κολυμπήσουν με τα άλογα τους στα όμορφα νερά της Καραϊβικής.
Παίξτε ένα γύρο στο Cedar Valley Golf Club ένα μάθημα πρωταθλήματος 18 οπών που ικανοποιεί όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, διδάσκει μαθήματα και διαθέτει ενοικιάσεις club και εξοπλισμό ή απολαύστε ένα σύνολο τένις στο Temo Sports.
Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να επισκεφτούν το Sanctuary Donkey της Αντίγκουα, ένα καταφύγιο της Humane Society, για πάνω από 150 γαϊδουράκια. Οι επισκέπτες επιτρέπεται να κατοικίδιο ζώο, γαμπρός και ακόμη και «υιοθετούν» το δικό τους τοπικό γάιδαρο. Παρέχουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσουμε την τοπική πανίδα μας. Η αλληλεπίδραση με αυτά τα απαλά πλάσματα θα παραμείνει για πάντα μια εξαιρετική εμπειρία στις περιπέτειές σας στο νησί.
Οι επισκέπτες μπορούν φυσικά απλά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα. Η παραλία Catamaran Club απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τα μπανγκαλόου Banana Tree Bungalows και τα εξαιρετικά Pigeon Point και Galleon Beaches βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Το Falmouth Harbour, ένας σημαντικός διεθνής κόμβος ιστιοπλοΐας, φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα σούπερ γιοτ του κόσμου κατά τους χειμερινούς μήνες και διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως το Ναυτικό Σαλόνι Αντίγκουα, την εβδομάδα Ιστιοπλοΐας Αντίγκουα και την Antigua Classic Regatta.
Η περιοχή είναι δημοφιλής μεταξύ των τουριστών, των ναυτικών και των ντόπιων όσο και εξυπηρετείται από τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα, τις μπουτίκ και τους τουριστικούς πράκτορες. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και μπαρ και πολλά νυχτερινά κέντρα και χώρους ζωντανής μουσικής, όπως το καταπληκτικό Shirley Heights Lookout με την αξέχαστη μπάντα της Κυριακής και τα ηλιοβασιλέματα.
Το κοντινό αγγλικό λιμάνι και το Ναυπηγείο του Nelson, που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο της Αντίγκουα, είναι μερικά από τα πιο γραφικά μέρη της Αντίγκουα και παρουσιάζουν τη θαλάσσια ιστορία του νησιού καθώς και τη μοναδική φυσική ομορφιά της Αντίγκουα. Βγείτε πίσω στο χρόνο καθώς περπατάτε ανάμεσα στα ανακαινισμένα αρχικά κτίρια του 17ου αιώνα στο Ναυπηγείο του Nelson, το πρώην σπίτι του Λόρδου Horatio Nelson και το Βασιλικό Βρετανικό Ναυτικό.

Διαχειριστής καταλύματος

Tracey B
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We welcome families with children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Only in the outdoor areas

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φάλμαουθ Χάρμπορ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Φάλμαουθ Χάρμπορ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Dickenson Bay Beach και Παραλία Jolly Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Reservoir Range και Βοτανικοί κήποι Αντίγκουα. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Falmouth, St Paul

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα λιμανιού Falmouth - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Nelson's Dockyard (ιστορική τοποθεσία) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shirley Heights - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Galleon Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pigeon's Point Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεντ Τζονς (ANU-Διεθνές Αεροδρόμιο V.C. Bird): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Shirley's Heights - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Incanto - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sweet T's - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Club Sushi - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carib Bean Coffee Co. - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Hannah T.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay
The bungalow is really comfortable, very well equipped and in a super location. Communication with Tracey and housekeeper Beverley was great. The house is a little tired and there are a few things that need attention, but we had a great, relaxing stay regardless and it is still excellent value. There is a lovely lady (Corona) with a food stall at the end of the road - super convenient and the food is great value and really tasty. Happy to recommend staying here!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Leolani L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ideal Bungalow
The view from the veranda is beautiful and a spacious area to relax. The location was just what we wanted as our boat was within walking distance to the marina. The WiFi worked great. The mosquitoes were minimal inside the house and having air-conditioning was an added bonus for us as a lot of places we rent there are without. Enjoyed the BBQ and the kitchen was well equipped to make meals. Wish we had found this house sooner as weʻve been coming to Antigua for many years. Would definitely be staying here again!

10/10 Άριστο

Chow T., Victoria, B.C., Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Visit to beautiful Antigua
Banana Tree Bungalows are well maintained and clean, and are in an excellent location on the quieter side of the island in Falmouth with stores and activities nearby. Communications with the owner and contact person on the island were efficient and they responded to all our inquiries quickly. We would stay at the bungalows again.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Andrea C.

Strongly recommended
The Villa is beautifully decorated , very clean and the perfect solution for couples, family and friends. Five minutes away from one of the best area in Antigua, English Harbour. Communication with Tracey & Owen has been easy and they are very helpful in case of need. I can only confirm the best reviews that have been written by the previous guests. Strongly recommended.

10/10 Άριστο

marzia g.

And Yes! Perfection exists!
You know when you rent a HA or Airbnb house and you always have the feeling that it misses all the small little attentions and touches to be just perfect? Well our Banana Tree cottage was the exact opposite: the most perfect vacation rental of all times, and we have had a lot. The place is totally beautiful, exactly as you see in the pictures if not better (the sea view is much nicer and the sea much closer that what you assume looking at the pics). Everything is really comfortable, decorated with taste and the house has a fascinating soul. Reading the previous review, I can't figure out how someone can say something negative about this place, or the hosts. Of course if you look for a resort type of experience, go in a resort, but Banana Tree is perfect if you are looking for: - the perfect location, close to wonderful English harbour, strategic for vsiting all the island and reaching all the beaches and best places in Antigua and faraway from the mass tourism crap you can find in the northwestern beach resorts such as Dickinson or Jolly Harbour (Don't miss Catherine's at Pigeon Point, Nelson Dockyards, Cloggys at the marina in English Harbour, Shirley Heights Sunday party, some of the most attractive things to do in Antigua and all at max 10 mins from the house). - the perfect house, complete of any possible amenity you may need (like, they have more things in the kitchen than I have in my cooking addict one). - The best possible ever quality/price balance. This house is incredibly well priced compared to what you can find in expensive Antigua. - The most attentive and kind host: Tracey was outstanding all over our stay, answering all of our questions and giving us a massive amount of precious information - A beautiful, peaceful garden with colibris and butterfly and a sunset view What else? This place met and greatly exceeded our expectations and made our stay in Antigua truly unforgettable. I feel blessed and lucky too have found it on HA. Don't miss it if you are planning a stay in Antigua.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tracey B

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Banana Tree Bungalows are a wonderful, practical and budget friendly way to experience your own individual slice of paradise. At Banana Tree Bungalows we strive to make your stay as comfortable as possible, and we are a great destination for those looking to holiday in the Caribbean in a non-resort style setting.
We know and love Antigua and all that it has to offer, from its glorious tropical weather and its heavenly soft sand beaches, to its fine, local restaurants and night life, and the numerous international events that are hosted here year round. Come and stay with us and we are sure that you will leave loving this beautiful little island just as much as we do.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων