Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Χαρούμενο επίπεδο σε εξαιρετική τοποθεσία

Χαρούμενο επίπεδο σε εξαιρετική τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για Cheerful Flat in Great Location

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Χαρούμενο επίπεδο σε εξαιρετική τοποθεσία

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
London, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHampstead Heath (Αξιοθέατο)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRegent's Park (Πάρκο)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧάιντ Παρκ11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Χαρούμενο επίπεδο σε εξαιρετική τοποθεσία

Γεια σας και καλωσορίστε στο φωτεινό και χαρούμενο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο κοντά στο Hampstead Heath και το γραφικό χωριό Hampstead.

Αυτό το διαμέρισμα είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι, γι 'αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο κλπ. Το σαλόνι είναι άνετο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα που βλέπεις στο Λονδίνο.

Υπάρχει φάκελος πληροφοριών και πληροφορίες για τον τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών μεταφοράς. Θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλή πρόσβαση στο wifi. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα και ντους, στεγνωτήρα μαλλιών είναι στη διάθεσή σας και ένα καλάθι με χρήσιμα προϊόντα περιποίησης. Το υπνοδωμάτιο είναι ένα άνετο king size κρεβάτι. Παρέχουμε επιπλέον κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διάδρομος έχει ένα νέο χαλί, το διαμέρισμα έχει πρόσφατα ζωγραφισμένο και έχει επίσης ένα καινούριο χαλί :-). Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν ΠΑΠΟΥΤΣ στο διαμέρισμα για να κρατήσει το χαλί νέο και υγιεινό για όλους τους επισκέπτες και ΟΧΙ το κάπνισμα επιτρέπεται. (Pls βλέπε κανόνες του σπιτιού).

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία ανάμεσα σε 2 σταθμούς Finchley Road του υπόγειου σιδηρόδρομου στις γραμμές Jubilee και Metropolitan που περνούν περίπου 8 λεπτά στην οδό Oxford, το Waterloo ή το Kings Cross και μόλις μία στάση προς την οδό Baker όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το Madame Tussaud's ή το Sherlock Το Holmes Museum και ο άλλος σταθμός είναι το υπερυψωμένο τρένο Finchley & Frognal που σας μεταφέρει στην είσοδο του Heath (το δωρεάν ελεύθερο νοσοκομείο) και 3 στάσεις στην περίφημη αγορά του Camden και λίγα βήματα από το σπίτι του τελευταίου Amy Winehouse. Μόλις 1 στάση μακριά βρίσκεται το South End Green και το μεγαλύτερο και πιο όμορφο πάρκο του Λονδίνου Hampstead Heath, όπου μπορείτε να δείτε όλη την πόλη πανοραμική από την κορυφή του λόφου Kite και να απολαύσετε τσάι στο Kenwood House ή να απολαύσετε υπαίθριες κλασσικές συναυλίες το καλοκαίρι.

Ο κεντρικός δρόμος Finchley Rd εξυπηρετείται από πολλά λεωφορεία που σας μεταφέρουν σε διάφορες περιοχές, όπως η οδό Oxford, ο σταθμός Victoria και η αγορά Portobello. Και τα σημεία παραλαβής / πτώσης για τους Προπονητές από τα αεροδρόμια του Stansted & Luton απέχουν λίγα λεπτά, γεγονός που κάνει τη ζωή εξαιρετικά βολική μετά ή πριν από μια μακρά πτήση. Αυτή η επιλογή ανακουφίζει από το άγχος της μεταφοράς αποσκευών στο υπόγειο!

Ενδιαφέροντα κοντινά μέρη:
Το Everyman Cinema Club βρίσκεται στη μέση του Hampstead Village, το Everyman Cinema Club διαθέτει συμβουλές από διάσημους διασημότητες όπως οι Ewan McGregor, Jools Oliver, Gianluca Vialli. Το Hampstead Village είναι γεμάτο με καφετέριες και καταστήματα σχεδιαστών και κορυφαία εστιατόρια. Διασημότητες όπως ο Coldplays Chris Martin & η σύζυγος της ηθοποιού Gwyneth Paltrow, ο διάσημος μάγειρας Jamie Oliver και οι Κωμικοί Russel Brand και Ricky Gervais ζουν εδώ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ένα αθλητικό κέντρο με εγκαταστάσεις 50 μέτρων αναρρίχησης και πισίνα.
Το κέντρο O2 απέχει 2 λεπτά και φιλοξενεί το μεγαλύτερο Sainsburys στο Λονδίνο, έναν μεγάλο κινηματογράφο, καταστήματα, παμπ και διάφορα εστιατόρια και καφέ, όπως το Starbucks. Εάν είστε περισσότερο από ένα άτομο τσαγιού υπάρχουν πολλές ευχάριστες εναλλακτικές λύσεις.
Υπάρχουν επίσης άλλα καταστήματα ευκολίας όπως Waitrose και Marks and Spencers κοντά και μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα.
Το μουσείο Freud βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Freud's House και περιλαμβάνει την πραγματική μελέτη του ανέγγιχτη με το διάσημο Divan.
Το κέντρο τέχνης Camden απέναντι από το δρόμο διαθέτει εκθέσεις, βιβλιοπωλείο και καφέ και κήπο όπου μπορείτε να απολαύσετε το τσάι και το κέικ. Υπάρχει ένα νεόκτιστο εβραϊκό πολιτιστικό κέντρο απέναντι.


Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Κάμντεν (Λονδίνο). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Oxford Street και Kensington High Street (Οδός), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Ζωολογικός Κήπος ZSL London Zoo και Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Lord's Cricket Ground (Στάδιο) ή Emirates Stadium (Στάδιο). Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
London, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Hampstead Heath (Αξιοθέατο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Regent's Park (Πάρκο) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lord's Cricket Ground (Στάδιο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oxford Street - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάιντ Παρκ - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Γουέστ Χάμπστεντ - Λονδίνο: 10 λεπτά με τα πόδια
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Finchley Road And Frognal του Λονδίνου: 3 λεπτά με τα πόδια
  • Λονδίνο (LCY-London City): 57 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pret a Manger - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Tortilla - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Barista - on the other side - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Nando's - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Stag City - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων